Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

kastelan

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About kastelan

  • Rank
    Level 2
  1. Funkce v TrinityCore

    Jenom takový nápad / návrh: Asi bych to řešil pomocí switch a case.. ..ale muselo by to bejt na správným místě.
  2. Error-Mangos?

    Obrázek #1: Buďto Apache2 už běží, nebo nemůže použít port 80 (neběží ti náhodou skype? (skype často používá port 80, pokud nenastavíš jinak) Vypni skype, zapni apache2) Obrázek #2: WORLD DEAMON - Přeloženo do český lamštiny: "MaNGOS se nemůže spojit s MySQL databází na adrese 127.0.0.1: Neznámá databáze jménem `mangos`" Řešení? Buďto tam tu databázi nemáš, nebo se jmenuje jinak. Další věc: Uživatelské jméno pro přístup do MySQL bys mohl mít teoreticky "root" a heslo taky "root", to by mělo být v pořádku (těžko říct, to musíš vědět sám). Vytvoř databázi, nebo změň její jméno v konfiguračním souboru mangosd.conf. Obrázek #3: REALM DEAMON - Proč máš najednou jméno "root" a heslo "ascent"? Viz.: popis obrázku #2. Jestli u worldu (mangosd.exe) je chyba jenom v tom, že nemáš vytvořenou databázi jménem `mangos`, nastav v souboru realmd.conf jméno "root" a heslo "root". Obrázek #4: [CHYBA] Nemáte již spuštěn jeden MySQL server, který běží na portu 3306? - Tohle myslím že nepotřebuje zdlouhavý komentář, ale stejně o tom napíšu pár slov. Nemůžeš se pokoušet spouštět službu, která již běží, nebo která chce použít již obsazený port. Stejně jako u obrázku #1. Možná tvůj hlavní problém není skype, ale prostě to, že ty služby ti v kompu už běží (rezidentně - na pozadí).
  3. ExFender hledá grafika/webmastera

    Né že bych měl zájem, ale trochu zmatku v tom máš. Nějak se v tom ztrácím. Jméno je tedy "Game Aid", "ExFender" nebo "Archangel-portal"? Třeba tohle nemůžu přečíst tak, aby mi to dávalo smysl: Jinak nic proti, nemyslím to ve zlém.
  4. Giga-fun DB

    Dawis: Měl jsem na mysli ten level 200. Ten v tabulkách nedohoníš. To je totiž největší poděl. Nastav v configu level 200 a mangos si tam stejně hodí 80. Proto jsem se tě ptal, jestli už si to někdy zkoušel (základ - čistej mangos bez úprav). Já jsem to už zkoušel, nemysli si že tu plácám keci jen tak do větru. ..a výsledek? Revize 9765: Takže.. Pro možnost dosažitelnosti levelu 200 běžným hráčem, nestačí upravit jen conf a DB.
  5. [Mangos] Mestské GO

    Uprav si to pro revizi, kterou pouzivas. Nesouhlasi ti pocet sloupcu. Nebo si to tam vypln rucne, ne? Nemusis nutne pouzivat ten script. Co treba pouzit quice? Doporucuju nejaky starsi kdyz mas revku 8799 nebo kolik zes mi to psal.
  6. [REPACK]Trinitycore2 3.3.3a

    taky to vyzkousim uvidíme
  7. Giga-fun DB

    ty sis nic neudělal, ty máš na to lidi
  8. Giga-fun DB

    Kážu vodu, piju víno, že?
  9. Giga-fun DB

    A už si to opravdu zkoušel? Bez úpravy jádra (bavíme se o MaNGOSu, že?) to nelze. Proto "jenom" DB nestačí, MaNGOS je na tohle bohužel docela pitomej. ale to já jen tak přihazuju svojí trochu do mlýna Zdar.. EDIT: nebíjte měěěě!! PS: Ten Orsek mě baví číst, ale pssst!!
  10. Voda

    Možná by šlo upravit v DBC nějakou mapu.. ..nastavením lyqid type.. nevím.. nebo veliký hrnec nutící k emotu plavání? taky blbost. dneska jsem mimo
  11. test realm

    Proč by měl dělat všechno dvakrát? Realm démon může zůstat jeden. Nemusí nastavovat v konfigu zamykání realmu, to se přece dá zařídit v tabulce ralmlistů, ne? DBC, mapy a vmapy lze použít jedny a ty samý (v konfigu je dobrý uvést úplnou cestu). Co bude potřebovat dvakrát, je databáze worldu, charakterů a scriptdev2; world démona, zkopírovat a upravit konfigurační soubory. Jak se kopírují soubory a vytvářejí databáze tu psát nebudu, to by bylo mimo téma.
×