Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Clou

Co se doopravdy stane 21.12.2012

Recommended Posts

Jo jo. Povíme si za 2 roky :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

HH ohledně té sfingy a pyramid mě to udivilo. Mohl by si poslat zdroj, kde si se to dozvěděl? A kolem té hvězdné brány to samé?

 

Velmi by mě to zajímalo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čo si povieme? Neviem pochopiť ľudí, čo majú tak nudný život, že musia riešiť to, čo sa stane v roku 2012. Áno samozrejme, fakty sú fakty, všetci sú hotoví z Májskeho kalendáru, ktorý je ukončený dňom 12.12.2012, ale že to neukončili na veľkú noc bola imho len náhoda. Môžeš len polemizovať ale žiadne tie tvoje "Photoshop" či iné fakty nedokážu to, že bude v roku 2012 koniec sveta. Ľudia nevedia predpovedať ani počasie dopredu na 2 dni, ako by mohli vedieť čo sa stane v 2012?

 

ďalej si skús položiť otázku, prečo sa tým ľudstvo nezaoberalo v minulosti, ale len teraz? Je to davová psychóza a keďže ľudstvo je naivné a sprosté, urobili aj film a pekne sa na ňom nabalili (well done btw).

 

Ak máš potreby riešiť let do vesmíru z roku XX nech sa páči, ale poviem ti jeden fakt a ten nie je vytvorený ani v Photoshope, ani v Sony Vegase ako X videí na YT o tomto:

- na minulosti nič nezmeníš, o budúcnosti môžme iba hádať, tak ŽI prítomnosť a nenechaj sa obalamutiť nejakými poviedkami od starej materi (čítaj Japonskí vedci) o konci sveta. Ak to má prísť, tak to príde a ty na tom nič nezmeníš.

 

Ľudia znečisťujú ovzdušie, zabíjajú zver a celú prírodu. Urob v tomto zmysle krok do budúcnosti. Ak budeme pokračovať takto ako doteraz, tak sa toho tvojho "Apocalypse D-day" ani nedožijeme. Príroda je dokonalá, len my si ju chcem furt "zlepšovať", ale pritom ju zabíjame.

 

Ak má prísť koniec sveta, tak príde preto, lebo nebude na planéte kyslík, pretože radšej budeme rúbať lesy a stavať biznis centrá, ktoré nám dajú papierové peniaze, ktoré sú aj tak zo stromov. Odkiaľ bude ale kyslík? Samozrejme vedci už teraz vymýšľajú umelé "pohonné látky", ale ako som povedal, ak má prísť koniec sveta, bude to kvôli nám a našej neschopnosti udržať planétu pri "živote" a nie kvôli Májskemu kalendáru, nie kvôli letu do vesmíru, nie kvôli Noemovej arche ani ničom podobnom.

 

- toto je len ďalší môj výlev slov po dvoch pivách, takže aj tak si z toho páni gangstri nič neodnesú, ale skúste o tom aspoň porozmýšľať.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uvidíme, mimozemštani určitě existují. Jinak jak zjistili o té "katedrále"? Resp využívá se k něčemu? Co to bylo? Je u toho spoustu otázek.. Ale hodně by mě to zajímalo. Stejně

 

Jinak těch pyramid by jsme se asi všimli ne? :) nevím proč to tají...

 

 

 

Angelo: Co se ti zdá chytřejší konec světa nebo toto? :) Já bych to hned nezavrhoval všechno je možné.

Edited by hejsek

Share this post


Link to post
Share on other sites

zajimavej topic x) ale promiň Clou asi ti hrablo x) netuším kde by v Česku mohli bejt pyramidy a už vůbec netuším kde by mšli bejt Hvezdný brány xD ale ajsny k zamyšlení to je ...ale máš moc velkou fantazii...spíš nebude nic a akorat se začne na starej Mayskej kalendář navazovat jinej... a nebo se podivej co se poslední dobou děje ...několik zemětřesení...sopak na islandu x) spíš bude něco přírodního x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D povedzte mi 1 dôvod prečo sa na inej planéte niekde miliardy km ďaleko nemohlo stať že udrel blesk a vznikla bunka? To je možné len u nás alebo ako?

naivný ľudia sú tí čo si myslia že to je možné len na "zemi" ale prečo? Toľko k tomu že nie sme jediná vyspelá civilizácia...na 110% nie sme sami to by sa vesmír nesmel volať vesmír...

 

K druhému koniec sveta 2012? A májsky kalendár? Blbosť...koniec sveta bude ale preto lebo dôjdu fosílne palivá a roku 2012 sa nedožijeme kedže skapeme na hlad choroby a vojnu...asi toľko z môjho názoru.

Alebo spôsobíme katastrofu a neprežijeme to :D

5 dimenzia...úplne možné...možno už existuje. Paralérne svety a javy ktoré si nevieme predstaviť. Jedno je isté kým budeme taký aký sme druhá šanca nebude

 

Ja si osobne myslím jedno...Nie sme sami to je isté ako facka. Neexistuje dôvod prečo by sa táto evolúcia nemohla stať aj inde ;) vesmír je rozpínavý teda myslíme si to.

2012 sa niektorí nedožijeme ja si myslím že bude vojna...ale to je môj názor.

5 dimenzia polemizovať nad tým môžeme aj keď nik si nedokáže predstaviť čo to je...možno si o tie 2 roky napíšeme a čo sa malo stať? :D

 

Ešte k tým "netuším kde by mohli byť"

Čo ak je tu milióny paralernich svetov? A možno tu sú :D ludia zabalte to nik z nás myslím...tu nemá IQ na to aby to pochopil na tolko a zobral z čistým rozumom :P

 

Májsky kalendár končí?

Nostradámus mal vela predpovedí a jedna mu nevyšla tušim to bol koniec sveta 2006...ostatné áno náhoda?

Neriešte to ľudia...príde decko a povie..."mimozenšťania neexistuju..." a tým to pre neho haslo...

 

PS na žiadne prkotiny neverím :D ale iný život niekde inde áno...paralérne svety ano...koniec sveta 110% nutný našim správaním ;)

5 dimenzia možné ale ja som moc sprostý na to aby som niečo také chápal ;)

Edited by Jamira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zajímavé informace v tomto směru poskytuje badatelský portál "Matrix 2001" >> http://www.matrix-2001.cz/

který nabízí i mnoho konspiračních teorií, vědeckých faktů, vyjádření vědců k dění kolem nás a hlavně zajímavé články týkající se data 21.12.2012.

 

EDIT: Koukám až teď, že Clou již tento web zmínil. Ovšem tam spíš konec světa staví do obrazu jaké-si fantazie - polemizace nad skutečnostmi, které mohou nastat. Takže opět jen teorie. Je za tím vyšší záměr? Politika? Jde snad o náboženský mýtus? "ALE POVĚZTE TO TĚM MILIONŮM LIDÍ, KTEŘÍ VĚŘÍ V KONEC SVĚTA!?!?!

Vše se dozvíte v dokumentárním snímku, na který jsem poskytnul odkaz:

 

Ale před lety jsem viděl dokumentární film, který by vás ve spojitosti s tímto tématem mohl zajímat.

Kopie originálu je na Google video (CZ TITULKY): http://video.google.com/videoplay?docid=2184454767580799888

 

Když to shlédnete celé, dozvíte se jak to je vlastně s náboženstvím, s lidmi kteří věří na konec světa koncem roku 2012;

Dozvíte se ale i skutečnosti, nevyvratitelná fakta a pravdy o 11. září (dvojčata - amerika - letadlo, nebo řízená demolice?!?!! - posuňte video na 39:30);

..a na konci je něco o bankovním systému v US.

 

DŮRAZNĚ DOPORUČUJI koukat na to s jasnou myslí a nejlépe na google vid., kde si to můžete zvětšit na celou obrazovku. Projekt zeitgeist najdete pomocí google. Je to zdarma, takže volně ke stažení. Názor si uděláte jen tehdy, až to shlédnete do úúplného konce.

 

ALE POZOR! Je to hodně emotivní a slabé povahy to nenesou dobře. Uvažujte nad tím.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já osobně věřím, že vesmír je plný života. Jedná se pouze o primitivní život. To že vznikne buňka neznamená, že časem vznikne inteligentní život. Rozhodně někde ve vesmíru existuje život jako u nás. Každopádně si myslím, že UFO o nás neví. Jelikož ať už pochází z jakékoliv místa, tak příroda funguje všude stejně. Nikdy nevznikne jen jedna buňka, ale vznikne vždy celá řada buněk a živočichů. Ale pouze ten nejsilnější přežije a z toho pramení i naše povahy. Inteligentní život vždy bude mít v povaze dobývat nová teritoria a kdyby o nás UFO vědělo, tak první věc, kterou by chtěli je získat naší planetu. Jelikož ve vesmíru planet jako naše moc není. Stačí se podívat na historii. Jeden z dobrých příkladů je když Evropa osídlila Ameriku. Na zaostalou Ameriku nebyl brán ohled a lidi přicházejí z Evropy chtěli suroviny a jiné věci co Amerika nabízela. Stejný případ by se odehrál při objevení jiné planety. Myslíte si, že bychom nějaké primitivní rase v budoucnu pomohli? Proč bychom to dělali? Za 200-500 let nás bude na zemi žít přes 10-20miliard lidí a nebude pro nás místo, tak možnost získat novou planetu, kde by mohli lidi žít a vyhubení původní civilizace nebude žádný problém. Proč by se UFO mělo chovat jinak?

 

Jinak pokud svět neskončí, tak nás a naše děti stejně nečekají světlé zítřky. Teď žijeme v nejklidnější době kdy lidstvo žilo. Každopádně to se časem změní. Stačí podívat na Čínu, Indii a arabský svět a jak rychle roste jejich populace a jak roste naše. Dnes lidi v Evropě a Americe mívají děti v 30 letech a výš a mají jedno občas žádné a při štěstí dvě, ale aby zůstala aktuální populace zachována je potřeba, aby každý pár měl alespoň dvě děti a to se rozhodně neděje. Lidi z Asie migrují do Evropy a Ameriky a zde mají hromadu dětí a pokud trend bude pokračovat, tak za 200 let bude nejpočetnější obyvatelstvo Evropy a Ameriky muslimové a asiaté. Za 200 let budou lidi kavkazského původu minoritou. Možná i dříve. Tohle není konspirace, ale to je fakt co se děje. Podívejte se kolik žije ve Francii nebo Německu muslimů - 3 miliony v Německu 4,5 milionů ve Francii. Pokud např. někdo sledoval Google I/O tak viděl, že většina softwarových inženýrů v Google jsou Indové. Všechna odvětví se mění a je jasné, že v zemi, kde žije 1 miliarda obyvatel se najde víc těch schopných a funguje tam, že nejlepší uspějí.

 

Někdo by si mohl myslet, že nás pohltí Rusko, které zažívá teď velký boom, ale tam jsou muslimové taky. Rusko má 140 milionů obyvatel a 17 milionů jsou muslimové.

 

Názorná ukázka jak rychle se vyvíjí Čína - http://www.businessinsider.com/shanghai-1990-vs-2010-2010-6 Čína je nejbohatší země na světě. Očekává se, že budou mít do 20-30 let stovky měst s obyvatelstvem přes 100 miliónů. Dokážete si představit 100x New York? Čína rozhodně nezíská nová území válkou. To by nefungovalo, ale migrace funguje velice efektivně a jakmile se z minority stane majorita, tak není problém, aby nová majorita převzala kontrolu.

 

Každopádně naštěstí tohle se nás moc netýká. Dusno začne být až my budeme v důchodu, ale naše děti to rozhodně čeká a je dost možné, že až pošlete svoje dítě do školy, tak bude ve třídě jediné bílé.

 

Možná tohle zní rasisticky. Osobně mi nevadí lidé jiného původu, ale pokud to bude znamenat, že zanikne bílá rasa, tak co na to říct? =)

 

Vtipná věc je, že Čína je místo, kde žije nejvíc Křestanů. Kdo by to čekal? :)

 

Tu je pěkné video, které to hezky shrnuje -

 

Jinak takovéhle konspirace se dají vymyslet o všech možných věcech. Z každé domněnky se dá vždy vymyslet něco. Nemá cenu moc se tím zabývat. Je to plýtvání času. I kdyby tomu bylo tak jak tvrdí konspirace, tak co z toho? Řešit to? Jaký to má význam. Lepší je věnovat čas něčemu co má smysl a má budoucnost a člověka baví. To že by to mohl přijít vniveč? Tak co :) aspoň si užijete zábavu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clou: Stojím při tobě, jsem taky takový fanatik a věřím na nemožné a nevysvětlitelné.

 

Rozhoně ve vesmíru nejsme sami, ale proč se tímto zabývat, když stejně má podle mě každý osud jasně daný.

Až přijde ta příležitost, kdy bychom měli zjistit, jestli tu jsme nebo nejsme sami, tak nám to jistě "někdo" nebo příroda dá vědět.

Kdysi jsem na internetu četl, že nás zachrání pouze kontakt s mimozemšťany.

 

Jak je zmíněno na matrix-2001, na portálu YouTube je uživatel s nickem Monwalker1966delta, což je bývalí astronaut a najdete na YT mnoho zajímavých videí právě od něho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myslite si, ze jsem blazen ale ruku na srdce. Existuji nejake prime pisemne dukazy o tom, ze potomci Mayu pisi novy kalendar? Nic takoveho se nepise. Od roku 2012 se sebehne velky sled udalosti.

Napr. Oranzova obloha.

 

Tedka rikate ze jsem blazen ale co tech dalsich 200 lidi co se v CR o to zabyva? Jsou to taky blazni?

Me informace pochazi od jednoho pana co je potomkem Templaru :-)

 

Mozna jsem blazen ale mozna taky ne. Ti co mi neveri jsou jen dukazem toho ze veri vsemu co je v Tv a to znamena, ze jsou ovladani systemem.

Prime souradnice te sfingy a pyramid budu mit az v lete. Vse potom podlozim fotografiemi.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myslite si, ze jsem blazen ale ruku na srdce. Existuji nejake prime pisemne dukazy o tom, ze potomci Mayu pisi novy kalendar? Nic takoveho se nepise. Od roku 2012 se sebehne velky sled udalosti.

Napr. Oranzova obloha.

 

Tedka rikate ze jsem blazen ale co tech dalsich 200 lidi co se v CR o to zabyva? Jsou to taky blazni?

Me informace pochazi od jednoho pana co je potomkem Templaru :-)

 

Mozna jsem blazen ale mozna taky ne. Ti co mi neveri jsou jen dukazem toho ze veri vsemu co je v Tv a to znamena, ze jsou ovladani systemem.

Prime souradnice te sfingy a pyramid budu mit az v lete. Vse potom podlozim fotografiemi.

 

Ok, to už zní trocha šíleně.

 

A nevidím důvod proč by Májové psali kalendář dál. Hold to už byl pěkně velkej šutr. Sami Májové každých 50 let předpověděli konec světa zhasli všechny ohně a pak zažehli jeden velký a zvolali že konec světa nebyl. Super způsob jak si lidi udržet pod palcem, kor ty nevědomé. Jinak jak to pán zjistil? :) Mě toto téma vždy docela zajímalo, neříkám že "konec světa" nebude ale ta teorie o Sfinze a Piramidách je trochu šáhlá. Nic ve zlým. :)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haló? Bohnice? Mám pro vás zajímavý exemplář jménem "Clou".

 

Děláš si z nás srandu? Hvězdné brány? roflmao, spi dál.

 

Dále máme tu 7 ukrytých pyramid

 

Jaký máš důkaz? Věříš více nějakému potrhlému templáři, než několik-set zkušeným vědcům?

 

To, že je ve vesmíru další život je více než jisté. Ale řekněte mi, kde je zase ta jistota? Jsou to všechno teorie, to že je to na fotkách může být vyfoceno, jak si nějakej pošahanej dement z ústavu udělal 30 metrů dlouhou UFO loď.

Upozorňuji : LET APOLLO 20 SE PODLE NASA NIKDY NEUSKUTEČNIL!!!

Diskutujme a nacházejme nová fakta.

 

To ti jako NASA zavolala, a pověděla ti o tom, nebo to máš ze zdroje někde z Googlu, z Estránek?

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten Maysky kalendar či aký to je.. Ten kalendar predpovedal dosť vecí ktoré sa stali.. :D

Toto som počul... Ale mne je to v celku jedno, nezaujímam sa o to či som tu sám :D

 

Hlavne je že ma niečo baví a chcem niečo robiť :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osobně mě tohle téma taky velice zajmáa s stojím za Clouem. Nikdy nemůže odsuzovat tuhle teorii, docela rád bych viděl vaše obličeje tehndy, kdyby se něco takového potvrdilo a opravdu by to existovalo. No a co by se mohlo stát onoho 21.12.2012? Skončí Mayský kalendář a co potom? To neví nikdo, můžeme o tomhle pouze spekulovat, a odsuzovat jenom tohle, protože existujou programy jako "Photoshop" my přijde trošku ubohé. Jak jsem psal už víše, nikdo nemůže tohle potvrdir, ale nemůže se to ani vyvrátit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nejsem si 100pro jist temi pyramidami a branami apod...ale je to mozne.100pro vim ze ve vesmniru nejseme sami...Nasa taji dost veci.A nejvic by me zajimalo co se deje v Area 51.....

Edited by nickdefault

Share this post


Link to post
Share on other sites

a ten kalendář jak záhadně končí tu máte mojí teorii

 

jednoduše už je to nebavilo psát :mid_bow_arrow: a nebo jim umřel písař :whistling: a nikdo už si stim neuměl poradit

Edited by J0dA

Share this post


Link to post
Share on other sites

To Angelo : Čo si povieme? Neviem pochopiť ľudí, čo majú tak nudný život, že musia riešiť to, čo sa stane v roku 2012. Áno samozrejme, fakty sú fakty, všetci sú hotoví z Májskeho kalendáru, ktorý je ukončený dňom 12.12.2012, ale že to neukončili na veľkú noc bola imho len náhoda. Môžeš len polemizovať ale žiadne tie tvoje "Photoshop" či iné fakty nedokážu to, že bude v roku 2012 koniec sveta. Ľudia nevedia predpovedať ani počasie dopredu na 2 dni, ako by mohli vedieť čo sa stane v 2012?

 

ďalej si skús položiť otázku, prečo sa tým ľudstvo nezaoberalo v minulosti, ale len teraz? Je to davová psychóza a keďže ľudstvo je naivné a sprosté, urobili aj film a pekne sa na ňom nabalili (well done btw).

 

Ak máš potreby riešiť let do vesmíru z roku XX nech sa páči, ale poviem ti jeden fakt a ten nie je vytvorený ani v Photoshope, ani v Sony Vegase ako X videí na YT o tomto:

- na minulosti nič nezmeníš, o budúcnosti môžme iba hádať, tak ŽI prítomnosť a nenechaj sa obalamutiť nejakými poviedkami od starej materi (čítaj Japonskí vedci) o konci sveta. Ak to má prísť, tak to príde a ty na tom nič nezmeníš.

 

.....Tady nikdo neresi esli to zmenis nebo ne,nebo jestli je ne znudeny paranoidni nebo ma moc casu...no to aby resil tyto veci,ale resime tu to,co nekdo pred nama nakousl a predpovedel....a kdyz neveris predpovedim ...tak mi poves proc Sibila predpovedela jmeno bojovnika a vysledny konec bitvy 3 stoleti dopredu...hm?!?

 

Jinak zvedam palec za tvoji lasku k prirode...to je asi to jediny co s tebou sdilim.:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.miguela.estranky.cz/clanky/proroctvi-sibyly-a-nostradama/sibylina-znameni-pred-koncem-sveta

 

Mečem dobude Řím mocí svojí a mečem také moc svou ztratí. Na všech světových stranách budou lidé jenom vzpomínati, že kdysi byl velký a slaný Řím.... A tak se stalo...

Edited by nickdefault
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čo si povieme? Neviem pochopiť ľudí, čo majú tak nudný život, že musia riešiť to, čo sa stane v roku 2012. Áno samozrejme, fakty sú fakty, všetci sú hotoví z Májskeho kalendáru, ktorý je ukončený dňom 12.12.2012, ale že to neukončili na veľkú noc bola imho len náhoda. Môžeš len polemizovať ale žiadne tie tvoje "Photoshop" či iné fakty nedokážu to, že bude v roku 2012 koniec sveta. Ľudia nevedia predpovedať ani počasie dopredu na 2 dni, ako by mohli vedieť čo sa stane v 2012?

 

ďalej si skús položiť otázku, prečo sa tým ľudstvo nezaoberalo v minulosti, ale len teraz? Je to davová psychóza a keďže ľudstvo je naivné a sprosté, urobili aj film a pekne sa na ňom nabalili (well done btw).

 

Ak máš potreby riešiť let do vesmíru z roku XX nech sa páči, ale poviem ti jeden fakt a ten nie je vytvorený ani v Photoshope, ani v Sony Vegase ako X videí na YT o tomto:

- na minulosti nič nezmeníš, o budúcnosti môžme iba hádať, tak ŽI prítomnosť a nenechaj sa obalamutiť nejakými poviedkami od starej materi (čítaj Japonskí vedci) o konci sveta. Ak to má prísť, tak to príde a ty na tom nič nezmeníš.

 

Ľudia znečisťujú ovzdušie, zabíjajú zver a celú prírodu. Urob v tomto zmysle krok do budúcnosti. Ak budeme pokračovať takto ako doteraz, tak sa toho tvojho "Apocalypse D-day" ani nedožijeme. Príroda je dokonalá, len my si ju chcem furt "zlepšovať", ale pritom ju zabíjame.

 

Ak má prísť koniec sveta, tak príde preto, lebo nebude na planéte kyslík, pretože radšej budeme rúbať lesy a stavať biznis centrá, ktoré nám dajú papierové peniaze, ktoré sú aj tak zo stromov. Odkiaľ bude ale kyslík? Samozrejme vedci už teraz vymýšľajú umelé "pohonné látky", ale ako som povedal, ak má prísť koniec sveta, bude to kvôli nám a našej neschopnosti udržať planétu pri "živote" a nie kvôli Májskemu kalendáru, nie kvôli letu do vesmíru, nie kvôli Noemovej arche ani ničom podobnom.

 

- toto je len ďalší môj výlev slov po dvoch pivách, takže aj tak si z toho páni gangstri nič neodnesú, ale skúste o tom aspoň porozmýšľať.

 

Nechci ti nic rikat ale vse, o psali mayove v jejich kalendari se vyplnilo :whistling:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mayové dokáží předpovědět zatmění měsíce 750 let dopředu, což si myslím, že je to celkem zajímavé číslo.

Navíc, ať se stane co se stane NIKDO tomu nezabrání.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak jako něco na tom, je... Uvidíme co příjde... :) Třeba budou z nebe padat lentilky, třeba meteority, třeba se nestane vůbec nic. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×