Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Chenis

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Průměrný uživatel

About Chenis

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Zdravím všechny návštěvníky WowResource.eu, jmenuji se Tomáš, ve světě WoW jsem ale známý pod nickem Chenis. Je mi 19 let, právě jsem ukončil studium na gymnáziu a koncem září nastupuji na Univerzitu v Olomouci, obor hospodářská ruština. Jako hráč se ve světě WoW pohybuji od roku 2007, jako ingame podpora od konce roku 2008. Když jsem se rozhodl stát Game Masterem, nečekal jsem, že mi nějaká práce spadne do klína sama. Navštěvoval jsem servery kamarádů a nejrůznější GM servery, kde jsem se učil používat GM Commandy, abych byl mému budoucímu nadřízenému co platný. Můj první realm, na kterém jsem působil, nesl název Four Brother - 1. 12. 1 patřící pod KalGul.eu. Později jsem se stal Game Masterem na hlavním realmu patřící pod projekt KalGul.eu - tehdy Outer Limits. Po nějaké době jsem dostal nabídku zastávat funkci Hlavního Game Mastera na obou realmech (Light Future, Sanctus) nově vzniklého projektu WoWfuture.eu, na kterém působím dodnes. Včera, tj. úterý 31. května 2011, jsem přenechal post Hlavního Game Mastera jinému členu teamu. Důvodem tohoto rozhodnutí je fakt, že jsem se stal krajně nespokojen s názory a úkony současného majitele a administrátora. Více než rok jsem měl na projektu WoWfuture.eu na starost: převody characterů, komunikaci a spolupráci s grafikem, rozesílání letáčků a vizitek jakožto reklamu, komunikaci a spolupráci s internetovou agenturou, veškerá práce s GM Teamem - rady, kontrola, nábor a odvolávání z funkce, kontrola logů, tvorbu sekcí na webových stránkách, reklamu na různých portálech, které se zabývají WoW servery, pomoc hráčům, tvorbu questů a itemů, ... Rád bych svůj volný čas věnoval serveru, který má potenciál, serveru, kde je alespoň tolik lidí, aby nebyla zanedbávána žádná forma zábavy. Rád bych přátelský GM Team, který má všech pět pohromadě, který dokáže spolupracovat, rozumně uvažovat a vést společnými silami server vpřed. Mezi mé další "schopnosti" patří znalost ČSN 01 6910 pro správnou úpravu písemností, psaní všemi deseti, ... Rád bych ještě podotkl, že z žádného serveru jsem NEBYL vyhozen, vždy jsem odešel ze své vlastní iniciativy. Pokud byste měli jakýkoli dotaz, neváhejte a piště do topicu, rád odpovím. To je zatím vše, co jsem Vám chtěl sdělit. Jestli máte zájem či jakýkoli dotaz, napište mi na e-mail [email protected] ([email protected] už nyní nepoužívám z výše uvedeného důvodu). Chenis
  2. Příjmeme Game Mastery

    Příjmeme 2x Ingame GM a 1x SQL developera na hlavní realm serveru WoWfuture.eu Požadavky pro ingame GM: - Časová flexibilita - Skype s funkčním mikrofonem - Věk: 16+ - Znalost českého jazyka, anglického jazyka - Znalost herního světa - Spolehlivost - Schopnost práce v kolektivu - Schopnost samostatného rozhodování - Klidná, nekonfliktní, přátelská ale neústupná povaha - Alespoň částečná znalost příkazů - Praxe GM výhodou - Organizační schopnosti Nabídka pro ingame GM: - Práce v přátelském teamu - Zázemí - E-mail: [email protected] - Plevel 2, po uplynutí zkušební doby (14 dní) plevel 3! Náplň práce: - Převody - Kontrola chatů - Dozor na hrou - Řešení herních chyb - Eventy _____________________________________________________________________________________________________________________ Požadavky pro SQL developera: - Časová flexibilita - Znalost SQL - Skype s funkčním mikrofonem - Znalost českého jazyka, anglického jazyka - Spolehlivost - Schopnost práce v kolektivu - Schopnost samostatného rozhodování - Alespoň částečná znalost příkazů - Věk: 16+ - Klidná, nekonfliktní, přátelská ale neústupná povaha - Znalost herního světa Nabídka pro SQL developera: - Plevel 3 - Práce v přátelském teamu - Zázemí - E-mail: [email protected] Náplň práce: - Plnění úkolů zadaných administrátorem/hl.GM - Řešení herních chyb pomocí DB Informace o serveru: - WEB: http://www.wowfuture.eu/web/'>http://www.wowfuture.eu/web/ - ROZCESTNÍK: http://www.wowfuture.eu - FÓRUM: http://www.wowfuture.eu/forum/ - REGISTRACE: http://www.wowfuture.eu/registrace/ - REALM LIST: set realmlist lightfuture.eu - TRAILER: - UPTIME: Non-stop - HAMACHI: Ne KONTAKT: E-mail: [email protected] Každý přihlašený ingame GM projde pohovorem vedeným hlavním Game Masterem. Každý přihlášený SQL developer projde pohovorem vedeným administrátorem.
  3. Hledáte schopné GM?

    Můžeš prosím připsat názvy serverů, kde jsi jako GM působil? Díky
  4. (Hľadám) Práca GM Ingame

    Nezačal jsi vůbec špatně. Připsal bych ještě znalost anglického jazyka, je u WoWka celkem potřebná Jinak taky přeju hodně štěstí
  5. hledam GM na muj server

    Nechceš tady už napsat pořádný nábor? Už jsi založil několik topiců a žádný z nich nemá více, jak jednu větu. Myslím, že kdybys to rozepsal, někoho byl určitě našel.
  6. Jak již tento topic napovídá, HLEDÁM post GAMEMASTERA NĚCO O MĚ: - Jmenuji se Tomáš - Je mi 17 let - Studuji třetí ročník všeobecného gymnázia + jazykovou školu (angličtina) - Mluvím ČESKY (to je ale náhoda ), RUSKY (pouze 3 roky) a ANGLICKY (pokročilé znalosti) - Žiju v okolí Ostravy JÁ A WoW? - WoW hraju cca 2 roky převážně za alianci - Začínal jsem na serveru http://www.spojka.org, později jsem působil na http://www.mightandmagic.cz/anathema - Začínal jsem na TBC (2.3.3, později 2.4.3), později WOTLK (3.0.9, 3.1.3) - Hrát jsem přestal přibližně 3 měsíce tomu. Důvod byl ten, že lidi, které jsem měl rád, přestávali také hrát... - Vždy jsem preferoval PvE PROČ CHCI BÝT GM? - Stát se GM je takový můj "wowkařský" sen už dlouhou dobu - Znovu expit, shánět EQ a podobně už nechci, ale ani se nechci úplně vytratit... - Jsem rozvážný a nekonfliktní člověk PRAXE JAKO GM? - Jako GM se mi bohužel zatím nepoštěstilo pracovat... - GM příkazy jsem se učil na serverech kamarádů, nebo na gm serverech např. http://www.holymord.cz - Na to, že jsem aktivní GM nikdy nebyl, ovládám GM příkazy obstojně (teda doufám ) CO NABÍZÍM? - No tak nabízím SEBE - Průměrnou, možná nadprůměrnou znalost GM příkazů - Pomoc při chodu serveru cca 3 hodiny denně CO POŽADUJI? - Server s budoucností - 70+ lidí online - Schopné, hodné, vtipné lidi v GM teamu - Plevel 2 nebo vyšší - Nejlépe server s patchem 3.1.3, pokud bych dostal místo na jiném patchi nebo datadisku, přeinstaluji KONTAKT: - E-mail: [email protected] - ICQ: 268-482-752 - SKYPE: tommek255 BUDU RÁD ZA KAŽDOU NABÍDKU. JSEM UČENLIVÝ, NEDOSTATKY SE BUDU SNAŽIT CO NEJRYCHLEJI DOUČIT.
  7. Hledám GM post

    Děkuji za zastání
  8. Hledám GM post

    Dekuju za nabídku, ale predstavoval jsem si nejaky stabilně online server...promin, ale dekuju, že ses alespoň ozval
  9. Hledám GM post

    .
  10. Hledám GM post

    Něco o mé osobě: - Jmenuji se Tomáš, je mi 17 let, studuji všeobecné gymnázium+soukromou jazykovou školu. - WoW hraju cca 2 roky, začínal jsem na TBC na http://www.spojka.org, časem jsem přestoupil na http://mightandmagic.cz/anathema/ . Anathema později přešla na WOTLK 3.1.3. Lidi, které jsem měl rád přestávali hrát a já jsem se rozhodl, že bych mohl uskutečnit svůj dlouhodobý sen stát se někde GM. - Sám o sobě si myslím, že jsem nekonfliktní, rozumný a ctižádostivý člověk. - Aktivní GM jsem pro zatím nebyl, příkazy jsem se učil na serverech kamarádů nebo na GM serverech. - Myslím si, že mé znalosti příkazů jsou na to, že jsem nikdy aktivní GM nebyl, nadprůměrné. - Průměrné znalosti anglického jazyka Co hledám: - Hledám server jedno na jakém datadisku, patchi ci emulátoru (seženu všechno) s 50+ hráči (ne instant nebo fun) - Nejlépe server, který má budoucnost, dobré lidi v GM týmu. Nabízím: - Sebe - Nadprůměrné znalosti GM příkazů, spolupráci a pomoc, při chodu serveru. Kontakt: - ICQ: 268-482-752 - E-mail: [email protected] - Skype, VENTRILO, MOBIL (až v pokročilém stádiu) Budu rád za každou nabídku
×