Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
SiLvEr

[Template]SiLvEr TEMPLATEs

Recommended Posts

Tak v minulosti tu mali moje templaty dosť veľký neúspech. Tak som sa rozhodol že sa pokúsim ešte raz.

 

Verzia hry, pre ktorú je template spravený: World of Warcraft Cataclysm

Rozlíšenie templatu: Je dá sa povedať mutifunkčná. Rozlíšenie plochy na písanie a menu je už od 900px. Header je pre 1024px. Tak dajme tomu že rozlíšenie je 1024x768.

Aktuálna verzia templatu: 2.0

Upozornenie: Niektoré grafické prvky na webe niesu moje. Použil som ich zo stránok Blizzardu takže túto stránku nekomentovať.

 

Templata je testovaná validátorom a je úplne bez chýb. Čo naznačuje aj logo validátora v ukážke webu. Takže problémy s kompatibilitou by nemali byť.

 

Ukážka 2.1: TU.

Download verzia 1.0: TU.

Download verzia 2.0: TU.

Download verzia 2.1: TU.

 

 

Prosím o komentáre! Čo sa vám na webe páči a čo sa vám na webe nepáči.

Edited by SiLvEr
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ide len o verziu 1.0. Ja budem na tom makať kým to nebude úplne perfektné a preto chcem vedieť váš názor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ide len o verziu 1.0. Ja budem na tom makať kým to nebude úplne perfektné a preto chcem vedieť váš názor.

 

mas to docela pekny ten Design ujde.Akorat to pozadi... urcite na tom jeste makej ;)

 

ale fakt GJ x)

Edited by Treyz

Share this post


Link to post
Share on other sites

To se mi hodne libi ... skoda ze neim jak ty CSS/HTML sablony fungujou a nwm jak je pouzit jinak bych to pouzil :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže je hotová verzia 2.0 tohoto templatu. Platí preň to isté, akurát je upravený design. Vo verzii 2.1 pridám do templatu pomôcky ako Registrácia, Account manager, Online mapa hráčov a podobne.

 

Ukážka 2.0: TU.

Download verzia 2.0: TU.

 

Dúfam že sa vám tento template páči viac ako ten prvý.

Prosím okomentujte ho aby som vedel čo mám zmeniť do ďalšej verzie. Ďakujem.

 

EDIT: v template sa vyskytla malá chyba. Trochu to v prehliadači Google Chrome nesedí. Tak budem sa to snažiť čo najskôr opraviť.

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

no pro rozlišení 1024x768 pod banerem je asi několika centimetrové přerušení pozadí (Firefox 3.6)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten © dole obrazky od blizzardu, tam si nastav na to pismo

zaostrovanie na ziadne, mas tam zaostrovanie najostrejsie alebo ostre, a potom to takto rozmazava..

 

+ Dal by som tam lepšie písmo..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ještě, indexuje se mi na střed pole s textem ale menu je v levo, ten pás pro menu to chce taky natahovatelnej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže je to tu!

 

Dneska som dokončil aj verziu templatu 2.1. Keďže v 2.0 bolo veľa chýb bol som nútený zamakať a kompletne som ten web prekódoval aby to všetko sedelo tak ako má a hlavne aby to bolo kompatibilné so všetkými prehliadačmi. Spravil som aj to menu ako ste písali - bola tam len tá chyba že som mu nastavil width="1280" a preto sa viac nenatiahol. Takže všetko je OK.

 

Verzia 2.1 obsahuje:

-Samotný web

-Registráciu

-Zoznam online hráčov

 

Opravené chyby oproti minulej verzii 2.0:

-Docentrovaný design

-Doplnky pre server

 

Ukážka 2.1: TU. - tú modrú reklamu v ukážke si nevšímať je to free hosting a preto tam je tá reklama

Template sťahujte: TU.

 

Vopred ďakujem za komentáre. Veľmi mi to pomohlo k zlepšeniu ďalšej verzie. Tak prosím komentujte aj túto.

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wladass díky že si mi napísal čo na tom vyzerá otrasne aby som to vedel opraviť. :P Hovorím vám pokial nenapíšete čo je zlé tak ja to neviem opraviť. Mne sa to celkom páči, ale nikomu neberiem názor a chcem ho počuť, lebo ten template nieje premňa ale pre začínajúce servery, možno aj pre trochu lepšie keď nemajú niekoho kto im vie web nakódovať.

 

Ďakujem za komentáre. Ale musíte napísať čo je zlé alebo čo nefunguje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

<div class="sr3"><a href="http://www.opalovacka.cz/solarium-brno/" title="solarium Brno">solaria v Brne</a>, <a href="http://www.pokerzone.cz/" title="online poker zdarma">Poker Texas Holdem</a>, <a href="http://unimagnet.cz/20-k-d5-neocube-216kusu.html" title="magneticke kulicky nebo-li hlavolam 21.stoleti">Neocube</a>, <a href="http://www.kontaktnicockylevne.cz" title="Kontaktni cocky">Kontaktni cocky</a>, <a href="http://www.onlinesimpsonovi.cz" title="Simpsonovi online ke shlednuti zdarma">Simpsonovi online</a>  </div>

 

Tohle je centrovaný doleva,čili přidej do CSS div sr3 centrovat na střed protože to ti v CSS souboru chybí ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už som písal že to je reklama z hostingu. To sa tam dalo automaticky. To som tam ja nedal, mrzí ma keď to kazí dojem z webu ale je to free hosting a tak to už bohužial je. Takže tú modrú reklamu si nevšímajte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keď mi poradíš aký font by ulahodil tvojmu oku, aká farba a aká textúra tak ti to rád splním. Len ja som celý deň hľadal na nete a nenašiel som žiadnu vynikajúcu textúru. Ďakujem za komentár, dobrý nápad k zlepšeniu webu. A prosil by som o radu, ktoré fonty sa hodia do grafiky WoW webu, ja tých fontov nemám moc tak že by som dáke stiahol. Ďakujem.

Edited by SiLvEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj.Kdyz sem si stahl tuhle templatu trochu sem si upravil vzhled podle miho ... jenze kdyz sem to tam dal tak me kamarad rekl ze tam neni to co je.Myslim tim ze kdyz tam dam treba naky obrazky do vrchnich rohu tak treba vidi jen ten jeden ... neda se to neak upravit ? diky...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si to nejako chybne nakódoval alebo si zadal zlú cestu k tým obrázkom. Postni sem link na ten web a ja ti poviem čo tam je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×