Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Cybe

[GUIDE]AION-UNIQUE

Recommended Posts

Úvod

Pro začátek je třeba si ujasnit, že momentálně nemám kapacity na nějaké testování, tudíž doufám, že toto je jen nějaké "PRE" pro všechny nedočkavce a bude později obohaceno o spoustu dalších postřehu a vylepšení. V době kdy se mi stahuje celý klient(7GB) jsem si dovolil zkusit rozjet tento Javovský emulátor serveru pro Aion. Není to nijak složitá záležitost, avšak z dřívějšího působení na podobných komunitních serverech jsem zjistil že ne vše může být vždy jasné pro širší okruh. Použiji inspiraci v návodu z fóra http://www.aion-unique.org/viewtopic.php?f=4&t=1520, není totiž třeba si hrát na objevitele. Sám používám jiný způsob, který není nijak světoborný, ale tento jsem shledal jako více "READ ME FRIENDLY", leserfreundlich jak by řekl Němec...

 

Jak na to?

Když jste se tedy dočetli až jsem je jasné, že budete chtít server opravdu rozjet. Stáhneme si tedy následující programy-neprogramy:

 

NAVICAT(můj velice oblíbený nástroj pro správu SQL DB): http://navicat.com/en/download/download.html Zde je opravdu na vás, kterou verzi použijete, na výběr je z LITE/PREMIUM- zde záleží jak dlouho budete server chtít mít. Premium je totiž pouze 30-denní trial!

ŠIKOVNĚ PŘENOSNÉ MySQL: http://filebeam.com/2ff8eb336ec51d0706fee957957781bc'>http://filebeam.com/2ff8eb336ec51d0706fee957957781bc

KLASICKÝ MYSQL SERVER: http://dev.mysql.com/downloads/mysql/'>http://dev.mysql.com/downloads/mysql/ (moje varianta, pro vás je ideální link výše, návod na instalaci zde-druhý příspěvek: http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=4684&hl=cybe&st=0)

TORTOISE SVN: http://tortoisesvn.net/downloads'>http://tortoisesvn.net/downloads

JDK(JAVA DEVELOPERS KIT): http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp'>http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp

ANT: http://filebeam.com/873b29fca4b7defad2433db6b8c5ec9b'>http://filebeam.com/873b29fca4b7defad2433db6b8c5ec9b

Build Batch: http://filebeam.com/374fadc033d71ccb83aaa44acb26bfb5

Aion-Unique SVN: http://subversion.assembla.com/svn/ae-go/trunk/'>http://subversion.assembla.com/svn/ae-go/trunk/ pouze pro komplexní shrnutí a rychlejší orientaci v návodu

no_ip_restrict2.rar: http://fyyre.ivory-tower.de/aion/no_ip_restrict2.rar

 

Celý pack všeho co potřebujete ke stažení zde(včetně kompletní kompilace, stačí jen nainstalovat a rozjet): http://rapidshare.com/files/375693996/AION-UNIQUE_by_Cybe.rar

 

KROK 1: Stáhnutí a instalace NAVICATU

Moje oblíbená pasáž, zde se nemusím rozepisovat jen budete klikat a klikat. Stáhněte si NAVICAT v PREMIOVÉ nebo LITE verzi zde: http://navicat.com/en/download/download.html, pak spusťte instalaci programu a nainstalujte ho, následuje spuštění.

 

KROK 2: Vytvoření připojení, nové databáze a spuštění MYSQL

1.jpg

Klikneme v Navicatu na File-New Conection-MySql.

 

2.jpg

Klikneme na "OK". Neotvíráme zatím nic. Přesuneme se k dalšímu bodu.

 

Poté stáhneme z linku(navicat nechte být jak jak je): http://filebeam.com/2ff8eb336ec51d0706fee957957781bc a zapneme pomocí souboru MySQL-Start. Pokud jste se rozhodli nainstalovat si MYSQL server(http://dev.mysql.com/downloads/mysql/) tak je postup stejny akorat proste musite instalovat, link na instalaci jsem popsal v sekci "Jak na to?".

 

3.jpg

Vytvoříme novou databázi pravým stiskem myši na námi vytvořené připojení a klikneme na "New database".

 

4.jpg

Pojmenujeme ji au_server_gs Poté vytvoříme stejným způsobem databázi au_server_ls.

 

KROK 3: Tortoise SVN a práce s ním

 

V první fázi nainstalujeme program Tortoise SVN z linku: http://tortoisesvn.net/downloads a nainstalujeme.

5.jpg

Vytvoříme si složku třeba na disku C:/ s názvem AION. Klikneme na ni pravým tlačítkem a dáme funkci SVN checknout viz. obrázek.

6.jpg

Do vyvolaného okna zadáme adresu: http://subversion.assembla.com/svn/ae-go/trunk/ a klikneme na "OK". Necháme dostahovat, pak ukončíme Tortoise SVN.

tor.jpg

Stahování vypadá následovně

 

KROK 4: JDK

 

Stáhneme si JDK z linku: http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp a nainstalujeme.

 

Poté klikneme na nabídku START-pravým na TENTO POČÍTAČ resp. POČÍTAČ a dáme vlastnosti. Ve win 7 klikneme na "Upřesnit nastavení systému" v levém panelu okna. Záložka Upřesnit- Proměnné prostředí- Systémové proměnné(sjedeme níže) a do možnosti Path dáme: C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_19\bin(POZOR!!!Cesta se MUSÍ shodovat s tím, kde jste nainstalovali JDK!!!!!) jiná varianta třeba: D:\ODPAD\Java\jdk1.6.0_19\bin, prostě to musí být odkaz na složku bin ve složce, kde máte JDK.

 

7.jpg

Zde je detailně popsáno v jakých krocích je nutno postupovat. Pro Win Vista to funguje stejně, v XP netestováno- vše je jen o slovíčkaření.

 

KROK 5: Kompilace

První co budeme potřebovat je ANT, který si stáhneme z linku: http://filebeam.com/873b29fca4b7defad2433db6b8c5ec9b a rozbalíme na disk C:/. Cesta bude tedy C:/ant. Dále si stáhneme "Build batch" z linku: http://filebeam.com/374fadc033d71ccb83aaa44acb26bfb5.

Nyní si otevřeme složku, kde jsme nechali stáhnout data pomocí Tortoise SVN čili v návodu C:/AION a vložíme po extrahování soubor Build batch do všech těchto tří složek závoveň-každá ho musí obsahovat! Jedná se o složky "AE-go_Commns", "AE-go_GameServer", and "AE-go_LoginServer". Spusťte batch soubor(Build.bat). Nyní se vám objeví v každé ze složek slozka "build".

 

KROK 6: Databáze

Otevřeme složku na adrese C:\aion\AE-go_GameServer\build\dist\gameserver\sql, je tam soubor s názvem au_server_gs.sql. Je třeba si otevřít Navicat(pokud jsme ho zavřeli) a dvakrát poklikat na námi vytvořené připojení(dbejte toho aby bylo MySQL zapnuto jinak se nepřipojíte!!). Klikneme dvojklikem na databázi au_server_gs, kterou jsme si v předešlých krocích vytvořili a postupujeme dle obrázku níže.

8.jpg

 

9.jpg

Toto je ideální stav, dáme close a pak klikneme na Table pravým tlačítkem myši a dáme refresh. Měly by se objevit tabulky s daty.

 

Nyní opakujeme akci pro databázi s koncovkou _ls- otevřeme ji dvojklikem. Jdeme do složky: C:\aion\AE-go_LoginServer\build\dist\loginserver\sql a přesuneme soubor au_server_ls.sql do bílého pole jako v předchozím případě, poté opět refresh na Table a tabulky by se měly objevit.

 

KROK 7: Nastavení config souborů

Nebudu nijak podceňovat vaše schopnosti najít vaši IP adresu a zjistit jestli je "veřejně neveřejná", ale pro jistotu použijeme můj oblíbený server http://www.mojeip.cz/, nebo jeho zahraniční variaci http://whatismyipaddress.com/ a opíšeme si naši adresu, resp. kopírujeme.

V databázi au_server_ls je tabulka gameservers. Prosím vyplnit podle obrázku!

 

V této části končíme, přesouváme se o příspěvek níže(více obrázku není povoleno vkládat).

Edited by Cybe
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

10.jpg

Po tomto kroku vypněte Navicat, více ho potřebovat nebudete.

 

KROK 8: Konfigurační soubory

Přesuneme se do složky C:\aion\AE-go_GameServer\build\dist\gameserver\config\network, kde si otevřeme soubor ipconfig.xml v poznámkovém bloku resp. wordpadu. Pro vysvětlení přikládám obrázek.

11.jpg

Soubor uložíme.

 

 

Dále si otevřeme soubor hned pod ním, čili network a vyplníme dle obrázku.

12.jpg

Uložíme.

 

KROK 9: Povolení javy v bráně Firewall ve Windows

Ve Win 7(možná i Vistě) dáme Start-Ovládací panely-Brána Windows Firewall v levém panelu najdeme a klikneme na Povolit programu nebo funkci průchod branou Windows Firewall a dále postupujeme podle obrázku.

 

13.jpg

Váš server je kompletní!!!

 

Krok 10: Vytvoření batch souboru pro váš server

Upozornění: Spouštějte poté Aion POUZE z vašeho vlastního, níže popsaného .bat souboru!!!

Otevřeme si novy dokument v poznámkovém bloku a zadáme do něj:

ECHO OFF
CLS

ECHO OFF

if exist bin32\aion.bin GOTO bin

if exist bin32\aion.exe GOTO exe

GOTO error

:bin
start bin32\aion.bin -ip:111.111.111.111 -ng -port:2106 -cc:2 -lang:enu -noweb 
ECHO Aion.bin found, starting Aion - the tower of eternity.
GOTO end

:exe
start bin32\aion.exe -ip:111.111.111.111 -ng -port:2106 -cc:2 -lang:enu -noweb 
echo Aion.exe found, starting Aion - the tower of eternity.
GOTO end

:error
echo Could not find Aion.bin or Aion.exe !
echo You must save this file to your Aion game folder!
echo.
echo.
pause
exit

:end
ECHO.
echo.
echo.
echo closing in 10 seconds
echo.
ping localhost -n 10 > nul
EXIT

 

Místo IP 111.111.111.111 dáme vaši. Soubor uložíme třeba jako Spust a dáme mu příponu místo .txt, .bat (Spust.bat).

 

 

Závěr

Ke spuštění Aion-Unique serveru stačí spustit server login a gameserver. Toto provedeme tak, že se dostaneme do složky gameserver, kterou jsme kompilovali a ze které jsme nahrávali databázi pomocí Navicatu a spustíme soubor StartGS.bat, stejný postup opakujeme pro složku loginserver, kde spustíme soubor StartLS.bat. Pokud nám okno nespadne, nebo se nějak neukončí(nenapíše Server Terminated), tak je server připraven k použití!! Můžete si složky pak vytáhnout třeba na plochu nebo na disk C:/ a spouštět to odtamtud, at pořád nemusíte hluboko do těch všech složek a podsložek. Důležité pro spuštění serveru pro vás jsou jen složky gameserver, loginserver a libs(najdete v podsložkách C:\aion\AE-go_Commons\build\dist).

 

Také bych jen rád podotkl že je třeba do klienta(hra Aion) implementovat tyto soubory:

no_ip_restrict2 link: http://www.pictures.howto.cz/no_ip_restrict2.rar, stáhneme z linku a dáme do složky bin32 ve složce s Aionem.

Soubor Spust.bat, který jste si v předchozím kroku vytvořili kopírujeme do složky Aion s instalovanou hrou! Nedávat do žádných posložek jako bin atp.! Znovu připomínám, že je NUTNO spouštět Aion z tohoto .bat souboru!

 

Jsem velice rád, jestli se vám díky mého návodu podařilo server rozjet. Zároveň dodávám, že se jedná o verzi, se kterou jsem pracoval já, tudíž neručím, že na vašich PC s jinou konfiguraci, systémem, nebo chybějícími programy půjde vše přesně podle tohoto návodu. Budu se vám snažit vyjít vstříc a všechny chyby, problémy a postřehy mi můžete sdělovat průbežně zde. Momentálně v době psaní návodu server běží na revizi 1895...

 

Konfigurace systému použitá pro návod:

NB HP PAVILION DV6470

WINDOWS 7 HOME PREMIUM- legální verze s plnou podporou a aktualizacemi

Balík programů uvedených v Úvodu.

 

Zde je komplexní přehled nainstalovaných programů:

14.jpg

 

Umění inteligence je vyjadřovat se stručně a jasně. Toto jsem v tomto příspěvku bohužel nedodržel a budu jen doufat že se neunudíte kvanty textu a opravdu se vám server podaří rozběhat.

Hodně zdaru ve hře i mimo ní!

 

Cybe

 

PS: Celkovou korekturu(textu i návodu) provedu až bude zase čas. Momentálně je to taková rychlokvaška...

Edited by Cybe
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

To samé, teď to sice něco vypíše, ale pořád se nic nestane, jen okýnko vydrží asi o sekundu déle, když to zapnu, vypne se to. ve složce C:\ant\bin\ nic není, ani v nové složce C:\ant\bin\ant jak si psal.

 

log : http://www.uploadgeek.com/share-C6DA_4BC477CA.html

tu poslední správu "compile failed" jsem asi 120x skoušel screennout, ale nevyšlo to ani jednou.

Edited by Clorky

Share this post


Link to post
Share on other sites

To samé, teď to sice něco vypíše, ale pořád se nic nestane, jen okýnko vydrží asi o sekundu déle, když to zapnu, vypne se to. ve složce C:\ant\bin\ nic není, ani v nové složce C:\ant\bin\ant jak si psal.

http://rapidshare.com/files/375423116/ant.rar toho rozbal do Cčka a buildni.

 

Promiň... reupload? rapidshare nemůžu stahovat...

http://filebeam.com/873b29fca4b7defad2433db6b8c5ec9b

Edited by bLuma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Děkuji moc.

 

EDIT : Tak já už nevím... udělal jsem to, je to na C:\ ale pořád to dělá úplně to samé, co můžeš vidět na screenu...

Edited by Clorky

Share this post


Link to post
Share on other sites

Děkuji moc.

 

EDIT : Tak já už nevím... udělal jsem to, je to na C:\ ale pořád to dělá úplně to samé, co můžeš vidět na screenu...

 

Máš správně nainstalovaný JDK?

 

EDIT: Hodím ti sem zkompilovanou verzi. Snad máš rychlý net..

 

EDIT 2: Zkus to všechno hodit na disk C. Vykopej to z té plochy...

Edited by Cybe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, díky za rady... JDK mám nainstalované to JDK6 update 19 nebo tak... z ofi stránek z tvého linku.

Ty soubory jsou skopírované, nevytvořily se samy.

Pro jaký je to patch?

Edited by Clorky

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, díky za rady... JDK mám nainstalované to JDK6 update 19 nebo tak... z ofi stránek z tvého linku.

Ty soubory jsou skopírované, nevytvořily se samy.

 

Je to pro verzi 1.5.1.10

Vyčkej do zítřka na kompletní návod, teďka se mi už do toho nechce. Jinak v tom uploadu s nazvem AION.rar to máš všechno už zkompilované, tak ještě jsem ti to reuploadnul sem ať nemusíš řešit teda tu kompilaci a už se někam dostaneš: http://filebeam.com/05626196bfaa1ef9818635633a5a6013

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja jsem se sekl u toho abych to vubec rozjel, protoze porad pise "java neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu" tak radsi pockam na ten kompletni navod :) jinak dik zes to tu vubec dal

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja jsem se sekl u toho abych to vubec rozjel, protoze porad pise "java neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu" tak radsi pockam na ten kompletni navod :) jinak dik zes to tu vubec dal

Počkejte s tím do zítřka, dodělám to abyste měli komplexnější přehled a vrhneme se na problémy...

Share this post


Link to post
Share on other sites

zdravim cybe, moc dik ze jsi toto tady dal a urcite ti dam velke +, ale mam mensi problem, dostal jsem se pres kompilaci a mam to na HDD D, build.bat jsem prepsal takze build fungoval v pohode, ale nastala chyba a ja nevim kde se da v Login Serveru nastavit IP, v db a v configu mam ip 192.168.1.2, takze prosim bud co bych mel prepsat nebo co upravit.. :)

 

post-8226-1271256249,98_thumb.png

Edited by kejhal

Share this post


Link to post
Share on other sites

zdravim cybe, moc dik ze jsi toto tady dal a urcite ti dam velke +, ale mam mensi problem, dostal jsem se pres kompilaci a mam to na HDD D, build.bat jsem prepsal takze build fungoval v pohode, ale nastala chyba a ja nevim kde se da v Login Serveru nastavit IP, v db a v configu mam ip 192.168.1.2, takze prosim bud co bych mel prepsat nebo co upravit.. :)

 

post-8226-1271256249,98_thumb.png

 

Mrkni se prosím tě jestli máš dobře nastavenou IP v databázi au_server_ls tabulka gameservers, dále upravuješ v config-network soubory ipconfig.xml a network.properties podle toho co ti vyhazuje emu tam máš nekde nacpaného localhosta(127.0.0.1). Jinak pak když budeš chtít změnit jméno serveru je to ve složce config-main a soubor gameserver.properties. Později zreviduju ten návod a dodám nějaké fintičky.

Share this post


Link to post
Share on other sites

povedlo se mi to rozjet a chtel bych se cyba zeptat, jestli neni potreba nahrat ve slozce gameserver/sql/drops nahrat te update a i ostatni updaty..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

povedlo se mi to rozjet a chtel bych se cyba zeptat, jestli neni potreba nahrat ve slozce gameserver/sql/drops nahrat te update a i ostatni updaty..?

Samozdřejmě, zítra bude celková revize a doplnění návodu. Obecně jsem o tom psal v jiném threadu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeste jedna malickost, pod jakym jmenem se tam mam prihlasit do te hry? :D

do tabulky account_data jsem zkusil dat nejake jmeno a heslo a ze pry spatne, tak jsem zkusil admin a pas 1234, neco se v db vytvorilo prihlasio me to, potom mi to dalo nejakej server[ENG]Spatalos na vyber a pak se napise cosi "No game server is available to autorization" nebo "The client's regional code is not compatible with the game server" a hra se vypne..? ale treba napisu jmeno 1234 a pass taky 1234 a hodi mi to nejake ty smlouvy a zase to same :D

Edited by kejhal

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeste jedna malickost, pod jakym jmenem se tam mam prihlasit do te hry? :D

do tabulky account_data jsem zkusil dat nejake jmeno a heslo a ze pry spatne, tak jsem zkusil admin a pas 1234, neco se v db vytvorilo prihlasio me to, potom mi to dalo nejakej server[ENG]Spatalos na vyber a pak se napise cosi "No game server is available to autorization" nebo "The client's regional code is not compatible with the game server" a hra se vypne..? ale treba napisu jmeno 1234 a pass taky 1234 a hodi mi to nejake ty smlouvy a zase to same :D

 

aion je rozdelen neco jako wow na eu a us myslim ofik a to je i aion musis nastavit v configu pro jakou verzy to chces a podle teho musis mit i clienta :) jak mam ja na kalgulu aion aiongate.cz :) nic na tom neni v emu jsou dobri lidi a opravy avyvoj jde mnohem lepe nez u wow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravim Cybe .Prosimtě jak si vytvořim acc ? protože mě to přez ten cmd nefaká nejde do něj psát :)

Jinak pak jsem zkoušel jinou revku kde byl už acc ale když jsem se připojoval na aion tak mi to napsalo že je ten server autorizovanej přitom jsem tam žadné heslo nedávál.A když jsem ho tam dal bylo to to samé. Děkuji za opověď

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravim Cybe .Prosimtě jak si vytvořim acc ? protože mě to přez ten cmd nefaká nejde do něj psát :)

Jinak pak jsem zkoušel jinou revku kde byl už acc ale když jsem se připojoval na aion tak mi to napsalo že je ten server autorizovanej přitom jsem tam žadné heslo nedávál.A když jsem ho tam dal bylo to to samé. Děkuji za opověď

 

ja sa do aionu nevyznam. ale co tak stiahnut registracky a regnut sa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zapni si v loginservru povoleni automaticke tvorby uctu melo by to byt tady: \loginserver\config\network

Edited by ozaki
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potrebuju aby nekdo znovu uploadnul to build batch nejde to stahnout prosim pomoc.

 

EDIT:už to de stahnout ale potykam se s dalsim problemem extrahuju do slozek Ae-go_comons Ae-go_gameserver a Ae-go_loginserver a spustim build.bat ve vsech slozkach a potom se presunu k dalsimu kroku ale kdyz otevru slozku build a jetam jenom slozka clasess a v ni neni zadny soubor.pomuze mi nekdo.PS:dik za odpoved

Edited by popp888

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vyřešeno

 

Mohl bys sem dát už tu zkompilovanou verzi pro 2.0.0.5, protože klasickou cestou dělat server zabírá hodně času a moc věcí v PC mám.

 

Dík ;)

Edited by Apixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×