Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Threat

[TrinityCore2] Oficiální podpora 3.0.9 + TDB 0.0.3

Recommended Posts

moujintcdbsig04xt1.png


Asi před 12-ti hodinama byla oficiálně vydána TrinityCore2 podporující datadisk WotLK pro patch 3.0.9
-> spolu s core byla vydána také TDB Full Release 0.0.3: "Dragon Fire"

Další informace:
TDB: http://www.trinitydatabase.org/index.php?showtopic=11597
TrinityCore: http://www.trinitycore.org/forum/f2/trinitycore2-t3618.html Edited by Threat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nj a ted budem sledovat jak trinity pude do sracek ;)

 

Proč myslíš že pujde...?

 

edit: Tak černě bych to neviděl....

Edited by swordik

Share this post


Link to post
Share on other sites

I :wub: TRINITY

myslim ze trinity na tom nieje az tak zle a celkom sa mi paci, posobi na mna "cistejsie" a prehladnejsie ako MANGOS ale je to moj subjektivny nazor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm asi konečně vyzkoušim TC :) už mě to dlouho láká ale nechtělo se mi downgradovat xD tak a ted už má možnost prubnout

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jediné co je tam tak v zakladu hozené je ScriptDev2, jinak si tam pathce musíte tak i tak přidávat, a nemyslím si, že by TC mělo jít do sraček.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teda tyto nazory vubec netusim, kde se berou.

 

Mám na starosti Databazovou cast trinity a "ze by mela jit do kytek" nepripusti zadny z devs vcetne me. Trinity je proste nadstavba mangosu s patchema ktere davno mely byt implementovany v mangosu, s mnohem vice funkcnimi systemy a kouzly. Neni to jen o tom, ale i o chovani a opravovani chyb, ktere se ma resit komunitne a ne podle dev jak je tomu v pripade mangosu. Tyhle nazory me docela mrzi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na tenhle napad jsi prisel kde? Na podpore 3.0.9 se maká už od Vanoc a hlavne trinity ma ted nedostatek developerů. Nemyslim si ze bychom makali mene nebo jinak proste kazdy pracuje jak muze a jak mu to dovoli pocet. Tyhle nazory opravdu miluju ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No "fuk" to neni pokud si to myslis a rikas to a nemas to nijak podlozeny a sam jsi k tomu nijak neprispel to mi na tom vadi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja vychazim z changelogu a toho, ze jsem zarytej mangosak, podle me je takovehle odtrzeni casti teamu od mangosu proste podraz ;)

 

a nechci se o tom nadale bavit, kdyz te to bavi delat databaze, bo co to vyvyjis pro mangos(TC), ok, tak se v tom vrtej.. nemam zajem natom, se s nekym hadat, taky bych se rad zapojil vice do developingu wow emulatoru, ale maturita me brzi v rozletu.. GL

 

edit: pokud jsem te jakkoliv urazil, tak se omlouvam, jsem takovej, ze nejdriv reknu myslenku a pak ji teprva domyslim ;)

Edited by Method-man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Changelog maji obsahlejsi trinity, tym se nerozdelil vsichni z puvodnich dev jsou stale v mangosu, maturitu delam take tento rok. Nehadam se jen rikam sve podlozene nazory ze zakulisi tymu. Reaguju na nazory zde recene tomu se rika polemika pokud ti to neco rika :-)

Edited by Drahy

Share this post


Link to post
Share on other sites

rypnu si... ano maji obsahlejsi changelog, pze se prebiraji veci od mangos a jeste se pridavaji dalsi, to je pak jasny, ze je to obsahlejsi :whistling:

 

edit: na tomhle forku ale polemika v topikach moc nefrci, rozdavaji se za to warny

Edited by Method-man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok pokud to beres takhle:

den 11.3 - trinity 6 revizi mangos 3 napriklad takto je to i v jinych dnech + se vyviji stale jeste 2.4.3 ktere se pridava rovnez do 3.x a tyto opravy jsou jen trinity (z verze 2.4.3) prijde mi to smesne brat kvalitu prace podle pctu revizi changelogu :-) bral bych spis uzitecnost nebo nalehavost jednotlivych oprav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a me zase pripada nesmysl tvrdit, ze ti co odesli k trinity jsou stale u mangos, ano jsou, ale mozna jen oficialne, neoficialne pro mangos uz nedelaji a jejich dilka se presunuji do trinity - kdyby se radsi pracovalo na jednom projektu a ne na 2 - myslim, a to prijde smesne zase me, ze takovy bojkot jakozto zalozeni vlastniho vyvoje emulatoru je proste spatne reseni situace kdy vladimir neprijmal hned vsechny patche..

 

hm a mangos asi nema 0.12 branch zjo?

 

nic, popreju ti hodne stesti na TC a ja jdu dopsat 22. otazku z Mat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok pokud to beres takhle:

den 11.3 - trinity 6 revizi mangos 3 napriklad takto je to i v jinych dnech + se vyviji stale jeste 2.4.3 ktere se pridava rovnez do 3.x a tyto opravy jsou jen trinity (z verze 2.4.3)

 

Ehm, Tak jestli to nevíš tak TrinityCore dělá z jedné mangos revize 2 a více revizí... (nejspíše aby bylo vidět že něco dělají... krom přidávání patchu). MaNGOS má stále branch 0-12.... (tedy pro podporu 2.4.3)

Edited by swordik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stale nevim proc tu argumentujes s vecmi o kterych zrejme nemas ani tuseni. Nikdo z dev trinity nebyl dev mangosu. Zalozil se project trinity, protoze mangos i pres rady od nynejsich dev trinity nechtel pristoupit na kompromisy a meli svoji hlavu. Co mam informace z prvni ruky od dev trinity rikali ze opravy (u mangosu) nikdy nebudou smerovat pro komunitu ale jak budou chtit oni (dev mangosu) to se jim samozrejme nelibilo a tak se rozhodli zalozit svuj project kvuli neochote spoluprace a vytvoreni kompromisu. Nevidim na tom nic spatneho zalozit si svuj project. Trinity nedava kazdy patch nebo spatne napsany, kazdy patch se projde stejne jako na mangosu ale rychleji neceka se na to az si najde cas nektery z dev taky zkontrolovat jine patche nez vlastni. Dobrym prikladem je arena patch. Mangos ho zkontroloval a prepsal tim zpsobem ze prepsal jmena funkci a tabulek a po nasazeni jeste tri tydny poradne nesel. To je muj nazor a podlozeny informacemi.

 

Nevim k cemu mi je informace v tomto tematu ze si jdes psat maturitni otazky, taky tu kazdemu nerikam ze se jdu koupat a cistit si zuby apod.

 

PS: K podpore 0.12 u mangosu neni tak frekventovana jako u trinity u trinity se stale pisou patche pro tuto verzi mangos obcas nejaky portne tot vse.

 

Co se tyce zdvojeni to je dano nedodelanym systemem u Mercurial systemu kde se kazdy druhy patch musi "merge" coze je malinko nedokonaly urcite se to nedela "aby meli vic revizi" tomu rikam dalsi dobry nazor :-)

Edited by Drahy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mě teda příjde že mangos s tou podporou pro patch 3.1 moc nespěchá.

 

Co se týče TC tak sem ho měl naposledy na 2.4.3 takže ho možná vyzkouším.

 

Edit by Xmat: A kvůli tomuhle oživuješ přes dva měsíce starý topic?

+25% warn - posthunting

100% warn => suspend na týden!

A jen abys věděl proč to dělám, tak je to na 5 žádostí, abych se podíval na tvé chování a posthuntění na tomhle foru.

Xmat.

Edited by Xmat
warned
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mě osobně by se líbilo kdyby se MaNGOS team Trinity team a ArcEmu Team dali do Hromady a začali by dělat na 1 Emulátoru . Víc hlaviček víc dokáže né ?

 

Trinity Je dobrý co se týče stability a patchu , ArcEmu se mě libí protože má podporu LUA scriptu , MaNGOS mě příjde přehledný a má už něco za sebou podle mě je to nejaktivnější Emulátor.

 

Tohle dát dohromady.Tak podle mého názoru z toho bude nejlepší Emulátor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×