Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
getit

Nahrání scriptů (dotaz)

Recommended Posts

Dobrý den, nakonec úspěšně jsem si vytvořil server, nevím ale jak postupovat když chci nahrát nějaký fix z githubu, třeba sql nebo v core (c++)

 

dejme tomu že chci nahrát tyhle 2 fixy

 

1. fix na trash v icc (core)

2. fix na sacred shield (sql)

 

Na ten druhý jsem šel následovně, našel jsem si soubor "TrinityCore / sql / updates / world / 2012_04_14_04_world_spell_proc_event.sql" , soubor upravil podle toho githubu a normálně jsem to nahrál (query) udělal jsem to dobře?

 

U prvního si téměř nevím rady, prostě tam nejsou žádné konkrétní soubory a musím je vytvořit, nemůžete mít říci jak na to? když všechny takto vytvořím a dodělám, nebudu muset server znovu zkompilovat? a když to udělám, nepřepíše se mi authconfig a worldconfig ? nebo stačí nějak zkompilovat pouze změněné soubory?

 

Pokud se to už řešilo v jiném topicu tak prosím link na ten topic, zároveň ale nelockovat, určitě budu mít ohledně tohoto další otázky :)

 

Děkuji, getit

 

PS : čím víc to bude rozepsané tím líp.

Edited by getit

Share this post


Link to post
Share on other sites

ty fixy uz v te db a tom core jsou, je to 3 mesice stare -.-

k tomu nahravani jde to stahnout pres git a nasledne nahrat/zkompilovat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj, díky za brzkou odpověď. Můžeš mi osvětlit konkrétněji "přez git" ? Děkuji.

Co jsem tedy zatím pochopil, když chci upravit nějaký script dejme tomu třeba bosse (na základě nějakého fixu), stačí si jej najít ve visual studiu a ten script upravit, poté zkompilovat a je hotovo ?

nebo jsou potřeba ještě jiné věci? (samozřejmě když je u fixu napsané něco se sql tak to tam přidám). Děkuji :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

jo, to je moznost jen si to upravit, ale lepsi je to pres git:

ty si to pres program git 'clonnes': git clone git://github.com/TrinityCore/TrinityCore.git

vzdy pri nejakych upravach na internetu, ty napises jen git push a mas to vse v te dane slozce.

to git pull muzes psat jen kdyz si v tom adresari s TC, jde se tam cd trinitycore nebo nejak tak.

na googlu si najdi o GITu vic a nejake ty commandy.

Edited by raxume

Share this post


Link to post
Share on other sites

cau, taky se mi to bude hodit, takze .. z na googlu jsem toho moc nenasel / nepochapal, proste je lepsi se zeptat nekoho kdo s tim uź neco umi / delal a tak.

takze teda stahnu nejakej git collnes a potom ve hre napistu .git push a co potom? neni nekde nejake video (to je vzdy nejlepsi) jak to funguje?

dik

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, prográm jsem stáhl, přihlásil se pomocí accountu na gitubu ale prostě a) nevím co mám přesně zadat jako repozitář - složku s trinity core (ještě před Cmkamem) nebo složku už která prošla cmakem, nebo úplně něco jiného?

b )dejme tomu že to nějak zadám správně, ale kdyžy chci pomoci gitu nahrát třeba (prostě jen abych si to zkusil) fix, co mám přesně udělat? na googlu jsem žádný návod nenašel, tak spoléhám na vás :)

Edited by mclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

podivej se, ty ten system asi spatne chapes, ty nenahravas fixy, ty vzdy stahujes nenovejsi verzi toho emulatoru...

napises do toho programu jen git clone git://github.com/TrinityCore/TrinityCore.git

a pak kdyz chces update tak das git pull

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha, takže tímhle se mi stáhne nejnovější verze core, který ale budu muset projet cmakem, zkompilovat a pak upravit configy ? dal jsem git clone a ten odkaz, udelalo mi to úplně tu samou složku jako když si stáhnu z githubu .zip soubor.

když dám .git pull tak mi to updatne soubory do té složky kam mi to nahrálo .git clone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

presne tak, musis to znovu protahnout cmakem a zkompilovat, configy si muzes schovat a pak je jednodusse prepsat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×