Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Kafu

Members
  • Content count

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Kafu last won the day on September 20 2013

Kafu had the most liked content!

Community Reputation

26 Průměrný uživatel

About Kafu

  • Rank
    Level 4
  • Birthday 01/20/1994

Contact Methods

  • Skype
    Nerf

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Volary
  • Zájmy
    World of Warcraft,SQL,WoW servery,IT,
    Vedlejší:Fotbal,Snowboard,atletika,posilka,a tak dále.
  1. Hosting pro TBC

    Zdravim tě Měl sem v plánu trochu to rozepsat ale ono když sem se podíval na ostatní příspěvky tak jsem napsal potřebné ostatní informace prostřednictvím skype.
  2. Hosting pro TBC

    Zdravím komunitu wowresource. Hledám hosting pro 2.4.3 arena-tournament,nejlépe pro os Windows Server 2008 R2 Datacenter na který byl server připraven. Webová stránka je hotová Pár dnu necelí týden do finální práce database,core(trinitycore) Momentálně dodělávám pety u warlocku předělání AI Spousta vlastních fixu (už co se týče talentu) Opravené věci jako mana regen v cyclone Přepsané od znova například dispell Water elemental target a frezee Vanish a stealth mechanic 100% Kompletně předělaný arena system Nic méně mám toho hodně hotové pro to aby server byl puštěn do světa,tyto opravy nejsou jediné je jich hodně které pak budou do dány na webu serveru. Podrobnější informace kdo by chtěl ať se ozve na skype (ovbroxik)
  3. ruština

    V- krásný Google překladač
  4. [REPACK] ArtharonEMU (Win32)

    Filipko na tejto revce ti nefunguje snake trap(proběhneš po ní ale nic neudělaj targetnou jsi hunta a beži u něj a žadný dmg ani poisny nedavaj) Dale nefunkční quest na totemy.
  5. Non-PVP-Zone

    Stáhni si DBC editor Otevři v něm AreaTable.dbc V první sloupečku vidíš IDčka lokací, tak si dej .gps v lokaci, kterou chceš mít friendly a najdi si s to id v tom první sloupečku Nahoře si najdi 5tý sloupec (mělo by v něm bejt 0x40 sem tam až na výjimky) a do toho pátého sloupce u Id té lokace, kterou chceš změnit na friendli dáš tohle ID: 19496 tím to změníš na jinou soustavu a hurá máme to za sebou. Nezapomeň to uložit přes File --> Save, Po restartu to máš hotové.. 0
  6. [SQL] OregonCore Vendor

    Zdravim neměl sem co na práci tak jsem přepsal mangos Vendors na OregonCore sou plně funkční. ke stažení: Adresa odkazu
  7. Problém nahození servera

    J aspon ale dík za radu no. Můžese LOCK/Delete
  8. Problém nahození servera

    Tohle vše sem tam měl šlo o chybu v rev myslíš že mě to nenapadlo když tu píšu že ? net.Fm a podobně vše mám ? Musel som skopat new na tom pc.
  9. Zdravim dnes jsem dostal přístup na VPSKO. Operační system Windows Server 2008 R2 Bohůžel ve fázi kdy už chci nahodit World tak mi to nepovolí kvuli této chybě,bohůžel vážné nevím co mi tam může chybět. Popříklad jako Cmake.Net.Frm 4 Mám. Dokládám Foto. http://img585.imageshack.us/i/screenshot2011022517281.png/
  10. Oregon Core rev. 1018+

    Dodávej to aspon s SQL Update bez toho nepustíš World (chybaju ti updaty na creature_-template upload 68fles) len pre teba info až zas budeš dělat revku.
  11. Zmensienie Latenci+UpDate Time Diff

    Tu de o dost víc věci než vmap. Internet (upload/ping) HW na kterém jede server(ram/proc) Nastavitelnost MYSQL
  12. moltenwow

    Na Akem HW Tyto servery běži ? Divím že to emulaor i tak utáhne 1 server na kterým hraje 4k.
  13. Nabizim svuj PC na server

    Bylo by lepší kdyby jsi spíš ten pc poskyl celej do serverovny ale to jen OT rada.
  14. Nutnost školy

    Hele tak ti řeknu ja byl rozhodnutej jít na Informační spoje.. nakonec mě vysvětlili že to nemá smysl že techto programatoru a grafiku je toho moc,pokad nebydlíš někde ve větším městě.. nakonec sem si vybral řemeslo které je placené 3x líp co sem chtěl a mám jistotu že si práci najdu všude protože to je hodně žádaný kdežto tohodle co je moc je všude plno,hlavní je že si vyučenej...a šikovnej v oboru rozdíly v tom nejsou Matura.. na co když mě vemou bez ní a plat je stejný
×