Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Hendy

PHP Fusion

Recommended Posts

zdravim mám web na php fusion můžu se na něj odkud koli připojit pomocí mé veřejné ip za kterou napišu /web ale nechci jen tak zveřejnovat ip to neni dobrý si myslím a hlavně to i blbě vypadá.Nešlo by nějak přez nejakej soubor udělat aby když napiše človek aresu www.nicewow.xt.cz (moje domena na webzdrama.cz) aby mu naběhl muj web aniž by to přesmerovalo ip ktera by potom v adrese byla vidět? nebo propojit server tak aby když napiše nekdo adresu aby mu přímo na téhle adrese vybehl muj web na php fusion de to nejak propojit? prosim každej nápad by se mi hodil už ani google mi vtomhle nedokaže pomoct lamal sem si nad tim hlavu celou noc. :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

A proč si ten web jednoduše nehodíš na WZ ? Jinak co třeba použít google a najít si něco o podstrkávání adresy přes úpravu .htaccess ? Možností je spousta, použij hlavu ;)

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A proč si ten web jednoduše nehodíš na WZ ? Jinak co třeba použít google a najít si něco o podstrkávání adresy přes úpravu .htaccess ? Možností je spousta, použij hlavu ;)

 

věř mi že za celou noc sem nedělal nic jinýho než použival hlavu fakt bych potřeboval popostrčit co přesně dělat už sem fakt utahanej a to ještě musim jit až do jedný do rána do práce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Použij iframe.

 

 

sice nevim včem mi tohle má pomoct ale zajmavý no ale já nepotřebuju si vytvořit odkaz ale potřeuju adresu www.nicewow.xf.cz přesměrovat na http://moje'>http://moje veřejna ip /web ale aby byla v adrese adresa www.nicewow.xf.cz a ne http://moje ip /web potřebuju prostě najit způsob jak schovat ip pod domenu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taky že to tak funguje vytvoříš iframe dáš do toho dokaz na ip a lidé půjdou na tvůj web na wz.cz nepřesměruje je to ale budou na webu té ip.

Příklad http://xanaz.tk/testy/test.html (neberte jako reklamu!) kdyby tam nebyla ta reklama bylo by to na celé okno. Zdrojový kód:

<iframe src="http://adresawebu.cz" width="100%" 
height="100%" name="youriframe" frameborder="1" vspace="0" hspace="0" 
marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="yes" noresize></iframe>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×