Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Cäsh

Members
  • Content count

    331
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Cäsh

  1. Developer / Zkušený Game Master / Admin

    Kolik nabízíte, alespoň 8,65€ na hodinu?
  2. Obnova hesla pro TC

    Obnova hesla pro TrinityCore (možná i MaNGOS) - Ještě by vás mohla zajímat Registrace pro TrinityCore Zdravím všechny. Takže jsem tady zase a něco dalšího přidávám. O co se jedná? Jedná se o aplikaci na obnovu hesla pro TrinityCore (možná i MaNGOS, pokud obsahuje tabulka `account` sloupce co jsem uvedl níže tak to půjde). V krátkosti jak to funguje. Uživatel vyplní uživatelské jméno a email a stiskne tlačítko "Obnovit heslo" pokud souhlasí account a email vygeneruje se autorizační kód který se zašle na jeho email, jakmile email schválí vygeneruje se nové heslo a to se mu zase zašle na email. Aby aplikace fungovala správně musíte mít v tabulce `account` tyto sloupce. `id`, `username`, `sha_pass_hash`, `s`, `email` Pokud tedy máte všechny tyto sloupce v databázi s accounty bude aplikace nejspíš fungovat správně. Konfiguraci provádíte v souboru config.php: $config['hostname'] = "localhost"; //mysql server $config['username'] = "root"; //Uživatelské jméno k mysql $config['password'] = ""; //Heslo k mysql $config['database'] = "realmd"; //Název DB s accounty, pzn. do této DB musíte nahrát tabulku password_recovery, SQL naleznete ve složce kde jste stáhli tuto registraci pod názvem password_recovery.sql $config['charset'] = "utf8"; //Výchozí jazyková sada. $config['server_name'] = "Justice BG - Private World of Warcraft Server"; //Název serveru $config['homepage'] = "http://www.unitedstorm.eu/wow/"; //Domovská stránky serveru $config['email_sender'] = "UNITEDSTORM.eu"; //Jméno odesilatele emailu který se odesílá při registraci $config['email'] = "[email protected]"; //Email odesilatele emailu který se odesílá při registraci Aby vše fungovalo správně musíte vytvořit novou tabulku v DB s accounty: CREATE TABLE `password_recovery` ( `uid` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `id` int(11) NOT NULL, `username` varchar(255) NOT NULL, `email` text NOT NULL, `auth_code` text NOT NULL, `ip` varchar(255) NOT NULL, `date` datetime NOT NULL, `active` int(11) NOT NULL DEFAULT '1', PRIMARY KEY (`uid`) ) CHARSET=utf8; DEMO DOWNLOAD Na localhostu to nerozjedete, pokud nemáte nastavený SMTP server! Pro takové případy doporučuji třeba webzdarma.cz Náhledy v příloze. Kdyby jste si s něčím nevěděli rady napište. Pokud najdete nějakou chybu napište ji sem a já ji opravím.
  3. Půjčovna mountu pro TrinityCore Testováno a plně funkční na revizi 8714 (patch 3.3.3a) O co se jedná? Jedná se o NPC u kterého máte na výběr ze seznamu mountu které Vám půjčí. Půjčení jednoho mounta stojí 20G(můžete si změnit). Kontroluje zda máte dostatek peněz, pokud ano, zda máte Cold Weather Flying (pokud by ho neměli při přeletu do jiné zóny je to dismountne) a pokud máte i toto vezme Vám to goldy za půjčení a půjčí mounta. Není to žádný zázrak, ale snad vám to pomůže. Co je třeba udělat Nahrát SQL do databáze Přidat script do jádra (viz http://www.trinitycore.info/index.php/Howto_customscript) Script: SQL - npc_text: SQL - creature_template:
  4. Registrace pro TC

    Registrace pro TrinityCore (možná i MaNGOS) - Ještě by vás mohla zajímat Obnova hesla pro TrinityCore Zdravím všechny. Po delší době jsem se rozhodnul tady také něco přidat. O co se jedná? Jedná se o registrační stránku pro TrinityCore (možná i MaNGOS, pokud obsahuje tabulka `account` sloupce co jsem uvedl níže tak to půjde). V krátkosti jak to funguje. Uživatel vyplní všechny požadované informace a stiskne tlačítko "Registrovat" pokud vyplní všechny požadované informace správně vygeneruje se aktivační kód a do tabulky `account_reg` se přidá nový záznám a jemu se pošle aktivační email s informacemi jaké vyplnil a aktivačním kódem, jakmile klikne na aktivační kód, účet se vytvoří. Aby aplikace fungovala správně musíte mít v tabulce `account` tyto sloupce. `username`, `sha_pass_hash`, `email`, `last_ip`, `expansion` Pokud tedy máte všechny tyto sloupce v databázi s accounty bude aplikace nejspíš fungovat správně. Konfiguraci provádíte v souboru config.php: $config['hostname'] = "localhost"; //mysql server $config['username'] = "root"; //Uživatelské jméno k mysql $config['password'] = ""; //Heslo k mysql $config['database'] = "realmd"; //Název DB s accounty, pzn. do této DB musíte nahrát tabulku account_reg, SQL naleznete ve složce kde jste stáhli tuto registraci pod názvem account_reg.sql $config['charset'] = "utf8"; //Výchozí jazyková sada. $config['server_name'] = "Justice BG - Private World of Warcraft Server"; //Název serveru $config['patch'] = "3.3.3a"; //Patch serveru $config['realmlist'] = "wow.unitedstorm.eu"; //Realmlist serveru $config['homepage'] = "http://www.unitedstorm.eu/wow/"; //Domovské stránky serveru $config['rulez'] = "http://www.unitedstorm.eu/wow/p/page/pravidla-serveru"; //Stránka s pravidly $config['email_sender'] = "UNITEDSTORM.eu"; //Jméno odesilatele emailu který se odesílá při registraci $config['email'] = "[email protected]"; //Email odesilatele emailu který se odesílá při registraci Aby vše fungovalo správně musíte vytvořit novou tabulku v DB s accounty: CREATE TABLE `account_reg` ( `uid` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `username` varchar(255) NOT NULL, `sha_pass_hash` text NOT NULL, `email` text NOT NULL, `last_ip` varchar(255) NOT NULL, `expansion` int(11) NOT NULL, `activation_code` text NOT NULL, `active` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (`uid`) ) DEFAULT CHARSET=utf8; DEMO DOWNLOAD Náhledy v příloze. Kdyby jste si s něčím nevěděli rady napište. Pokud najdete nějakou chybu napište ji sem a já ji opravím.
  5. [c++] Doctor

    [c++] Doctor Testováno a plně funkční pro patch 3.3.3a Jedná se o takovou blbůstku, ale někomu se může hodit. Funkce: - Restore Health - Restore Mana - Remove Cooldowns - Remove Exhaustion/Sated - Buffs Co je třeba udělat Nahrát SQL do databáze Přidat script do jádra (viz http://www.trinitycore.info/index.php/Howto_customscript) SQL: insert into `creature_template` (`entry`, `difficulty_entry_1`, `difficulty_entry_2`, `difficulty_entry_3`, `KillCredit1`, `KillCredit2`, `modelid1`, `modelid2`, `modelid3`, `modelid4`, `name`, `subname`, `IconName`, `gossip_menu_id`, `minlevel`, `maxlevel`, `exp`, `faction_A`, `faction_H`, `npcflag`, `speed_walk`, `speed_run`, `scale`, `rank`, `mindmg`, `maxdmg`, `dmgschool`, `attackpower`, `dmg_multiplier`, `baseattacktime`, `rangeattacktime`, `unit_class`, `unit_flags`, `dynamicflags`, `family`, `trainer_type`, `trainer_spell`, `trainer_class`, `trainer_race`, `minrangedmg`, `maxrangedmg`, `rangedattackpower`, `type`, `type_flags`, `lootid`, `pickpocketloot`, `skinloot`, `resistance1`, `resistance2`, `resistance3`, `resistance4`, `resistance5`, `resistance6`, `spell1`, `spell2`, `spell3`, `spell4`, `spell5`, `spell6`, `spell7`, `spell8`, `PetSpellDataId`, `VehicleId`, `mingold`, `maxgold`, `AIName`, `MovementType`, `InhabitType`, `Health_mod`, `Mana_mod`, `Armor_mod`, `RacialLeader`, `questItem1`, `questItem2`, `questItem3`, `questItem4`, `questItem5`, `questItem6`, `movementId`, `RegenHealth`, `equipment_id`, `mechanic_immune_mask`, `flags_extra`, `ScriptName`, `WDBVerified`) values('700015','0','0','0','0','0','23876','0','0','0','Doctor','Justice','','700015','80','80','1','35','35','1','1','1.14286','2','0','5000','5000','0','35000','10','1','0','1','512','0','0','0','0','0','0','10000','10000','68','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','','0','3','20','20','20','0','0','0','0','0','0','0','0','255','0','0','0','doctor','11403'); Script:
  6. [Deffender BG] Nábor developérů SQL/C++ Hledám nové členy do našeho týmu. Přihlášky zasílejte buďto do PM nebo na email jaroslav.peter (at) unitedstorm.eu. Dám šanci i začínajícím developérům, ale pouze pokud prokáží, že ví co a jak... Nabízíme - Přátelský GM a Admin team. - Možnost seberealizace. - GM plvl 5. - Rozsáhlou hráčskou komunitu. - Dobrou referenci do budoucna. Požadujeme - Patřičné znalosti odpovídající funkci. - Věk 15 let a více. - Skype - mikrofon je výhodou. - Zodpovědnost. - Plnění zadaných plánů. To je asi vše co nabízíme a také požadujeme. Předem Vás chci upozornit, že při výběru kandidátů kladu důraz na zpracování přihlášky. Počet míst není omezen. Odkaz na server zde nebudu dávat, abych neporušoval žádné pravidla. Pro ty co neznají web stačí si ve vyhledávači zadat Deffender BG a hned první odkaz jsme my. Patch 3.3.5a Jádro: TrinityCore Databáze: TDB
  7. [C++] Dynamic Teleporter (v1.0) - TrinityCore

    Dobrá práce, ale od doby co si můžeš vytvářet gossip menu přes databázi tyhle c++ teleportery podle mě postrádají smysl. :-)
  8. Změna hesla

    4STONERSVK: Jestli jsi se nevšimnul, není to pouze script, obsahuje to i další věci, takže nevidím sebemenší důvod, proč by měl samostatný script, který sám o sobě nikomu k ničemu není dávat na pastebin.
  9. GM LOGY

    <PHP> GM LOGY Chcete zobrazovat logy na webu a nechcete zbytečně přesměrovávat logy do složky /var/www/? Chcete zpřístupnit logy jenom některým osobám? Pak pro Vás je tahle PHP toolska... index.php: Konfigurace: // Začátek: Konfigurace $config['password'] = 'test'; // Heslo $config['login_required'] = true; // true - Je vyžadováno přihlášení. false - Není vyžadováno přihlášení. $logs['server'] = '/home/cash/server/logs/server/'; $logs['commands'] = '/home/cash/server/logs/commands/'; $logs['characters'] = '/home/cash/server/logs/characters/'; $logs['other'] = '/home/cash/server/logs/'; // Konec: Konfigurace Upravte cesty k jednotlivým logům. Je to rozděleno, jelikož mám na svém serveru logy rozděleny do podsložek. Pokud máte logy v jedné složce dejte všude stéjnou cestu, fungovat to bude tak jako tak. :-) Instalace Přejděte do složky /var/www/ do které nahrajte soubor index.php (viz. výše) upravte konfiguraci a uložte. Hotovo. Vytvořeno pro OS LINUX.
  10. GM LOGY

    Máš pravdu, přestože to funkčnost nezmění vypadá to trochu líp a je to logičtější. Upraveno.
  11. Změna hesla

    Asi těžko bude dávat všechno na pastebin, přece jen to není jenom script, jsou tam i obrázky a css styly. Brain on. Edit: Tohle je jako co? $account = /*mysql_real_escape_string*/($account); Aneb nechme otevřené zadní vrátka pro SQL Injection?
  12. Battlegrounds Marky [C++] [Pomoc]

    To co jsem dával na oficiální TC fórum už dávno nepoužívám, přikládám odkaz na upravenou verzi. http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=22377&st=0&p=199449entry199449
  13. BG Reward's

    BG Reward's Vytvořeno pro TrinityCore na patchi 3.3.5a. Určeno pro FUN a BG servery, které chtějí nabídnout svým hráčům odměnu za výhru v BG. V defaultu je nastavený 15marek za výhru v BG a 8 marek za prohru přičemž za AV a IoC dostanete 1.5x více, pokud jste ovšem šli Random BG dostanete 2x tolik marek, tzn. za výhru ve WSG 30Marek a v AV 45marek. Pokud nechcete nabízet žádné benefity za random stačí upravit ITEM_RANDOM_MULTIPLIER na 1 a pokud nechcete nabízet žádné benefity ani za IoC nebo AV upravte ITEM_AV_IOC_MULTIPLIER taky na 1. Zbytek je myslím dostatečně jasný, kdyby ne, napište.
  14. Nové modely totemů Script určený pro servery s patchem 3.3 + Jak určitě víte, od patche 3.3 přibyly nové modely totemů pro Orcy a Trolly, původní používají už jenom Taureni a Draeneiové (Tzn. každá classa má mít jiný model totemů). Pokud se chcete zeptat proč modely nastavuju v core a ne v DB např v modelid2, modelid4, tak je to z toho důvodu, že když jsem to takhle nastavil totem se v 80% případů nespawnul. Otevřete si soubor Totem.cpp a nahraďte: (Pastebin) tímto: (Pastebin) V DB musíte mít nastavené modely pro allianci v modelid1 a pro hordu v modelid3 (Nastavujete ty původní modely (Pro hordu to jsou: 4587,4588,4589,4590))
  15. [Archenitas] Developer

    Zdravím, hledám člověka, který by se chtěl stát developerem na novém FUN serveru Archenitas. Web serveru zatím není plně dokončen, proto jej nebudu zveřejňovat. Pokud někoho zajímají raty, tak jsou XP 25x, QUEST 30x, MONEY 15x, DROP 10x, REP 10x, zbytek 1x. Patch 3.3.5a. Přečtěte si prosím požadavky, které naleznete níže a pokud vše splňujete čtěte dále. Požadavky: - Znalost SQL na velmi dobré úrovni - Základní znalost struktury TrinityCore - Dobrá znalost garamatiky - Ochota učit se novým věcem - Dostatek vólného času Pokud čtete dále, předpokládám, že splňujete všechny požadavky. Nabízíme: - Možnost seberealizace - E-mail ve tvaru: [email protected] - GMLevel 3 - Přístup do databáze Pokud vše splňujete a máte zájem o post developera, pak mi prosím zašlete vaši přihlášku na email [email protected]. Co by měla přihláška obsahovat? - Základní informace o Vás (jméno, příjmení, věk, přezdívka) - Zkušenosti z předchozích serverů - Dovednosti - Kontakt (skype, icq - podle toho co máte) Hlavním faktorem při výběru developera bude jeho přihláška, proto ji prosím neodbývejte, snižujete si tím šanci na přijetí.
  16. [Archenitas] Developer

    Filaj díky. :-) Patch je 3.3.5a - doplněno.
  17. Hledame web mastera

    Chovat se slušně a klidnit slovník by neuškodilo. Vše se dá napsat i slušně.
  18. Open

    UPDATE `gameobject_template` SET `castBarCaption` = 'Co chceš, aby to psalo...' WHERE `entry` = 'entry objektu';
  19. [PHP] Characters

    Co takhle napsat co máš za problém, nebo co chceš upravit? Vidím hned základní chybu: <?php <?php Víc do detailu si to nebudu prohlížet, pokud napíšeš chybu, možná jo.
  20. Nabídka hostingu

    Zajímavé, já bydlím na opačném konci republiky a internet mám od o2(tzn.Strašně pomalý) a moje pingy jsou: Příkaz PING na unitedstorm.zdechov.net [77.92.221.1 Odpověď od 77.92.221.103: bajty=32 čas=38ms TTL=57 Odpověď od 77.92.221.103: bajty=32 čas=39ms TTL=57 Odpověď od 77.92.221.103: bajty=32 čas=37ms TTL=57 Odpověď od 77.92.221.103: bajty=32 čas=37ms TTL=57 Statistika ping pro 77.92.221.103: Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0 (zt Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 37ms, Maximum = 39ms, Průměr = 37ms Pro srovnání pingy na nix.cz Příkaz PING na nix.cz [195.47.235.3] - 32 bajtů dat Odpověď od 195.47.235.3: bajty=32 čas=33ms TTL=90 Odpověď od 195.47.235.3: bajty=32 čas=32ms TTL=90 Odpověď od 195.47.235.3: bajty=32 čas=31ms TTL=90 Odpověď od 195.47.235.3: bajty=32 čas=33ms TTL=90 Statistika ping pro 195.47.235.3: Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0 (zt Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 31ms, Maximum = 33ms, Průměr = 32ms Kde bude asi chyba?
  21. Nabídka hostingu

    Ano toto je VPS a máme jej zatím z toho důvodu, že naše servery ani tyto VPS nevytíží na 40%, jakmile bude vytížení vyšší, tzn. zvedne se počet hráčů hodláme pronajmout či přímo koupit dedikovaný server výhradně pro účely našeho projektu. V současnosti nám toto řešení plně vyhovuje a jiné není zapotřebí. K lagům, ty jsou maximálně v době kdy se provádí nějaké úpravy na serveru a to z důvodu buďto stahování většího množství dat nebo kompilací nových revizí. Cäsh, administrátor projektu
  22. [PHP] Arena Statistiky

    Arena Statistiky[/size][/b] [u]Testováno pro patch 3.3.2a & 3.3.3a, ale mělo by být kompatibilní i s ostatními.[/u] Popis: Tato aplikace obsahuje seznam všech arena teamů, v rozdělení do kategorií 2v2, 3v3, 5v5. Řazení teamu je nastavitelné. Jedním kliknutím si nastavíte dle čeho chcete teamy řadit. Zde je [url="http://areny.wow-status.cz/"]DEMO[/url]. Nastavení: nastavení probíhá v souboru config.php [code] // Nastavtení $server = "localhost"; //MySQL server $user = "root"; //Užvatelské jméno pro přístup do MySQL $password = "root"; //Heslo pro přístup do MySQL $characters = "characters"; //Název databáze s charaktery // Počet teamu na stránku $limit = 10; // Informace o serveru $url = "http://www.gameshoot.eu/wow"; //Adresa serveru $server = "Justice BG"; //Název serveru // Obsah menu nastavíte v souboru menu.php [/code] Podmínky: [code] Tuto aplikaci je možno dále upravovat, při splnění následujících podmínek: - Bude zachován neupravený copyright, tzn. ten který tam byl když jste aplikaci stáhli. (Včetně zpětných linků.) - Tento text zůstane v souboru config.php, style.css a nepozměněn. - Aplikaci nebudete nikde dále rozšiřovat bez souhlasu autora, tzn. download bude možný pouze ze stránek autora (http://www.wow-status.cz a podstránek). [/code] Download: [s]Arena Statistiky v1.01[/s] Arena Statistiky v1.02
  23. Hledá se GM pro novy TBC server

    Webu nemusíš věnovat veškerý volný čas, webu stačí věnovat jednorázově pár hodin práce a vypadá k světu.
  24. Vývojářské Centrum

    Proč se tady neustále oháníš nějakým Blood Storm? Koho to zajímá?
×