Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Pokkop

Ochrana proti WPE

Recommended Posts

Zdravim, rad bych se zeptal, zda je nejaka ochrana proti hacku WPE.

 

Pokud nekdo o necem vite, byl bych vdecny za kazdou pomoc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spíš to vypadá že chceš právě ty hacky... Všechny dostupný ochrany jsou již implentovány do posledních revizí. Tak je to i u MaNGOSu i u TrinityCore. Pokuď příjdeš na nějaký fungující WPEpro hack, nahlaš ho developerům.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud mas cislo revize, tak mi ho sem prosim napis, prave ze ja na serveru mam problem s lidma, co maji WPE a spatne se na ne prichazi, jinak sam o sobe mam WPE fungujici na mem serveru prave.

 

oprava db verze

ODB 0.0.3 UP1 for OregonCore rev.55

Edited by Pokkop

Share this post


Link to post
Share on other sites

To víš že chce ty hacky :) ...

 

Edit:// 55 ? :D ty ja du prič, asi se mi to jen zdá

Edited by Hosinga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ochrana proti WPE neni, wpe neni sam o sobe zadny hack - to si musite uvedomit, jen filtruje packety ktere hra odesila a lze je upravovat.

 

To ze nejakym filtrem lze neco menit ve hre ve svuj prospech je CHYBA, nepozornost a nebo spise nevedomost vyvojaru. Kazdy vstup ma byt osetren. Bohuzel pri psani kodu na to jak je videt nikdo nemysli a nedomejsli mozne nasledky - dukazem desitky filtru na nejruznejsi emulatory.

 

Jedina realna ochrana proti WPE je modifikace klienta o nejaky scaner ktery by sledoval procesy uzivatele.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ochrana proti WPE myslíš tím aby hráč nemnožil itemy ? :D

Řešil jsem to a věř že to jde. Mám vlastní servr klidně si to tam testni a nepofaka ti to tam :)

Edited by NecroVisioN
reklama na server

Share this post


Link to post
Share on other sites

To NENI OCHRANA PROTI WPE, to je opraveni te obrovske diry jako vrata co vyvojari udelali.

 

Menit packety (respektive pamet) umeji i jine programy, da se to i rucne.

 

Butto nechapete co to je za program a nebo pouzivate spatne pojmenovani. Viz citace z jejich stranek:

 

"Winsock Packet Editor (WPE) Pro is a packet sniffing/editing tool which is generally used to hack multiplayer games. WPE Pro allows modification of data at TCP level. Using WPE Pro one can select a running process from the memory and modify the data sent by it before it reaches the destination. It can record packets from specific processes, then analyze the information. You can setup filters to modify the packets or even send them when you want in different intervals. WPE Pro could also be a useful tool for testing thick client applications or web applications which use applets to establish socket connections on non http ports."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ochrana proti WPE myslíš tím aby hráč nemnožil itemy ? :D

Řešil jsem to a věř že to jde. Mám vlastní servr www.psycho-project.eu klidně si to tam testni a nepofaka ti to tam :)

 

Moc pěkné ale vsadím se že zrovna na jádru oregonu se mi podaří najít chyb docela dost. :)

 

 

Jak řekl Akyl (ntdrt), data odesíláte v paketech což je jakýsi souhrn dat/informací. WPE dokáže pomocí filtru přepsat určité znaky v tom kodu a místo zbrane za 3s si klidne budete moct koupit Shadowmourne :). Ale to samozřejmě bude ošetřené.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

pokud bych mel mit specialni scaner na kontrolu komunikace, tak to abych sestavil specialni pc jen kvuly tomu a jeste bych mel neskutecne lagy.

Pokud je nejaka ochrana obsazena v nove revizy, tak vyzkousim, ale to bude zase bezesnych noci s opravama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokial viem na mnozenie itemov cez Wpe su potrebne minimalne 2 itemy nastackovane ... takze uprav stackovanie itemov a nebudu ti tam mnozit EM alebo co potrebujes :) ale nejake ostatne opatrenia ma este nenapadli :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prd, ta ochrana se pise primo do jadra ne? :/ A div se že ti to blbne :D rev 55...

A věř mi že na WPE nepotřebuješ ani stackování já jsem to třeba taky dělal jinak :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak jsem si sehnal nahodne wpe s keygenem a tutorialem, jak na to a i na "zabezpecenem serveru" jsem si delal co chtel, kontrola takoveho mnozstvi dat nejni mozna, vysledek pokusu je takovy, ze ochrana neochrana, muzu si delat co chci.

 

Vyresen problem

 

 

 

Locked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vse jde kdyz se chce :).

Alespon do takove urovne kde uz to nebude vadit a nebude to hraci ve prospech.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×