Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Filajer

Members
  • Content count

    221
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Filajer

  1. [Grafika]Návrh

    Zdravím, po dlhom snívaní o grafickom diele som niečo v mojich labolatóriách urobil. Je to grafický návrh na neutral web. Prosím zdržte sa ťažkej kritiky je to moje prvé dielo.
  2. problém s NPC

    Nemáš za čo.. Ak by si mal ešte nejaky problém nepostuj iný topic ale napíš to tu ok?
  3. problém s NPC

    Skontroluj world, pozri sa do tabulky napr creature template a pozri sa ci tam su nejake riadky.. ak nie, tak nahraj novú databázu.. edit: MIning predbehol
  4. Potřebuji radu

    Nex ale kebyže išiel do 6. triedy tak by bol taký múdry ako ja
  5. DB a revize na patch 2.4.3

    http://www.wowresource.eu/index.php?showforum=117 Toto je podľa mňa najlepším riešním.. Však vybrať si musíš sám
  6. Pojďte se podílet na rozvoji portálu WoWResource

    Super nápad, určite skkúsim tie RP príbehy..
  7. Game-Portal Grafika

    Zdravím, nečinne som sa potuloval netom, keď som našiel túto nečinne dobrú grafiku.. Je to všetko nakódované Neni to moja práca ! Dúfam že to nejak oceníte.. http://www.free-css.com/free-css-templates/page4/game-zone.php#bookmarks Ďakujem..
  8. Anketa: WoWresource Sraz

    Mohlo by sa to udiať aj niekde na Slovensku
  9. Hosting Zdarma-LIFEWOW.

    No vlastne, áno.. Lebo teraz ic.cz ide strašne pomaly a je to horšie.. Prosím o zrušenie horného postu..
  10. Hosting Zdarma-LIFEWOW.

    Wladass čo je zlé na tom že to majú na freehostingu? Ale na ic.cz sa aj tak za domenu platí. Ale neni to jedno? Neni hlavné že aspon tú domenu majú..
  11. Paranoia, Mystiq.org [TrinityCore2] [Neplacený]

    Určite si prídem zahrať keďže ma znovu chytilo WoW. Veľa štastia..
  12. Kdyz spawnu Archimonda nevidim ho

    Musi to ist.. V gm online archimonda zmaz a vypni si gm a spawnni Archimonda a ak tam nebude skus restart server a zmazat si cache..
  13. DarkRuby.net hledá Eventery,GMs a SQL Devs.

    Hmm eventer mám mať 10 plus a 15 plus alebo preklep..
  14. [HLEDAM] - Developery i Začínající.

    Pracoval som u neho a bol ochotný mi pomôccť odporúčam..
  15. Lineage2 [Kúpim account]

    Tak dúfam že niečo nájdeš.. OFF: Mohol by si popracovavt na dooportal.xx HEEh s chorinxom sme spolu povedali
  16. Hľadám žeby pomocnú ruku?

    Zdravím, čitateľov.. Už nedávno som sa pokúšal rozbehnúť vlastný portál, ale s neúspechom.. Takže teraz mám web v úplne inom svetle.. Máme sponzora ktorý nám dal zložku na domene..Vlastne ide o portál kde píšeme príbehy o vzniku sveta a vlastne o WoW.. Čo sa tam deje a podobne.. Takže už idem len hovoriť.. 1 PhP Developer: *Ovládať alebo vedieť urobiť aspon nejaký ten kvalitný script v PHP.. *12+ *Vedieť komunikovať a mať chuť sa dať do práce.. *Výhodou mikrofón a skype *Aktivita Ponúkam: *Zaradenie do teamu.. *Rešpekt od čitateľov či už od členov teamu.. *sebazdokonaľovanie Redaktori: *Vedieť písať gramaticky správne *Vedieť sa vyjadrovať *Nejaká tá slabá známosť HTML *Výhodou mikrofón a skype *Aktivita *Fantázia Ponúkam: *Zaradenie do teamu *Sebazdokonaľovanie *Rozvíjanie fantázie Áno veľa toho neponúkam a však nikto vás do toho nenúti.. Ja len chcem vytvoriť pomocou príbehou niečo ako paravelný svet Taký Warkraftovský.. Prosím zdržte sa topicov "Nič neponúkaš tak načo to sem píšeš" A pod. Nič neponúkam áno ale za to si môžete užiť písaním či čítaním príbehov z "nášho WoWka".. Kontakt: E-mail: [email protected] Skype:kutil_s.r.o ICQ:625297791 Nepíšte tu do topicu ani na ICQ, Skype.. Len do e-mailu.. Taktiež nie PM S pozdravom Filaj
  17. nVidia 3D Vision

    To je niečo akože vidíš to čo sa deje na počítači okuliarmi alebo tak? Neviem nepočul som o tom
  18. Filaj looking for work

    Zdravím, vidím že veľa ľuďom na WS fóre sa rozrastajú projekty.. Tak som si povedal že keď už dlho hľadám miesto tak si konečne napokon napíšem tú prihlášku.. Takže začnem.. Hlavné informácie.. Nejdem písať po pomlčkách vyklopím vám to hneď na lopatu.. Takže volám sa Filip. WoW už hrám asi 3 alebo 4 roky.. Možno to niekomu bude vadiť ale mám 11.. No asi jediná závadná vec na mojej povahe a na mne celkovo.. Ako Game Master som pôsobil na dvoch serveroch.. eXsgames ktorý sa rozpadol kvoli nedostatku hráčov ale ja sám som odišiel kôli jednému GameMasterovi ktorý ma v jednom kuse buzeroval ( meno nespomeniem) A pototm WoW Sacrifice.. Rozpadol sa kvoli nedostatku hráčov.. Ponúkam: Ponúkam toho toľko čo asi každé GM. Ponúkam dobrú komunikáciu (Skype + mikrofón )niekedy zavtipkujem a viem spisovne písať Slovensky.. Možno aj Česky do toho sa až tak nestarám.. Poznám príkazy aj na Mangos aj na Trinity Core zase tie sa dokáže naučiť každý za tých pár obetovaných minút na googli.. A SQL zas moc nie ale viem ho prepisovať.. Ale stále sa učím.. Trošku Angličtiny.. Ďalej by som mohol ponúknuť kreatívne eventy.. Očakával by som: Hlavne by som potreboval aby ma každý bral ako sebarovného.. Ďalej by som po čase chcel zaradenie to tímu a potom 10+ hráčov.. No a chcel by som server ktorý by sa len tak nerozpadol.. Aj keď viem žee ich tu je málo ale tak hádam si ma nájde aj taký.. Spravodlivé vedenie.. Patch servera: 3.3.5a Raty: Všelijaké.. Kontakt: Skype: filajer ICQ: 403883408 e-mail: [email protected] To je asi všetko.. Tak ďakujem za prečítanie.. Filaj
  19. Filaj looking for work

    Takže prosím moderátorov o premiestnenie topicu do koša pretože som sa rozhodol že GM karíeru odložím a budem aj pekne aj zle spomienať..
  20. [Archenitas] Developer

    Cash it is my server name :D Ak vieš o čom hovorím... Veľa štastia.. A skús tam dodať patch
  21. Trinity core 3.3.5a

    No ja by som nepovedal huntingpost.. Kebyže to dá do toho istého topicu tak má toľko isto postov.. Ale uzavieram tuto debatu..
  22. Trinity core 3.3.5a

    latnar: Snaží sa toto fórum obohatiť aj keď je tu toho mnoho tak možno niekomu pomôže toto a to ostatné nie.. Odo mňa +1
  23. Vinettucz's graphic works

    Hmm mne sa páči vštko.. Si v tom dobrý
  24. Hladam Server Hosting

    Veľa štastia aj keď ten web je hrozný.. Ale žiadosť naísaná slušne.. Pardon: Nevedel som že je ten web starý.. Pardon
  25. Co se doopravdy stane 21.12.2012

    Jeden profesor povedal aj tak že teória že sa hmota a antihmota srazila spolu.. Prirovnal to k tomu, ako keby opravár auta by mal v nákladiaku súčiastky a vysipal by ich. A malo by z toho byť hotové auto.. Veď ako by sa to mohlo spolu zraziť keď vtedy ešte nič nebolo..
×