Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Siestal

Hladam post Evm/GM

Recommended Posts

Dobrý deň hľadám post Eventmastera alebo Gamemastera

 

Niečo o mne:

-Volám sa Patrik a mám 15 rokov ,bývam na Slovensku v meste Žilina.

-Moje vlastnosti sú dobré som nekonfliktný človek,mám nervy s ocele len tak ľahko sa nenechám vitočit som zábavny aspon ak to hovoria kamarati,som komunikatívny,pracovitý ,spoĽahlivý rád sa učim nové veci.

-Veci ktoré robím vo voľom čase :Najradšej hrám wowko ,hrám futbal chodím von s kamarátmi teraz hravám futbal za club v meste v ktorom bývam takže v Žiline

-Rád počúvam hudbu:Punk rock ,punk,rock to čo sa mi páči to si pustím.

-Chodím na strednú priemyselnú školu stavebnú teraz idem prvý rok.

 

Moje skúsenosti:

+:Pracoval som na servery na Agonia project Revolution (patch 3.3.3)

+:Server Gigastorm (2.4.3)

+:Server Apokaliptic wow (2.4.3)

+:Psycho fun (2.4.3

+Daléj mam skúsenosti s wow svetom s offi serverov Wow svet poznam na 99%(100% sa nedá)

+Príkazy mam Mangos ,TC2 ostatne Emulátory by som si musel pripoménút

+Pomáhal som na vývine servéru Apokaliptic wow bol som tam od začiatku až kým to neskončilo,

+Ovládam ako post Event mastera tak aj Gamemastera

+Mám skúsenosti s rôznimi novymi eventamy ,mám veľkú fantaziu takže o nové eventy by nebol problém

Na týchto serveroch som bol Gm na každom asi približne 3 mesiace bud sa zrušil server alebo som mal dáke nezhody v teame ale to pochybujem

 

Čo ovládam:

-Ovládam príkazy ako som spomínal už hore ,príkazy pre Mangos ,TC2(aj ostatné emulátory by som si musel zopakovať

-Ovládam Anglický jazyk ,Nemecký jazyk,Slovenský jazyk,Český jazyk

-Ovládam mapu sveta WOW na 99%

 

Serveru ponúkam:

-V prípade Event mastera určite kvalitne vykonanú prácu tj. kvalitné eventy ktoré sa nebudú opakovať.

-V prípade Game mastra hľadanie bugov ,bugerov hackerov ,in game pomoc hráčom

-S aktivitou to nie je boh vie čo ale snaťiť sa budem byt a servery čo najviac aktívny

 

Od servéru očakavam

-Server ktory už funguje ,alebo začínajuci realm

-Byť rovnocenný člen teamu

-Na servery by mala byť aj nejaká populácia

-Patch by bol najlepší 2.4.3

 

Moje (+/-)

+Spoľahlivost

+Kvalitne vykonaná práca

-Aktivita (2-5hodin ako kedy)

-Vek

 

Kontakt:

Skype:Siestal55

Email:[email protected]

Mobilný telefon:0904472547

 

Dakujem za vaše ponuky ,ak by mal dakto záujem budete somnov spokojný

 

Stav:Zadaný

Edited by Siestal
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak už řekl Wladass, 99% wow světa/mapy neovládáš. Pokud ovládáš 30-50%, jseš hodně dobrej :) Co se týče přihlášky, akorát nevím, k čemu je potřeba o svém GM vědět že poslouchá rock, hraje fotbal a chodí na stavební průmku. Ale asi moc rejpu... přeju ti hodně štěstí ve hledání. Je málo lidí, co dokážou dobrovolně dělat kvalitní in-game GM, protože s hráčema je to často peklo (však my, kdo jsme tento post zkusili víme a držíme se radši kódů :D ).

Edited by minig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak třeba vzdělání se hodí vědět, stejně tak i záliby (např. pokud někdo hodně čte, projeví se to na vyjadřování, nebo pokud se někdo věnuje historickému šermu, tak potom může velmi dobře komentovat různé situace v RP, to že chodí rád ven zase značí, že se nezcvokne z WoWka a dokáže si vyčistit hlavu, když ho někdo na PC naštve, atd.)

 

Jinak přihláška pěkná... kdyby tě zajímalo RP, tak se ozvi.

 

By the way, ještě si neodpustím poznámku k:

-Ovládam Anglický jazyk ,Nemecký jazyk,Slovenský jazyk,Český jazyk

Napsat "ovládám" nějaký jazyk... nevím. Třeba já osobně si troufnu o češtině říct, že jí ovládám "dost nadpůrměrně", ale ne, že "jí ovládám", protože tím stanovuješ svou danou dovednost na 100%. A to není nikdy. A navíc, pokud nejsi z nějaké bilingvní rodiny, tak 4 jazyky v patnácti letech sotva umíš tak, abys mohl říci "ovládám". V patnácti neumíš ani tu češtinu, protože za sebou nemáš střední školu, během které se teprve naučíš s češtinou patřičně operovat. (ve tvém případě tedy slovenština)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×