Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
SneakerXZ

Hledají se moderátoři

Recommended Posts

Zdravím,

 

náš moderátorský tým se nám zmenšuje. Je tedy načase přibrat mezi nás další.

 

Pokud byste měli zájem být moderátor. Vyberte si na fóru jednu jedinou sekci, kterou byste rádi moderovali. Pokud budete vybráni budete mít práva pouze do této sekce a budete mít na starost pořádek v této sekci. Pokud budete úspěšně svou sekci moderovat. Můžete po 3 měsících požádat o zvýšení práv na více sekcí nebo na celé fórum.

 

V případě, že máte zájem napište do tohoto vlákna (nepište mi PM) o jakou sekci máte zájem a proč zrovna vy byste měli být moderátor té dané sekce. Možnosti nechám plně na vás. Každopádně k tomu přistupujte dosti vážně jelikož na základě toho se budu rozhodovat. Rovněž vaše minulost nebude brána velice v potaz. Pokud tedy nemáte zrovna čistý rejstřík, ale napíšete A4, proč zrovna vy chcete být moderátor. Šance na přijetí budou vysoké.

 

Děkuji předem a přeji všem hodně štěstí.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže, vzhledem k tomu, že by se nemusela brát v potaz minulost člověka, rozhodl jsem se ucházet o pozici moderátora zde na fóru.

 

Měl bych zájem o sekci Pokec o všem okolo WoW. Proč tato sekce a proč bych měl být vybrán já?

Jednoduše tuto sekci chci proto, že je mi nejbližší po obsahové stránce. Nerozumím natolik emulátorům, abych mohl moderovat například sekci MaNGOS.

Proč bych měl být vybrán já. Myslím si, že jako uživatel trávím na WoWResource denně spoustu času, můj písemný projev je na poměrně slušné úrovni, logické myšlení mám celkem obstojné a tak dále.

 

Nebudu psát, že "umím být přísný... bla bla bla". To píší většinou děti. Přísnost a vydobytí respektu bývá většinou samozřejmostí.

Chci jen řici, že tento typ práce beru sice vážně, ale je to pro mě relax a určitá forma zábavy.

 

Suchá "přihláška" ale přeci jen to přihláška je.

Přeji hodně štěstí i ostatním zájemcům o posty.

Vybírej/te dobře.

 

S pozdravem, sabath.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím všechny, kdo tento post čtou

 

Začal bych tím, co bych vlastně chtěl moderovat. Měl bych zájem moderovat sekci Trinity Core.

 

Proč zrovna Trinity Core? Protože s ním mám nějakou praxi. Používal, upravoval, opravoval jsem ho poměrně dlouho. Je to můj oblíbený emulátor(společně s Oregon Core), a mám chuť ho podporovat a pomáhat ostatním naučit se ho používat.

 

Též mám zájem o další vývoj tohoto fóra. Už jen proto, že poslední rok jsem na WS skoro každý den, proto pro mě přecejen něco znamená. Postem moderátora bych mohl udržet přehled v sekcích týkajících se Trinity, a tímpádem omezit či úplně zamezit otázkám, které už byly mnohokrát zodpovězeny, a opakují se pořád do kola.

 

A proč si tedy vlastně myslím, že bych to měl dělat já? Z prostého důvodu, vždy si na fórum najdu čas (i když potřebuji něco dělat, spustím si fórum, a při práci kontruluji/čtu příspěvky). Mám, myslím, celkem dobrý přehled o dění na fóru, jeho současné situaci, a chtěl bych pomoci ji zlepšit. Co si budeme nalhávat - WS potřebuje zpřehlednit, možná i přidat další, vylepšené, aktualizované verze starých návodů.

 

Zakončil bych to tím, že moje současná snaha stát se moderátorem je založena na snaze pomoci nově příchozím(samozřejmě ale i těm, kdo už na fóru jsou) učit se a zlepšovat svoje znalosti a dovednosti v oblasti wow developingu. A s postem moderátora to půjde jen lépe.

 

Tímto děkuji všem, co toto dočetli do konce, a doufám v brzkou odpověď, ať bude jakákoli.

 

Loučí se, minig

Edited by minig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

Žádám o post moderátora OregonCore.. nebo vše Pokec o všem okolo WoW (nabídky práce).. Mám pár napadů co by tu sekci zlepšilo

Určitě mě všichni znáte, Ale pro ty co ne sem sepíšu pár informací.

Můj nick je Noeel.

Věk - 17

Škola/Obor - Informační Technologie.

 

Nepodstatné informace -

Tituly : Admin Bow And Keeper of Zahrat. (Zrušeno)

Ovládám : HTML, Editovaní CSS, PHP (doporučení bych mohl dostat od Clou), SQL, C++ (15% +-), JS (30%)...

Znalosti : OC a Tc2 Emu (EDITED)

Mé nevýhody : Dyslexie //pracuje se na tom. <_<

 

Proč já?? :)

Pracuju a pracoval sem u OC. K projektu sem se přidal 17 června 2010. Získal sem post moderátora

Naučil sem se tam nějaký základy C++, a mám každodenní přehled o forum (Novinky, Nové Revize - přehled oprav, report list..) Kontakty s Developery a Adminy OC.

 

1/2 Roku sem vlastnil server/y na OregonCore.. Zkoušel sem různé druhy Fun Serverů a GGf, celkem jich bylo 6+.

První server se prosadil jako nejlepší z GGF serverů.. Server se rozpadnul kvůli supportu a nekvalitnímu teamu.

Vždy mě bavilo zkoušet novy herní systémy, dělat nový a nový překážky/zábavy hráčům.

Zkusil sem snad vše co mě napadlo..

 

INSTANT 70 - start lokace v gurubashi kde koupili v EQ.. (polovina guru pro ali a druha pro hordu).

Gurubashi byla přestavěná a složitější pro PVP.. hodně cest který vedly přez hradby..

FunExp - Start v dungeonu u Gurubashi (jméno si nepamatuju).. Expilo se do levelu 70 a v NPC byl loot krabiček a z těch krabiček občas dropnul random item..

Serverů bylo čim dál víc ale jenom jeden se prosadil.

Gigafun - zezačátku INSTANT 200 ale kvůli hráčům jsme udělali exp areu s spoustu Questů ATD..

Nekonečno možností jak hrát a být nejlepším.. Nemuseli jste chodit jak na normalních ggf pve a pak zas pvp... EQ byl udělán tak aby se PVP nemuselo chodit a to stejný se udělalo i s PVP..

Toť vše o mých 3 nej.úspěšných wow serverech.

 

Nyní patřím k projektu spojka. (neberte to jako reklamu)

 

Můžu slíbit že bych byl aktivní, zodpovědný, spolehlivý ve všech ohledech, a to každý den.

S pozdravem krásného dne :rolleyes:

Noeel

Edited by Noeel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já bych měl zájem o sekci 'Servery', popřípadě ještě 'Všeobecná diskuse o webových stránkách' s 'Všeobecná diskuse o vývoji pro WoW'. Vím, že jsi psal jedno téma, ale v těchto třech přibývají příspěvky pomaleji a jsou tudíž mnohem snáze kontrolovatelné. Tyto sekce jsem zvolil proto, že k nim mám asi nejblíže. Na fóru jsem prakticky každý den a jsem tu již pár let, takže zhruba vím, jak to tu chodí.

 

Proč

Mám zájem na dalším rozvoji fóra

 

Co mohu nabídnout

Zodpovědnost

Mohu zde být téměř každý den

 

 

Hodně štěstí při výběru :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

možná to někoho překvapí ale hlásím se na post moderátora, poslední dobu fórum často navštěvuji a už delší dobu mám chuť pomoci. Tenhle portál je celkem unikátní záležitost a proč tedy nepřidat ruku k dílu, když můžu.

 

Hodně lidí si tady myslí že mě dokonale zná, nicméně tohle by byla šance ukázat, že si to jen opravdu myslí. Jmenuji se tedy Tomáš Kolinger, jsem studentem čtvrtého ročníku jedné střední školy se zaměřením na informační technologie.

 

Jelikož jsem hned několik projektů vedl, umím se rozhodovat (někdy i správně :)) a samozřejmě vyjadřovat.

 

Dříve jsem se zajímal celkově o vše co se týkalo počítačů, jak hardware tak software, konkrétně o taktování, skládání počítačů, správa herních serverů (Counter-Strike, World of Wacraft, Minecraft, Lineage), servery - debian, programování (PHP, Perl, Python, C++, ASP.NET - C#), databáze (MySQL, PosgreSQL), webové stránky (XHTML, HTML5, CSS, JS, XML, JSON), grafika (Photoshop). A samozřejmě hraní her a to nejvíce Counter-Strike (liga: 2on2/1on1 AWP) a World of Warcraft.

 

V poslední době se můj zájem zaměřil na tvorbu webových aplikací. Vyvíjím svůj redakční systém a framework - http://squarers.tomas-kolinger.eu/.

 

Každopádně bych si vybral každou sekci která se týká webů, tedy "Offtopic / Web" a "Všeobecná diskuse o webových stránkách".

 

S pozdravem,

Tomáš Kolinger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobrý den.

 

Omne:

Volám sa Dávid Huburaj Čuchráč, niektorý si ma spájaju s mojim nevlastným bratom dejvorom s ktorým okrem priezviska po otčinovy nemám nič spoločné, a mám už pekných 21 rokov, zaujímam sa predovšetkým o IT(Pragramovanie & PC) som zamestnaný v nemenovanej firme v Košiciach, čo je na východnom Slovensku. Už pár rokov som sníval že si postavím dom, čo sa mi aj splnilo, finishujeme s úpravami domu, takže už sa budem môcť venovať serveru. Naplno sa venujem programovaniu v C# & C++ (c++ začiatočník, C-mierne pokročilý)což si myslím že ho ovládam veľmi dobre, no nie na úrovni WoWkara, využívam ho predovšetkým v práci či podobných reálnych veciach, taktiež zvládam prácu s HTML & CSS a na vytváranie webových aplikácií používam Php, dokážem vtom nakódovať Web design, vycentrovať ho, upravovať, vytvárať aplikacie ako( Account manager /výmena postáv, rename, informacie o účte, zmena datadisku apod./.Vo voľnom čase sa venujem čítaniu kních o C# alebo čítam literatúru. Nie som človek ktorý niečo skrýva, niesom nervák, som slušne vychovaný sympatický človek

Počas víkendu si privirbam ako vyhadzovač na rôznych festivaloch( Summer party Veľaty, Ibiza Šírava...)

Taktiež mám rád rýchle auta, motorky (jednú vlastním /Yamaha R6/), dievčata, Bodybuilding...

Rád počúvam relaxačnú hudbu, viž v mojom profile(omne), modernú hudbu.Som kľudný človek, a keďže som na internáte tak mám strašne veľa času ktorý zabíjam hraním Ping-pongu, no to nemôžem robiť do nekonečna preto si viem nájsť čas aj pre WS.

 

Zaujímam sa o moderavanie týchto sekcií:

•Addony

•Všeobecná diskuze

•Nabídky Práce

•Grafika

 

Dokážem to všetko moderovať, keďže mám denne 4-6 hodín nudy tak nieje problém na fóre stáviť pár hodín.

 

Myslím si že by so bol prínosom pre toto fórum, keďže je unikátne a takéto fórum som nikde nenašiel tak by som bol aj veľmi rád keby som sa dostal na vyššií post.Což je to aj moje precavzatie dostať sa na miesto Globalného Moderátora fóra.

Ponúkam Vám taktiež nekonfliktnosť, pravidelné kontrolovanie sekcií v ktorých by som bol moderatorom, aktivitu ktorá je veľmi vysoká, vysokú úroveň gramatiky, ovládam český jazyk(na celkom dobrej úrovni), Aj, Nj a samozrejme Slovenský Jazyk.

 

To je všetko, teším sa na prípadnu spoluprácu.

S pozdravom Dávid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moderátoři byli vybráni a dostali práva pro své sekce, takže pro případné operace s tématy těchto sekcí se můžete obracet přímo na ně, servis bude pravděpodobně rychlejší, než když budete psát globálním moderátorům.

 

Moderátoři a jejich sekce

Sabath: Pokec o všem okolo WoW (vyjma podsekcí)

Minig: TrinityCore (včetně podsekcí)

Noeel: OregonCore

Nicitels.: Servery (včetně podsekce)

Wolf Officious: Offtopic (včetně podsekcí)

Valkyria: Addony, Nabídky práce (včetně podsekcí)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×