Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Nethe

Nový minecraft server Craftzone.eu

Recommended Posts

Ahoj všem!

 

Chtěl bych oznámit, že je na živu nový Minecraft server pro CZ a SK a zahraniční hráče.

Adresa webu je: http://craftzone.eu - tam se dočtete vše potřebné pokud si chcete zahrát.

 

POZOR ZMĚNA! PŘEŠLI JSME NA NOVÝ HARDWARE: DEDIKOVANÝ SERVER S KONFIGURACÍ Intel i5, 4x4GB RAM, 2TB disk (raid),automatické zálohy.

 

POZOR!! Od dnešního dne máme týden otevřených dveří. Kdo si chce u nás zahrát, můžete se připojit. Omezení spočívá pouze v tom, že musíte mít oficiální minecraft účet.

 

Na serveru běží užitečné pluginy, jednak pro zábavu Vaší a jednak pro ochranu Vašeho majetku a pomoc moderátorům / administrátorům přímo ve hře.

 

Z důvodu velkého množství lidí, kteří se k nám připojovali jen proto, aby dělali nepořádek a všem znepříjemňovali hru, jsme byli nuceni přejít na whitelist. Na náš whitelist se dostanete pomocí automatického testu (odkaz naleznete na stránkách). Další podmínka je, že musíte mít originální minecraft účet.

 

V tuto chvíli hledáme osoby, které by měly zájem podílet se na chodu serveru (web (php, css, grafika), pluginy, správa, ingame moderátoři, autory článků na web, autory videí a podobně). Pokud by byl zájem z Vaší strany, kontaktovat nás můžete pomocí našeho IRC chatu přes webklienta (odkaz na webu), případně zde na fóru v tomto vlákně.

Projekt se stále nachází ve fázi rozkvětu, ale už teď máme stabilne online do 10 lidí, což nás přinutilo přejít na výše uvedený server.

 

Do našich služeb /forma sponzorství/ samozřejmně patří:

 

1. VPS pro Vás / 2 CPU, 2GB RAM, 100GB disk/ + pevná veřejná IP adresa

2. Webhosting - 80 GB webového prostoru, možnost databáze mysql do 50 GB, php a další. Měsíčně + doména *.eu zdarma!

3. V případě, že byste měli zájem o CS server nebo jiné hry, jsme ochotni Vám to u nás spustit. Například cena za CS server 24 slot s vlastní ip adresou. Na dalších hrách se dá případně domluvit.

 

Veškeré doplňkové "služby" u nás jsou dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu po celý rok a jsou provozovány zkušenými administrátory!

 

V případě zájmu o cokoliv z výše uvedeného, mne můžete kontaktovat na skype martin.vaner nebo případně u nás na IRC. To samé se týká i minecraftu (web, pluginy, sprava, modi, autory na web, atd.)

 

Díky za chvíli strpení.

 

Statistiky serveru:

http://stats.craftzone.eu

Server je stále online, nemám tušení proč na banneru svítí offline :-)

 

Tak po pár měsících chodu serveru včetně jeho přemístění bylo zjištěno, že je potřeba více lidí do týmu CraftZone.eu, a to po všech stránkách. Shaníme administátory, autory webu, moderátory, event mastery, java developery a další hromadu lidí. Pokud máte zájem se podílet jakýmkoliv způsobem na tomto projektu, a máte jisté zkušennosti s minecraftem, budeme jedině rádi když se nám ozvete a ještě raději když navážeme spolupráci.

V případě, že zájem z Vaší je, kontaktujte nás na email [email protected] nebo zajděte kecnout na naše IRC, případně můžete kontaktovat přímo mne na skype, který je uveden výše, po emailu nebo na našem irc či přímo ingame. Do emailu nám prosím napište, jaký myslíte že byste mohli mít pro server přínos, Váš věk, něco o sobě a případně uveďte refererence (nejsou podmínkou) a jak byste chtěli pomoci.

V závěru tohoto článku bych chtěl podotknout, že bychom server kvůli návštěvnosti chtěli rovněž otevřít i pro hráče, kteří nemají zakoupený minecraft účet. Bohužel pomoc se opravdu hodí, protože sám to nestíhám.

 

Základní požadavky na Váš profil:

 

Komunikativnost, spolehlivost, věk minimálně 16+, zájem o minecraft, případné reference neuškodí (nejsou podmínkou)

 

Co můžeme v tuto chvíli nabídnout je velice kvalitní dedikovaný server, který lze využít i ve Váš prospěch po všech stránkách, podíl na našem projektu a případné reference. Další věci se dají probrat při další případné komunikaci.

Edited by Nethe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ak myslíš residence tak ten plugin vysoko neodporúčam. U veľa hráčov nie je obľúbený a nejednému serveru už narobil nejaké problémy. A ak hľadáte na Minecrafte 15+ tak to nájdete ťažko. Minecraft je hra menších detí (rátam aj seba :D ) takže si myslím že moc dobre s vekom nepochodíš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MC hraje i spousta dospělých v mém okolí :) . Na věku nezáleží jak vždy říkám, spíše koukej na chování, zkušenosti apod. Jinak ke stránkám, jsou takové obič což není problém ale chtělo by je to dodělat. Na můj dojem nejsou hotové :). Raily jinak k těm residencím, je to jeden z nejlepších pluginů co se dá použít na ochranu budov apod. Co bys dělal kdyby jsi neměl žádnou ochranu? Griefeři jsou všude a pak by byl rozbombardovanej svět. Kdyby to bylo bez tohoto typu pluginu tak jedině na Whitelist :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja jsem mel velmi dobre zkusenosti s pluginem Factions, ktery umi Safe zonu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Residence? Ani raz ma nesklamal ani raz a je jednoduchy jak cip kazdy 2 serve ho pouziva za to ze vam robi problemy nerobi to ostatnym ... Jeden z najviac pouzivanejsich pluginov vobec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jako osobně jsem majitel serveru.A mohu vás tím to ujistit že minecraft hrají děti.Ale také i dospělý lidé.Přesto velice převažuji strana dětí.A ohledně těch resek je to docela důležitý plugin pro server.Jelikož převažuji ta strana dětí , ničí si lidi na v zájem své domy atd.S residenci si je můžete aspoň zabezpečit.Určitě je důležité jak tento plugin nastavíte.Dá se udělat že hráč bude moci vytvořit pouze 1 resku o určité velikosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj,

 

no protoze si lide o pridani do whitelistu museji v tuto chvili podavat zadosti a chceme si server udrzet na nejake lepsi urovni,.... no, na blbce narazis pokazde, to se musi nechat. Ale kazda vec kterou provede neni problem rollbacknout a dotycneho potrestat, jako to nenechame jen tak :). Plugin residence je zbytecny, videl jsem spoustu serveru kde to nemaji a server funguje.

 

Nepatrime mezi lidi, kerym je to ukradene.

 

Uzivatele maji v tuto chvili povolene zakladni prikazy ktere jsou uvedene ve foru. Myslim ze zbytek nepotreuji - tp, home, warp, atd. - nejsme zadne slecinky a kdyz uz jdu hrat survival, tak hraju survival ;) Nehodlam podporovat giving itemu, nastavovani noci / dne a pocasi... podle me to do hry nepatri.

 

Jinak stranky jsou predelane a dnes se na nich pracuje cely den, takze se postupne meni :)

Diky za nazor :)

Edited by Nethe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ak myslíš residence tak ten plugin vysoko neodporúčam. U veľa hráčov nie je obľúbený a nejednému serveru už narobil nejaké problémy. A ak hľadáte na Minecrafte 15+ tak to nájdete ťažko. Minecraft je hra menších detí (rátam aj seba :D ) takže si myslím že moc dobre s vekom nepochodíš.

 

No kdybys to cetl poradne, tak do tymu hledame lidi 15+, ne hrace! A to je celkem dost podstatny rozdil!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nepíše se "samozdřejmě" ale "samozřejmě". Na té stránce hledáme to docela bije do očí.

Edited by hisgrak
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nepíše se "samozdřejmě" ale "samozřejmě". Na té stránce hledáme to docela bije do očí.

 

Stane se... opravim to ;) DIky za upozorneni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×