Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Sealen

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Sealen

  • Rank
    Level 2
  1. Vsetin city

    Pěkný den, všem uživatelům wowresource fora, rád bych nabídl několik pozic pro možné zájemce, jedná se o podruhé znovu zrozený projekt Vsetín city. (3.3.5, webovou stránku můžete shlédnout zde Jde o tyto pozice: Ingame GM Představa pracovní náplně: Ticket responding, komunikace mezi hráči a vedením projektu, úprava drobnějších chyb v herním světě a výpomoc developerům. Aktivita: Minimálně dvě hodiny denně. Podmínkou pro přijetí: Spisovné, slušné a bezkonfliktní jednání, minimální znalost herního světa. Event Master Představa pracovní náplně: Tvorba a spravování eventů schválených vedením, výpomoc vedení při spravování větších eventů. Aktivita: Minimálně dvě hodiny denně. Podmínkou pro přijetí: Spisovné, slušné a bezkonfliktní jednání, znalost herního světa a lore, vlastní fantazie. Kontaktovat mne můžete na ICQ: 468685253 Předem děkuji za Váš zájem, s přátelským pozdravem Sealen.
  2. [lotro] zdarma?

    Možná, že dá ale konec konců to se dá i na trialu, pro mne osobně je na téhle hře nejlákavější endgame PvE koncept i když ho zrovna často nepřidávají v porovnání s některou konkurencí.
  3. [lotro] zdarma?

    To takzvané free to play je bohužel jen lákadlo na hráče, pro dosažení level capu případně pokud si chcete zahrát pořádně, musíte stále platit. Ale jako trial to není vůbec špatný nápad, víceméně stejný jako u tvůrců Age of Conan.
  4. Arthemius (3.3.5)

    Dobrý den, hledáme schopné spolupracovníky pro realm Arthemius. Webová stránka je momentálně v úpravě a z toho důvodu nemohu ji zveřejnit. Jde o nový prebc realm (na patchi 3.3.5) zaměřený na HC koncepce, jak PvP tak i PvE, především máme zájem o znovuvytvořní HC atmosféry a soutěživosti mezi guildami a v neposlední řadě dát hráčům možnost znovu zažít podobné situace od otevření Dark portalu, po souboj o X té místo v žebříčku raidovních guild, pokud Vás tíží další otázky ohledně realmu rád je osobně zodpovím na níže uvedeném kontaktu. Ingame GM Představa pracovní náplně: Ticket responding, komunikace mezi hráči a vyšším vedením projektu, úprava drobnějších chyb v herním světě. Aktivita: Minimálně dvě hodiny denně. Podmínkou pro přijetí: Spisovné a slušné vyjadřování, minimální znalost herního světa. Výběr bude proveden na základě diskuze. Event Master Představa pracovní náplně: Tvorba a spravování eventů schválených vedením, výpomoc vedení při spravování větších eventů. Aktivita: Minimálně dvě hodiny denně. Podmínkou pro přijetí: Spisovné a slušné vyjadřování, znalost herního světa a lore, flexibilní fantazie. Výběr bude proveden na základě diskuze. Developer Představa pracovní náplně: Oprava, vývoj serveru. Aktivita: Záleží na domluvě. Pomínky pro přijetí: Znalost SQL a struktury databází, případná znalost C++ jako výhoda. Kontaktovat mne můžete na ICQ: 468685253 Předem děkuji za Váš zájem, s přátelským pozdravem Sealen.
  5. [Hledám] Dev/GM post

    Mít kam, určitě moc rád bych tě vzal :-).
  6. CZ/SK guilda Jedová Chýše na serveru Crom Hledáme spoluhráče do velmi zajímavé a ted již převážně opravené MMORPG - Age of Conan, na motivy knihy R.E. Howarda kde se můžete vžít do Cimerských bojovníků, Kithajských bojových stylů starého kontinentu. Případně navštívit civilizovanou a pyšnou Aquilonii nebo temnou magií nasycenou Stigii. Chcete-li se pustit do boje o za Vaše ideály v tomto nebezpečném světě, prožívat dobrodružstvý při kterých se dokonce i těm nejodvážnějším tají dech a dostat se do legend civilizovaných i barbarských světů! Tak neváhej a přidej se k nám! I ty můžeš změnit Náš svět!!!! Naši člennové jsou dlouholetí hráči této hry a proto rádi poradíme a pomůžeme všem začínajícím hráčům... Přidejte se k nám díky unlimited free trialu na www.ageofconan.com.. Poté se snažte kontaktovat character - Prcik, Ranhojic, Liriana, Kravopik, Shopia... V případě že se Vám to nepodaří sledujte Global channel, tam nás dozajista nepřehlédnete :-) Nebo nás kontaktovat na : [email protected] Pěkný den přeji všem :-).
  7. RP 3.3.2 Edge of Sanity

    Dobrý den, hledáme schopné spolupracovníky pro projekt Edge of Sanity. Webová stránka je momentálně v úpravě tedy ji nemohu zveřejnit. Jedná se o RP realm s nezanedbanými prvky PvE i PvP, je smutné že na české free WoW scéně se objevuje mnoho takovýchto serverů, ale málo z nich má budoucnost. Narozdíl od těchto serverů je naše finanční zajištění dobré. Naším cílem je vytvořit svět kde jeden jediný hráč může změnit běh tohoto virtuálního světa, veškeré systémy vše záleží jen na hráčích a jejich rozvahách. V velmi dávné minulosti jsme se bohužel neúspěšně snažili o to samé bohužel jsme neměli finanční zajištění (projekt Dark´Zul, jeden z prvních RP realmů na české free scéně vůbec) Nyní tedy hledáme tyto spolupracovníky : Ingame GM Pracovní nápln : "Ticket responding, spolupráce s vedením a plnění jeho příkazů.Hlášení chyb nalezených ve hře vedení, případné jejich řešení. Pracovní doba : Minimálně 3 hodiny denně. Podmínky pro přijetí : Dostatečná znalost hry samotné, příjemné vystupování, osobní pohovor s vedením teamu, schopnost řešení individuálních problémů, schopnost práce s quice, tvorba questů, npc. Developer Pracovní nápln : Oprava, vývoj serveru. Pracovní doba : Alespon 2 hodiny týdně + prémie za odvedenou práci. Pomínky pro přijetí : Znalost prog. jazyku (podle naší potřeby), osobní pohovor, test znalosti prog. jazyku, orientace v tabulkách (minimálně Mangos, respektive i TC) Příběhář Pracovní nápln : Sepsaní hraného příběhu i jeho tvorba. Pracovní doba : Hodnocen podle vykonané práce. Podmínky pro přijetí : Znalost světa Warcraft, zaslání ručně psaného slohového cvičení, schopnost dotvorby příběhu, případné samostatné tvorby. Zájemci mne mohou kontaktovat na email : [email protected]. Nebo na ICQ : 468685253 Server bude zveřejněn ve správnou chvíli. Za dobře odvedenou práci nabízím i možné peněžní prémie až v řádech stovek dolarů. Toto není topic serveru, prosím nesmyslné komentáře pošlete do náležité sekce(koš). Předem děkuji za Váš zájem, s přátelským pozdravem Michael Sael.
  8. Hledám webmastera

    Dobrý den, hledám schopného webmastera. Nabízím možnost slušného zaplacení za dobrý návrh případně privilegia na serveru.. Rád si vyslechnu Vaše návrhy na ICQ 468685253, případně emailu [email protected]
  9. Nabor lidí na new projekt (RP)

    Takový nápad již měl snad každý kdo se v této hře orientuje..
  10. Lukrativní nabídka práce

    Dobrý den, rád bych Vám nabídl lukrativní (neplacenou)pracovní příležitost v novém WoW projektu. V současnosti hledáme tyto spolupracovníky. In-Game Gamemaster Event-master Developer Co nabízíme? Nabízíme zajímavou neplacenou zábavu s možnosté peněžního zisku (v podobě prémií) za dobře odvedenou práci. Získání ViP pro Váš herní charakter, spoustu nových zkušeností a doufáme že i mnoho nových přátel v našem teamu. Zájemci by měli splnovat tyto podmínky. 1) věk minimálně 15 let (podle oboru) 2) komunikativní, ale profesionální chování a vystupování za všech okolností. 3) dostačující znalost hry. Bližší informace: Ingame GM Pracovní nápln : "Ticket responding, spolupráce s vedením a plnění jeho příkazů.Hlášení chyb nalezených ve hře vedení, případné jejich řešení. Pracovní doba : Minimálně 3 hodiny denně. Podmínky pro přijetí : Dostatečná znalost hry samotné, příjemné vystupování, osobní pohovor s vedením teamu, schopnost řešení individuálních problémů. Event Master Pracovní nápln : Plnění "event plánu" (přiřazeného vedením) Vymýšlení a předkládání návrhů na event vedení. Pracovní doba : Dostačující pro splnění evet plánu. (až 5 hodin denně) Podmínky pro přijetí : Dostačující znalost hry, přijemné vystupování schopnost vymyslet individuální řešení problému, osobní pohovor s vedením teamu.´ Developer Pracovní nápln : Oprava, vývoj serveru. Pracovní doba : Alespon 2 hodiny týdně + prémie za odvedenou práci. Pomínky pro přijetí : znalost prog. jazyku (podle naší potřeby), osobní pohovor, test znalosti prog. jazyku, orientace v tabulkách (minimálně Mangos, respektive i TC) Hledáme pracovité a schopné spolupracovníky, Vaše odvedená práce bude hodnocena každý pátek (na radě teamu). Seriozní zájemci mne mohou kontaktovat na email [email protected], nebo ICQ 468685253. Sem také můžete směřovat případné požadavky o informace. Toto není topic serveru, prosím nesmyslné komentáře pošlete do náležité sekce(koš).
×