Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

ﻱђДҜ٤я

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Průměrný uživatel

About ﻱђДҜ٤я

  • Rank
    Level 3

Contact Methods

  • Skype
    dusangabor

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. GM post

    WTF ? I v ůstavu pro slabomyslné bych našel někoho, kdo ovládá gramatiku lépe než ty.
  2. [GM/EM/DEV] Altron WoW

    Věk 17 mi připadá jako nadsázka... myslím že nezáleží ani tak na věku jako na vyspělosti rozumu daného člověka ... Např. mě bude 16 .. a myslím, že člověk o rok starší nebude rozumnější... existují i 17tiletí s inteligencí desetiletého dítěte
  3. Giga-fun DB

    A pokud vím, tak Orsek není moc dlouho DEV na "Gigaci" , a tady si strasne hraje na ZASTUPITELE PROJEKTU MIGHTANDMAGIC. Orsek si hraje na to co není, myslí si že když je DEV "Gigace" tak že už mám pod palcem celý MightandMagic ! PS: A prosím neříkej "Dobrý" když už, tak dobre
  4. Giga-fun DB

    Přesně...Průměrnej věk tak 12-14
  5. Giga-fun DB

    Omlouvám se za OT. Vypadá to že Orsekovi došli slova....Já na "Gigaci" hrával.. a od té doby co tam je Orsek to stojí,* Byl to ten nejlepší FUN server na české scéně podle mě, jenže je nehoráznost když vám dá někdo mute na 60 000 minut a více... to už tu postavu můžete rovnou smazat a dělat si novou, pravidla se spřísnili tak, že člověk se bojí vůbec udělat na něco raid... A jak už tady říkalo mnoho lidí,tak slovo GIGA FUN si nemůže někdo přivlastnit.Dám příklad že si pojmenuju server "Blizzlike" , pak už budu jen říkat že na tento název máme "autorské" práva.A pro Pajzla mám pouze jedinou poznámku: "Hledat, hledat" nebo si udělej vlastní,ta práce za to stojí a jedině takhle se naučíš pracovat s DB. Váš Shaker.
  6. Acc Twinstar --> Acc Masterwow

    VYMENIM ACC NA TWINSTARU ZA ACC NA MASTERWOW !! moje postava na twinstaru je : Stormquaker - Druid 64 - Horde ARMORY: http://armory.twinstar.cz/index.php?searchType=profile&character=Stormquaker&realm=Twinstar chtel bych cokoliv na masterwow nad 200k HP !!
  7. Acc Twinstar --> Acc Equlibrium

    napis mi na icq 213-542-857 .. salsho... chtel bych toho priesta... domluvime se zitra..
  8. Acc Twinstar --> Acc Equlibrium

    no anatema me moc nežere radši bych ten EQ
  9. Acc Twinstar --> Acc Equlibrium

    Hoy lidi vymenim acc na Twinstaru jsou na nem tyto postavy: Aedivh - Warlock 62 - Alliance ARMORY: http://armory.twinstar.cz/index.php?searchType=profile&character=Aedivh&realm=Twinstar Killercek - Hunter 36 - Horde ARMORY: http://armory.twinstar.cz/index.php?searchType=profile&character=Killercek&realm=Twinstar Chtěl bych něco u hordy, spis 60-70 !! TOTO NENÍ LEST !! POKUD CHCETE BLIŽŠÍ INFO NAPIŠTE ZDE NEBO NA ICQ : 213-542-857 POSLU I SCREENY tento account jsem koupil tady a taky se ho tady snažím prodat... ...váš Shaker
  10. ACC NA GIGA A TWINSTARU!! VYKUPUJU A PRODAVAM !!

    Protoze je to tam nanic a tady jsou lidi kteri si to koupi nebo vymeni
  11. !! Prodam ACCOUNTY !! Vymenim acc na twinstaru: 62 lvl,Warlock,Alliance Armory: http://armory.twinstar.cz/index.php?searchType=profile&character=Aedivh&realm=Twinstar Chtel bych neco podobného ale u hordy, nejlépe 70 lvl(klidne bez EQ)(Priest,Warrior,Rogue,Mage,Warlock,Shaman) Prodam acc na gigafunu 200 lvl, warrior,Alliance 115k HP,full t11(dark set),Q do BT,Itemy z BT. Chtel bych neco na twinstaru ale HORDU, nejlépe 70 lvl(klidne bez EQ)(Priest,Warrior,Rogue,Mage,Warlock,Shaman) MUZU SEHNAT I JENO ACC NA GIGAFUNU !!!! DOTAZY,NABIDKY PIŠTE SEM, VE TVARU: LVL,CLASS,FRAKCE a za co to chcete...! Nevim jestli ten odkaz na armory je povoleny,pokud ne.. omlouvam se Shaker.
  12. Acc NA GIGAFUNU za ACC NA TWINSTARU

    PRODANO ! pls LOCK
  13. Acc NA GIGAFUNU za ACC NA TWINSTARU

    Vymenim account na "gigafunu"(druid skoro Full T11,zbytek SP+combi staff,stafka z KJ,okolo 100k HP) za neco na TWINSTARU,nejlepe hordak tak lvl 40+ piste sem nebo na ICQ v profilu.dikes
  14. Hladaju sa developeri

    nechces se rozepsat? +Věk +Zkušenosti +Co nabízíš +Neco o serveru() ....mas toho hrozne malo... taky by ses mohl představit.
  15. Hledám post GAMEMASTERA :)

    neni to shark ale Shaker ! to je neco jineho.. to je zaprve zadruhe.. nepisu pravopisne a nesnazim se ho neak poucovat.. snazim se mu poradit jakou cestou se ma vydat.. a nemusis byt hnedka drzy.. nechci se hadat.. hmm? jasny?
×