Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Dendoo

WPE?

Recommended Posts

Zdravím všetkých, dopočul som sa o programe WPE ževraj to je program ktorý upravuje dmg vo wowku, a dokáže pridávať itemy, nieje to blbosť?

 

Pre pridávanie itemov, a iných veci v hre by predsa potreboval program pristup do DB nie?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestli to funguje na bázi úpravy packetů, tak to zas taková "nemožnost" není.

Ale pokud vím, tak proti tomu jsou ochrany.. spíš kontaktuj dev. team emulátoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestli to funguje na bázi úpravy packetů, tak to zas taková "nemožnost" není.

Ale pokud vím, tak proti tomu jsou ochrany.. spíš kontaktuj dev. team emulátoru.

No má to bazú packetu, packet = ?, aku ochranu musí server mať? funguje ten WPE len na niektorých emulátoroch?

napr. mangos, a trinitycore?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No má to bazú packetu, packet = ?, aku ochranu musí server mať?

Bohužel, tolik tomu nerozumím, jen jsem o tom něco slyšel... Pokud to chápu dobře, tak klient(hráč) x Emulátor si odesílají vzájemně packety.. a ten program ho cestou k emu upraví.. takže třeba z šedého itemu udělá nějaký epic..

Ale snad ti někdo odpoví lépe, nejsem si jist, jestli nemelu blbosti.

 

Omezení na EMU to mít asi nebude... :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pochybuji, že by nějaký program uměl jen tak přidat itemy. Pokud vím, klient absolutně neřídí nic, co by mohlo jen tak přidat item, veškeré looty aj. se provádí v serveru, ne? Nebo se pletu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pletes bohuzel

 

 

WPE pro dokaze editovat packety , vytvoris si urcitej ´´filtr´´ a diki nemu edituju komunikaci medzi clientem a serverem

 

 

napr jde takhle bugovat treba na defenderu honory a body

 

taky to slo treba na badge of justice

 

 

 

vacsina serveru to ma ale osetreno na molten wowu je udelanej nejakej guard kde wpe pro blokuji

 

jeden muj znamej z jedneho fora to popsal na jedne wikine ale nechci to tu davat abych nedostal warn je to totiz celej how to jak na to

Share this post


Link to post
Share on other sites

WPE Pro je blokovaný aktuálne na každom jadre tj MaNGOS, TC, OC etc...

Nové filtre zatiaľ nejako nepribúdajú takže asi tak skúšal som to ale ako náhle niekto nájde chybu tak pokiaľ to jadro je vo vývoji fixne sa to

 

Ako už bolo povedané je to cez packety a návody sú na iných fórach ale nefunkčné

Share this post


Link to post
Share on other sites

WPE (tj. winsock packet editor) se obvykle používal způsobem, že manipuloval s daty, která klient odesílal serveru. Na Wowemu bylo minimum kontrol v kódu (což dneska neplatí pro mangos a další), takže se dalo celkem dobře podvádět. Nákup předmětů způsobem, že jsi změnil odeslané entry předmětu a zatímco klient nakupoval vodu, server dostal id, které odpovídalo epic předmětu a dal ti ho. Zde chyběla kontrola na to, jestli ten vendor fakt ten předmět má. A z tohoto principu vzešli všechny podvody, jenže to už dneska je celkem dobře hlídané a toho co by se dalo udělat je fakt minimum a vyžadovalo by to zkoumání zdrojáku a hledání chyb. Teoreticky by se třeba dalo nechat v druhém směru klienta myslet si, že dostal flag, že umí létat - ovšem zde záleží, jestli server hlídá, jestli mu klient bude tvrdit, že létá, když nemá. Já jsem si svůj vlastní cheat kdysi dávno taky napsal :) Překládal jsem jazyk, kterým mluvili nepřátelé na univerzál. Můj klient si naprosto regulérně myslel, že jim rozumím a já jsem odposlouchával :D

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este pred rokom a pol alebo skvor fungoval bug "diera"

Kupis si jablko ale do inventara ti to prida melon ...

Proste namiesto ID JABLKA kupis ID MELONU

Share this post


Link to post
Share on other sites

to ale neni dira :D prakticky neni na serveru mozny overit na co uzivatel kliknul (asi by se dalo pridat nejaky peklosifrovani na komunikaci ale to by znacne zvedlo narocnost na linku/vypocetni vykon serveru ale tohle reseni by hackovani sice zkompilovalo ale neukoncilo)

WPEcko se na vetsine lepsich serveru/ofiku resi zavedenim wardenu kterej skenuje pamet na strane klienta a v pripade detekovani wpe-pro.dll ho vykopne ze hry zaroven se tim resej i vsechny speedhacky, flyhacky apod.

bohuzel tohle reseni neni 100% ale navody na obchazeni tu fakt poskytovat nebudu :D

Edited by OneB1t

Share this post


Link to post
Share on other sites

mas vubec tuseni jak funguje warden na retailu? WPE na ofiku no lol, maximalne si muzes zrovnanat packety

 

to ze ma v sobe bugy to vsichni vime treba:

neco podobneho jako WPE

 

:D jeste ze blizz necekuje snare efekty

 

uvidime kdy to fixne

http://www.youtube.com/watch?v=xsX8JdAb1Ug&feature=channel_video_title

Edited by STONERSVK
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×