Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Hosinga

Illidian´s Revenge

Recommended Posts

Máš tam pár hrúbok, no čo už.. Nápad sa mi to zdá pekný, asi si prídem zahrať.. Len aký to bude patch? :)

No asi ten 2.4.3..Ah tá moja čitateľská gramotnosť :D To je jedno.. Aj tak si prídem zahrať

Edited by Raily

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samozřejmě, že v průběhu příštího týdne bude jen ta jedna zóna jak tam píši, konkrétně Mulgore. :) Dík za komentáře, kdo by měl zájem na tom pracovat tak sháníme jak core/sql developera tak i Grafika.

 

PS: Hra bude v anglickém jazyce.

PS2: Kdo by se rád naučil World Editing tak tady je můj návod -Návod ZDE-

Edited by Hosinga
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdá se mi to nebo bude svět upraven pomocí Noggitu? Jen tak pro informaci. Jinak kdybych měl 2.4.3 tak bych se rád podílel na projektu jako nějaká pomocná ruka apd..... Btw přeji hodně štěstí,hodně hráčů a aď se to rozjede ve velkém a jen tak nezkončí. Vypadá to na dost slušný projekt :rolleyes:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A nemáš někde nebo nemáš odkaz na nainstalovanej TBC? Ten tvůj projekt mě velmi láká ale kvůli již nainstalovanému WotLK nemůžu přes installer nahodit i TBC <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Škoda,pokusím se použít strýčka googla... Kdyby někdo něco takového našel tak dejte vědět! :nw2_guitar:

 

EDIT:26.12 - 0:47 - Už zde nemusíte postovat kdyžtak linky na full TBC 2.4.3 které by se jen rozbalilo a začalo hrát,poradil jsem si.... Tudíž již jej stahuji přes Torrent. Kdyby někdo o něj měl zájem tak mi napište

 

PS: Hodně to fičí,jede to mezi 1-3 mb/s :teehee: (celkem to má 7,81 GB)

Edited by Orangs

Share this post


Link to post
Share on other sites

To Orangs: Tay máš installer -> http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=18877&st=0&p=169328&fromsearch=1entry169328

K tématu: Nádhera, příběh se mi fakt líbí, zahrál bych si u vás, to určitě, bohužel mám ale teď něco důležitějšího, každopádně držim palce, vypadá to dost nadějně.

+1

Edited by Steve23

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steve23 díky za installer,ale už jsem si poradil přes ten Torrent,jen jsem to rozbalil s rarů do jedne složky a můžu zapnout a kalit :teehee: ale bohužel grafiku jdu obědnat až v pondělí takže si to zatím nezahraju :pinch:

 

PS: Hosingo,už jsem ti poslal to PMko :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Btw. celý server s tímto datadiskem by v budoucnu bežel v datacentru na racku konkrétně 4U 4x 2,7Ghz Intel Xeon, 10GB RAM, SCSI disky 10krpm. Mám teď možnost odkoupit od známého velký počet ECC ramek, takže by se RAM mohl vyšplhat až na 30GB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vypádá to na slušný projekt málo z kterých projektu mně dojme ale ten tvůj mně dojal úplně :rolleyes: určitě jsi tam půjdu zahrát jinak přeju hodně úspěchu a Veselý Nový rok 2011 +1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dalsi co kopiruje modcraft :) prajem GL u editovania textur, a modelov ked ta to prestane bavit budem este radcej

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stonere,můžu vědět co kopíruje u modcraftu? Jen to že si upravuje svět? Podobných projektů už bylo hodně... takže těžko kopíruje :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stonere, máš zlost, že nedělám Modcraft? O úpravu klienta se zajímám již 3roky, tento topic jsem psal já World Editing

A moje předchozí práce v noggitu =

obrazek10.jpg

 

 

Druhá věc, pro mě naprosto irelevantní, že něco kopíruji ?? :blink: Něco ti povím: V posledním topicu o modcraftu píšeš co vše už Modcraft za tu dobu udělal.

 

1. Prerobena Logovacia stranka ´´login page´´ = Hmmm to musela být dřina, upravil bych ji během pár vteřin.

2. Prerobene stare zony a pridane nove = Neviděl sem modcraft ingame, ale jedná se o reskin textur? Nebo jste si dali dřinu v noggitu a opravdu to předělávaly ? :P Nic moc nezvladatelného to není, stačí si udělat čas a vyhrát si s tím.

3. Pridane 3 nove raid instancia ktore su uz naspawnovane a nascirptovane cez Event_AI a c++ = Za tu dobu? To je toho hodně :rolleyes:

4. Pridana nova Race ´´Naga´´ = Tak tomuhle sem se tlemit fakt musel, Naga jako character, už v základním common.mpq je :lol: Stačilo buďto inteligentně v DBC upravit cestu v CharSections.dbc a nebo to dementně nahrazovat.

5. Pridane dve nove classy Vampire a ShapeShifter zatial len pre Human a Undead = Kolik to má spelů? Má to funkční talenty? atp. ? Ale tohle už tak jednoduché není, takže to komentovat nebudu. Gj

6. Pridane a nascriptovane zony Azshara Crater-prevzane z ineho nemenovaneho serveru, = Myslíš tim zavřený battleground? tušim, že Map ID = 37 ? Promiň ale okopčit nějaky již fungující BG, hodit tam flagy atp. No coment :whistling:

7. Gurubashi Catacombs Zona = To je další zrušený Battleground ? Nejsem si zcela jist, ale mám pocit že ano. Mohl jsi to dát k bodu 6, asi už jsi nevěděl co dál napsat :teehee:

8. Hardmoded celej wow Client myslim mpq subory pre svet... = Tak tohle je opravdu třešnička nazávěr :D Teď si to opravdu stylově zakončil, těžko by tam asi byla většina předešlých bodů. Fakt teď si mě rozesmál. :nw2_guitar:

 

Příště, až se budeš navážet do cizích projektů ujisti se, že ten tvůj za něco stojí.

PS: Já si nezačal :innocent:

Edited by Hosinga
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filip je můj kamarád ale stejně se musím ozvat. Ve vzduchu je tu cítit arogance od obou dvou!

 

Tak a už se těšim až mi nějakej id**t dá -rep :).

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Creating Process přesunut na stránku číslo 3

Edited by Hosinga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beta Loading screen Kalimdor

 

Nacitaciscreen.PNG

 

 

Kdo by měl zájem pracovat s grafikou na tomto projektu tak pište PM :)

Edited by Hosinga

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×