Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Dejvor

Members
  • Content count

    414
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Dejvor

  1. Zdravím! Mám záujem stať sa pomocníkom na nejakom z vašich serverov. Ovládam naplno prácu GM/Em/Moderátora preto mám aj o tieto pozície záujem, nižšie vám uvediem niečo omne, skúsenosti a všetko potrebné čo budete potrebovať. Na vaše pripomienky budem odpovedať v topiku. Niečo málo omne: Volám sa Dávid a mám 17 rokov. Pochádzam z Východného Slovenska presnejšie z mesta Trebišov ktoré leží 60 km+- od Košíc. Študujem prvý ročník SoŠ v Košiciach kde sa zamerávam na Informačne a Sieťové technológie. Po doštudovaní plánujem ísť na VŠ , no to ešte nie je isté. Medzi moje záľuby patrý :Futbal ,programovanie, ping-pong atď. Predchádzajúce miesta: #Deffender Fun 3.3.5 /GM/ #Adorean Fun 2.4.3 /HGM/ #Mystiq.org 2.4.3 /GM/ #Pro.-Nemessis 2.4.3 /GM/ #Apokalypsa wow /Moderátor fóra/ •Časovú flexibilitu. •Výborná znalost Českého, Nemeckeho jazyka(Učím se ho 7let), Anglický jazyk(Aktívne ho študujem druhý rok) •Žiadny support hráčov ani seba samého •Nenadržiavanie kamarátom •Znalosť WoW sveta •C#/C++(Som iba začiatočník, dokážem vytvoriť iba pár veci,ale ustavične pracujem na zlepšovani mojích skúsenosti s Cčkom) •Znalosť Html,Css,SQL.v HTML,CSS dokážu nakodovat web stránku, SQL= dokážem vytvarať npc,itemy,questy atď. •Photoshop CS5(Tvorba signatúr, webov, vzhľad webových aplikácii.) •Dokážem poradiť, som Požadujem: •Zázemie,Web,skúseny Gm Tým. •Admina ktorý už dovŕšil 18rokov + •Komunikatívny Gm Tým •Časom nejaký výdelek z VIp(v %)Ovšem,nejak sa určite dohodneme •Tolerovať môj reálny život. Kontakt: - Maxx - 618483802 - (+420) 0911 090 546 Moju históriu, čo som prežil an tejto vojne, kde ako uvidíte v spoileri.(V jednom z nich!)
  2. Portal/WoW Template+PSD

    Dobrý deň. Každým novým topicom sa niečo naučím o grafike, aj v tomto prípade to nieje inak.Dal som na rady uživateľov tohoto fóra a vyšiel mi ztoho celkom pekný WoW/Portál Design.Dúfam že sa Vám bude páčiť. Náhled Náhled najdete zde PSD DOWNLOAD PSD Tenhle web je odteď volne šíritelný, no prosím Vás neporušujte COPYRIGHT.Ďakujem.. Za pár drobných ho dokážu i nakodovat ve HTML a CSS. Ďakujem za pozornosť. Prajem príjemne stráveny vyšok dňa. Ps:+rep neuškodí
  3. [Free]WoW Web

    Dorbý den. Dnes ráno som pekne vstal, zapol počítač a čo vidím?Nejde internet, tak som začal s údržbou počítača a po čase som sa začal nudiť.Tak som zavolal kamaráta, tak sme začali tvoriť nejaký web.Tudiš obaja potrebujeme peniaze tak sme azčali urpavovať jednu templatu.A vuala, Web je na svete. Balíček obsahuje: -HTML kód -Css úpravu, štylistiku. -Všechny obrázky, můžete si je poupravit dle vlastního stylu. Co od Vás požadujeme? -Zanecháte tam ten Copyrght který tam je. -Ne(ukradnete) ten design. -Zanecháte tam podobný styl který tam je. Ukážka: Ukažka DOWNLOAD! Password:blablabla Tentokrát je to niečo jednoduché pre nováčikov. Copyright 2011 | Designed and Coded by Dávid "Dejvor" Čuchráč Děkujeme. Můžete komentovat, +repkovat,-repkovat.Každá kritika je pro Nás nečim novým, čemu se ješte máme přiučit.
  4. Cataclysm Design by Dejvor

    Dobrý deň. Ako som Vám sľuboval že spravim lepší design ktorý by sa Vám mohol páčiť tak vualá.Tuje,pracoval som naňom takmer celý dnešný deň a tak dúfam že moju snahu oceníte patrične. Čo obsahuje? Iba Design K tomuto dizajnu nepridávam PSD ako obvikle, kľudne tento web predám za relane peniaze ( € ) Ak oň nebude záujem a uznám zavhodné to že ho nikto nechce tak tu pridám aj PSD.Ovšem časom a nijak neobnovim tému.Takže tý ktorý si myslia že si počkajú a potom to stiahnu sú naomyle. Zde pridávam náhled: Náhled ZDE!0.1 v V. 0.2 ! Nahled Zde! 0.2 v ! Jelikož si to nechci nechat prosebe tak uvolnuji i PSD SOUBOR ! DOWNLAOD DOWNLOAD PASSWORD! "wowresource" bez toho " chapnzi ? Když nekdo bude mít zájem o koupu designu tak ať mi pošle PM.Rád se domluvím, kdo bude první ten bere, neberu ohled nato či Vás znám neboli né. Ps:+rep neuškodí EDIT: Pridána V.0.2
  5. Dobrý den. [C++] Tele,Train,SKill,Stuck NPC! Testovano a plne funkční na 3.3.5a ! Znovu přichádzim s novým scriptem kterým je teď NPC které se Vám možna bude hodit.Celá práce není má, při scriptovaní mi pomáhal kamarád YXO který to už študuje na vysoké škole v Brne.Doufam že Vás to zaujme a případne to i využijete. Co to dokáže? #Teleportuje to hráče Aliance do hlavních míst: Stormwind,Ironforge, Darnasuss, Exodar #Teleportuje to hráče Hordy do hlavních míst: Orgrimmar, Thunder Bluff, Undercity, Silvermoon #Smaže -Resurrect Sickness # Max SKill # ALL CLASS TRAINER! -Pro všechny Classy! Samotný Script: Děkuju za pozornost a přeju příjemny podvečer. Váš TuRtLE Dejvor Ps: +rep neuškodí jo
  6. Nabízím web layout včetně nakódování

    Jak říka "Jack" je to pěkné, jednoduché.No vadí mi to pozadí, je také ohrané.Ale kdybych měl projekt tak bych ho koupil. Ps:To nad SlideShowom je mi nejaké povedomé.
  7. [Nabízim se]GM,EM,Mod.,WebDeveloper

    Dovolím si obnoviť topic, som znovu voľný najbližšie dve mesiace nemám čo robiť. Filipoliko, Bobisu:Pokiaľ sa to nerozbehne tak somnou nepočítajte, nerád pôsobim na servery ktorý ešte neexistuje nič v zlom :-) Edit:Prosím moderátorov o premazanie Refreshov.
  8. Přihláška EM

    Hm, zaujímave.Tak prečo neodpovedáš, odpoveď približnú poznám, co GOOGLE dal že ? Jaký post-hunt prosím tě?
  9. [Search] - Post

    Zdravím. Příhlaška moc pěkná, je vidno že si dávaš záležet na vzhledu a gramatike příhlašky.Přeju ti teda mnoho zdaru při hledani postu. Jinak, neměl si delat pro Hosingu na Wotlk & Tbc realme ?
  10. Přihláška EM

    Nevím čím to je, ale nějak se mi nepozdáva že umíš v tomhle věku Angličtinu, Nemčinu, Slovenčinu+rodný jazyk Češtinu. Ps: Wie geht es dir, wo wohns du und du lebst zwischen den Mitgliedstaaten EU ? nechci machrovat Nemachruju.Ješte sem nezačal
  11. Nevím důvod to sem davat.To že si někdo myslí že nefunguje oficialni OC Db tak to asi něco udelal špatne, tudiš mě fácha vpohode.Ale když si to myslíš tak budiš.A kdyžtak tak už sem dávam celou DB ne jen World... Skodinek2: KLIK A prosím tě, začni používat ROZUM a Hledat, a nájdeš to co vždy hledáš,v tomto prípade Teleportera(Je to C++ tele)
  12. Nevíte ?,

    Je to jenom plocha, můžeš si ji udelat i sám pomoci různych objecktů ne?A pak naot jen nahádžeš věci a poupraviš si je podle sebe.Rozum do hrsti Pane.
  13. Gm nebo Em

    Jasné že je to pravda, ale pokuď si správne nastavíš commandy tak daný člověk nemá šanci supportnout nic, tudiš nebude mít příkaz .add apod. Edit:Derethusi, solídne si to posthuntíš, nádhera
  14. Gm nebo Em

    Dobrý den. Příhlaška vypadá pěkne, ovšem zdá se mi už nějaká umela, když si kouknete pár desítek topiců zpät tak zistíte že je to rovnaký styl prihlašky všude.Ale jinak Vám přeju hodně zdaru.
  15. [Free]WoW Web

    Dobre, chyba je vtom že niekto je tak lenivý že to ajtak kupi, čo ty vieš.Ak chcete aby som to zmazal tak to zmažem a pridám WoW Web Vždy mám nějaké ESO v rukáve UPRAVENÝ prvý príspevok!
  16. [Free]WoW Web

    Nechci ti nic říkat, ale je to tam napsane že je to poupravena templatka. Ps:Děkuju, Demo stáhnu zpät.
  17. [Nábor] Memory

    Nevím či má cenu robiť RP projekty, v poslednom čase je ich nejak priveľa nemyslíte?Radšej niečo originalnejšie by som zvolil.Hold je to váš projekt.
  18. Debug area

    Nemáš zač jinak, co je to in-game developer? :DTo jako příjdeš pred Illidana a řekneš: ILLIDAN FIX TEĎ a on se už nebugne nebo jak to je ?
  19. TrinityCore2 & Git?

    AK hľadáš GIT tak DOWNLAOD LINK neviem či to je to čo hľadáš, nikdy som to nepoužíval, netuším načo to je takže keď to nieje to pravé orechové ktoré hľadáš tak to tak nechaj.
  20. WoW server design

    Já ho chci taky, sorry za OT!Jinak by mě ješte zaujímalo odkud bereš ty "menu" také šumivé jakkeby
  21. Cataclysm design

    Jasně, ďekuju za hodnoceni.Jinak od tebe se ješte můžu něco přiučit
  22. [NÁBOR] Mystiq.org hledá GameMastery

    Pane B1, tu Rayen
  23. Cataclysm Design by Dejvor

    Tak jo.Uvolňuju PSD, nezdá se mi že by to nekdo chtel, vím, moc sem nevydržel Ale peníze nepotřebuju teď takže upravuju první post! Ospravedlňujem sa za DOUBLE POST!
  24. BlackNight Repack

    Pekne pekne.Jak už som písal, škoda toho že to skončilo.Gj Jacku.
  25. Rookecz hledá JoB

    Odnekud te znám, ovšem nevím si spomenout.Jinak ti přeju hodne zdaru pri hledáni.Najít kvalitní "džob" není sranda,znám to.
×