Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Valkyria

Hledám<GameMaster, EventMaster, Developer>

Recommended Posts

Dobrý den.

 

Na úvod začnem troška shurta, dúfam že môj štýl písania nikoho neodradí, niesom malý chalan ktorý hľadá miesto na 1-2mesiace, hľadám serióznu ponuku ktorá by ma zaujala a bola by premňa relatívne výhodná a slušná.

 

Niečo malo omne:

 

 

Vek:21 rokov

Náronosť:Slovenská

Pohlavie:Muž

 

Volám sa Dávid Huburaj Čuchráč, niektorý si ma spájaju s mojim nevlastným bratom dejvorom s ktorým okrem priezviska po otčinovy nemám nič spoločné, zaujímam sa predovšetkým o IT(Pragramovanie & PC) som zamestnaný v nemenovanej firme v Košiciach, čo je na východnom Slovensku. Už pár rokov som sníval že si postavím dom, čo sa mi aj splnilo, finishujeme s úpravami domu, takže už sa budem môcť venovať serveru. Naplno sa venujem programovaniu v C# & C++ (c++ začiatočník, C-mierne pokročilý)což si myslím že ho ovládam veľmi dobre, no nie na úrovni WoWkara, využívam ho predovšetkým v práci či podobných reálnych veciach, taktiež zvládam prácu s HTML & CSS a na vytváranie webových aplikácií používam Php, dokážem vtom nakódovať Web design, vycentrovať ho, upravovať, vytvárať aplikacie ako( Account manager /výmena postáv, rename, informacie o účte, zmena datadisku apod./.Vo voľnom čase sa venujem čítaniu kních o C# alebo čítam literatúru. Nie som človek ktorý niečo skrýva, niesom nervák, som slušne vychovaný sympatický človek

Počas víkendu si privirbam ako vyhadzovač na rôznych festivaloch( Summer party Veľaty, Ibiza Šírava...)

Taktiež mám rád rýchle auta, motorky (jednú vlastním /Yamaha R6/), dievčata, Bodybuilding...

Rád počúvam relaxačnú hudbu, viž v mojom profile(omne), modernú hudbu.Som kľudný človek, a keďže som na internáte tak mám strašne veľa času ktorý zabíjam hraním Ping-pongu, no to nemôžem robiť do nekonečna preto si viem nájsť čas aj pre WS.

 

Ovládanie jazykov na dobrej úrovni.

✔Anglický jazyk

✔Nemecký jazyk

✔Český jazyk

✔SLovenský

-Nemám problémy s gramatikou.

 

 

•• Zaujímam sa o programovacie a značkovacie jazyky.

✔•C-/Winforms

✔•SQL a MySQL

✔•Html

✔•Css

 

 

••Grafické programi

✔•Adobe Photoshop CS3 & CS5

✔•Gimp

✔•Paint.net

✔•Adobe After effect (začiatočnik)

 

 

••Skúsenosti

✔•GigaFun -Project-nemesiss

✔•Mystiq-Insomnia

✔•ChaosCrusade-Administrátor

✔•Wotlk Posterus

✔•Spiritius

 

 

Moje doterajšie skúsenosti činia niečo cez 2 a pól roka, takže si nemyslím že Vám alebo Vášmu serveru nedokážem pomôcť po stránke In-Game či reklamy.

Vždy vystupujem k hráčom maximálne profesionálne, nikdy sa mi nemôže stať(neprípustné) aby som pre hráča neurobil maximum či by som ho nejaký odignoroval. Nemám problém s ovládaním nervov, nie som nervák což znamená že sa mi nestane nejaká potýčka s hráčom kôli tomu že som nervózny.

 

 

Denne môžem stráviť na servery okolo 3-4 hodín, nebudeme si tu klamať, niekedy proste nieje čas tak to 4hodiny nebudú.Ale každý deň si na server určite dokážem spraviť minimálne 1hodinku času.

 

Ak máte nejaké otázky píšte sem do topicu.

 

 

 

Ponuky mi píšte do PM alebo sem do topicu.

 

Prajem Vám pekný zvyšok dňa.

 

 

Edit:DIky ReAN, chyba opravená.Fail.. :/

Edited by Valkyria
  • Downvote 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
<bobisu> napiš mu tohle: Od kdy je Adobe After Effects grafický program? Prosím tě...je to program na tvorbu speciálních efektů do videí/filmů a použivají ho profesionálové. Já sám jej užívám více jak 2 roky a' date=' nedovolím si říct že v něm umím a ty, který umí sotva s photoshopem sem píše, že ho ovládá? Nenech se vysmát. Dále píšeš, že se zajímáš o C++/SQL, nějaké práce? reference? A kam se poděl tvůj uber-mega-super-cool server o, kterém si tolik básnil? Vykašlal si se na něj? Jaká je jistota, že se ze dne na den nevykašleš ani na ten server. Díky Nexi, že tlumočíš má slova, protože tento člověk je nespolehlivý, největší faker jakého znám a zloděj webů.[/quote']

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adobe After Effect- Tvoria sa tam efekty do videí/filmov no určite niesu čierne ako konzola ale bude tam aj niečo grafické nemyslíš? Urovnaj si to v hlave.Taktiež nevravím že ho ovládam špičkovo, no už som niečo skúšal.

 

Server-Server som opustil z dôvodu skúškového obdobia, a keďže pri návrate som dostal správu že návrat nie je možný tak som im to prenechal.

 

Bobisu, nenechaj sa vysmiať ty, jediné čo tu vidím je závisť .Skús si napísať do tvojej hlavovej konzoly: .brain on , uvidíš možno ťa to privedie na iné myšlienky ;)

 

 

 

Ps: Nebol som tu, prečo to nepíšeš ty sám ?

Edited by Valkyria
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano, toto je pan dokonalý... Je ti 21 a máš postavený dům (nevím, ale vzhledem k tomu, že už "finishujes" tak předpokládám, že hypotéku jsi si vzal hned po oslavení osmnáctin), máš stálou práci, ovládáš ty nejdůležitější programovací jazyky, o víkendech děláš vyhazovače, hraješ ping - pong, vystřídal jsi už několik serverů (ne v pozici hráče jestli to dobře chápu), ovládáš čtyři jazyky a k tomu máš ještě spoustu času volna (a i přes to, že se pilně studuješ C#)... Mám dotaz... Spíš? Nebo má tvůj den tak 100 hodin? Jen se ptám, protože bych upřímně řečeno chtěl být jako ty (pokud je toto všechno pravda)... Respekt kámo... To co jsi dokázal ty, nedokázal ani Forrest Gump.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poznáš niečo ako je : Rodič ?

Prerábal som starý dom ktorý vlastní naša rodina, finishujem (fasáda je už spravená, strecha bola hotová, kúrenie, plyn, voda, elektrina bola)

Načo hypotéku keď mi prispeli rodičia, práca, aj ako vyhadzovač si zarobíš slušnú čiastku.

Ale to ty asi ešte nechápeš že ?

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
<@bobisu> napis tam at postne nejakou praci v adobe after effects

 

<@bobisu> jo a at postne i web desing

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omlouvám se... Nemám totiž žádné zkušenosti s životem v oblacích, asi se půjdu zahrabat... Jinak když jsi psal,

Už pár rokov som sníval že si postavím dom
tak jsem z toho vyvodil, že je tvůj, ale co už...

 

Načo hypotéku keď mi prispeli rodičia, práca, aj ako vyhadzovač si zarobíš slušnú čiastku.

Tak to teda smekám... Chlap co si sežene peníze na vlastní barák za tři roky má u mě respekt...

 

PS:

Prerábal som starý dom ktorý vlastní naša rodina, finishujem (fasáda je už spravená, strecha bola hotová, kúrenie, plyn, voda, elektrina bola)

Dejvora a rodiče jsi nechal na ulici? :)

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Když máš tak skvělej život... proč si ho chceš ničit wowkem ? Mě se to zdá trochu divné máš tolik času ? Jdinaparek to vystihl perfektně. Hodně štěstí s postem :DDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

.........

PS:

Dejvora a rodiče jsi nechal na ulici? :)

Hm,co když ho ta rodina vlastnila,ale nebydlela v něm? Proč se do lidí tak navážíte? :D

Chudák Valkyria :D Hodně štěstí Valky,a jinak.. Reference máš? :D A nějaký práce? Ale já jinak peace :D

Jinak,těch 100 Hodin jak tu lidi píšou,nebo píše,bych chtěl.. To by bylo boží,vůbec nemam čas,i když se zdá,že v mém věku je to hov.. Člověk přijde domů,podívá sem,tam.. Udělá něco na kompu,web.. a 22 hodin.. Hm.. v 00-01 hodinu spát a ráno v 6 Vstávat,hrůza! Hnus!!!

Ještě jednou,Peace a hodně štěstí

 

 

 

 

Editace: Formátování..

Edited by Shadowhack
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm,co když ho ta rodina vlastnila,ale nebydlela v něm? Proč se do lidí tak navážíte? :D

Chudák Valkyria :D Hodně štěstí Valky,a jinak.. Reference máš? :D A nějaký práce? Ale já jinak peace :D

Jinak,těch 100 Hodin jak tu lidi píšou,nebo píše,bych chtěl.. To by bylo boží,vůbec nemam čas,i když se zdá,že v mém věku je to hov.. Člověk přijde domů,podívá sem,tam.. Udělá něco na kompu,web.. a 22 hodin.. Hm.. v 00-01 hodinu spát a ráno v 6 Vstávat,hrůza! Hnus!!!

Ještě jednou,Peace a hodně štěstí

 

 

 

Nejak tak som to chcel vysvetliť, predbehol si ma.Inak Dik.

 

 

btw, reference iba pri vážnych ponukách.

Edited by Valkyria
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak počítej s tím, že tě nevezmou nikam bez reference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hele jenže ty hledáš post a ne ty lidí člověk si to prečte a řekne si něco víš jak když tu daš reference máš lepší šance na lepší místo

Edited by Anstriber___

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omlouvám se za oživování, ale cítím nutnost sem napsat důvod, proč jsem napsal to co jsem napsal. Nejdřív bych zakopal válečnou sekeru co se hypoték a domů týče... Psal jsem sem kvůli tomu, že si myslím, že jsi Dejvor (za předpokladu, že by jsi byl Dejvor, tak je asi jasné proč jsem sem psal). Budu se snažit držet toho co můžu dokázat a ne jen toho co jsem vydedukoval.

Nejdřív bych zmínil, že Dejvor se vyskytuje taky pod nickem Rayen / Räyen. Vás mě spojuje jméno Dávid Čuchráč, tak se jmenuje Dejvor, avšak ty se jmenuješ Dávid Huburaj Čuchráč (přiznám se, že nevím co je prostřední část jména). K jménu by pasoval i e-mail. Pak jsem ještě našel Dejvorovu přihlášku (jenom tak mimo téma, protože jsem viděl, že někdo napsal do profilu Dejvora "nj dejvor=valkyria,maxx" a přihlášku zaslal "Maxxo"), která mi přijde podobná té tvojí. Ještě jsem si všiml, že jste se narodily ve stejný den (ale s rozdílem 4 roky :)). Tak to bude všechno co mě vede k tomu myslet si o tobě, že jsi Dejvor. Samozřejmě se omlouvám pokud se mýlím, ale prostě mám ten pocit. Všiml jsem si, že na fóru už párkrát někdo psal, že jsi Dejvor a tak nechci vypadat jak Kryštof Kolumbus co si hraje na Hercule Poirota a dělá tady ze sebe borečka jak dobře umí Googlit :), ale jen jsem chtěl, aby jsi věděl proč jsem ti psal do topicu.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mysli si co chceš, predsa je to tvoj názor.Už X krát som tu písal že dejvor niesom, ak to chápete je mi ukradnuté.Týmto by som túto debatu už aj uzavrel.

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ještě dodání k uživateli Jdinaparek.

Dejvorovu přihlášku (jenom tak mimo téma, protože jsem viděl, že někdo napsal do profilu Dejvora "nj dejvor=valkyria,maxx" a přihlášku zaslal "Maxxo"), která mi přijde podobná té tvojí.

 

Valkyria má svůj skype gmmaxxo, takže další důkaz :)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak toto je od tebe opravdu sviňské... Jak říkám toto je Dejvor, říkejte si co chcete ale je to tak. Co si sakra myslíš? Že jsme senilní idioti? To si vážně myslíš, že smázneš obsah topicu a nikdo si toho nevšimne? Tobě nepatří post moderátora, ale tobě patří BAN Dejvore. Takové hnusné a podlé zneužívání moderátorských práv. Co napíšeš na svoji obhajobu Dejvorku? Jsem vážně zvědavý...

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak toto je od tebe opravdu sviňské... Jak říkám toto je Dejvor, říkejte si co chcete ale je to tak. Co si sakra myslíš? Že jsme senilní idioti? To si vážně myslíš, že smázneš obsah topicu a nikdo si toho nevšimne? Tobě nepatří post moderátora, ale tobě patří BAN Dejvore. Takové hnusné a podlé zneužívání moderátorských práv. Co napíšeš na svoji obhajobu Dejvorku? Jsem vážně zvědavý...

 

Ten ti dnes už neodpoví, maminka ho už poslala spát... Nechápu, jak se někdo může vydávat za něco, co není? A ještě směšně se vymlouvat na to, že je to jeho nevlastní bratr.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já jsem tě měl za inteligentního a vyrovnaného člověka Valkyrio. Nevím kdo jsi, tvá minulost je mi šumák, ale podle toho co tu vidím zneužíváš své moci k osobnímu prospěchu - zneužití pravomocí. Co se týče přihlášky. Na to, že uvádíš věk 21 se chováš místy jak dítě a gramatika ti občas pokulhává.

 

K ostatním příspěvkům. Ani jeden z nás nemá právo ke zbavení Valkyrii pravomocí či banování. Na to jsou zde výše postavení. Proto bych to nechal na nich. Nechci se přidávat ani k jednomu táboru, já usuzuji z toho co tu vidím.

 

Pokud jsem se ve věci zneužití pravomocí zmýlil, pak se omlouvám. Nicméně, pokud je to pravda tak "fuj".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×