Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Lagorex

Star wars : The old republic

Recommended Posts

Já se k SWTORu oficiálně přidám až 26. května po konci maturit .)

Edited by Funner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Až mi pošlou, že si můžu zahrát zadarmo, potom to možná zas zkusím. Dříve ne, vzhledem k tomu, že se blíží vydání GW2, TSW a D3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Každýmu podle jeho gusta :) i když D3 je taky jasná volba :)

 

Podle mě ve chvíli kdy nechaj hráče hrát pořád zadarmo, zavedou mikrotransakce... a tím ta hra by šla do řiti úplně.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sneaku, asi se ti to splnilo :)

 

mas 7 dni playing zdarma :)

 

 

FORMER PLAYERS COME BACK AND PLAY NOW ON US: APRIL 13 – APRIL 19

In honor of Game Update 1.2: Legacy, we are offering former subscribers the chance to come back and play on us.

Starting on April 13th, 2012 at 12:01AM CDT / 5:01AM GMT through April 19th, 2012 at 11:59PM CDT / April 20th, 2012 at 4:59AM GMT, former subscribers will be able to log-in to their accounts without having to re-subscribe!

In order to qualify for the seven (7) days of free*** gameplay, you must meet the following requirements:
You must have purchased the game and redeemed an official Game Product Registration Code at the Code Redemption Center.
You must have previously signed up for a recurring subscription using a valid payment method OR redeemed a Game Time Code. (This includes players in their first thirty (30) days of game time included with purchase of the game.)
You must currently have an inactive subscription.
You cannot have left the game in a banned status.

 

viz http://www.swtor.com/news/news-article/20120412-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ari, tak neodolal som prosím poslal by si mi tú pozvánku? :) Btw ak si stiahnem tú hru tak už ju nebudem musieť kúpiť len platiť mesačné poplatky ak sa rozhodnem hrať?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raily: email ? na kterej poslat tu pozvanku ?

a hru si budes muset koupit... 640 Kč - za 30 dní hraní :) plus 699 za dalších 60 :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak jak to vypada s tema trialama ? :D ingame mi nikdo nenapsal :D

 

jinak, ac jsem zalozenim PVPckar, tak jsem vcera nakouknul i do nekolika flashpointu, a nase guilda si dala first run prvni operace (neco jako raid ve wow - pro 8/16 lidi) - sice bylo nekolik wipu, ale udelali jsme full clear. Musim rict ze me to bavilo. A pri srovnani s wowkem (aspon na urovni do WotLK vcetne) ty flashpointy/opky nemaj chybu a jsou mnohem zabavnejsi a maj napad. A priznam se ze scriptovat na freecku bych to opravdu nechtel :D

 

Ta opka byla ve hre od zacatku... a nejak prestavam chapat ty stiznosti ze hre chybi end-level contest ? ... ja mam aktualne denne v planu tolik veci, ze je vetsinou ani nestihnu ! a to jsem ve hre cca 10 hodin denne... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takze bioware konecne udelal merge serveru :)

 

je to skok z 20 lidi na flotile najednou 300 :D o pulnoci :D

 

v podstate spojili vsechny PVP servery do jednoho, PVE do jednoho atd. ;) ted se to da konecne nazvat MMO :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

uz by sem nekdo neco moh napsat :D at me nemuzou modi servat za ten multi-post :)

 

ale dnes nahozen patch 1.3 :) hlavni zmeny

- umoznena 8man premade na warzony

- spusteny rated warzony - tezsi vyhrat, lepsi odmeny/equip za to.

- pridano LFG - na vsechno - opsky, fp, wz, heroic mise ve svetech.

- nove vlastnosti legacy

- adaptive social gear - konecne je k necemu :)

 

a tresnicka na dortu - fronta na login je ted 1600 lidi - cca 1h 40m ;) (na EU PVP server ToFN) trochu BW neodhadli, kolik lidi se bude chtit podivat ingame po patchi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ari ... můžu se prosím tě zeptat jak to bude s tím free to play ? :) Jestli to teda vůbec bude. Někde jsem slyšel, že by to tak mělo být a už pak nic :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

no, aktualne jsou obcas free weekendy a dale 7 dni free na pozvanku nekoho kdo plati - vsechno omezeny na max lvl 15, bez chatu a na novou registraci.

 

co jsem zaslech, tak chtej udelat ten free to play - s omezenima max lvl 15 a bez chatu. nekdy cca za 2-3 tydny jestli si to pamatuju.

 

a uplne f2p doufam ze neudelaji - v tu chvili se o to bud prestanou starat uplne, nebo nasadej tak podstatny mikrotransakce, ze kdo bude chtit hrat, ten bude platit vic nez ted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak asi dost lidi zachytilo - SW:tOR přešlo na částečnou Free to Play strategii - do lvlu 50 (max) v podstatě nepoznáte že neplatíte (a to je ta část hry co spousta lidí - i já - hodnotí jako tu nejlepší - příběhovku). Na max lvlu pak začnou nějaká omezení.

 

K tomu stále běží možnost platit a hrát bez omezení.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JSem velkej fanda Serie SW hral sem snad každou hru takže doufam že to pecka bude

 

pořád dokola s kamošema hrajeme star wars jedi knight jedi academi II :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×