Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Wolf Officious

WS / Profile / Contact Information / Google +

Recommended Posts

Zdar.

 

Je asi jasný o co tu půjde. Chtěl bych navrhnout a prosadit rozšíření možností profilových informací o odkaz na Google +.

 

Realizace nebude snadná, toho jsem si vědom. Ani nevím jak vlastně budou v budoucnosti takové odkazy vypadat, ani jak to vlastně bude. Je to jen taková myšlenka. Možná to za nějaký čas v IPB přidají. To ale nevím a spoléhat se na to asi nemá význam. Nicméně: myslím tak trochu dopředu a byl bych rád aby jste se k tomu vyjádřili.

 

Chápu a vím, že G+ je zatím uzavřené široké veřejnosti. Dále jsem si vědom toho, že drtivá většina zdejších uživatelů zde ty informace stejně nevyplňuje. Je to buď z důvodu možnosti spamování, nebo ('víkendoví' uživatelé) na to nemají čas, chuť nebo o tom neví a kašlou na to.

 

Prosím uživatele, které tohle zajímá, aby si k tomu napsali svoje (svůj názor).

Dále žádám vedení WS, aby bylo tolerantní vůči tomuto návrhu a aby se vyjádřilo také po technické stránce (sneaker), zda-li to je možné, nebo jestli o tom neuvažijí do budoucna.

 

Do přílohy jsem rovnou hodil návrh ikonky. Je trochu větší (128x128), bude ji nutno (případně) upravit do požadovaných rozměrů. Je to PNG, je oříznutej, neutrální pozadí.

 

post-9661-003768200 1314147456_thumb.png

 

PS: Žádám diskuzi pouze k tématu. Vyzývám moderátory aby jakýkoliv offtopic mazali hned při jeho zrodu, ať tu není zase divočina (jak to tu bývá poslední dobou zvykem). :D

 

Díky za přečtení. Mám Vás rád, čau. :)

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já osobně bych si tam odkaz nedal, protože nepotřebuju aby mě jak říkáš "weekend user"/ten co neumí česky/naprostej id* otravoval. (zakládat kruh se mi kvůli tomu nechce)

 

Ale možná bych nad tím pouvažoval až se ozve víc lidí.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co se týče technické realizace tak stačí přidat sloupec do db do `ibf_pfields_content`, což je sloupec, který obsahuje údaje v profilu nazvané jako Contact Information (obsahuje ID uživatele ,www, pohlaví, bydliště, jabber, skype, icq apod - část se zobrazuje i v My Information)

Takže do db stačí přidat jeden sloupec, kam by se házela URL na profil. Co se týče samotného přepisu na jméno, tak nevidím problém nahodit proměnou a udělat něco jako: "Wladass G+" nevidím důvod proč bastlit IPB a parserovat reálné jméno z G+ ;)

Nicméně napadá mě další myšlenka a tj. aby tato informace byla viditelná pouze pro lidi z friend listu, taktéž nemám zájem aby si mě kindeři přidávali i tam, bohatě mi stačí když mám zaspamovaný skype.

 

PS: Tuhle myšlenku jsem na hulákadle vyslovil dříve než ty a nikdo nereagoval ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Možná to za nějaký čas v IPB přidají.

 

Už se nebude dělat upgrade, takže i kdyby. :)

 

Napadla mě taková myšlenka - při editaci profilu hodíš tenhle odkaz a pak by mohl být nějaký (třeba externí) parser na jméno. To jméno by se zobrazilo jako klikací link na stránce v profilu.

 

O tom si nech zdát.

 

 

Jinak přidat nové políčko není problém. To by potom mohlo být i na Facebook, Twitter, Dribble, LinkedIn, Quora atd... a to už mi přijde přehnaný. Myslím, že je to zbytečný. Pokud chceš zviditelnit svůj profil dej si to do popisu o sobě nebo Website URL.

 

PS: Ta ikonka je příliš velká.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS: Ta ikonka je příliš velká.

 

 

bude ji nutno (případně) upravit do požadovaných rozměrů. Je to PNG, je oříznutej, neutrální pozadí.

Share this post


Link to post
Share on other sites

W: Je mi to jasný. Bastlit to do IPB je kravina.

 

Sneaker:

ad upgrade: sakra :D

ad "nech si zdát": nechám :sleeping:

ad velikost ikonky: kdyby sis to alespoň přečetl, viď? :teehee: Psal jsem, že je trochu větší (128x128) a bude ji nutno upravit do požadovaných rozměrů. :bleh:

 

Pravdou je, že by to mohla bejt docela divočina.. :D

 

Hele, co změnit ty ikonky který jsou pod tématem, jak je sdílení na twitteru, fb, digg, g. buzz..? Místo google guzz by mohlo bejt g+ :D Nevim, jenom takovej další nápad.. :D

 

googleplus.gif:rofl:

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tato zpráva je čistě pro administrátora fora -> SneakerXZ

Ahoj SneakerXZ,

 

Dovolil jsem se v tento parný den ti sem napsat svůj názor ke všemu dění na tomto foru. Co tak čtu a vidím co ty osobně píšeš sem na tohle forum tak je mi z toho do pláče. Kde jsou ty časy, kdy jsi byl ochotný, pro toto forum něco udělat. Teď když čtu, že už žádnu upgrade fora nebude a tak tak mi přijde, že už o tohle forum nemáš ani zájem. Vydělalo ti slušné peníze přes AdSense, jeden z členů tohoto fora ti nabízel vcelku tučnou částku za toto forum, stím, že se AdSense můžeš nechat a nebo ho prodáš i sním a ten dotyčný ti proplatí to co tam bylo.

Teď když vidím, že už ti chod tohoto fora je ukradený a dáváš práci lidem, kteří ti přišli nejrychleji pod ruce. Je to tvé rozhodnutí a já ti ho nijak nebudu vyvracet.

 

Ty jako administrátor by jsi měl plnit přání členů tohoto fora. Když se shodne 10 lidí, že chce aby byl určitý člověk moderátorem měl by jsi přistoupit na jejich požadavky, ne být tvrdohlavý a myslet si, že jsi bůh teďka ty. Zde na foru se objevíš jen když máš dlouhou chvilku a nebo když ti někdo dostatečně dlouho spámuje Jabber.

 

Takže milý SneakerXZ,

členové tohoto fora tvoří komunitu, který ti vydělala peníze. Udělala jméno, toť vše, nebýt lidí, kteří o to mají stále ještě zájem a WS mají jako své malé díťě a vracejí se k němu pořád a pořád tak už toto forum vůbec není. Zamysli se jestli to to stojí ještě za to a nebo jestli to prodáš třeba na WebTrhu a nebo se zkusíš domluvit ještě znova s určitým členem fora. který ti nabízel 20 000kč.

 

Možná jsem blázen, možná mám blbé nápady a blbé řeči ale toto je můj názor, který si myslím já.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hele, co změnit ty ikonky který jsou pod tématem, jak je sdílení na twitteru, fb, digg, g. buzz..? Místo google guzz by mohlo bejt g+ Nevim, jenom takovej další nápad..

 

To je v nové verzi IPB třeba, ale upgrade nebude, takže... :) Samotnému se mi to upravovat nechce.

 

Vydělalo ti slušné peníze přes AdSense

 

Nevydělalo mi absolutně nic. To je mylný dojem.

 

Ke zbytku se nebudu vůbec vyjadřovat. Něco tak arogantního a nesmyslného mi nestojí za odpověď. Nemůžu uvěřit, že člověku jako ty jsem v minulosti věřil a dal moderátora. Myslím, že teď si dokázal v nafoukanosti troufnout i Wladasse a klesl u mně hluboko dolů. Dost mě od tebe mrzí taková zpráva, ale ok no.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Díky, že si opět někdo všimnul mého postu ;) Příště už ani nebudu otevírat db, abych ukázal jak jednoduchou věcí můžeš udělat radost pár členům tohoto fóra. Pak mluv o aroganci a o tom jak mě nemáš rád :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Díky, že si opět někdo všimnul mého postu ;) Příště už ani nebudu otevírat db, abych ukázal jak jednoduchou věcí můžeš udělat radost pár členům tohoto fóra. Pak mluv o aroganci a o tom jak mě nemáš rád :)

 

V administraci je na to vyloženě rozhraní. Jsem tvůj post přeskočil, protože víceméně jsem ho v odpovědi zahrnul, že to není problém to přidat. Spíš jestli by to skutečně bylo užitečný.

 

Nicméně napadá mě další myšlenka a tj. aby tato informace byla viditelná pouze pro lidi z friend listu, taktéž nemám zájem aby si mě kindeři přidávali i tam, bohatě mi stačí když mám zaspamovaný skype.

 

Bohužel zásah do kódu. Pokud to uděláš či najdeš rozšíření. Nejsem proti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je v nové verzi IPB třeba, ale upgrade nebude, takže... :) Samotnému se mi to upravovat nechce.

 

 

 

Nevydělalo mi absolutně nic. To je mylný dojem.

 

Ke zbytku se nebudu vůbec vyjadřovat. Něco tak arogantního a nesmyslného mi nestojí za odpověď. Nemůžu uvěřit, že člověku jako ty jsem v minulosti věřil a dal moderátora. Myslím, že teď si dokázal v nafoukanosti troufnout i Wladasse a klesl u mně hluboko dolů. Dost mě od tebe mrzí taková zpráva, ale ok no.

 

Možná jsem u tebe klesl, vždy jsem se tě zastal a nebo tě nějak podpořil. Nebyl záměr tě shodit nějak a budu mít na tebe pořád stejný objektivní názor jaký jsem měl doteď. Možná jsem u tebe klesl ale myslím si, že dost často jsem žádal o návrácení se na post moderátora a vždy mi bylo odvěceno stím, že jsem málo aktivní. Ano, je to pravda, že moje aktivita není nikterák vysoká ale vždy jsem sem přišel a něco udělal. Když jsem ti psal naposled zprávu o tom že chci zpět moda tak jsi mi odpověděl až za měsíc. Včem myslíš, že pak spočívá moje rozhněvání.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možná jsem u tebe klesl, vždy jsem se tě zastal a nebo tě nějak podpořil. Nebyl záměr tě shodit nějak a budu mít na tebe pořád stejný objektivní názor jaký jsem měl doteď. Možná jsem u tebe klesl ale myslím si, že dost často jsem žádal o návrácení se na post moderátora a vždy mi bylo odvěceno stím, že jsem málo aktivní. Ano, je to pravda, že moje aktivita není nikterák vysoká ale vždy jsem sem přišel a něco udělal. Když jsem ti psal naposled zprávu o tom že chci zpět moda tak jsi mi odpověděl až za měsíc. Včem myslíš, že pak spočívá moje rozhněvání.

 

Řešil jsem to i s ostatníma modama. Všichni řekli, že si málo aktivní. Jinak vybírání modů není o tom, že bych řekl já ano nebo ne, ale je to demokratická volba mezi moderátory. Klidně se jich zeptej. Plus jako bývalý moderátor bys to měl vědět.

 

To, že jsem odpověděl za měsíc bylo z toho důvodu, že jsem čekal než se vyjádří ostatní.

 

Upgrade fóra nebude z toho důvodu, že už není licence na novou verzi a ne, že bych byl líný nebo neměl čas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Promiň ale měsíc trvalo vyjádření všech moderátorů? Tak to jsem aktivní i já víc. Měsíc rozhodování pro 5 lidí je asi málo času jak je vidět.

 

Vím, jak to probíhalo když chtěl být někdo moderátor ale rozhodně to nebylo kvůli neaktivitě ale kvůli tomu jak byl pro forum přínosný, toť vše.

 

K tomu IPB. Pokuď není nová verze nevím co se tu řeší ale myslím si, že je tu dost zkušený tým moderátorů co by ty úpravy zvládli udělat taky když by jsi jim dal nějaký podnět.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U tebe většina měla problém s aktivitou. Osobně jsem s nimi souhlasil. Samozřejmě, že jim to netrvalo měsíc a vložil se tam i mé časové problémy. Sečteno, podtrženo je to měsíc.

 

Nová verze je. Pouze se nebude nasazovat z výše uvedených důvodu. Pokud chce někdo nějakou funkcionalitu ať si ji udělá a já jí klidně aplikuji. Už to říkám po několikátý. Jinak netuším jaký podnět máš na mysli.

 

Nikdy jsem se nesetkal s PM typu:

 

Ahoj,

 

strašně rád bych tuto funkcionalitu, protože blabla (dlouhý text).

 

Tady jsem se ji rozhodl vytvořit. K její aplikaci udělej následující kroky...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj,

 

dočkáme se možnosti umístění odkazu na G+ do profilu nebo ne ?

Edited by Wladass

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×