Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Clorky

TTW [Tropical Tower Wars]

Recommended Posts

Zdravím, tohle je tady první topic, doufám že dobře nastartuju novou sekci.

 

Pro ty kteří hrajou TTW ať už noobové či profíci, doufám že je obohatím alespoň trošku základními znalostmi.

 

Popis hry:

 

Musíte posílat nepřátelům jednotky, aby se dostaly až do nepřátelovy lodě. Za to dostaváte určité plus k incomu který dostáváte každých 25 sekund.

 

Základní pojmy:

Maze = Váše priorita, základ bez které se nedá hrát.

Income = Příchozí mzda, dostáváte jí čim více posíláte, čim více income, tim jste lepší - bez income jste jako pes (wolf) bez ocasu.

Gold = Za to si nakupujete.

AR = All Random, jak již z názvu vyplývá, dostaváte buildera náhodně.

AP = Vhodné pro začínající hráče, můžete si vzít buildera jakého chcete.

 

Mazes:

 

Vhodné k valentýnu : http://www.youtube.com/watch?v=B6HntVkRFBA

Jednoduché maze :

Pro začínající : http://www.youtube.com/watch?v=cP-fya1OsSE

 

Naučit se to je velmi lehké, problém je income.

 

Tipy:

1, Nemusíte mít celé maze hotové hned, dělejte je po částech, potom ostatní není možné s incomem dohnat, a income je nejduležitější věc celé hry!

2, Pokuď jste tedy na levo či na pravo spolehněte se na mid, to že propustíte dva-tři NPC neznamená, že prohrajete ( toto samozřejmě neplatí pro mid, že? :D )

3, Pro nooby ( neberte to jako urážku noob=začátečník ) bych ze začátku doporučil chodit na apfs mody, a brát pouze Wisp Kinga, má totiž základní věž zadarmo a nejvíce se tak naučíte dělat maze.

4, Když už se vám stane, že se vám nebude dobře hrát "na ostro" na battle.netu, začněte hrát training mód v singleplayeru, můžete mít kolik chcete goldů a posílat můžete sobě také!

5, Vždy si stáhněte poslední verzi TTW, neznám někoho, kdo by vás nechal stahovat v jeho hře, většinou to trvá dost dlouho a je to závislé na hostovým (host - zakladatel hry) uploadem.

6, Vždy si ověřte vaše pingy, stává se velmi často, že ostatním můžete zničit hru právě lagama, vypněte tedy torrenty, všelijaké downloady a nejlépe i instant messengery ( ICQ, Skype ).

7, Posílejte jedině na druhé sekundě časovače, vědšinou pošlete nejvíce i teamově bez domluvení, když už někdo napíše save, tak šetřete, je to něco jako WoW - Když jste v Black Temple a healeři nehealují tanka, tak je to něco jako když dva neposílají na dvojce a jen jeden posílá, takže TEAM PLAY!!!

 

Vím že toho není mnoho, ale pro začínající hráče by to mohlo stačit, a pro ty kteří nehrajou si alespoň udělají obrázek o této hře.

Poděkování pro mě? Stačí když mi jednou do půlroku napíšete o zápas ;).

Edited by Clorky
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doporučit uplnému začatečníkovy wisp kinga , no nevim nevim... možna tak na procvičení maze.. ale wisp king pro začatečníka je podle mě hloupost...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale zase za Wisp Kinga je to nejjednodušší, to samé ze Evolution Helpera, tam totiž nejvíce vylepšuješ...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oživuji starší topic - pište prosím své dotazy/rady ostatním :)

 

Kdyžtak PM mám skoro prázdnou, tak jestli si myslíte, že jste natolik dobří, že mě můžete vyzvat, pak do toho!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×