Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Angello

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Průměrný uživatel

About Angello

  • Rank
    Level 3
  • Birthday 06/06/1995

Contact Methods

  • Skype
    riper55555

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Mulgore
  • Zájmy
    SQL/C++ developing , work at Linux !
  1. Nábor /INSTANT/ Imnusius

    Server dobrý, admin dobrý. Majitel moc zaneprázdněný. Projekt akorat na spouštění "tetrisu". Stabilita projektu nulová :-)
  2. Nabor Proximus

    Dobrý den,zdravím všechny uživatele wowresource fora.Jak už je zmíněno z nadpisu hledám lidi pro náš server.Zde budou uvedené body týkající se serveru. Server = Jméno serveru: Proximus Battleground Typ serveru: Instant PvP/PvE zaměřený na battlegroundy a PvP Emulátor: Trinity Core 2 Web serveru : http://proximus.manius.eu/ (neberte jako reklamu) Koho hledám? = 3x Event master = 2x in-game helpery Co požaduji za schopnosti pro in-game Helpera? = Mít časovou flexibilitu (denně aspoň 3 hodky) = Znát příkazy typu ( čtení ticketu,mazání atd.) = mít pevné nervy mluvit s hráči co mají IQ :0 EDIT: in-game helperům dávám GM lvl 2 , až po pořádném výkonu a snaze se věnovat serveru ocením větším GM lvlem a větším posazením v GM teamu. Co požaduji za schopnosti po Event Masterech? = Časová flexibilita taky průměrně 3-4 hodiny denně. = Mít kreativní nápady a chuť dělat eventy. = Zvládat příkazy je 100% , když budete umět v Sql třeba si rozvrhnout event a poslat mi ho ve scriptu tak bude líp EDIT: Event masterum davam GM lvl 3 po zkušební době, týden se u nás budou rozkoukávat a zvykat si na hráče. Co mohu já nabídnout? = Každému členovi udělám místo v Profesionálním GM teamu. = Nabídnu pracovní podmínky v komunitě 100-150 lidí denně. = Po dobře vykonané práci je možno se dohodnout na případném VIP na našem serveru. EDIT pro tento topic: Nehledám na tyto posty lidi co mají nulové zkušenosti, pokud se sem nekdo bude hlásit jenom z důvodu supportu,tak si ho pěkně pohlídám.Tento server se dobře rozvíjí a mám pevnou ruku pod všemi členy GM teamu. Přihlášky mi posílejte bud zde do topicu,nebo na E-mail : [email protected] Do přihlášky prosím vypište proč by jste se rádi stali členem našeho GM teamu.Děkuji
  3. Nightandmagic - Nábor

    Vás N&M Tím. Hmm dobrá gramatika
  4. Bug Aren

    Ono tam je problém v tom né že by to bralo s moc velkým ratem ale spíš to že když ten maléj rat porazí ten velkej tak tomu velkemu to skoro nic neveme.
  5. Bug Aren

    Zdravím všechny členy Wowresource fora,vyskytla se mi na serveru potíž a nevím jak ji vyřešit.Mám revizi 10041 přepsal jsem stejné configy co jsem měl na staré revizi. Od nové revize 10041 když má někdo arena rating třeba 1500 a druhý team ma cca 0 rating a vyhraje ten tým s tím ratingem 0 tak tomu týmu s ratingem 1500 se ubere 2-5 a tomu týmu s 0 ratingem přičte 50, je to trochu fail protože každý ma možnost si ihned nabrat full WF , nemohl by mi někdo poradit co s tím?? Předem děkuji za odpověd.
  6. Pokuď tedy bereš jako bug neboli chybu že třeba item v npc má špatnej extended cost tak to potom ano.
  7. Něco k tvé poslední větě, já jsem tedy ještě neviděl bug bez kterého bys nemusel zasahovat do db.
  8. Hladám/Server Hosting

    Tohodle člověka silně nedoporučuji ,dělal na jednom projektu , byl tam 3 dny a po 3 dnech smazal server a odešel.Rozhodně nevím s jakých důvodů ale rozhodně nechtěl serveru prospět.Nedokázal se ani o ten server postarat.Smazal celý server na FTP pověsil svůj banner a přinutil lidi odejít.
  9. [Hledáme] Developery/SQL fixery

    Jo omlouvám se do PM sem napsal kontakt.
  10. [Hledáme] Developery/SQL fixery

    Měl bych zájem o post Sql fixera. SQL umim 100%,učím se C++ a zvládám práce v Linuxu, pokud bys měl o mě zájem tak mi napiš na skype : riper55555.
  11. Resilka nefunguje

    Zdravím všechny členy Wowresource fora,naskytl se mi poměrně velký problém a to je s resilkou. Mám Tc2 rev : 9021 . Je sice stará ale našel jsem na ní pár vychytávek. Potřeboval bych po vás poradit , jestli mám nahodit novou revizi,nebo zůstat u staré a opravit to , což by bylo poměrně hodně težké. Kdyby mi někdo poradil nahodit tu novou revizi tak mi prosím napište číslo. Děkuji za radu.
  12. Nábor[Proximus]

    Toho koho jsem hledal tak jsem našel prosím o lock topicu na post EM se mi přihlásilo 8 učastníku. děkuji
  13. ANti-Cheat

    Dobrý den všem člennům tohoto fora, zhánim už dlouho Anti-Cheat na TC2 rev:9021 zatím se mi to nedaří nemohl by mi nekdo poradit kde bych to mohl sehnat?Popřípadě linknout sem do tohoto topicu? Děkuji.
  14. Nábor[Proximus]

    Dobrý den všem člennům Wowresource fora,chci vám oznámit že jsem vyhlásil nábor na server Proximus.O co se bude jednat a podrobnosti se dovíte v tomhle topicu.. Server: Battleground Proximus Emulátor: Trinity Core 2 Rate : Instant 80 lvl Server Web : http://proximus.manius.eu/ (neberte jako reklamu) Koho hledám? - 2x event Mastera - 1x In-game Helpera Požadavky pro přijetí Event Mastera? - Nezbytná znalost TC příkazů - Schopnost Creativity - Dobré nervy - Ochotu pracovat v Teamu - Slušné vyjadřování Požadavky pro přijetí In-game Helpera? - Vyjadřování se na ůrovni - Nezbytna znalost aspon 50% příkazů potřebných k práci - Mít nervy na to že budete opravdu jen řešit tickety.. Co nabízím? - Místo v prestižním teamu battlegroundu Proximusu - Práci mezi komunitou 150+ lidí - Lepši praxe,víc skušeností. Tohle by bylo odemě vše, vaše přihlášky, připomínky týkající se tohoto topicu mi prosím postujte bud PM, nebo na můj skype : Riper55555 . prosím za 1 se mi vždy představte, ať vím o koho jde. Dekuji.
  15. Hledám devoplera

    A co se tak trochu rozepsat. Koho hledáš? Co poskytneš? Co chceš aby ti developéři uměli ? Tvůj web ? Něco o serveru ? Kde tě mají kontaktovat ? Musíš si dát trochu práce do toho topicu,to co vyjádříš tak podle toho tě budou brát,když se podívají jak jsi hezky vypsal topic tak si řeknou, to bude dobrý admin skusím ho.. a už máš vyhrané,ale s takovýmto topicem ti nenapíše nikdo.
×