Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Clou

Co se doopravdy stane 21.12.2012

Recommended Posts

Tak co, Cloue ?

Zmizeli někteři jedinci a podařilo se jim dostat do páté dimenze ? Nebo snad byly i tací, co jsou teď v dimenzi třetí, čili mezi těmi negativními ?

A co my, kteří stále žijeme normální život ? Byl pátek 21. prosince jen začátek toho všeho a to všechno ještě přijde, nebo se to tvoje proroctví neuskuteční ?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Má konspirační teorie.

 

Nejspíše ruská delegace se snažila zastavit demonstrace, proto si vymysleli konec světa, aby vystrašili lidi, zrovna před začátkem svátků. Protože věděli že o svátkách demostrovat nikdo nebude..

 

Další možnost je že se snaží zvyšit opulaci, čiže populaci na příští rok..

 

DrunkPost :tease:

 

V každém případě, přežili jsme další konec světa.. Tak ať nám to vydrží. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podle mě tento konec světa (tak jako každý) vznikl za účelem zvýšení zisku státu prodejem alkoholu, balíčků a dalších píčovin pro přežití.

Dále to utvrdilo dementy mnoha náboženství, kteří nyní chodí a melou, že bůh, alah, salám, budha, žid a cikánský velekněz Bambuča Kofola se rozhodli všechny ovce nechat žít a podobné žvásty, bla bla bla...

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slyšel sem něco o roce 3500.. nějak tak..

 

Ale to je nejspíš nějaký omyl..

Edited by Noeel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toho sa už nedožijem ;( Škoda :D Ale možno dovtedy kým budem starí vymyslia celého človeka na motorčeky, srdce na motorček, ladviny na motorček a budeme žiť 200 rokov :D Alebo tak dojebeme planétu ze budem zit 20 xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já slyšel rok 2116.. Že prý ten Májkovej kalendář spočítali na rok 2012 a 2116..

 

Prophecy 2012 - 14 :

 

December 21, 2012 AD is not the day where all of the sudden a light switch will flip on and everything will change, rather, we are since Dec 11th 2009 in the process of this transition from one World Age to the next. The changes are underway and will continue steadily accelerating as we head towards the culminating date - The date 12-21-2012 will be the start of the final 3 1/2 years as predicted in several old document, between 12.21.2012 and 06.03.2016 all will happen what prophets wrote in the death sea scrolls (the warscroll) the Bible, the Holy Qur'an and The Lost Book of Nostradamus !

 

http://www.alamongor...s_for_2012.html

 

Vzhledem k tomu, že v následujících deseti letech zkolabuje světová ekonomika, tak by se tomu dalo i věřit.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Celý tohle s tím Mayským kalendářem je o tom že to někdo blbě pochopil a někdo se toho chytnul jako trus košile. Když končí věk a jinej začíná, neznamená to že končí svět. To už by jsme si mohli myslet, že svět končí každý rok, každý měsíc, nebo každý den.

 

ad SneakerXZ's last post: Zhroucení ekonomiky se bojím víc než konce světa. Ta otázka "smrt KONTRA život v utrpení a bídě" je myslím že patrná.

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bohužel Wolfe je ekonomika v takovém stavu, že je nemožné, aby se postavila někdy na nohy. Prostě hyperinflace přijde, pouze je otázka, kdy to bude a následně přijdou nové peníze, které už nebudou zatíženy dluhem jako ty naše aktuální. Je nemožné, aby se někdy splatily aktuální dluhy a žít na dluh věčně nejde.

 

Samozřejmě, že se znovu postaví znovu na nohy. Jsou věci, které nemají svou cenu závislou na penězích jako je zlato, stříbro, ropa a jiné nerosty, nemovitosti a firmy. resp. když peníze ztratí hodnotu, tak všechny tyto věci budou mít stále hodnotu a vše půjde vybudovat znovu, ale spousta lidí přijde o práci a peníze. V podstatě pád ekonomiky způsobí propad střední třídy a bohaté třídy a bude více chudých lidí a více bohatých.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sneakere, já vím že ekonomika už jede jen ze setrvačnosti. Jsme v šachu. Už jen čekáme na mat. Pak přijde další šachová partie.

Ale to jen parafrázuji to co jsi napsal ty. Nerosty se plýtvá a hospodaření je dnes jen sprosté slovo.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×