Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
StewieTheRohliked

Nabízím služby in-game GM/ EM popřípadě RPM

Recommended Posts

Zdravím,

chtěl bych se ucházet o posty in-game GM/EM

Jmenuji se Vojtěch Tobrman chodím na 8leté gymnázium SG Altis v Petrovicích- Praha 9, je mi 15let bude mi 16, jsem klidný. Bydlím v Praze. Mám rád vědu, tenis a WoW, které hraju 4roky. Ucházím se o post GM/EM myslím že bych se na to hodil, mám rád Eventy, hráčům vždy rád pomohu, budu udržovat pořádek, sem docela aktivní 4-5hodin o všedních dnech a 7-8 hodin o víkendech. Chci pomáhat lidem, samozřejmě bych se i já něčemu přiučil(doufám). Mám rád pořádek, to znamená že ho dokážu udržet bez banánu (v 99,99% případech)lidi znám a moc dobře vím že by se to nelíbilo GMkům ani hráčům, sám nemám tyto lidi rád, dá se říct že je nesnáším

Zkušenosti mám z RP serverů jako jsou Bradavice, Lifedrassil z blizzlike serveru Narnias hrál jsem tam od classicu až po patch 3.3.5a (WotLK)

Server na kterém jsem byl GM je BloodofWars a Spiritius, a nedávno eště HM, moje minulost není až tak strašná, nevím zda eště BloodofWars existuje, ale když jsem tam byl já měl server patch 2.4.3

Co se týče příkazů, znám je téměr na všech emulátorech, samozřejmě né všechny, ale ty se doučím, hlavní je že znám ty nejdůležitější jako je .ban atd. (pokus o joke).

Tickety příjmám.

A hlavně nemám odpor k jiné sexuální orientaci, to je myslím jedno z nejdůležitějších:)

Jak jsem psal snažím se být přívětivý a sem vždy dobře naladěný, nemám rád ovoce(bany), ale přesto se někdy ban a mute musí.

Proč bych měl být GM/EM/RPM právě já? - Protože jsem snaživý a vždy rád pomohu, řeším problémy inteligentně ne okamžitým banem, umím zachovat chladnou hlavu, nemám problémy s alkoholem a drogami, budu se snažit udělat server lepší (né vyhlazením rusů - nejsem rasista), ctím pravidla a respektuji hráče i adminy Nikdy si nevysadím na nějakého hráče, naopak budu k nim spravedlivý.

Jak to je semnou a s RP?: Tákže, znám všechny pojmy od PG až po Godmodding, dokážu udělat RP s příběhem a naněm naučit lidi RP, někdy dělám i svou RP školu:)

 

 

Co dále říct? Nedělám si předsudky, pokud je dobře neznám, snažím se ke hráčům dostat, zjistit jak to u nich chodí.

 

Tak a abych se furt nechválil, řeknu vám svoje zápory:)

 

Někdy mi ulítnou nervy a dokážu seřvat i Admina.

Občas tak 1-2 za 3měsíce si z každěho rád udělám srandu. Přece jenom, puberta je puberta.

Pokud je někdo v GMT šilený, tak ho seřvu kdykoliv.

 

Samozřejmě bych mohl psát dále, ale to už sou jen blbůstky:)Snad se vyjádří někdo z minulých GMT a buď mě podpoří nebo zakope pod zem x)

 

Jinak si myslím, že jsem byl na všech serverech celkem oblíbený:) Až na pár vyjímek, jak u hráčů, tak u členů GMT:)

 

Ať dostanu nebo nedostanu jakýkoliv post, budu dělat od každého trochu, pokud to bude možné myslím tím: Nebude online 3dny Eventer, a lidé už chtějí Event? Co udělám s postem in-game GM? Udělám Event:)

Hráče si dokážu získat, i znepřátelit:)

U RP a Eventů jsem velmi přísný:)

 

Vyjadřuji se k přihláškám většinou mínusy a plusy, sami uvidíte, ale někdy jen napíšu: Ty? Je to na ostatních, ale za mě určitě NE.

Někdy má krutá rozhodnutí u topiců, rozhodnou celkově:)

 

U topiců jsem trošku tvrdší:)

 

Tak, doufám že někdo odpoví, a vezme mě:)Hledám nejlépe 3.3.5a + (pod 3.3.5a nejdu, tím pádem beru i Cata) server s normálním GMT, a který nemá špatné vzpomínky na bývalé GMT, nerad bych aby se to podepsalo i na mě:) (špatný Eventer předtím, spatný Eventer musí být i teď), tyto názory nesnáším

Edited by StewieTheRohliked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

mrkni se na server Neoteric RP, třeba tě to zaujme. Neříkám, že nabízím post GM, ale co není může být, GM a RPGM vybíráme z řad hráčů.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Někdy mi ulítnou nervy a dokážu seřvat i Admina.

Občas tak 1-2 za 3měsíce si z každěho rád udělám srandu. Přece jenom, puberta je puberta.

Pokud je někdo v GMT šilený, tak ho seřvu kdykoliv

 

aspon ze ses uprimnej

 

ale to je prave duvod proc bych s detmi v GM teamu nikdy nepracoval

Share this post


Link to post
Share on other sites

aspon ze ses uprimnej

 

ale to je prave duvod proc bych s detmi v GM teamu nikdy nepracoval

 

 

Taky ti děkuju že jsi upřímnej, na druhou stránku nejsem rád že mě bereš jako dítě:)

Koneckonců, nejsem dospělák, ale mám radší slovo "puberťák" x)

 

Jiank děkuji za ten Neoretic, počkám eště chvíli, a rozhodnu se:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

neni to doufam Holymord?

jinak pěkne škoa že mame full

 

 

Teď už také pro mou smůlu je to HM :x

Jinak, na server sem sehnal dobré hodnocení:)Trn váš né HM xD

Edited by StewieTheRohliked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud Ti vyhovuje striktní RP a seš fanda Tolkienovy Středozemě, rád si s Tebou promluvím. Hledám schopné jedince pro RP projekt, který je nyní ve fázi vývoje.

 

Kdyžtak piš na skype: emil070193

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj lidi , sem tu abych vam doporučil tady Vojtu , hodil by se na všechno je to skvěly RPM děla super RP a má vždy nějaký nápad , hodí se aji na Helpera při každé situaci pomůže vždy když někdo potřebuje poradí mu , aji na Eventera viděl sem jeho eventy a maji tak jak maji být .. Prosím pečlivě to zvažte ;) S Vojtem sem hrál na pár serverech a na jednom sem s ním byl v GMT , je sním skvělá spolupráce ví co a jak .Díky za pozornost zatím ahoj

Edited by Shotiik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Promiň Shotiik, ale registrovat se na foru jen proto, abys mu dodal referenci, trošku zavání. Z mého pohledu je to tedy reference spíše negativní ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stevvie je vcelku schopný PJ takže na nějáký RP projekt určitě doporučuji...

 

..Shotik taky hledá..

jinak co Shotík hledá? mám takový pocit že je stále v GMT na HM... (Omlouvám se za částečný OT) Edited by Icebreaker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

nevídím zde email ani žádný jiný kontakt takže píši přímo sem. Pokud máš bujnou fantasii a chceš pomoct serveru úplně od základu, lze se přihlásit i na vývoj serveru Tarigaros - Stránky jsou zde a odkaz na téma s informacema o serveru na tomto foru můžeš najít zde. Kreativní mysl se cení. Aktuálně se GM team věnuje spawningu a "zkrášlení" světa ve hře, ale brzy se začnou dělat Questy u kterých kreativita je velkou výhodou. V případě zájmu si lze zažádat o prohlédnutí světa ve kterém se bude hrát. Kontakt je k nalezení na stránkách i v tématu zde na fóru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×