Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

inf1n1tyy

Members
  • Content count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Průměrný uživatel

About inf1n1tyy

  • Rank
    Level 4
  1. In-Game GM

    Neaktuální. Zamknout, smazat, ztratit, zničit.
  2. In-Game GM

    Ty víš že jsem ti už párkrát kdysi vysvětloval, že Gamestrike je slovák.
  3. In-Game GM

    Zdravím, nabízím se jako Game Master na patchi 3.3.5 nebo 3.3.3. Hledám server se slušným zázemím, nekonfliktním týmem a normálním adminem. (Co si představíte pod pojmem "normální" je na vás) Věk: 16 (duben 17) Jsem klidné povahy, wow jsem začal hrát na tBC, 2.4.3. Zkušenosti mám z deffenderu. (Realmy 2/3, nebyl jsem na funu) Teď už téměř vůbec nehraju, ale přecejenom si stále něco pamatuju a jen tak hodit do koše vše by možná byla škoda. Takže chci pokračovat v práci GM. Nemám rád eventy, spíše bych se staral o pořádek ve hře a nějaké ty problémy. S časem jsem na tom jak kdy. Určitě nezaručuju, že budu každý den 3 hodiny ve hře a navíc v kuse. Mám taky své starosti. Icq/Skype mám, ale případné nabídky mi posílejte do PM nebo na mail [email protected], především musí obsahovat web serveru. Taky neslibuju, že si určitě nějaký vyberu a když žádná nabídka nepříjde, tak prostě smůla. Jestli to tady hodláte někdo kritizovat, tak přijímám pouze opodstatněnou a objektivní kritiku. Je dost možné, že jsem na něco zapomněl, v tom případě to editnu.
  4. Server Black Angels hledá nové lidi do teamu.

    Že zrovna ty požaduješ psychickou vyspělost, jsi-li bývalý developer Deffender Funu.
  5. Žádost o GM/EM post

    To červené je opravené, nebo to pod tím? Pokud je opravená část označená červeně, tak nevím, kde jsi přišel na slovo "nabítka". Pokud je opravená část nezvýrazněna, tak naopak nevím, kde jsi přišel na slovo jako "zkušennost" mj. Takže než příště začneš poučovat o české gramatice, tak si přečti knížku českého jazyka.
  6. [Hledám] Job

    Prosím o Lock nebo Delete topicu. Díky.
  7. [Hledám] Job

    Zdravím, párkrát už jsem tady podával nabídku(žádost) a buď to nevyšlo a nebo ano. Tak či tak, tohle je další. Začal bych tím, proč tady píšu. Je to z toho důvodu, že mám momentálně celkem nadbytek času, který bych nějak využil. Takže nějaké maličkosti: Věk: 16 let (ouch, vlastně až zítra) Povaha: Spíše flegmatik. Denně online: od 16:00 - 20:00+ -> každopádně záleží na dni v týdnu a jiných povinnostech, přecejenom nesedím pořád u pc. Patch: 3.3.3a, 3.3.2, 2.4.3, 3.2.2a Nebudu tady psát jaký jsem eňo ňuňo člověk, když stejně polovina z toho většinou bývá lež. K mým předchozím působištím: Učinkoval jsem na jednom bezvýznamném serveru, který pro jeho "krach" ani nezveřejním. Za něco větší zkušenost považuji server "deffender". No, párkrát jsem odešel a zase se vrátil. Bylo to nevyzrálostí, ale v posledním případě jsem měl chuť tam zůstat dlouho, ovšem věci se vyvíjely krapet jinak, než se předpokládalo. Stalo se tam pár věcí, se kterými jsem nesouhlasil a... no nemám v plánu tady ten server nijak pomlouvat, přecejenom jsem tam působil, ať už jako hráč, nebo GM. Ale jednoduše, nerozešli jsme se v dobrém. Navíc, neočekávám, že mi tady budou nabídky padat do klína. Jednoduše to zkouším a i kdyby se nikdo neozval, tak se určitě nepůjdu říznout někde do kouta. Kontakt: PM -> [email protected] (tady mi můžete poslat případně ICQ)
  8. [Hledám] GM/EV post

    Toto bych spíše nazval rozvážností a chladnou hlavou, né flegmatismem.
  9. Gm,EM

    Tuším, že toto je věc, u které by vůbec nevadilo, kdyby jsi ty servery vyjmenoval.
  10. zájem o post gm

    Dovolím si tvrdit, že nikdo nezná úplně všechno. To si tak protiřečí..
  11. Hledám Gm post [Dev]

    Je opravdu dobré, že údajně ovládáš všechny ty věci co jsi napsal, ale podle mě je český jazyk daleko přednější.
  12. Reputace

    Takové zneužívání reputace a spam -rep tu není od doby, co se to dá snadno zkontrolovat. Dávat wipe repky je blbost, někdo už tu je velmi dlouho a třeba na rep hraje. "Nováčkům" nikdo nebrání být přinosný pro komunitu a tím pádem se může snadno přes stovku přehoupnout. (například) Navíc, podle mě se bere reputace moc vážně, je jasné, že když se někomu nebude líbit tvůj názor, tak ti hodí -rep a pokud se dokonce do někoho pustíš, tak už jen ze škodolibosti bude čekat na tvé zaváhání. Jaký ten člověk je stejně nejlépe poznáš při rozhovoru na icq/skype a po nějaké zkušenosti s ním. A né podle reputace na nějakém fóru.
  13. Podle screenu a videa to zatím vypadá celkem luxusně. Já si osobně myslím, že úspěch to může mít a pokud na tom nebudou vydělávat těžké prachy, tak si jich Blizzard pomalu ani nepovšimne.
  14. Hledáme servery pro náš portál

    http://www.hellfiregaming.4fan.cz/ - Pokud se nepletu.
  15. Schanime sponzora

    Chyba klávesnice To se ti povedlo. I kdyby to už byla chyba klávesnice (ehm), tak když něco sháním, tak se snažím být seriózní a psát pořádně. Nemyslíš?
×