Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Draxer4

Super Hudba ( prosim help )

Recommended Posts

Cusik lidi

 

Kamoši mi říkají že jsem s hudbou asi 100 let za vopicema mohly by jste mi poradit nejáké songy co "" Teď Letí ""

 

Fakt nwm co by mohly byt good songy // Nejlepe Techno, Trance, Disco \\ ale beru cokoliv

 

 

EDIT// a pls hodte sem i odkaz na youtube abych si to poslechnul

Edited by Draxer4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Každý jsme unikát, každému se líbí něco jiného, takže se na ně vykašli a poslouchej to co se ti líbí. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tohle sem nepaří. Blbě zařazený téma. Je to offtopic.

 

EDIT: Děkuji modům za přesun.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inak v off topicu mas odomna temu o hudbe, tam mas hudby ako nasranej :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

oni jsou v pho jenom na songy jsou haklivý a to snad na střední asi všichni

Tak jsou to s prominutím jenom banda kreténů.

 

Já poslouchám,AC/DC ,

,S-core ,
,
a je toho víc...

 

A co vše zahrnuje? Rock,Rap,Klasika....

Pokud by mi někdo vyčítal co poslouchám za "songy" tak bych ho poslal okamžitě tam kam slunce nesvítí...

 

 

 

 

Řešit todle je opravdu trapný a ubohý.

Hlavně z jejich strany.

Edited by hejsek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konečně někdo kdo poslouchá S-Coreho ;) Respekt, S-Core je někdo, kam se hrabou ty Metalisti

Konečně "rap" kde se nezpívá o zabíjení znásilnování a fetování :-X

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mno, já se nedávno dostal k Robu Zombiemu, má řádně tvrdý songy, a úžasný videoklipy. Třeba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hloupější thread už tady být nemohl. Za chvíli budeme lidem radit jakou módu si mají oblékat, jaké filmy mají sledovat, v kolik hodin chodit spát a v kolik vstávat - jen abychom měli krásně uniformní stádo poslušných oveček. A draxer bude ta nejposlušnější, už začíná trénovat. Na rozdíl od nás, co jsme hrdí za svou identitu a jinakost, která nás jen tak mimochodem definuje, on už si poslušně nechává radit, jakou hudbu má poslouchat, aby náhodou nevyčníval ani o nejmenší píď z kolektivu. Nevadí, že se mu nemusí líbit, hlavně že je in. Mít svůj názor? To je přece včerejší! A kacířské! Dneska jedině s masou, jinak tě čeká krutý osud, vyvrhele!

 

Ach jo, je mi z toho trochu smutno.

Edited by kupkoid

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Konečně někdo kdo poslouchá S-Coreho ;) Respekt, S-Core je někdo, kam se hrabou ty Metalisti

Konečně "rap" kde se nezpívá o zabíjení znásilnování a fetování :-X

 

S-Core je blbeček, hrozně prská do mikrofonu a je měkkej. :rofl: Texty (někdy, ale né příliš často) stojí za úvahu. Neposlouchám ho snad jenom pro to, že miluju old-school a pořádnej boombap. Nejlepší je, když ti kopák naklepe "hýždě" tak, jako tvoje matka řízky k obědu. To je pak teprve ono! Ale chápu nemajetné dospívající. Kdo na aparaturu nemá, nevychutná si mramorovej zvuk s basama jako kámen a uchyluje se (úchyl snad?) k poslouchání podobnejch kravin.. ..nehledě pak na to, co tomu řeknou rodiče až doma spustíte na desetinu výkonu 2kW(sinus) na kanál, žejo. Bydlete ve svým doupěti a pořiďte si pořádnej systém jako já, pak budete žasnout nad tím o co jste přicházeli a budete litovat svých slov.

 

Každej z těch slaďáků jednou musí vyrůst. Snad jen já a lidi v mým okolí stejného ročníku byli odkojeni na rapu Plzeňských kapel jako je například Biatch, Divokej Západ, 2.Jakost..

 

Mimo jiné.. ..co máte proti metalu? Dobře to čistí hlavu a zní to rozumně. :ermm:

 

..Ale toť vše jest věcí názoru.. :rolleyes:

 

 

EDIT: Marilyn Manson je nevíc! ;) Tak trochu UNDEAD, trochu trnďák a asi hodně moc mimo. :D Ale hudebně luxusní psycha. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VhhBJsJzwGA

 

A jestli chceš zamachrovat před kámošema, poslouchej nějaký komerční rádio. Například Evropa2, zde: http://www.evropa2.cz/player_2009/e2fm/

Poslouchej to a čti si tam názvy písní co oni hrajou. Hodně to opakujou, takže když nějakou nestihneš (třeba tu nejkratší, která nám kolem tří minut :D), tak se nic neděje a uslyšíš jí za hodinku znova. Ale i tak to vydržím poslouchat celý den. ;)

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×