Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Nexus1903

Súbory MYD, MYI a rfm

Recommended Posts

Mám zálohu starej databáze ktorú by som potreboval obnoviť. Problém je v tom že záloha je vo forme MYD, MYI a rfm súborov. Ja hľadám dačo čo by mi z týchto súborov vedelo vytvoriť SQL.

Ďakujem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 sec google

 

Converting FRM/MYD/MYI database files to SQL

 

Filed in: Website Management.

 

As I mentioned last night, I had to restore some database files. Unfortunately the backup I'd downloaded was in a tarred/gzip file with each database table represented by three files with the extensions frm, myd and myi. After googling a bit (dear Google: please don't bother giving me "Supplemental result" listings if the target page is gone and you don't have a cache copy of it. That's just dumb.) I found that these were raw SQL database files.

 

The only way to restore them is appeared to be to copy them directly to MySQL's data directory - the problem being that I didn't actually have access to the MySQL data directory on the web server in question. You would think, given that phpMyAdmin had given me these files as a backup that it would have an easy way to restore them, but if it does, I couldn't find it.

 

The solution ended up being:

 

1. Install MySQL and MySQL Administrator on my home PC.

2. Copy the appropriate table files to the MySQL data directory.

3. Use MySQL Administrator to make a backup in SQL format.

4. Use the SQL script from the backup to restore the table on the web site.

 

Once the tables were restored, I used a couple of SQL statements to copy the data across to the appropriate table, and all was hunky dory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Install MySQL and MySQL Administrator on my home PC.

 

No a odkiaľ mám zobrať ten MySQL Administrator? Google vyhodí samé info ale download nie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.softpedia.com/get/Internet/Servers/Database-Utils/MySQL-Administrator-for-Windows.shtml

 

ale bacha jestli to resis tu databazi pro wowko, nejdriv zmen vsechny tabulky na InnoDB

z puvodniho MyISAM

Edited by STONERSVK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Išiel som podľa tých krokov. Nakopíroval som zložku data do zložky MySQL kde je nainštalované MySQL. Nainštaloval program, pustil program a keď kliknem na backup tak mi vyhodí len tie databázy ktoré mám aktuálne vytvorené. Mám tam databázy wowka. Bohužiaľ tie staré databázy v MYD MYI RFM formáte sa tam neukážu. Čo ďalej?

Share this post


Link to post
Share on other sites

akoze neukazu isiel si presne podla tych krokov? Dal si tam to obnovenie?, a zmenil na innodb?

 

 

ak si siel presne podla krokov tak mozno tie subory mas poskodene

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Install MySQL and MySQL Administrator on my home PC.

2. Copy the appropriate table files to the MySQL data directory.

3. Use MySQL Administrator to make a backup in SQL format.

4. Use the SQL script from the backup to restore the table on the web site.

 

Krok jedna - nainštaloval som MySQL Administrator.

Krok dva som nakopíroval zložku data do zložky MySQL tak isto ako to bolo predtým.

Krok tri mám urobiť zálohu v MySQL formáte. Pustím program, v ľavom menu kliknem na Backup a vyhosí mi okno kde si mám vybrať databázu. Ja si ale databázu vybrať nemôžem lebo v tom zozname sú databázy ktoré sú vytvorené normálne, tie ktoré som vytvorené už mal ale tie staré, tie čo som nakopíroval do zložky MySQL/data tie tam niesú. Proste sa neukážu. Tu som sa zasekol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vieš co urob?

Nainstaluj MYSQL

Chod do C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.0\data\

vytvor slozku

daj tam subory

pusti DB

a DUMPNI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×