Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Zorak1

[NÁBOR] Project Posterus-RP

Recommended Posts

Edit// Byl jsem upozorněn na špatnou sekci (ta správná je poněkud schovanější, takže jem na ni při zakládání nějak nenarazil), takže poprosím nějakého moderátora o přesun)

 

Zdravím všechny potenciální nadšence do světa RolePlayingu.

 

Ve spolupráci se serverem posterus.cz začínám pracovat na roleplay serveru. Pravdou bohužel je, že RP serverů je málo, a dobrých serverů je ještě míň. A když už se nějaký najde, vždy jsou tam nějaké mouchy, ať už v systému, hráčské podpoře, GM týmu atd., Proto bych chtěl vybudovat server, který nejen že bude vystihovat život jako takový a lore v co nejvyšší kvalitě, ale zároveň bude přívětivý i pro hráče.

 

 

 

Co si pod tímto pojmem představit?

 

Role Play je anglické slovní spojení, znamenající doslova hraní role. Vlastně jde o obdobu divadelní hry, kde vy jste herec. Nehrajete však podle scénáře, ale musíte pružně reagovat na vzniklé situace, ale ne tak, jak byste reagovali vy, ale jak by reagovala vaše postava.

Role Play slouží pro lepší ztotožnění se s vaší postavou. Tedy ať už budete farmář na vesnici nebo ostřílený bojovník v armádě, nebudete skákat ze skal jen proto, že vám to hra dovolí. Vy totiž víte, že pro vašeho hrdinu je takový skok velmi nebezpečný! Nezapomínejte také na city a pocity vaší postavy, vašeho hrdinu trápí hlad a žízeň stejně jako vás. A také láska či nenávist by neměly být ignorovány, vztahy jsou velice důležité.

Dobrý RP hráč dokáže zabavit sebe, ale i ostatní. Naproti tomu špatný RP hráč se snaží silou přesvědčit ostatní o dokonalosti jeho postavy. Někdo tomu říká kult osobnosti, kdy hráč bere úlohu své postavy natolik osobně, že se nedokáže smířit s její smrtí či porážkou. Takový hráč vás potom často začne urážet, začne mluvit OOC (out of character - tzn nemluví postava ale přímo hráč) a začne řešit každý detail vašeho hraní a upozorňovat i na ty nejmenší chyby v Roleplayingu.

Role Play je inteligentní forma hraní hry a využívání jejího potenciálu na maximum. Ve hře je potřeba myslet, ne zabíjet všechno co potkáte a dělat ze sebe neporazitelného hrdinu. Váš cíl je vžít se do postavy a žít její život. Na druhou stranu cílem není vytvořit další „nudný reálný“ svět.

(článek původem ze serveru nostalgia)

 

 

 

Samozřejmě bez práce to nepůjde, a že je jí hodně, alespoň tedy ze začátku, proto hledám schopné lidi, kteří by byli ochotni na projektu pracovat. Kvalitní práce bude odměněna dobrým pocitem, ale třeba i možností nějak výrazněji se podílet na běhu RP světa v podobě nějaké vlivnější postavy, rozhodování o dalším osudu herního světa, částečné řízení projektu atp.

 

 

Hledá se:

Developer (0/2)

 

Jeho nální práce bude vývoj jádra, pro naše účely. To znamená programování různých herních mechanismů, a celková customizace toho, co již existuje

 

Požadavky:

 

Věk alespoň 17 let

Znalost C/C++

Znalost systému TrinityCore nebo MangOS

Znalost databází pro tyto systémy

Znalost PHP

Volný čas a chuť věnovat projektu maximum.

 

 

(Developeři můžou očekávat maximální zatížení ve fázi vývoje, za běhu serveru se bude jednat o pár drobností ve smyslu eventů, semtam něco přidat, upravit, vzhledem ke značné customizaci se nepředpokládá nonstop práce na různých opravách vzniklých updatama atp., jako tomu bývá na normálních WoW serverech)

 

 

Lore-master (0/1)

 

Jeho náplní bude sepsat články ohledně všeho, co se kdy ve Warcraftu událo, a to od vzniku warcraftu až po konec Lich kinga. Jedná se o historii, přehled významných postav, přehled ras (historie ras, jejich povaha, jejich chování) a tak dále. Vše co zajistí kvalitní platformu pro běh serveru v závislosti na životě a co nejvíce přiblíží postavu a svět hráči.

 

Požadavky:

 

Znalost historie warcraftu

Ideálně člověk, který ke své práci má podklady (Knihy Warcraftu a podobně)

Chuť něco sepsat, ctrl - c a ctrl - v není řešení

Dokonalé ovládání gramatiky českého jazyka

Slohová zdatnost

 

Nároky na Lore-mastera nebudou tak vysoké. I když článků je zapotřebí vytvořit opravdu hodně, času na jejich sepsání bude také víc než dost. Jediné, co se musí bezpodmínečně splnit (krom stoprocentní kvality článků) je jejich vydání v den spuštění serveru.

 

Dále se tento člověk bude podílet na vytvoření jakési databáze herních prostředků, prostě něco mezi wowheadem a wikipédií pro náš RP server.

 

 

 

 

Životopis

 

Všechny životopisy zasílejte na adresu

 

 

Nutné body životopisu:

 

1) Jméno a Příjmení

2) Věk

3) Post o který se ucházíte

4) Stručný životopis o sobě:

5) Své zkušenosti s prací na daném postu, projekty na kterých jste pracovali

6) Proč právě Vy

7) Jak si představujete náplň práce

 

Volný bod 8 ) Co byste chtěli sdělit navíc, zprávy, vzkazy, informace ...

 

 

 

Po vyhodnocení všech životopisů bude následovat ještě krátký pohovor na serverovém Teamspeaku.

 

 

 

To je prozatím vše co je potřeba k prvotní fázi vývoje, časem se na vás obrátím s náborem různých testerů, Storytellerů a podobně..

 

 

Těším se na Vaši spolupráci.

 

Zorak

Edited by Zorak1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak řekl Cosmo, za 1. špatná kategorie, za 2. RP serverů vážně není málo. Nepřemýšlel si třeba o variantě, připojit se k nějakému projektu? Jestli ano, chápu. Ale jestli ne, ještě to zkus.

Edited by Arwing
  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha, ta kategorie je dost schovaná, na hlavní stránce to nebylo a celé fórum jsem opravdu neprocházel. Duplicity jsou zbytečný, takže prosím nějakého moderátora o případný přesun.

 

to Arwing: a) moc jich opravdu není, a těch kteří to berou opravdu vážně a snaží se o opravdu kvalitní prostředí je ještě míň. A zrovna ty s Moondreyem mlč. Už pár dní koukám, že bych se bejval přidal tam, ale když máte jednoho hráče online, je to úspěch, a na fóru jsem čekal na odpověď 17 DNÍ!!!! A to na tom fóru není vůbec žádný trafic!

Edited by Zorak1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moondrey prošel mnoha změnami. Několik týdnů byl mimo provoz. Bohužel jsi se trefil zrovna do toho období.

 

Ještě k těm serverům, Mirkwood znovu ve vývoji, Dragonas také, Tarigaros také, Neoteric stále jede, Nostalgia taktéž, Mythia se také snaží dostat na nohy, Moondrey tuhle skvadru taky doplňuje. Takže ano, je jich hodně.

Edited by Arwing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hlásíš se? Ne! tak nerejpej. Jo, tak jem si článek půjčil, a co... tobě to může bejt jedno. Chci RP server. Chci kvalitní RP server. Chci mít kvalitní a originální články (viz nábor loremastera). Chci to nejlepší pro hráčskou komunitu. Provozní věci? Ty ať veme čert. Kritizovat umí každej, ale něco udělat, to už ne.

Edited by Zorak1
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serverů je až až, a to i když vyškrtám ty, které lze považovat za beznadějné. RP jsi popsal plagiovaným článkem (ta závorka drobounkým písmem je až úsměvná) a následně jsi tu začal kopat kolem sebe jako pes zahnaný do kouta, bojící se, že ho někdo kousne. Excelentní přehlídka toho, jak se server prezentovat nemá Zoraku. Zklidni trochu hlavu a přestaň kopat do každého, kdo do tebe trochu rejpne, dojdeš tak o dost dál, a obzvláště v této branži.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plně souhlasím s Amarothem, Zikmem i Arwingem. RolePlay serverů je až příliš. Je nutno si uvědomit že RolePlay komunita je velice, velice malá. Pakliže počítám správně, činí celková RolePlay komunita zhruba 100 hlav. A 100 hlav je nyní rozděleno mezi tři fungující projekty, a minimálně další tři ve vývoji. Spočítej si, kolik hráčů průměrně ti poté vychází na jeden server. Krom toho, RolePlay komunita je již o něco dál a nyní jsou v onom pomyslném směru servery, které využívají custom client patche. Názorně to jde vidět právě na serveru Moondrey, který spustil TBC RP server bez client úprav. Na serveru nebyla ani noha a počítám, že Moondrey už nadšeně vyvíjí svůj vlastní patch, jak bylo původně plánováno.

 

Ohledně tvého chování za mne promluvil Amaroth. Kopeš kolem sebe, ale protivníky si děláš sám. A v RolePlay komunitě je to vysoce nemístné. Brzy poznáš, že jich sám budeš mít dost, aniž by sis měl potřebu přidělávat další.

 

*Kop, čut.*

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nesouhlasím. RP servrů je sice možná více, ale jak říkám, těch kvalitních málo. Také jde o řekněme politiku atp. Dost serverů do toho plete dungy, zanechává klasickej systém expení, jak jsem pochopil atp. Já chci celkovou reálnost a plnou customizaci, patch je tedy samozřejmostí. Co se lidí týče, právě z důvodu velmi nízké RP populace chci projekt véct ve spolupráci s jiným normálním serverem, kde je teoretická možnost nalezení nových hráčů. Samostatný projekt podle mě nemá šanci (pouze osobní názor).

 

A co se týče kopání... řekněme že jsem si nevšim, že by se kdokoliv hlásil .. a šťourat umí každej, něco udělat, to se nikomu nechce, a fakt tyhle různý kecaly miluju. Já jsem ve skutečnosti docela vztřícnej, a dokážu se s lidma dohodnout, ale člověk si tu udělá nějakou vizi, o něco se začne snažit a ostatní to akorát podrážej, tak se nediv, že takový posílám rovnou dopryč. Chceš se účastnit, fajn, nějak se dohodnem, nechceš? Tak sem nemáš co psát. A když už, tak něco konstruktivního, a né akorát podrážet a kibicovat

Edited by Zorak1

Share this post


Link to post
Share on other sites
něco udělat, to se nikomu nechce,

 

Chlapče, v tomto topicu s tebou jednali lidé, kteří za sebou mají již poměrně slušnou RolePlay a developerskou kariéru.

 

Arwing - Administrátor a vývojář svého projektu.

Zikmo - DB dev a Gamemaster na jednom stávajícím projektu a bývalý GM na povícero RP projektech.

Amaroth - Bývalý GameMaster na dvou RolePlay serverech a vývojář a LoreMaster na třetím.

 

Dám ti radu, nesnaž se. Nejen že jsou tito lidé mnohem zkušenější než ty, ale taktéž rozumější. Pamatuj, že píšeš na veřejné forum, a proto mají plné právo se nejen vyjádřit, ale taktéž si hovorově "otevřít hubu". Nech raději svět zase plynout a přidej se k nějakému již stávajícímu projektu. Nesnaž se vést něco, čemu nerozumíš. Raději by ses to měl v prvé řadě naučit. A pozor, nechci tě tu ničím urážet. Jsem na RolePlay scéně dostatečně dlouho, abych ti mohl dát pár užitečných rad. Proto se s tebou loučím a jestli máš o rady zájem, piš do PM. Zdar.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I když na RP scéně nejsem zdaleka tak dlouho jako většina zdejšího osazenstva, na pár serverech jsem byl, něco jsem odehrál, a mohu si tedy sám zhodnotit, jak moc je to kde dobré, nebo o čem vlastně to RP je (a článek který není můj? Ruku na srdce, jestli ste vy někdy něco někde nezkopírovali. Tento článek vše vystihuje a je napsán velmi dobře, tak proč ho nepoužít). Většina se mi prostě nelíbila ať už nějakýma ingame nesmyslama, systémovým nastavením či jen jednáním GM týmu.

Mám docela přesnou vizi, jak by to všechno mělo vypadat, ať už po stránce prostředí a možností, tak po stránce pár herních mechanik či komunity a chci to rozject. Přidáním se k jinému projektu by znamenalo skákat jak ostatní pískají, a to je přesně to co nechci. Chci svojí práci, kde sice neodmítám rady nápady zkušenosti, ale zároveň to bude buďto podle mě, nebo podle úzkého okruhu lidí, kteří by se v projektu angažovali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Přestaňte se tu do něj opírat, snaží se udělat nový projekt a je snad na něm, jestli to bude RP, nebo fun či jiné. V tom, co psal mě osobně také nic nezaujalo a ani bych nesouhlasil s tím, že je rp serverů málo, jako že je rp na cz/sk scéně méně rozjeté, ale moc do toho nevidim, takže to berte jako můj názor. Každý projekt na něčem začíná a ani nemusí být ze začátku dokonalý. Nedívím se mu, že na vás vyjel, hrajete si tady na borce, co mu říkají co má a nemá dělat přitom nevím o tom, že by někdo z Vás vedl nějáký úspěšný projekt. Pod jakým umyslem ho tak kritizujete? Chcete ho odrdadit od vytváření nového RP serveru? Bojíte se konkurence, nebo proč tak rýpete? To co tu předvádíte je ubohé. Zamyslete se nad tím. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Špatná prezentace vyvolá špatné následky. To je asi tak vše, co bych k tomu řekl.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Špatná prezentace vyvolá špatné následky. To je asi tak vše, co bych k tomu řekl.

Jediný, kdo se tady špatně prezentuje jsi ty. Kritizuješ tady začínající projekt, o kterém ani nic nevíš. Když jsem se tak koukal na tvůj web docela jsem čuměl, jak je vůbec možné, že jeho kritizuješ. Přestaň se tu povyšovat nad něco, co nejsi a už sem radši ani nepiš :angry: ještě ho oslovovat chlapče...

facepalm-foto.jpg

Edited by Cosmo
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbytečné příspěvky od uživatelů Gwyn apod... On zde hledá lidi a nechce nějaké komentáře nebo kritiku k jeho projektu... Jinak když už ho tady tak kritizujete, tak ukažte Vaše "super kvalitní" projekty ne?! :mellow:

Edited by Orangs
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myslíte projekt, který byl založen před dvěma měsíci a za faktu, že jeho vývoj byl oficiálně uveřejněn před pěti dny (pro puntičkáře, je po půlnoci, takže před šesti)? Projekt, který má web zatím možná tak jako rozcestník na další stránky typu fórum, a na jehož vývoji se sotva začalo něco dělat? Gwyn, ZIkmo i já jsme stáli u většiny vývoje např. Mythie, která měla na otevření 88 lidí online, ukázala světu vlastní lokaci, mnohé vlastní herní mechanismy, upravené spelly a talenty, třebaže ty spelly a talenty jsme nestihli v časovém presu dotáhnout do konce.

 

Ano, máme co mluvit. Ano, něco, a ne zrovna málo, jsme už vytvořili, patřili jsme k týmu, který prolomil rekordy počtu lidí online na fulltime RP serveru v CZ/SK komunitě. Myslím, že to jako prezentace toho, kdo zde mluví, postačí. Mohl bych ještě dodat screeny naší dosavadní práce na našem projektu ale to sem dávat by bylo krajně nemorální, kdo chce, najde si je sám.

 

A nyní k tomu, kdo tu do čeho kope. Mě se jen nelíbí, co tu autor topicu jakým způsobem předvedl v reakcích na Arwinga a Zikma a tuhle nelibost jsem chtěl vyjádřit. Absolutně o nic jiného mi nešlo ;).

Edited by Amaroth7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amaroth a Gwyn je vidět, že jste oba namyšlený víc, než je vpořádku. A upozorňovat na reakci na ty vaše blbé kecy? Co jsi čekal, nikdo si nenechá takto srát na hlavu od konkurenčního projektu, jesště k tomu, když se to navzájem obhajujete a podporujete. Jsem upřímně zvědav co z Vás vyleze projekt ;) Toto je nábor, tak sem nepiš kritiku ani OT. Také se za OT omlouvám, ale zastat se někdo musí. Pokud jsi alespoň trochu rozumný, tak sem přestaneš spamovat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lidi pojďme to uzavřít. Zbytečně jsem tu rozjeli debatu, kterou jsme ani jedna strana nechtěli. Cílem našich postů bylo poukázání na důležitý fakt. RP projektů zde bylo je a bude vždy mnoho. Když jich je skoro 10 a já jsem zkusil 3, nemohu říct že zbylé projekty nestojí o mé další pokusy. Ovšem mohu se rozhodnout, že mě nebaví se stále někde prát o slovo a zkusím si vlastní cestu. Výborně, ceníme si Zoraku tvojí odvahy. Neútočíme tady na tebe proto, že se bojíme konkurence. To si dovolím mluvit za Gwyna i mě, že tohle opravdu zapotřebí nemáme. Boj mezi aktuálními RP projekty je často dost emotivní a někdy i agresivní, tudíž se nediv, že ti dáváme faktické otázky. Měli tě přivést k úvaze, jestli počítáš se vším, co tě na této cestě potká. Proto prosím, ještě jednou s čistou hlavou si to všechno promysli. Uvidíš, že nikde nenajdeš posty, ve kterých by jsme uráželi tvou snahu.

 

Za můj projekt a pokud dovolí Gwyn tak i za jeho, přejeme ti hodně úspěchů. A pro příště, než nad námi vyneseš soud, zkus projít všechnu práci, co jsme okusili my.

 

Naposledy se omlouvám za spam, nebylo to mým cílem při mém prvním postu. Zvrtlo se to. Doufám, že jsem to uvedl alespoň trochu na pravou míru. To poslední o co stojíme, je "nezdravý" konkurenční boj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dělat C++ deva pro RP server je celkem samo-motivující práce. Vždycky mě to bavilo víc, než dělat nějaký pitomý "giga-funy" atp., protože u RP je to především o kreativitě, není to fádní. :)

Zajímavý téma plný rozporů a rozličných názorů. Já už bych na to dávno neměl nervy. No, přeju hodně štěstí s náborem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kritizovat umí každej, ale něco udělat, to už ne.

Takže, udělat... Stojím za projekty jako New-Dawn, Survival a tak (které už skončily). Založil jsem server známý jako Mythia který pořád držím při životu s aktivním počtem 30 hráčů, vyvijím aktivně dva projekty. Udělal jsem toho v RP komunitě hodně, sic jsem známý jako hacker a buger, dost serverů jsem vytvořil, v této komunitě funguji už přes 2 roky. Oháníš se tu tím že jen kritizujeme, ano, kritizujeme, ale nauč se přijmout kritiku jako chlap a snaž se něco změnit. To čím jsem, tím bych nebyl kdybych nedostával bany, kdyby mě nikdo neučil a nikdo nepomáhal a nikdo nekritizoval. A RP serverů málo neni, Mythia, Afterfall, Dragonas, Moondrey, Spectrus, Neoteric, Nostalgia. 7 jich je. Budeš osmý, budu ti přát hodně štěstí.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arwing to řekl přesně. Já pouze odmítám nějaká prohlášení, že jen kritizujeme a sami nic neděláme, nebo posuzování knihy podle obálky v podobě týdne starého a ještě ani nevyvíjeného webu, spojeného s opomenutím skutečnosti, že to ani zdaleka nemusí být náš první pokus něco udělat. S tímhle si otevírejte pusu opravdu na někoho jiného ;).

 

Hodně štěstí a o hodně tvrdší nervy Zoraku. To druhé potřebuješ i jako řadové STčko, natož pak jako admin. Bez toho prvního se snad budeš moci obejít.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže, udělat... Stojím za projekty jako New-Dawn, Survival a tak (které už skončily). Založil jsem server známý jako Mythia který pořád držím při životu s aktivním počtem 30 hráčů, vyvijím aktivně dva projekty. Udělal jsem toho v RP komunitě hodně, sic jsem známý jako hacker a buger, dost serverů jsem vytvořil, v této komunitě funguji už přes 2 roky. Oháníš se tu tím že jen kritizujeme, ano, kritizujeme, ale nauč se přijmout kritiku jako chlap a snaž se něco změnit. To čím jsem, tím bych nebyl kdybych nedostával bany, kdyby mě nikdo neučil a nikdo nepomáhal a nikdo nekritizoval. A RP serverů málo neni, Mythia, Afterfall, Dragonas, Moondrey, Spectrus, Neoteric, Nostalgia. 7 jich je. Budeš osmý, budu ti přát hodně štěstí.

Zapomněl jsi dodat "...a přesto mám reputaci jako obsah suchého záchodu." :D

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevím jak mě poslední dobou sleduješ, ale dost lidem jsem dokázal že jsem se změnil, je mi líto že jsem to nemohl dokázat i tobě. Svorně se ti omlouvám za to jak jsem na tebe působil svým špatným vlivem a doufám že jsem neohrozil tvojí morální výchovu.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

čo sa vy vôbec staráte či by si mal vytvoriť server ? Ak sa snažíte nejak zničiť konkurenciu, čo by ste určite všetci s radosťou urobili, tak je to dost tupé... Každeho vec, či si vytvorim GM server, či si vytvorím offik2 alebo nejaký RP server... Ma tu nábor, tak čo tu riešite TUPOSTI

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×