Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Eessencia

[ZUNO] plánujete novou banku? Využijte akci myFriends!

Recommended Posts

zuno-logo.png

 

Zdravím Vás,

nedávno jsem rušil účet u Raiffeisen Bank a přemýšlel, kterou banku si vybrat. Moje požadavky byly jednoduché.

Účet u kvalitní banky zdarma bez zbytečných poplatků.

 

Jelikož jsem už nějaký ten pátek slyšel o ZUNO, neváhal jsem a zjišťoval si o této internetové bance více informací.

ZUNO nabízí 2 druhy účtu, normální klasický účet zcela zdarma a účet s označením PLUS, který nabízí nějaké výhody navíc.

Registrace účtu je pohodlná a rychlá, o tom ale více níže.

 

O co mi vlastně v tomto topiku jde?

Ne, opravdu nejsem žádný nájemný prosazovač této banky. ZUNO má vcelku příjemnou akci k získání nových uživatelů a já Vám chci vysvětlit jak to funguje a co z toho můžete mít Vy.

Tato akce, nebo program chcete-li, se nazývá "myFriends", v podstatě se jedná o jednoduchou věc. Když se rozhodnete pro ZUNO, můžete využít nějakého přítele, který je u ZUNO již registrovaný a získat tak zdarma 300,- k novému účtu.

 

Jak to funguje?

Stačí se s kamarádem, který je již u ZUNO domluvit, ten vloží Vaši e-mailovou adresu do programu myFriends. Jakmile se účet založíte, obdrží tento přítel 300,-

To je část, kdy peníze dostane pouze přítel. Abyste získali zdarma 300,- je potřeba udělat ještě jednu věc. Ve svém internetovém bankovnictví požádáte o platební kartu (u ZUNO je to VISA). Jakmile platební kartu obdržíte, je třeba ji jednou použít. ZUNO nespecifikuje jak, ale je to jednoduché. Můžete třeba zajít do obchodu a koupit si lahev pití. Jakmile kartou zaplatíte, aktivujete si bonus z myFriends a obdržíte 300,-

Samozřejmě musíte první na účet vložit nějaké peníze než provedete první platbu kartou za účelem získání bonusu, jelikož to nefunguje tak, že můžete jít do mínusu a přičte se Vám bonus.

 

A jelikož jistě každý z Vás kartu využívá, nejedná se tedy o nic složitého.

 

O co mi vůbec nejde?

Tento topik nezakládám z důvodu abych na ostatních rýžoval peníze. Pouze Vám představuji tento program a nevidím důvod proč společně této akce nevyužít.

Chcete bankovní účet zdarma? Přemýšlíte právě o ZUNU, ale nemáte nikoho kdo by se s Vámi takto spojil a akci ste spolu využili?

Můžeme to udělat spolu. Stačí, když se mi ozvete a není problém to společně probrat a využít dokud to jde.

 

 

Nějaké informace o ZUNO

Hlavní stránka: http://zuno.cz/

Stránka myFriends: http://www.zuno.cz/myfriends/

Ceník ZUNO: http://www.zuno.cz/g...nik-od-19-3.pdf

 

Jaký mám já pocit z této banky?

• Oproti Raiffeisen bank je tato banka samozřejmě zdarma, neplatíte tak za vedení účtu, platební kartu, či další nesmyslné poplatky.

• Můžete samozřejmě využít i účet PLUS o kterém se dozvíte vše na stránkách ZUNO.

• Přehledné Internetové bankovnictví

• Embosovaná platební karta VISA k účtu zdarma, dodací lhůta je 3-10 prac. dnů (mě došla za 4 dny).

• Spořicí účet s úrokem 1.3% zdarma

• Možnost si v Int.bank. založit 4 druhy účtů a 4 druhy spořících účtů s měnamy (CZK, EUR, USD,GBP)

 

 

Jak probíhá založení účtu?

Pokud chcete ZUNO a chcete získat 300,- zcela zdarma, napište mi na nějaký kontakt, který uvedu v závěru tohoto topiku. Můžete se zeptat na co chcete, pak Vás pozvu do programu myFriends a Vy si už jen založíte účet.

 

Založení účtu můžete provést na stránce http://www.zuno.cz/stante-se-klientem/

Jakmile vyplníte tuto registraci, tak Vám do 2 prac.dnů přijde SMS s informacemi, že o Vaši registraci vědí a že se do 2 prac.dnů ozve kurýr.

Kurýr je od firmy DPD, zavolá Vám na mobil a domluví se s Vámi na čase, kdy za Vámi může přijet smlouvu podepsat.

Kurýra není třeba zvát do bytu, stačí, když seběhnete dolů a tam vše do 5 minut vyřídíte.

Probíhá to jednoduše. Kurýr se představí a požádá Vás o OP, poté Vám předá zalepenou obálku od ZUNO, kterou otevřete. Kurýr si z ní vezme papíry, které musí bance vrátit a dá Vám desky s papírama, které budou Vaše. Potom Vám vysvětlí co s papíry bude dělat. Ukáže Vám smlouvu, kterou musíte podepsat a požádá Vás o podpis. Následně zkontroluje informace o Vás zda jsou shodné na smlouvě. Takhle podepíšete asi 2 nebo 3 papíry. Pak smlouvu vezme a zalepí ji před Vámi do obálky, kterou následně vrací bance. Jako poslední Vás poprosí o podpis dodáku. Následuje rozloučení a Váš nový účet je hotov.

Doma si už jen otevřete int.bank. a aktivujete si účet online.

 

Jakmile budete mít účet aktivován, požádáte si o kartu, která dorazí v rozmezí 3-10 prac. dní přímo na Vaši adresu do schránky (takže není třeba chodit na poštu).

Kartu po převzetí musíte aktivovat v int.bank. opsáním posledních 4 čísel. Karta je embosovaná a tak s ní lze platit v zahraničí a přes internet.

 

 

V případě dalších otázek mne můžete kontaktovat na:

e-mail: [email protected] // skype: necro_vision

 

 

S pozdravem

Eessencia

Edited by Eessencia
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nějak absolutně nechápu jak může moderátor na tohle forko postnout něco, co sem tak strašně nepatří...

 

80% zdejší komunity ani nemá svůj účet a naprostá většina z toho zbytku nebude na základě článku od Necra dělat jiný (zvlášť když o ZUNO informovala většina zpravodajských webů :))

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na ZUNO jsem se zaměřil se zájmem už asi měsíc zpět, ale neměl jsem odvahu si u nich otevřít účet :). Pokud s ní má někdo ještě zkušenosti, chci se zeptat jaký na ní máte názor - vaše připomínky a jiné. Nechci se rozhodnout na základě jednoho člověka i když se jedná o Necra :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nějak absolutně nechápu jak může moderátor na tohle forko postnout něco, co sem tak strašně nepatří...

 

80% zdejší komunity ani nemá svůj účet a naprostá většina z toho zbytku nebude na základě článku od Necra dělat jiný (zvlášť když o ZUNO informovala většina zpravodajských webů :))

Je tu sekce offtopic? je.. Samozřejmě jsem to zde nepostl aniž bych se dovolil Administrátora.

Nepropaguju zde ZUNO v tom nejjasnějším světle, samozřejmě má i své proti. Ale určitě se zde třeba najde někdo kdo chce účet a já jen informuji o tom, že u ZUNO k tomu máš 300,- zdarma.

 

Jestli nechcete tak nechtějte, ale OT zde být nemusí.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump!

Stále platí. Už jsem takhle provedl 2 človíčky co uvažovali o ZUNO a dostali zdarma 300,-.

 

Taky doplňuji, že platby probíhají opravdu rychle. Posílal jsem 4 platby (každou do jiné banky) a do hodiny byly všechny na cílovém účtě.

Platba ZUNO to ZUNO je téměř instantní.

 

Kdybyste měl někdo další zájem, uvažujete o ZUNO a plánujete k nim jít, tak můžete napsat. 300,- nepadá ze stromu. :-)

Více info viz. 1 post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mě by zajímalo, kde bude to "ale", protože jinak ten účet vypadá až moc skvěle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale je v tom, že je to pouze internetová banka.

Žádné pobočky a ani bankomaty. Výběr je zvýhodněn pouze u bankomatů Raiffeisen Bank, kterých je v ČR taky docela málo (alespoň v Pardubicích jsou jen 2). (18,-)

A u ostatních tuším 45,-... Pokud si nezaplatíte účet PLUS kde je to taky výhodnější, ale je zpoplatněn 68,- / měs a nebo zdarma, když se splní určité podmínky.

 

V podstatě je to velmi podobné mBank.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To vím, o to ani tak nejde, když k tomu máš VISA kartu a internetové bankovnictví zadarmo tak tě nemusí výběry z bankomatu moc štvát... jednou do měsíce si vybereš pět tisíc a je to. Tam bude to "ale" určitě ještě někde jinde.

 

Každopádně si tam asi založím účet pro Neoteric.

Edited by Xmat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já tedy už nějaký ten rok mám účet u mBank, polská banka, v ČR bankovaty nemá a má taky všechno zdarma, jak zřízení, tak VISA kartu, tak vedení účtu. Platí se jenom za výběry u bankumatu - tj. stejné jako u ZUNO. Alespoň za mBanku můžu říct, že žádný "ale" tam opravdu není, vše je zdarma a převody jsou rychlé (stejná banka v řádu sekund, jiná banka D+1). Přehledné internetové bankovnictví + mPenize. Zřizení účtu je online, jenom pak za tebou přijede domů člověk se smlouvou, do týdne ti přijde karta.

 

Tutíž nevidím problém, proč by to takhle nemohla mít i jiná banka... Každopádně tak i tak si budeš číst smlouvu, tam je vše.

Edited by ntdrt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump!

Akce ještě pořád existuje, kdo má v plánu založit pro sebe, své děti, nebo změnit banku a jít k ZUNO, klidně piště.

300,- zdarma pro Vás, i pro mě.

 

Více info. viz. první post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ptal jsem se na supportu, bohužel ne. Zřejmě je třeba, aby účty byly ve stejné zemi. Což docela nechápu, když se jedná o tatáž banku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

je to preznacena raifainsenka

jen marketingovej tah jak dostat mlady lidi na cool jmeno :D

produkty sice zdarma ale dal bych si dost bacha treba na prevodni kurzy z USD apod.. na tom jim pak muzete nechat 3x tolik nez na poplatcich za vyber kartou

Share this post


Link to post
Share on other sites

je to preznacena raifainsenka

jen marketingovej tah jak dostat mlady lidi na cool jmeno :D

Není to Raiffka, sic za ZUNO opravdu stojí. Výhodou je to, že je to Internetová banka, nemusíš chodit na pobočky, cokoliv chceš vyřešíš přes internet, chat, telefon. Když chceš půjčit, kurýr přijede k tobě domů.

Neplatíš za vedení účtu a tak nemusíš účet dlouhé měsíce využívat a bát se toho, že spadneš do mínusu a vyšplhají se ti dluhy do aleluja :-)

Je pravda, že třeba výběr z bankomatu stojí 39,- (pokud nemáš ZUNO plus který se platí (ale pořád míň než u jakékoliv jiné banky)).

 

K závěru ještě připomínám, že akce stále existuje, již jsem doporučil přes 10 lidí a zatím jsou všichni spokojeni.

Pokud někdo plánujete přechod k ZUNU, určitě se ozvěte, 300,- zdarma se vždycky hodí :-) viz. 1# post.

 

Edit -> Nový ceník od srpna, bankomat je dokonce zlevněn na 28,- :-) http://www.zuno.cz/global/documents/Cenik_6-8-2012.pdf?1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Po delší době Bump!

Akce ještě pořád existuje, kdo má v plánu založit ZUNO účet pro sebe, své děti, nebo změnit banku a jít k ZUNO, klidně piště.

300,- zdarma pro Vás, i pro mě.

 

Více info. viz. první post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mám účet u Equa bank, která má podobnou akci a dává 150 Kč, kdyby někdo chtěl, tak do PM. Mezi výhody patří:

 

- Spořící účet s úrokem 1,6% (jeden z nejvyšších)

- Výběry za jakýkoliv bankomatu zdarma

- Vedení účtu zdarma při obratu 10k

- Výběry z bankomatu v cizině jen 9 Kč

- Žádné další poplatky jako u jiných bank

- Příjemné internetové bankovnictví

 

Více na http://equabank.cz/produkty/bezny-ucet/bezny-ucet/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×