Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Qwerts

[MaNGOS] Anathema 2.4.3 zdrojove kody + DB

Recommended Posts

ja teda nevim, jestli byl dobry krok zrusit goldy nebo nechapu proc mi mojich hrube pres 15 000 zmizelo a odnaucil sem se riding a to sem tam byl jenom 5 minut... co nefunguje dal sem radeji nezjistoval.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FeeBe me taky zmizly goldy ale riding mi zustal a kdyz si tak chytry tak bych te chtel videt jak by server slapal kdybys to mel opravovat ty..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wipe goldu byl zamerny...jinak co se tyce bugu, myslim ze jsou odstranovany velice rychle, jen z dnesek bylo opraveno 286 questu a opravene spelly jsou tady http://mightandmagic.cz/anathema.

 

Myslet si ze prvni den po nahozeni to pojede jako oficial je debilita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mg me je to ukradeny, kolik se toho opravilo a co bych zvladl ja sam :D fakt nekteri tady jsou pitomci... Ja moc dobre vim, ze admin Anathemy byl vzdycky schopny clovek. Me jde o to, ze tam nefunguji zrovna tyhle veci a na nahrade se pracovat ocividne nebude, coz hodne lidem ublizilo (drtive vetsine). Kazdopadne delejte jak myslite, ja tam uz dlouho nehraju. srry za ot

 

edit\\ ono nastve, kdyz clovek na neco skudli gecka a ono je to behem chvile vsechno pryc. ale co bychom chteli zadarmo :)

Edited by FeebeE18

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už to někdo stáhl naistaloval hrál ?? Stahuji zatím pár častí ale trochu se v tom stracím :)

Byl by někdo tak hodnej a postahoval to co je potřeba k tomu aby to Byla AN jako DB , mapy atd.

Byl by fakt hodnej nevím co mám stahovat jestly vše nebo jenom něco XD

+ MOhl by mi to někdo Skontabilovat neboli proste z toho udělat klasickou revizi jako jsou na foru :) Nejsem takovej skill a rád bych se na AN mrknul znova do GH a zaspomínal.Dik

Edited by Salsho

Share this post


Link to post
Share on other sites

S prechodem Anathemy na WotlK jsme se rozhodli uvolnit databazi a mangos pro patch 2.4.3 ke stazeni

 

<a href="http://anathema.mightandmagic.cz/an_source/" target="_blank">http://anathema.mightandmagic.cz/an_source/</a>

 

jeste edit - pro ten mangos je nutne mit ACE

 

Hmm tam mi staci stahnut sd2 potom ten Mangos 50MB a 204MB ? to co je tam Mangos242 nepotrebujem ze to je ked chcem nakompilovat revku nie ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realmd-->Account-->expansion

Espansion mam na 1...ale porad to nejde :( ...

 

 

Edit: tak se my to povedlo...

Edited by finkorn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anathema se prehazovala na novy HW, takze to s tim zmizelo, za chvili to vratim.

 

EDIT: Tak bohuzel ja uz to nemam...stary server uz je zformatovan...

Edited by Qwerts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anathema se prehazovala na novy HW, takze to s tim zmizelo, za chvili to vratim.

 

EDIT: Tak bohuzel ja uz to nemam...stary server uz je zformatovan...

 

se podivam na disk...mel bych to tu mit...kdyztak to nekam hodim....ale nevim to na 100% :)

 

Edit: tak jsem zjistil ze si bratr hral a smazal my tu slozku :(

Edited by finkorn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím . Takže jestly jsem to pochopil dobře . Tak sou jenom 2 repacky a nic víc Xd takže stará Anathema zmizela nadobro .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vždyť to na té adrese stále je ne?

 

Jinak chtěl bych se spíše zeptat, nemáte někde patch soubory s úpravami, které jste dělali? Takhle se to dost těžko zjišťuje a zjistit, čím se líší od aktuální revize mangos pro tbc je jediná možnost, zkompilovat si to vaše + zdrojáky z mangos a porovnat, což je docela blbost :-).

Share this post


Link to post
Share on other sites

rekl bych ze vsechno co tam upravovali najdes v tomhle balicku ;-) http://ftp.filekeeper.org/download/insider/Mangos3/Cumulative%20Pack/7620_921.rar

 

btw pouzij radsi nejnovejsi trinitycore1 jejich mangos byl prastarej uz v dobe kdy prechazeli na 3.1.3 trinitycore ma asi tak 2x vic funkcnich talentu, spellu, skriptu nez tahle jejich revize tusim ze jeli na revizi 6500+ cca

Edited by OneB1t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×