Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Black_one

Hledáme nové členy do teamu Mystiq.ORG!

Recommended Posts

Vážení příznivci portálu Mystiq.org,

 

chcete pomoci rozvoji našich rozmanitých herních světů, přiučit se novým věcem, navázat kontakt s lidmi, kteří se doopravdy velmi dobře pohybují v oblastech kolem IT, popřípadě jen zabít čas, se kterým nevíte jak naložit? Pak čtěte dále!

 

Členi našeho teamu se neustále střídají a tak je třeba pravidelně nabírat (bohužel i vyhazovat) nové lidi, abychom zde stále dokázali udržovat nastavenou kvalitu našich serverů. Tudíž jsem se rozhodl zde natrvalo vyvěsit topic o náboru na pozice do teamu, který budu průběžně aktualizovat.

 

Co vám tedy portál Mystiq.org dokáže nabídnout na různorodých pozicích v teamu?

 

- flexibilní pracovní doba

- zázemí jednoho z největších WoW projektů v ČR

- možnost se spolupodílet na vývoji portálu Mystiq.org včetně herních světů, které hráčům nabízíme

- přátelský a mladý kolektiv, zkušený ve světě IT technologií (možnost budoucí spolupráce na jiných projektech mimo WoW)

- možnost nechat si od nás nechat napsat doporučení / hodnocení vaší práce u nás

- možnost se přiučit v oblastech reklamy, propagace a samozřejmě možnost vylepšit si vaše stávající schopnosti

- za dobře odvedenou práci a především dlouhodobu spolupráci možnost odměn (samozřejmě v rámci našich VIP shopů a možností)

 

Možná si řeknete, že výše napsané body jsou naprosté blbosti odkoukané z nějakých reklam. Pravdou ovšem je, že již nejeden člen teamu dokázal díky podpoře portálu Mystiq.org splnit všechny možné typy seminárních, ba i bakalářských či diplomových prací. Pro příklad minulý vývojář Insomnie získal díky práci u nás i zaměstnání. Takže, práce pro Mystiq.org doopravdy má smysl, ač si to mnozí nemyslí.

 

Dost řečí, pojďme si představit pozice, na které hledáme nové borce a borkyně! Pozice jsou dostupné pro oba naše servery Insomnia a Daemonica.

 

 

Webový vývojář

 

!!na této pozici je možnost okamžité odměny za odvedenou práci, nabízíme jakoukoli odměnu na našich serverech či určitě množství reálných peněz!!

 

Náplň práce:

Jednoduše hledáme člověka, který nám pomůže dokopat náš nový web do spustitelné verze. Momentálně máme jakt takž hotový design a jádro, nyní bychom potřebovali přeportovat funkce starého webu právě do toho nového. Náplní práce je tedy klasický vývoj webových funkcí.

 

Požadavky:

Znalost tvorby webů, výborná znalost jazyků PHP + SQL, výhodou znalost verzovacích systémů (Mercurial)

 

 

Grafik

 

!!na této pozici je možnost okamžité odměny za odvedenou práci, nabízíme jakoukoli odměnu na našich serverech či určitě množství reálných peněz!!

 

Náplň práce:

Tvorba reklamních bannerů, slideshow na webových stránkách, Facebookové záložky a jiné drobnější grafické práce.

 

Požadavky:

Kreativita, samostatnost, spolehlivost, nevyžadujeme dlouhodobou spolupráci

 

 

 

Videomaker

 

Náplň práce:

Jak již název napovídá, hledáme osobu na pozici natáčení všemožných videí, samozřejmě především propagačních (natáčení dungeonů, raidů v nich, otevíracích videí k dungeonům novým a tak dále). Samozřejmě k natáčení dostanete GM účet na daný server s naprosto omezenými právy, takže tam nebudete moci dělat nic víc, než lítat po serveru a natáčet.

 

Požadavky:

- kreativita a samostatnost

- dostatek volného času

- spolehlivost - tedy když vám něco zadáme, tak abyste to doopravdy splnili, popřípadě nám alespoň dali vědět, proč to udělat nemůžete

- u této pozice nevyžadujeme dlouhodobou aktivitu - můžete klidně natočit video a sbalit si saky paky smile.png

 

 

Developer C++ / SQL

 

Náplň práce:

Vývoj nových dungeonů, scriptů a všeho možného, co si buď vymyslíte, nebo vám je zadáno někým nadřízeným. Spolupráce probíhá naprosto mimo herní servery, tedy dostanete maximálně přístupy do repositářů (samozřejmě po dostatečném čase) a databází testovacích serverů. Samozřejmě od vás očekáváme účast na poradách teamu, či vývojářů, a vyřizování svých PMek a emailů na fóru.

 

Požadavky:

- dobrá znalost jazyků SQL a/nebo C++

- schopnost rychle a efektivně řešit problémy

- dostatek volného času

- spolehlivost - tedy když vám něco zadáme, tak abyste to doopravdy splnili, popřípadě nám alespoň dali vědět, proč to udělat nemůžete

- dlouhodobá aktivita

- samostatnost, ale i schopnost práce v týmu

- výhodou znalost emulátoru, herních databází a celkové funkčnosti serveru

 

 

Své přihlášky můžete psát buď sem do topicu, na můj email ([email protected]), popřípadě mně do PM. Forma přihlášky je pouze na vás, i to nám hodně řekne (což neznamená, že preferujeme určitý styl přihlášky, jsme otevřeni všemuú. Všem zájemcům samozřejmě velmi děkuji.

Edited by Black_one

Share this post


Link to post
Share on other sites

To si myslíš, že ti někdo bude platit za GM post? Některé servery možná zaplatí developerům za dobře odvedenou práci, ale nikdo nebude GM platit nějakou sumu na hodiny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koľko dáte na hodinu?

0.0 Kč, odměny vedeme pouze v MM (Mystiq Money), za to si můžeš pořídit něco pěknéhoho ve VIP shopu :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nově hledáme i webové vývojáře, kteří nám pomohou dokopat náš nový web do finální podoby. Nabízíme možnost jednorázové spolupráce za předem stanovenou odměnu jakéhokoli typu na našich serverech nebo i nějaké určitě množství reálných peněz.

 

Více informací v úvodním příspěvku.

Edited by Black_one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nově hledáme člověka, který se vyzná v tvorbě addonů a byl by ochoten pro nás (a následně třeba i pro WoWResource komunitu) jeden dotvořit. Základ máme, bohužel nefunguje úplně dle našich představ, takže bychom ho potřebovali trochu dodělat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nově opět hledáme grafika, který by nám byl schopen pomoci s propagací, nabízíme i nějaké ty RM.

 

Minikomando: ozval jsem se ti do PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×