Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Syrion

Members
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Syrion

  • Rank
    Level 3
  1. Zdravím Dám 85 level Worgena s vicious a něco bloodthirsty + nějaké PVE na realmu Ravencrest za hvězdičky na Twinstaru. Jméno postavy je Melgan . Dlouho jsem tam nebyl takže není zaplaceno .. Bližší domluva přez skype - Spirit6644 Důvod je jednoduchý. Nemám už tolik času jelikoš tento rok dělám závěrečné testy.. tak se snažím učit. Chci si sem tam zahrát WoW s přáteli na Twinstaru ,ale expit se mi odznova neche.. (zabralo by to moc času) + Chci více čase věnovat své přítelkyni Realm : Ravencrest Postava : Worgen Class : Rogue Level : 85 Eq : BT + Něco Vicious Armory : Nebudou fungovat protože "•The character has been inactive for an extended period of time." Jde mi o to se domluvit. Pokud bude potřeba klidně předám účet jako první. Nejde mi o nic víc než zbavit se toho lákadla co mne tahá zpět. Jediné co chci je zahrát si s přáteli na twinu.
  2. LoL (West) to NA

    Chybí mi přátelé co hrají na North Americe a né na Westu
  3. [PRODEJ] League of Legends - West

    Zdravím Jak název tématu praví .. prodávám svůj účet ve hře League of Legends . Region - West Na účtu je hodně championů - viz zde přikládám screeny > http://imageshack.us/photo/my-images/21/lolko1.png/ > http://imageshack.us/photo/my-images/21/lolko2.png/ Dále pak mám i skiny například na hrdiny jako jsou > Teemo, Alistar, Warwick , Amumu,Nidaale - možná jich je ještě více ,ale hledat se mi to nechce. Jak můžete vidět na účtu je pár IP - to proto ,že jsem 2 dny zpět koupil Yoricka a 206 RP. Na účtu jsou 4 plné RUNE page. Na AD, AP + Tank a různé mixy. Všechno tohle dalo hodně práce ,a proto věřím ,že pokud se někdo najde tak se bude o účet dobře starat. Kontakt - skype >>> Spirit6644 Cena >>> 1 000 kč.
  4. LoL (West) to NA

    Zdravím Pro všechny kdo hrajou league of legends.. Vyměním 30 level dost namakaný na Westu za 30 level taky dost namakaný na North Americe. Mám hoodně championů (není problem screen) Jsou tak taky skiny. .. Teemo , Alistar , Amumu , Warwick ..atp 4 plné rune page Chci něco podobné na North Americe. Díky za nabídky do PM
  5. Zdravím Prodám účet na hře League of Legends . Jméno postavy : Mayderpro Server : east/nord + v případě nelibosti máte možnost jít ne West Level acc : 30 Skiny na : Miss Fortune, Teemo, Amumu , Alistar , Nidaale + ještě možná další Champions :Jak zde na těchto screenech můžete vidět jsou skoro všichno > http://imageshack.us/photo/my-images/830/champs2.png/ + http://imageshack.us/photo/my-images/834/chmps1.png/ Runes : 4 plné stránky. Runy na tana, AD, AP + Mix Rankedy : Kladné skore. 3v3 1300 rate , 5v5 1023 Cena : Domluvou - Ideálně 1200 kč + Platba převodem částky na účet. Od středy jsem pryč do neděle ,ale pište na skype Spirit6644 čím dřív tím líp pro vás. Díky za přečtení mé nabídky a doufám ,že se někdo ozve.
  6. SQL developer/in-game GM

    Nejlepší administrátor kterého kdy Deffender mohl mít . Skvělý člověk taky . Takže ho určitě můžu jen doporučit. GL
  7. Vsetin city

    Taky jsem ze Vsetína. Bohužel součástí jiného projektu. Hodně štěstí přeju
  8. Prodej accountu na ofi (85)

    Zdravím Wow už mě tak nebaví tak bych rád prodal svou postavu . Strávil jsem na ni hodně času.. tak snad padne do dobrých rukou Server - Ravencrest Gear - Bloodthirsty + Vicious Profese - Skinning , Leatherworking Mount za Tol Barad body HP - 111k cca Unbuff Energy - 130 Armory > http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/melgan/simple Nevím kolik má zlatých ,ale moc to nebude .. myslím ,že dokonce žádné. Je to Worgen to znamená ,že jsou aktivovány všechny cd klíče až po cataclysm . originální hru cataclysm můžu také přidat Cena po konzultaci. Platba preferována převodem na účet .. po převodu by jste dostali ihned údaje. Nebo osobní setkání na Vsetíně pokud je někdo ochoten dojet Kontakt : Skype - Spirit6644
  9. GM addons, TC2

    Trinity gm helper nejlepší
  10. WoW EMU tools !

    Stránka nefunguje jen mě nebo i ostatním ?
  11. Doporučuji. Skvělý server kde působím od svých dá se říct začátků se hrou. Dobrá komunita sice někdy s demencí ,ale ta je všude. GM team na úrovni
  12. Addon / Patch

    Celkem dobrý addon. Pokud nějaké hledáš najde na google. A né že né.
  13. [Kompletní nábor] Mentexis

    Držím palce s hledáním schopných lidí.
  14. Doučovatel db atd

    Už doučovatele mám. Tak prosím LOCK
  15. Doučovatel db atd

    Více na skype..popřípadě na icq.A poprosil bych ,aby psali jen ti co by mě chtěli pomoci stím
×