Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Gangstar

wow model viewer :)

Recommended Posts

Zdar, když chci ve wow model vieweru otevrit akukoli postavu, tak mi to hodí tenhle error

 

tpp4wm5cnejvbsv8vn9s37ecfpwwdkax.JPG

 

mam .NET framework 4.0

 

Kdyby ste vědeli co s tim, pripadne odkaz na fungujici model viewer a net framework by bodnul diky :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ehm přečetl sis aspoň error? .. schází ti knihovny c++ ...

 

Tos mi teda pomoh..

1) nvm co to je

2) jeden člověk mi řek, že mám akorát špatnou verzi net frameworku tak nevim

 

jestli víš co s těma knihovnama, porad mi prosim :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

© Marek-26 @ viry.cz

 

"

stahnete a ulozte nejlepe na plochu ComboFix

 

pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim

 

hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano:

 

cfxlicencedz5.jpg

 

dale muze dojit k varovani ohledne rezidentniho stitu vaseho antiviru a upozorneni na nenainstalovanou konzoli pro zotaveni; tu zatim neinstalujte.

 

v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine aplikace ani nic jineho

 

behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)

 

upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, deaktivujte jeho rezidentni stit, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k nezadoucim kolizim Combofixu s rezidentem antispyware

 

po restartu aplikace vytvori log, ulozeny na C:/Combofix.txt (pri opakovanem pouziti jsou logy oznaceny Combofix2.txt atd.), jeho obsah vlozte sem

"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Angelo toto mu nepomôže, jednoznačne to hovorí o tom, že mu chýbajú knižnice, ktoré sú súčasťou balíka .net framework. On má síce .net framework 4, ale tu sa jedná o staršie knižnice .net framework 2.0 alebo dokonca .net framework 1.0. Každý s produktov Microsoftu má svoju dobu platnosti a tieto knižnice .net framework, ktoré on má sú už po tejto dobe. Takže treba nainštalovať .net framework (číslo verzie ku ktorej knižnice chýbajú) SP(čo najvyšší). Toto sa dá stiahnuť na stránkach Microsoftu. Tiež som mal ešte na Viste tieto problémy, ale toto ich vyriešilo. Dokonca som písal aj do Microsoftu a tiež mi to poradili. ;) Takže prajem úspech pri riešení tohoto problému :).

 

A pokiaľ sa nejedná o toto tak potom si asi zle rozbalil modelviewer :).

Edited by SiLvEr
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gangstar, ak to chceš spojazdniť čo najrýchlejšie, tak môžeš aj preinštalovať Windows a nechať ho plne aktualizovať. Potom to bude fungovať určite ;).

 

No ale rozkazovať ti nebudem. Je to na tebe :), buď prvý alebo druhý spôsob.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×