Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Zeiseth

Hledá se sponzor pro 3.3.5a server

Recommended Posts

Zdravím uživatele wowresource.

Píšu na tohle forum z důvodu že předchozí sponzor je u moře a nemůže zaplatit hosting.

Něco o serveru:

Webová stránka: http://elder.wowserver.us/world (Ano free web hosting ale tak kdyby byli peníze tak tu nepíšu :) )

 

Server běží na 3.3.5a u kvalitního hostingu Exon Technologies. Žádné lagy, pády apod. jenom opravdu málokdy a vyjímečně.

Jedna se o server kde sou upravené staty do fun podoby 1-3 mega hp. Ano některým z vás se to může zdát hodně ale nač zakládat server Instant 80, fun 2-60x rated, blizzlike když takových serverů už je po světě až až. Je sice pravda že na wotlku už jsou podobné servery, ale není jich až tak moc aby si našeho serveru hráči nevšimli. Řekl bych že se má náš server šanci uchytit a platba hostingu je jen první překážka přes kterou se musí server dostat aby se mohl vyzdvihnout výš a výš.

 

Naše vize: Chceme se jednou dostat ke špičce česko/slovenských serverů a neustále se zlepšovat v tom co děláme. Ano chceme toho hodně :) ale když má člověk vůli a chtíč něco dokázat tak proč si nepředepsat kladnou budoucnost :)

 

Co požaduji:

Někoho s kým se dá domluvit, pokecat a nejsou žádné problémy.

Platba hostingu. Jedna se o 30€ (cca 720 kč) měsíčně.

 

Co můžu nabídnout:

Rozhodně peníze z VIP což jelikož nemáme nějak extra velkou konkurenci nebude problém. O penězích se domluvíme potom podrobněji když bude mít dotyčný zájem :) Samozřejmě bude se jednat o takové částce aby se vám vrátili peníze co zaplatíte a aji vám spadlo něco do kapsy

Dále reklamu na Web

A popř. se můžeme ještě o něčem dohodnout :D

 

Pro více informací PM :)

Přeji dobrý zbytek dne

Edited by Zeiseth

Share this post


Link to post
Share on other sites

kokurenciu máte dostačujúcu, pretože Deffender ponúka skoro to isté :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ukaz mi web, ako mate prepracovny herny system, ake mate vyzie, plany

 

toto vsetko bude potecionalneho sponzora zaujmat btw

Share this post


Link to post
Share on other sites

dalsia len stiahnuty web a prepisany na nazov svojho serveru , server ako dalsich 45456576464646 serverov nechcem ti kazit iluzie viem ze sa snazis prerazit so svojim projektom ale wowkom to nepojde

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ano pravda je to free template ale kdybych měl peníze nebo zkušenosti samozřejmě by to vypadalo jinak. Ale pokud já vím jedná se o wow server ne o tom jaky má člověk web. Je sice pravda že webová stránka je uplně to první co všichni uvidí ale i tak až bude čas apod. tak se všechno dá udělat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Samozřejmě bude se jednat o takové částce aby se vám vrátili peníze co zaplatíte a aji vám spadlo něco do kapsy

 

Však nazbierajte 30€ ako realitažný tím, a ako vravíš VIP by vas uživilo aj samo a mali by ste aj zvyšne peniaze na web design

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ano vrátí jenže zrovna teď nemám zrovna na utrácení a můj team už aji tak dělá zadarmo a přijde mi celkem blbé abych od nich chtěl ještě peníze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tvl ten web je šílený :D Sorry, ale jako potencionálního sponzora mě to odradilo, vydržel jsem se na to dívat 3 vteřiny..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nepochopil si jak to myslím. "Co se dá dělat" jakože teď s tím nic nenadělám bez peněz a bez pořádných zkušeností. Jediné co by se dalo udělat vlastní je design a do toho bych se samozřejmě vrhl ale zbytečné dělat něco teď když nevím jestli server půjde dál.

Share this post


Link to post
Share on other sites

naozaj nevidim dovod preco by niekto mal tento server sponzorovat, komunita ziadna, web free templata, deti v teame,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidíš web :D aha dobře co já vím tak Masterwow má taky free template a majitel ma 30+- let

Vidíš můj přístup a odsuzuješ celý team?? Nezdá se ti to trochu blbé?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no nebudem tu spamovat uz ale

 

master wow? CO TO JE? nepoznam ani to vidiet nechcem pre istotu

 

proste ti poradim kludne to ani nezakladaj, nemas sancu sa dostat ani nad 50 + online

 

 

ty si musis proste uvedomit ze ty hladas ludi ktory ti budu prispievat peniaze a takymto pristupom ich neziskas

Edited by STONERSVK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nejsem zastánce flame, ale musím se zastat ostatních názorů.

Nemáš nic, co bys nabídl. Web má opravdu otřesný font v menu, barva celkově je ošklivá, ale dá se to překousnout.

Ale nechápu jednu věc, pochopil bych kdyby provoz serveru stál tisíce měsíčně, ale nemít 700,- měsíčně na něco co chceš provozovat je blbost. Podle toho se dá soudit, že nepracuješ, nechodíš na brigády a jsi spíš školou povinný (ZŠ řekl bych).

 

Pokud ti je 15+ let, tak ti určitě přece nebrání nic, abys šel jednou měsíčně na víkend na brigádu a zaplatil si hosting. Měl bys to "své" a nemusel by si nikomu platit z těch tvých VIP, které jak říkáš vynesou víc, než stojí provoz. :-)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

myslim ze je to liny flakac co chce machrovat pred kamaradama jaky ma super server. kamo zabal to hned zbytecne ti to krade cas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15+ mi je určitě a na brigády chodím taky. Ale život není jenom o tom abych vrážel do počítače. A mě nejde o celkově platbu na furt apod. hlavní je to že potřebuji aby se zaplatil hosting teďka. A sám zrovna nemám na to peníze abych si to zaplatil sám. V tom by problém nebyl, tu jde jenom o to že člověk co to platí mi předevčírem řekl že to tenhle měsíc nezaplatí z důvodů uvedených v prvním postu a já tak na rychlo peníze neseženu :)

 

myslim ze je to liny flakac

Co kdyby si prosimtě myslel potichu??

Edited by Zeiseth

Share this post


Link to post
Share on other sites

nechcem sa priklánať ani k jednej strane ale dotyčný maju pravdu. Ak si nedokažeš zohnat 30€ na mesiac ( zdechov.net a vela dalsich ) kde ti uplne staci 2gb ram kde zaplatíš 10€ ? To už by nemal byť problem vôbec, a za ten mesiac by si zistil že VIP by ti nešlapalo s takouto webovou prezentaciou a bud by si si zaplatil znova, alebo by si si našiel sponzora , ktoremu by si slúbil fiktívne peniaze z "VIP". Keď chceš vytvoriť, spustiť server mal by si mať nejaké financie odložené pre tieto prípady.

 

Dalšia možnosť je ta , že si najdeš nejakeho "Sponzora" ktorý ti ponúkne nejaký hosting či pripojenie k nejakému projektu

Edited by poweropp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×