Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Wladass

Fórum wowresource.eu

Recommended Posts

Sakra! ten chlap má pravdu.

Kdyby se to tu udržovalo tak jak předtím, tak bych to ocenil nejen já, ale i více lidí co poznali dobu, kdy jsem tu začínal.

Edited by B30wu1f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dovolím si přidat svůj bod:

 

V každém profilu záložku reputace, kde by byl kdo tomu uživateli dal reputaci, komentář a odkaz na post za co to dostal

 

A možná by pomohlo zabránit odesílání topicům které mají v názvu pls / help ...alespoň by se naučili popsat stručně problém do názvu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me osobne i to IPB nebo jak je to vubec nevyhovuje ja bych to chtel jak to bylo asi pred rokem!!

 

Wladas to si napsal jak si dostal ten WARN kterej si dostat nemel?. TWL prosimte Necro prohlidni to jeste jednou a uvidis kdo ma pravdu a kdo ne

 

 

Wladass user_popup.png : (Dnes, 22:01) už vidím jak příjde nějakej ocas a napíše že si jen chci nahrabat posty - v OT.. :D :D Myslim si ze i jini lidi si tady hrabou Posty i tutím

 


 

 

Tak nwm nwm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wladassi, to se mi líbí. B)

 

EDIT: Ten podtitulek tohoto topicu je brutální.. :D"Bagr na strom nevyleze" :rofl:

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osobné 11 pripomienka

 

11) Pri +/- rep. nutné pridať komentár, popis

 

HLAVNĚ TO CHCE OCHOTU ze strany všech moderátorů a adminů whistling.gif (nechci nikoho uhranout)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Souhlas

2) Také bych to navýšil, ale vznikne tim na 99% více zbytečných Postu na Foru.

3) Měla by to být samozřejmost už v průběhu i bez poukazování.

4) Nějaký portal byl? Nejsem zde tak dlouho.

5) S tim ybch souhlasil a založil bych na to i Tema bez vyjadřování. (Pouze návrhy)

6) Neni nutné, ale ani špatné.

7) S tou reputací souhlasim a dal bych vyjmky. Např. reputaci muze dostat +/- jen zakladatel topicu. (napad z hecu)

8) Jsem nějak nepochopil xD

9) Tohlemi přijde zbytečné. Myslim že na propagaci zde jsou sekce a také jistá "Databse"

10) To mi je vcelku jedno :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

11)Nějakej limit od kterýho se může dávat reputace...dejme tomu 5-20 postů.

 

Dobrej napad :-)

+ Nebude dochazet k zbytecnym u nekterych zapornych hodnoceni

- Nebude moct lama ktera tu ej chvili podekovat za radu stalejsimu.. podekovani ve forme kladneho hodnoceni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

11)Nějakej limit od kterýho se může dávat reputace...dejme tomu 5-20 postů.

Dobrej napad :-)

+ Nebude dochazet k zbytecnym u nekterych zapornych hodnoceni

- Nebude moct lama ktera tu ej chvili podekovat za radu stalejsimu.. podekovani ve forme kladneho hodnoceni..

Snad jen ještě dodám, že se tím možná i omezí vytváření okamžitých double-accountů k vyrovnávání vlastní reputace a nebo k pošpinění někoho pod jiným nickem.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Určitě s tím souhlasím ale lidi ... kolikrát to tu bylo a nikdo nic neudělal

 

Když bude čím dál větší odboj, tak se snad podřídí... nebo se stane kalamita, a bum bam spadne to všechno všem na hlavu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Líbí se mi ty nápady, ale koukněte se do minulosti, jak tyhle podobné nápady dopadly. Určitě to změnu chce, ale jak psal někdo už nade mnou, chce to hlavně ochotu Moderátorů a Administrátora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nebudu komentovat wladassův návrh (to už za mě udělali jiní), ale pokusím se přihodit pár vlastních nápadů do pléna. Ať je nad čím přemýšlet.

 

1. Facebook Connect - propojení loginu a profilu wowresource s facebookem - proč ne? Dnes je FB velmi populární službou a už i můj telefon by se nejradši co nejvíce socializoval, tak proč nějakým způsobem nepropojit WoWresource se sociálními sítěmi?

 

2. Radikalizovat rozložení fóra - současný trend fóra je neustálé znepřehledňování jeho obsahu. Upřímně - kdybych potřeboval něco najít, jsem docela ztracený. Můj návrh by počítal s uzavřenými sekcemi, do kterých by se přesouvaly vyřešené problémy/návody, kompletované teamem a očištěné od komentářů. Klasické sekce s právem pro zápis by se promazávaly stylem "týden neexistuje nový příspěvek - důležité info vykuchat do sekcí s návody, zbytek smazat". Chtělo by to o něco zvýšenou aktivitu moderátorů, případně nabrat několik nových lidí. Sekce jako off-topic by se řídily stejným pravidlem, až na ono přesouvání důležitého obsahu do uzamčené sekce.

 

3. Přísnější moderátory - bez pardónu mazat nesmyslné nebo opakované thready. Pokud nepřináší žádnou informační hodnotu, nemá na fóru co dělat. S tím by mělo souviset i navyšování warn levelu pro uživatele, kteří takové thready zakládají. Být v tom důslední!

 

Jsou to velice kontroverzní návrhy a přesně takové mají být. Chci vyvolat další debatu, ne předkládat finální řešení.

Edited by kupkoid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Můj návrh další je obohatit Mod tým o pár dalších lidí...když modi tak nestiháji a je to fuška tak bych byl pro naverbování schopných lidí, kteří by nemuseli mít práva jako modi, ale pomáhali by mazat topicy,posty a uzamykat vyřešený a užetečný topicy ve všech sekcích, aby to bylo na očích a každej nemusel hledat jak divej.Navíc ještě si pohrát se search, protože když napíšu věc co chci ...vypíše mi to dalších 50zbytečných kravin :)

Edited by latnar

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. Podívejte se co tu vlastně děláme? Brečíme už pomálu v každým postu, říkáme jak je to tu na prd, jak tu lamy spamujou, je tu bordel a tak dále.. ..ale už nic-moc pořádnýho neděláme, a ať nás to nebaví, nebo je v tom něco jinýho, bude nás to deptat každý den dokud se nezblázníme. :teehee: Vím, měl bych mluvit jen za sebe, ale mám takovej pocit, že to cítíme všichni tak nějak podobně. Alespoň že tomu Wladass dal formu a navrhnul změny. Já jsem to nedokázal. (pamatujete si topic se sexepýlem? :D ) :mid_sword:
  2. Když jsem něco potřeboval najít, našel jsem téměř několik desítek témat, kde se pouze někdo na něco ptal a stejně se to nevyřešilo. Koho baví číst desítky témat, něž se prokope k řešení jeho dotazu/problému? Určitě to nebaví toho uživatele, který zakládá tázací témata na věci, na které mu většina odpoví "use search", najdi si to, google, nebo něco podobnýho. Ale ono to už pomálu ani jinak nejde. Je toho tolik a řešit individuálně s každým to, že zrovna jemu nejde server, že nemá korektní mapy, nastavení atd.. ..to prostě někdy nelze. Koukám že Kupkoid to už napsal líp. :) Tak já končím.

 

No, já už se zase moc rozepisuju a asi vám to bude vadit. :D

Užívejte WS v klidu a míru. Zdar. :)

 

EDIT: extended :)

EDIT2: (pozn.: body tohoto postu nekomentují / neshodují se s body 1 a 2 wladassovo prvního postu v tomto tématu.)

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

 1) Souhlas.

2) Není důvod.

3) Je to dost práce, ale asi bych se k tomu dokázal přinutit.

4) Co by tam mělo být?

5) To je na dlouhé lokte, musí se projednat se Sneakem jak to vůbec se servery bude. Jsou v hrozném stavu.

6) To děláme.

7) Ano, aktualizaci by chtěly.

8) Tento a první bod si jaksi protiřečí. Důvod by povinný být měl.

9) Souhlas, ale určitě by to chtělo určitá omezení, aby se z toho nestalo smětiště reklamy.

10) Měla by být možnost mít nekonečno interních linků a např. jen 3 externí.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Aby v záložce reputace byl vidět důvod reputací

Omezilo by to nesmyslné rep +/-

 

To by se muselo změnit rozšíření. Každopádně s tím by asi nebyl problém.

 

2) Navýšit počet potřebných "postů" k hulákání do hulákadla, alespoň na 10 (nyní 5)

Snížení nesmyslného spamu

 

Proč? Osobně nevidím důvod.

 

3)Trošku promazat stará témata, převážně ty které jsou vyřešené a nebo nesmyslné, nebo je odhodit do koše - věc pro mody

Zpřehlednění fóra a odstranění blbostí

 

Na to já nemám čas. To musí moderátoři, kteří to dělají dobrovolně. Pokud někdo chce pomoct. Může projít jednotlivé sekce a napsat seznam témat k smazaní nebo přesunutí nebo vyvěšení. Nějaký moderátor to už pak zpracuje.

 

4)Znovu obnovení portálu wowresource.eu

Zvýšení prestiže wowresource.eu

 

Budeš tam přispívat?

 

5)Opravení WSS a vylepšení možností, uvedl bych příklad, ale byl bych označen za propagátora "konkurence"

Zvýšení prestiže servery.wowresource.eu

 

Ty se musí přepsat celé. Ano tvůj projekt je v podstatě to samé. Jak se pak můžeš divit, že jsem to označil za konkurenci.

 

6)Vyvěšování důležitých threadů

Zpřehlednění fóra

 

To se děje ne?

 

7)Domyšlení pravidel o reputacích - podle mě je tam mnoho nedostatků např. o tom že -rep lze dát jednomu uživateli pouze 1x v topicu.

 

Nějaký optimalizace by chtěly.

 

8)Zrušení nutného důvodu při dávání reputací - jsou s tím jen problémy.

 

Asi jo.

 

9)Založení fóra kde by mohli ostatní uživatelé propagovat své projekty, mohl by to být startup pro některé nadějné projekty.

 

Ne.

 

10)Z osobního důvodu bych chtěl navýšení na více jak 3 linků v podpisu.

 

Ne.

 

11) Pri +/- rep. nutné pridať komentár, popis

 

Takhle to momentálně je.

 

 

11)Nějakej limit od kterýho se může dávat reputace...dejme tomu 5-20 postů.

 

Najdi rozšíření do IPB, které to dovolí a nemám s tím problém.

 

Ono je to tak když se nebude těm nahoře chtít tak může být sebevětší odboj a nebude nic :)

 

Přesně tak ;)

 

1. Facebook Connect - propojení loginu a profilu wowresource s facebookem - proč ne? Dnes je FB velmi populární službou a už i můj telefon by se nejradši co nejvíce socializoval, tak proč nějakým způsobem nepropojit WoWresource se sociálními sítěmi?

 

Možná i jo.

 

2. Radikalizovat rozložení fóra - současný trend fóra je neustálé znepřehledňování jeho obsahu. Upřímně - kdybych potřeboval něco najít, jsem docela ztracený. Můj návrh by počítal s uzavřenými sekcemi, do kterých by se přesouvaly vyřešené problémy/návody, kompletované teamem a očištěné od komentářů. Klasické sekce s právem pro zápis by se promazávaly stylem "týden neexistuje nový příspěvek - důležité info vykuchat do sekcí s návody, zbytek smazat". Chtělo by to o něco zvýšenou aktivitu moderátorů, případně nabrat několik nových lidí. Sekce jako off-topic by se řídily stejným pravidlem, až na ono přesouvání důležitého obsahu do uzamčené sekce.

 

Bah, příliš složitý.

 

3. Přísnější moderátory - bez pardónu mazat nesmyslné nebo opakované thready. Pokud nepřináší žádnou informační hodnotu, nemá na fóru co dělat. S tím by mělo souviset i navyšování warn levelu pro uživatele, kteří takové thready zakládají. Být v tom důslední!

 

S tím nemám problém.

 

Můj návrh další je obohatit Mod tým o pár dalších lidí...k

 

Kvalitní lidi nejsou. Sežeň je a možná se s tím něco udělá.

 

Navíc ještě si pohrát se search, protože když napíšu věc co chci ...vypíše mi to dalších 50zbytečných kravin :)

 

Jak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×