Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Zeros

Members
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-5 Nepřínosný uživatel

About Zeros

  • Rank
    Level 3

Contact Methods

  • Skype
    vojtech.dite1

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Louny
  1. Nejznámější Lidi z wowresource.eu ...

    Takže Zeros ,a pak všichni ostastní každý mi někdy nějak pomohl
  2. Americkej fotbal v Lounech

    Jistě to ti rozumím jen jsem chtěl vědět jestli někdo o něčem náhodou neví to je všechno
  3. Americkej fotbal v Lounech

    Neni náhodou pod tématem offtopic napsáno vše mimo wow ?
  4. Americkej fotbal v Lounech

    proto jsem to dal do offtopicu
  5. Americkej fotbal v Lounech

    Zdravím měl bych na vás dotaz.S mím kolegou bychom chtěli založit sedmý NFL (americký fotbal) tým v české republice.Který by byl ve městě zvaném Louny problém je tu akorát s financemi tak bych se vás chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké firmě/ách které by tento projekt mohly sponzorovat pokud byste měli nějaký tip určitě se ozvěte dík.
  6. Program na mikrofon

    Jak to nastavi ve Vistach poradite pls
  7. Program na mikrofon

    uricte ykusim dikj +1 rep ya odpoved
  8. Program na mikrofon

    Zdravím borci. Mám takový dotaz jestli někdo neví o nějakém programu přez který bych mluvil a ozívalo by se to rovnou v reprácích Ukázka Hlas>Mikrofon>Repraky kdybyste o nějakym takovimhle prog. věděli dejte vědět díky hoši
  9. Pomoc s notebookem

    Zdravím,chtěl bych vás poprosit jestli někdo nemá notebook Sony Vaio řada (VGN-NS11S/S) nebo nějaký váš známí.Potřeboval bych vypálit recovery disk k tomuto notasu pokud někdo může nějak pomoct budu velmi rád.
  10. Problem v mangosu

    Zdravím chtěl bych se zeptat co mám dělat s problémem který uvidíte na obrázku děkuji.
  11. Hledám gm post

    mozna ze sem to napsal trosku jinak nez sem myslel sme to tim ze to neumim dat na linuxech do databaze.Pokud sou prez prikazovej radek
  12. Hledám gm post

    ale jiste ze.Umim vytvaret npc itemy ale jen pres quice ve windows s linuxama ktery maj prikazovi radek neumim.
  13. Hledám gm post

    Nick:Zeros Věk:16 Město:Louny Prog. jazyk:Sql(itemy,npc)windows Příkazy:mangos.trinity. Hraní wow:od patche 1,12 Dělání gm:3 roky servery stormcaller(aristoteles) icewizard(selev) enathoras (Selev) archangel(Selev,Zeros) frozenthrone (nick si nepamatuju) Co mohu nabídnout. Mohu nabídnout své mnoholeté zkušenosti s gmkováním (in-game).Mohu nalákat lidi udělat videa pro server a různé reklamy. Vlastním vietcong clan tudíž mohu udělat reklamu i zde.přikládám web Zde Co požaduji Chtěl bych na server kde je 1+ -100 lidí. Slušný gm team se kterým se dá plně diskutovat. a ještě server na verzi 3.3.2. Nezáleží na ratech ale bych bych radší spíše kdyby to bylo fun než blizz ale jak říkám nevadí to zas tolik. Kontakt Pokud by omě byl někde zájem tak mi pošlete pm a nebo skype. Skype:vojtech.dite1 Děkuji a přeji hezké strávení valentýna.
  14. Varování pro Akiron

    sorry že se pletu od diskuze ale neni mi jasný koho tu obvinujes jak již Azareth zmíníl tak dárky iis zato nekoupil + nemáš k tomu důkaz tim pádem falešné obvinení dále jestli je tento útok směřován opravdu proti azarethovi tak ti něco řeknu on dceru nemá.Dál si dávej pozor nato aby ten na koho ůtočíš tě neudal za zveřejnování cízích fotek bez souhlasu a pokud je ta holka kterou chceš tzv. zveřejnit nezletilá tak bys mohl mýt velké nepříjemnosti jelikož a protože o tom jestli budou někde její fotky tak o tom rozhodují její rodiče.
  15. PS2 + 8GB USB Flashdisk

    Ted jen zertuji:Uz prodava i veci a by mohl xpit na offiku :D rikam jen zert
×