Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

ONDR4SH3K

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Průměrný uživatel

About ONDR4SH3K

  • Rank
    Level 3
  1. GM/Eventer/Developer

    Tobě už jsem psal předtím, tak zkusím ještě jednou: http://herniserver.cz/wow/ Deffender BG 3.3.5a realm Fix v DB. (nepočítej, že hned dostaneš přístupy)
  2. Hledám Post Dev ( nechci GM Acc, Wow již nehraji )

    http://herniserver.cz/wow/ Deffender BG 3.3.5a realm Fix v DB. (nepočítej, že hned dostaneš přístupy)
  3. DEV/Serverhosting

    Taky by mě zajímalo, jaký nick měl, když byl Head GM na Deffenderu. Co si pamatuju, tak funkci Head GM jsme vytvořili asi přes půl rokem.
  4. Script na Online stav pro web

    Není to těžké. 1. Vytvořit novou tabulku, kde se budou ukládat guid a acc postav, kterou chci a kterou nabízím. 2. Udělat form na select své postavy, kterou nabízím a input postavy, kterou chci. 3. INSERTEM se vytvoří do nové tabulky guidy a acc postav. 4. SELECTEM vyselectuju, jestli jsou v nabídce nějaké postavy na mém acc. 5. Pokud ano, udělám echo na výpis charů (jestli je online, jaký má level, jakou má rasu, kolik má goldů, jaký má EQ apod..) - pokud ne, uděláme echo, že nejsou žádné nabídky. 6. Buď nabídku zruším nebo jí příjmu. 7. Pokud jí příjmu změní se UPDATEM v characters id accountů. Pokud ne, DELETNU v nové tabulce nabídku. Samozřejmě, že tam musí být nějaké zabezpečení jakožto - pokud má ban na acc, trade se neprovede. Ještě přiložím pár screenů z Deffender trade postav. (Není můj kód, jen lehce upravený)
  5. Scripty na nové revizi

    Mrkni se do server logu, kolik ti to načetlo C++ Scripts. >> Loaded 1367 C++ scripts Měl jsem ten samý problém, načetlo to jen 1 script. Nakonec to bylo v db.
  6. Změna dropů

    Však jsme jen lidi, překlepne se každý. Já jen nechápu, proč tu změnu máš tak velkou, když v Battleground.h je nastavení dropu itemů z BG a arén - jak win tak i loss. enum BattlegroundMarks { ITEM_AV_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Alterac Valley ITEM_WS_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Warsong Gulch ITEM_AB_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Arathi Basin ITEM_EY_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Eye of Storm ITEM_SA_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Strand of the Ancients ITEM_BE_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Blade's Edge Arena ITEM_RL_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU, // Ring of Valor ITEM_NA_MARK_OF_HONOR = ID_ITEMU // Nagrand Arena }; enum BattlegroundMarksCount { ITEM_WINNER_COUNT = POČET, // Vyhra ITEM_LOSER_COUNT = POČET // Prohra }; Ale to určitě není to, co on chce, když máš změny ve více souborech.
  7. Změna dropů

    Hkarta: case !!!!SPELL_AV_MARK_WINNER:!!!! bgType = BATTLEGROUND_AV; itemtype = 9999; // Id itemu který dostaneš, pokud !!!!prohraješ!!!! v av num_to_add = 30; // počet marek za prohru break; case !!!!SPELL_AV_MARK_LOSER:!!!! bgType = BATTLEGROUND_AV; itemtype = 9998; // Id itemu který dostaneš, pokud !!!!vyhraješ!!!! v av num_to_add = 60; // počet marek za výhru break; case SPELL_WS_MARK_WINNER: Máš přehozené komenty.
  8. Nabídka GM/DEV

    Tebe bylo škoda na deffenderu, doufám, že najdeš na novém serveru, co hledáš.
  9. Hkarta: Tu proměnu zpátky tam určitě přidej, ale nezpoplatňuj to.
  10. [Trinity] - help

    Autokompilátor.
  11. [Trinity] - help

    [ 0%] Built target genrev [ 0%] Built target revision.h [ 2%] Built target zlib [ 3%] Built target bzip2 [ 7%] Built target g3dlib [ 9%] Built target jemalloc [ 11%] Built target trinitysockets [ 12%] Built target trinityframework Scanning dependencies of target game_pch_dephelp [ 12%] Building CXX object src/game/CMakeFiles/game_pch_dephelp.dir/game_pch_dephelp.cxx.o Linking CXX static library libgame_pch_dephelp.a [ 12%] Built target game_pch_dephelp [ 12%] Generating pchlinux.h.gch/game_Debug.gch [ 12%] Built target pch_Generate_game [ 31%] Built target game Scanning dependencies of target scripts_pch_dephelp [ 31%] Building CXX object src/scripts/CMakeFiles/scripts_pch_dephelp.dir/scripts_pch_dephelp.cxx.o Linking CXX static library libscripts_pch_dephelp.a [ 31%] Built target scripts_pch_dephelp [ 31%] Generating ScriptedPch.h.gch/scripts_Debug.gch [ 31%] Built target pch_Generate_scripts [ 94%] Built target scripts [ 95%] Built target shared [ 96%] Built target vmaps [ 97%] Built target trinityauth [ 97%] Built target trinityconfig [ 98%] Built target trinitydatabase Linking CXX executable trinity-core /usr/bin/ld: cannot find -lg3dlite collect2: ld returned 1 exit status make[2]: *** [src/trinitycore/trinity-core] Error 1 make[1]: *** [src/trinitycore/CMakeFiles/trinity-core.dir/all] Error 2 make: *** [all] Error 2
  12. [Trinity] - help

    Linking CXX executable trinity-core /usr/bin/ld: cannot find -lg3dlite collect2: ld returned 1 exit status make[2]: *** [src/trinitycore/trinity-core] Error 1 make[1]: *** [src/trinitycore/CMakeFiles/trinity-core.dir/all] Error 2 make: *** [all] Error 2 Už jsem zkoušel jít do složky g3dlite v bin a dát sudo make - sudo make install, ale bez odezvy. Nějaká jiná rada?
  13. [Trinity] - Teleportační svitek

    Určitě se musí někde nastavit, ale jde o to kde. Ono by stačilo jen okopírovat nějaký spell.
  14. [Trinity] - Teleportační svitek

    Přesně tohle jsem hledal, jestli neexistuje podmínka pro to, když je někdo v BG a aréně. I když ten cast time by byl asi o něco lepší.
  15. [Trinity] - Teleportační svitek

    Tak už jsem to vyřešil metodou udělej si sám a funguje. Script vypadá takto: /*##### # item_teleport #####*/ extern DatabaseType WorldDatabase; bool getGuildHouseCoords(uint32 guildId, float &x, float &y, float &z, uint32 &map) { if (guildId == 0) { //if player has no guild return false; } QueryResult_AutoPtr result; result = WorldDatabase.PQuery("SELECT `x`, `y`, `z`, `map` FROM `guildhouses` WHERE `guildId` = %u", guildId); if(result) { Field *fields = result->Fetch(); x = fields[0].GetFloat(); y = fields[1].GetFloat(); z = fields[2].GetFloat(); map = fields[3].GetUInt32(); return true; } return false; } bool ItemUse_item_teleport(Player *pPlayer, Item *pItem, SpellCastTargets const &targets) { Map* pMap = pPlayer->GetMap(); if (pMap->IsBattleGroundOrArena()) { //if player is in arena or battleground return false; } if (pPlayer->GetGuildId() == 0) { //if player has no guild return false; } if (!pPlayer->getAttackers().empty()) { //if player in combat return false; } float x, y, z; uint32 map; if (getGuildHouseCoords(pPlayer->GetGuildId(), x, y, z, map)) { //teleport player to the specified location pPlayer->TeleportTo(map, x, y, z, 0.0f); } else return false; } void AddSC_item_scripts() { newscript = new Script; newscript->Name = "item_teleport"; newscript->pItemUse = &ItemUse_item_teleport; newscript->RegisterSelf(); } INSERT INTO item_template (entry,class,name,displayid,Quality,Flags,ItemLevel,maxcount,spellid_1,spellcooldown_1,description,Material,ScriptName) VALUES (100000, 15, "Teleportacni svitek", 6418, 3, 64, 1, 1, 35517, 180000, "Tento svitek vas teleportuje do vaseho GH.", -1, "item_teleport"); Ale ještě potřebuju udělat, aby item, měl určitý cast time, protože teď to je jako instant, což není moc dobré, protože by se mohli teleportovat z arén, bg apod... Ví někdo, kde tohle nastavit?
×