Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
inawebu

Nabídka hostování Vašeho projektu

Recommended Posts

Zdravím,

 

Jak již z názvu vyplívá, nabízím zde možnost hostovat něčí projekt na našem serveru. Po nákupu nového železa je starý HW k využití pro vedlejší projekty. Jako jeden z těchto projektů je taktéž World of Warcraft server.

 

 

Co nabízím?

 

Virtuální server s konfigurací 2 až 4 jader. Procesory jsou AMD Operon 2,4 GHz na jádro, 3 GB operační paměti, 200 GB HDD a 50MB linku v duplexu. Co se týče OS jedině Linux, jaká to bude distribuce, ponechám na Vás.

 

Ti, kteří se ptají proč VPS když se jedná o vyřazený (nahrazený) server?

Odpověď je jednoduchá na serveru jako takovém běží více projektů a pro maximální oddělení těchto projektů je VPS nejlepší.

 

Konfiguraci je možno v případě potřeby poupravit, ale myslím, že pro začátek by to mohlo stačit. Nepředpokládám, že by měl server hned 1000 lidí online.

 

 

Koho hledám a co požaduji?

 

Hledám vedoucího projektu, administrátora. Někoho kdo je schopný sehnat si team, bude se umět postarat o chod a vývoj projektu. Já nemám ani čas ani dostatečné znalosti na provoz takového to projektu. Proto preferuji někoho kdo tyto znalosti, chuť i čas má a je ochoten se o projekt starat.

 

Rozhodně nehledám nikoho kdo je mladší 18ti let. Preferoval bych 20+ ale i těch 18 je dostatečných. Dále bych uvítal, aby dotyčný byl schopen vývoje, oprav a kompilace jádra. Vím, že na to jsou v teamu developeři ale od vedoucího projektu bych tyto znalosti očekával. Jednak z důvodu pomoci developerům a potom také je potřeba lidem v teamu přidělovat a posléze kontrolovat jejich práci. Tudíž znalost programování a problematiky emulátoru je na místě.

 

Dále bych chtěl, spolupracovat s někým kdo již má nějakou zkušenost s vedením takovéhoto projektu a dovede si představit, co to obnáší a jaké má povinnosti.(Každý kdo mi napíše, že má zájem, ať uvede příklady na jakých projektech (spolu)pracuje/val a jsou stále v provozu. Projekty zrušené, potažmo zamrzlé a neaktivní ani neuvádějte. Budu se snažit zjišťovat zda je pravda to co mi píšete a to z důvodu ověření si jak vašich znalostí, tak vašeho charakteru a spolehlivosti.)

 

Nyní k tomu co požaduji. Hlavní podmínkou, kterou mám je, že od začátku projektu musí být zprovozněný DONATE systém a veškeré příjmy z DONATE budou připadat provozovateli (čili inawebu.cz). V případě, že by projet měl úspěch a DONATE „vydělal“ na nákup nového HW tak by za tyto peníze byl nakoupen pro projekt vlastní dedikovaný server. Poté by z DONATE byl hrazen alespoň částečně provoz (elektřina) a byla by vytvářena rezerva pro případ selhání HW, odměny developerů a externistů.

 

 

Jaká je moje představa o serveru?

 

Spokojenost hráů i teamu!

 

Moje představa o samotném serveru je jednoduchá. Žádný FUN, instant, nebo jakákoli mutace. Vyžaduji striktní Blizzlike. Pro jaký patch server bude, ponechám na Vás, ale moje představe je maximálně WoTLK (myslím, že je to 3.3.5a) a to z důvodu že emulátory jsou již do značné míry vyladěné a funkční. Pokud ovšem někdo vlastní emulátor i pro vyšší verze a je vše aspoň na 95% funkční nejsem proti. Jak jsem řek, preferuji hlavně funkčnost a stabilitu.

 

Není nezbytně nutné, aby projekt měl během měsíce 500 lidí online. Je jasné, že konkurence je veliká a není snadné prorazit. Nicméně to neberte tak že nemusíte vyvíjet aktivitu, ale spíše tak že se nemusíte obávat ukončení projektu když tak nebude. Jsem spokojený i s nárůstem 5 až 10 hráčů měsíčně. (1. měsíc : 0 – 15 hráčů, 2. měsíc: 20 -25 hráčů atd.)

 

Tímto tedy k mé nabídce a požadavkům. V případě dotazů se ptejte prosím zde v topicu, no a v případě zájmu mne prosím kontaktujte na email [email protected]

 

PS: Na email pište prosím pouze vážní zájemci, děkuji.

Edited by inawebu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vysoký požadavky, hrubě ořezaná představa a vidina příjmů z donate. Proč je mi to sakra tolik povědomé?

Už vím! To by chtěl totiž každý. Ale hráči se nehrnou podle toho jak se pískne.

Před X lety bych se tomu nesmál. Nyní je situace trochu jiná. Snad se někdo "chytí na lep".

 

Zdar a sílu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vyžaduji striktní Blizzlike. To sa vám nepodarí :) Twinstar,Anthoria

 

E: Pindík jo ? !!!!!!!!!!!!

Edited by Bindiks

Share this post


Link to post
Share on other sites
také je potřeba lidem v teamu přidělovat a posléze kontrolovat jejich práci. Tudíž znalost programování a problematiky emulátoru je na místě.

 

K tomu snad člověk nepotřebuje znalost programování ... Něco nefunguje ve hře, tak mu to zadám za úkol a pak to zkontroluji taky ve hře.

A Pindik :P to řekl dobře. Blizzlike už se nechytne ... Musel by být hodně propracovaný a to se nestane :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok někteří lidé z komunity wowresource.eu opět bodují.

 

Vysoký požadavky, hrubě ořezaná představa a vidina příjmů z donate. Proč je mi to sakra tolik povědomé?

Už vím! To by chtěl totiž každý. Ale hráči se nehrnou podle toho jak se pískne.

Před X lety bych se tomu nesmál. Nyní je situace trochu jiná. Snad se někdo "chytí na lep".

 

Zdar a sílu.

 

Vysoké požadavky no tak pokud sou na tebe vysoké tak to beru tak že od tebe email nepřijde. To že ti to něco připomíná? Ano to je, možné jsou to totiž písmenka a to tu bude povědomé hodně lidem. Osobně mi nejde ani o DONATE, ani o peníze z nich, ale o to že tady nabízím něco zcela zdarma a bezplatně. Někomu kdo má nápad, ale nemá finance na pronájem serveru. Navíc peníze by byli, opět investovány do projektu, proto v tom nevidím nic divného.

Navíc nechci po hráčích aby se hrnuli tak jak pískám, když přídou přídou. Když je to na serveru bude bavit a pošlou DONATE pošlou. A když lidé budou a i když budou přibejvat velice pomalu, tak budou přibejvat velice pomalu. S tim se počítá.

 

PS: DONATE = dobrovolný příspěvek, žádné VIP, výhody nebo podobné blbosti. Kdo by chtěl tak by mohl přispět na chod serveru.

 

 

Vyžaduji striktní Blizzlike. To sa vám nepodarí :) Twinstar,Anthoria

E: Pindík jo ? !!!!!!!!!!!!

Podaří ale ne s tvým přístupem proto opět tvůj post beru tak že email nepošleš.

 

K tomu snad člověk nepotřebuje znalost programování ... Něco nefunguje ve hře, tak mu to zadám za úkol a pak to zkontroluji taky ve hře.

A Pindik :P to řekl dobře. Blizzlike už se nechytne ... Musel by být hodně propracovaný a to se nestane :)

 

1)

 

Zákazník ti přinese PC a řekne ti, že mu tam něco hučí a rachtá. Ty se sice nevyznáš v HW a nevíš co to je, ale máš technika který, tomu prý rozumí a umí to opravit. Ok technik si PC vezme a když ti ho vrací nic nerachtá a divně nehučí. Zákazník si pro PC přijede a je spokojen a odjíždí. Po pár hodinách je zákazník zpět že mu počítač běžel, na jednu se vypnul a už nenaskočil.

Příčina? Na procesoru nebyl ventilátor, který technik vyndal, protože chrastil a hučel. S ohledem na tvoji neznalost byl problém vyřešen a zdánlivě odstraněn, ale postup a metoda vyřešení problému byla velice nesprávné a vedli k mnohem závažnějšímu problému .

Tj. k tvému proč to umět a proč to znát když na to mam lidi?

 

2)

 

Mnoho lidí investuje čas i finance do projektů typu GIGAFUN, FUN, instant atd. Mnoho projektů nevydrží ani měsíc. A ti, kteří vydrží, do pár měsíců končí také, protože nemají finance, ani hráče. Doufám, že se zde najdu někdo kdo své úsilí a čas bude investovat do projektu, který se ubírá stejným směrem, jako to dělají již několik let v Blizzardu. Vím, Blizzard na tom vydělává a to je jejich prvořadý směr. Ale směr, kterým vyvíjejí hru, její vlastnosti, charakteristika to je World of Warcraft a ne žádné super itemi které mají staty o 10 místech. WoW je takové jaké ho udělal Blizzard, polovina free serveru je nemá s wow kromě textur nic společného. To je jen můj názor na to proč blizzlike.

To že by server musel být hodně propracovaný a že se to nestane? Tvůj názor já ti ho brát nemůžu ani nechci. Můj názor je ovšem takoví že ty rozhodně k opaku nikdy nepřispěješ. Proto chápu a akceptuji že o hosting zájem nemáš.

Edited by inawebu

Share this post


Link to post
Share on other sites

K tomu tvému příkladu o tom procesoru a chladiči .... Jasně nedal tam chladič, ale takhle to nefunguje. Člověk to musí nejdřív pořádně otestovat než to dá zpátky zákazníkovi. Kdyby to otestoval, tak by zjistil, že něco není v pořádku. A stejně tak je to i s WoW. Než něco hodím do ostrého provozu tak to otestuji.

Kdyby měl každý umět to, na co si najímá lidi co tomu rozumí, tak by musel umět všechno ...

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok někteří lidé z komunity wowresource.eu opět bodují.

Jsme realisté, zakaž nám to! ;)

 

Vysoké požadavky no tak pokud sou na tebe vysoké tak to beru tak že od tebe email nepřijde.

Nejsou vysoké "na mě", jsou vysoké z hlediska konkurence.

 

To že ti to něco připomíná? Ano to je, možné jsou to totiž písmenka a to tu bude povědomé hodně lidem.

To má být vtipné?

 

Osobně mi nejde ani o DONATE, ani o peníze z nich, ale o to že tady nabízím něco zcela zdarma a bezplatně. Někomu kdo má nápad, ale nemá finance na pronájem serveru. Navíc peníze by byli, opět investovány do projektu, proto v tom nevidím nic divného.

Jaký nápad asi tak potřebuješ pro Blizzlike? To je zcela v rozporu s tím, co požaduješ.

 

Navíc nechci po hráčích aby se hrnuli tak jak pískám, když přídou přídou. Když je to na serveru bude bavit a pošlou DONATE pošlou. A když lidé budou a i když budou přibejvat velice pomalu, tak budou přibejvat velice pomalu. S tim se počítá.

Ano. Nárůst 5 až 10 hráčů měsíčně - co by za to mnohé servery dali. Máš trochu arogantní představu o hojnosti, která není reálná. Proto jsem napsal to, co jsem napsal.

 

PS: DONATE = dobrovolný příspěvek, žádné VIP, výhody nebo podobné blbosti. Kdo by chtěl tak by mohl přispět na chod serveru.

Vím co to znamená, nejsem kretén. Opět to ale naráží na falešné naděje.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

For Bindiks:

 

Proč zrovna ke mě a ne ke twinstaru? Protože bude chtít a když nebude tak pude jinam. Opět řikám nechci twinstar jakkoli konkurenčně bourat, ne že by to nebylo možné ale je to dosti složité.

 

Pokud by tě zajímalo proč jít hostovat zrovna k nám tak je to jednoduché. Hosting bude zdarma a bude v provozu dokud se nestane něco závažného jako třeba náš bankrot. Neberu velký ohled na to kolik by tam hrálo lidí během měsíce, ale i 100, nebo 50 spokojených hráčů během roka beru jako úspěch, sic malej ale pořád úspěch.

 

K tomu tvému příkladu o tom procesoru a chladiči .... Jasně nedal tam chladič, ale takhle to nefunguje. Člověk to musí nejdřív pořádně otestovat než to dá zpátky zákazníkovi. Kdyby to otestoval, tak by zjistil, že něco není v pořádku. A stejně tak je to i s WoW. Než něco hodím do ostrého provozu tak to otestuji.

Kdyby měl každý umět to, na co si najímá lidi co tomu rozumí, tak by musel umět všechno ...

 

Nejde o to umět všechno, de o to mít aspoň základní rozhled a znalosti. Pokud udeš mít team developeru kteremu na 100% věříš je to výhoda pro tebe. Ale znalost aspoň základní je u vedoucího teamu zasadní.

 

 

For Wolf Officious:

 

Také jsem realista, také jsem rozjel projekt u kterého byla a stále je vysoká konkurence. Přes rok trval vývoj systému a stálo to značnou část peněz. Nyní jsme fungující a prosperující spolešnost. Neřikám že bouráme konkurenci, ale již máme několik desítek spokojených zákazníků, kteří stále i když pomalu přibívají. Nemám jediný důvod Vám cokoli zakazovat a ani to nemám v úmyslu.

 

Vysoké požadavky z hlediska konkurence? Pokud tyto požadavky někdo splní a dokáže udělat kvalitní, funkční a stabilní server "systém" tak by se konkurence spíš měla bát. A to jak z hlediska toho že nabízíme k valitu a a to zdarma, tak i to že je zde někdo kdo je schopen dosáhnout přinejmenším stejné kvality.

 

Omlouvám se, za definici "nápad". Zde by mělo být spíš vizi, nebo odhodlání. S nápadem to opravdu nemá co dělat. Jak si řek na Blizzlike není co nápaditého.

 

S tím nárustem hráčů to byl jen příklad, je mi jasné že to tak rychle nepujde a z vlastní skušenosti mohu potvrdit že nic nejde rychle a vše chce čas. Pokud je nabídka dostatečná a zajímavá tak lidé přijdou. Opět vím že na blizzlike není nic zajímavého, ale už samotná funkčnost je dostatečně velký důvod proč by to moho být pro hráče zajímavé.

 

Pokud moje definice DONATE vyzněla tak že si kretén tak se omlouvám, rozhodně to tak nebylo myšleno. Spíš jsem tím chtěl poukázat na to že DONATE o kterém jsem mluvil by nebyla zástěrka typu VIP a kupování si nesmyslných itemů do hry. Osobně myslím že jakákoli takováto činnost nabourává vyváženost hry.

 

 

For All:

 

Ve spostě věcí máte pravdu, ve spoustě věcech jste "realisté", ale negativním přístupem nikdy člověk nedosáhne svích cílů. Souhlasím že Blizzlike neí zajímaví a nápaditý, nicméně spousta lidí by právě kvalitní Blizzlike uvítalo. Ať už z důvodu že na offic nemaj peníze, nebo jen proto že do toho nechtějí peníze investovat.

Dále chci ukázat že nejsem tak arogantní jak to může vypadat tudíž bych rád znal vaší představu o projektu který má šanci na úspěch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

co tu zase řešíte za koko*iny ... kurde nabízí stroj na hostování, kdo chce příjde si k němu a je už jeho potažmo věc lidí, kteří budou spravovat server čím budou "originální" a jak to povedou. Dejte si všichni tady facku a roztrhejte si občanky. Ste jak dementi z pomocné školy, kteří nemají na práci nic jiného než tu jen chodit a shazovat kohokoliv a cokoliv co není podle vaších představ...demence toto.

Edited by bobisu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Říká ten pravý ...

 

Sorry za OT

Edited by Henzigo
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jsem spokojený i s nárůstem 5 až 10 hráčů měsíčně. (1. měsíc : 0 – 15 hráčů, 2. měsíc: 20 -25 hráčů atd.)

 

Ked to bereš takto tak máš smolu :rofl: Sem normální hráč a ver temu že na váš server by som nešel... vyberám si CZ/SK Servere nad 500,300 hračú ako je napr (Twin a Narn) lebo méň to už nemá smysl hrát.. A takto to robia podla mna šeci takže skus spravit niečo iné a niečo nové namísto WOW servera. :shifty::mf_farmer: :mf_farmer:

Edited by Rakosnicek213

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nabízím sázku o litr. Pokud budeš mít do měsíce spuštění stabilně 50 hráčů ve spičce (měřeno průměrem mezi 16 a 22 hodinou), dám ti litr. Naopak ho dáš ty mě. Vsadil bych se klidně i o víc. Pro nově začínající Blizzliky na české wow scéně už není místo. A věř mi, že vím o čem mluvím.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ked to bereš takto tak máš smolu :rofl: Sem normální hráč a ver temu že na váš server by som nešel... vyberám si CZ/SK Servere nad 500,300 hračú ako je napr (Twin a Narn) lebo méň to už nemá smysl hrát.. A takto to robia podla mna šeci takže skus spravit niečo iné a niečo nové namísto WOW servera. :shifty::mf_farmer: :mf_farmer:

 

Jo server kde hraje nad 500 hráčů, ale nezapomínej na to že spousta lidí hraje podstivě investujou svůj čas a pak přijde někdo kdo má peníze a za X poslanejch SMS nebo jinejch plateb má Eqip 5x lepší než ty. Obrovská výhoda velkejch serveru kde se hráči poměřují pomocí výpisu z účtu nebo fakturou za telefon. Tohle neni o wow ale o dojné krávě kterou sou bohužel hráči. Vím nemusej si to kupovat ale pak stojí mimo ostatní hráče kteří do toho ty peníze investují. O tom WoW není.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Také jsem realista, také jsem rozjel projekt u kterého byla a stále je vysoká konkurence. Přes rok trval vývoj systému a stálo to značnou část peněz. Nyní jsme fungující a prosperující spolešnost. Neřikám že bouráme konkurenci, ale již máme několik desítek spokojených zákazníků, kteří stále i když pomalu přibívají. Nemám jediný důvod Vám cokoli zakazovat a ani to nemám v úmyslu.

Chápu že šance na úspěch tu je. Ale uvaž, že jsou obory ve kterých jde líp prorazit; a pak jsou ty, ve kterých to je těžší. Jen pro představu - vezmi si WoW servery jako potencionální trh. O něm by se dalo říct, že byl již nasycen. A co víc - on byl přesycen (odpadem). Hráči se taky zrovna nebudou chovat jako zákazníci. Jsou jako oprsklé lázeňské veverky. :D

 

Vysoké požadavky z hlediska konkurence? Pokud tyto požadavky někdo splní a dokáže udělat kvalitní, funkční a stabilní server "systém" tak by se konkurence spíš měla bát. A to jak z hlediska toho že nabízíme k valitu a a to zdarma, tak i to že je zde někdo kdo je schopen dosáhnout přinejmenším stejné kvality.

Vezmu to trochu od lesa. Slovo "kvalita" se poslední dobou hodně přeceňuje (je to možná tím, že široká veřejnost je "přeslazená" lživou reklamou). Jde postavit hodně stabilní jádro, to tu mnozí ze starších a zkušenějších mohou potvrdit. Když se opravy flákají, buďto je to nestabilní, nebo to je pomalý (někdy to "má vlastní hlavu"). :D Plno borců za stabilní jádro skoro prošlo sedmi kruhy pekla. Nelze nastavit požadavky tak, že si navzájem odporují.

 

Omlouvám se, za definici "nápad". Zde by mělo být spíš vizi, nebo odhodlání. S nápadem to opravdu nemá co dělat. Jak si řek na Blizzlike není co nápaditého.

Oni v podstatě ani ty vize (vizionářství?) moc fungovat nebudou. V podstatě to bude kopie originálu (proč mám teď na jazyku "made in china"?); půjde o server, který se bude vyvíjet šablonovitě na základě poznatků z hraní na oficiálních serverech.

 

S tím nárustem hráčů to byl jen příklad, je mi jasné že to tak rychle nepujde a z vlastní skušenosti mohu potvrdit že nic nejde rychle a vše chce čas. Pokud je nabídka dostatečná a zajímavá tak lidé přijdou. Opět vím že na blizzlike není nic zajímavého, ale už samotná funkčnost je dostatečně velký důvod proč by to moho být pro hráče zajímavé.

Podle mého osobního názoru to přiláká hlavně ty pamětníky a nostalgiky, jak jsem o tom už jenou psal. Myslím si ale že jich u WotLKu nebude tolik jako u TBC.

 

Pokud moje definice DONATE vyzněla tak že si kretén tak se omlouvám, rozhodně to tak nebylo myšleno. Spíš jsem tím chtěl poukázat na to že DONATE o kterém jsem mluvil by nebyla zástěrka typu VIP a kupování si nesmyslných itemů do hry. Osobně myslím že jakákoli takováto činnost nabourává vyváženost hry.

Mám zvláštní smysl pro humor, neomlouvej se. Je mi jasný že VIP by na Blizlike serveru nedávalo smysl. S tím zas koresponduje i to, že si hráči můžou na jiných typech serverů užít větší srandu. Blizzlike server bude mít nižší populaci, tím klesá i potenciální možnost darování prostředků na chod serveru. Je to jako domeček z karet. Když stavíš na špatných základech ve "větrném" prostředí, domeček nikdy nedostavíš.

 

For All:

 

Ve spostě věcí máte pravdu, ve spoustě věcech jste "realisté", ale negativním přístupem nikdy člověk nedosáhne svích cílů. Souhlasím že Blizzlike neí zajímaví a nápaditý, nicméně spousta lidí by právě kvalitní Blizzlike uvítalo. Ať už z důvodu že na offic nemaj peníze, nebo jen proto že do toho nechtějí peníze investovat.

Dále chci ukázat že nejsem tak arogantní jak to může vypadat tudíž bych rád znal vaší představu o projektu který má šanci na úspěch.

Realista není negativista. Když teď reálně zhodnotíš situaci a všechna rizika - vyjde ti negativní výsledek. To přeci není negativní přístup. Rád bych ti zase hodil na stůl to DONATE. Když jsou lidé chudí, nebo nechtějí investovat, proč by zrovna tvůj projekt podporovali?

 

Myslím že teď bys hlavně potřeboval člověka, který vypracuje pořádný plán.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dal jsem nabídku nějakou pokud má někdo jinou nejsem proti tomu si promluvit i o ní. Takže pokud má někdo zájem může poslat email. Pokud by měl někdo návrh na jiný projekt může poslat email. Již jsem říkal že se o projekt nebudu starat, jen jsem dal možnost někomu kdo se starat chce, ale nemá prostředky.

 

Myslím že teď bys hlavně potřeboval člověka, který vypracuje pořádný plán.

 

Mě je to osobně fakt jedno, jedinou chybu kterou jsem udělal byla ta že jesm na to kouk pouze vlastníma očima a to je opravdu omezenej pohled na celou problematiku. Pokud se zde najde někdo kdo by měl zájem zprovoznit Vlastní projekt na našem hostingu OK nemám problém přece jenom škoda nevyužít železa. Každopádně nemám zájem o projekt který za měsíc zdechne protože na to dotyčný kašlal.

 

PS: asi moc vše řeším a na to fakt nemám čas. Jednoduše nabízím železo, pokud má někdo zájem může se ozvat. Další podrobnosti by se hohodli po emailu.

Edited by inawebu
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boha jeho fakt tady to má úroveň. Dal jsem nabídku, pokud má někdo zájem může poslat email. Pokud by měl někdo návrh na jiný projekt může poslat email. Již jsem říkal že se o projekt nebudu starat, jen jsem dal možnost někomu kdo se starat chce, ale nemá prostředky.

Hele sorry, rád bych ti řekl něco pozitivního, ale nechci ti mazat med kolem huby.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hele sorry, rád bych ti řekl něco pozitivního, ale nechci ti mazat med kolem huby.

 

Sry přízpěvek jsem upravil, ale děkuji aspoň za to že mi nemažeš med kolem huby. Chci jen pomoct a to tak jak jsem napsal pokud si na tom někdo rozjede piškvorky a bude to mít úspěch, jak na straně hráčů tak na straně teamu který se o projet stará. Já budu spokojen také.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestli chceš velkou návštěvnost, tak si otevři nějakej porno portál :D

 

Super nápad :D a už mam jednoho staleho navštěvníka co Best Man - JouJou23 :thumbup:

 

Pokud nechceš přispět k tématu, prosím raděj mlč děkuji!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super nápad :D a už mam jednoho staleho navštěvníka co Best Man - JouJou23 :thumbup:

 

Pokud nechceš přispět k tématu, prosím raděj mlč děkuji!

 

Říkám ti snad něco? Každopádně, já již takový jeden portál vlastním :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chybí tu celkem důležitý detail jakým hardware daný stroj, který budeš nabízet. Vzhledem k tomu, že píšeš, že to bude VPS a ještě z nějakého starého železa, tak se v podstatě dá říci, že nabízíš VPS v hodnotě např. 300 Kč. Znám provozovatele, které nabízejí čtyřjádrové dedikované servery s 16 GB paměti za 1000 Kč. Nabízíš tedy max 1000 Kč měsíčně a pochybuji, že to. A chci říct, že v podstatě ty poskytneš strašně nízkou investici a hledáš někoho extrémně schopného. Takové lidi jsou a určitě by s určitým úsilím si vybudovali místo na trhu, ale pokud už jsou natolik schopný, tak si dokážou obstarat i investici do serveru samy a určitě nebudou mít zájem být pod někým.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Říkám ti snad něco? Každopádně, já již takový jeden portál vlastním :-)

 

Super hodně štěstí do budoucna. MC hostingova scena je taky poměrně zasekaná.

 

Chybí tu celkem důležitý detail jakým hardware daný stroj, který budeš nabízet. Vzhledem k tomu, že píšeš, že to bude VPS a ještě z nějakého starého železa, tak se v podstatě dá říci, že nabízíš VPS v hodnotě např. 300 Kč. Znám provozovatele, které nabízejí čtyřjádrové dedikované servery s 16 GB paměti za 1000 Kč. Nabízíš tedy max 1000 Kč měsíčně a pochybuji, že to. A chci říct, že v podstatě ty poskytneš strašně nízkou investici a hledáš někoho extrémně schopného. Takové lidi jsou a určitě by s určitým úsilím si vybudovali místo na trhu, ale pokud už jsou natolik schopný, tak si dokážou obstarat i investici do serveru samy a určitě nebudou mít zájem být pod někým.

 

Konfigurace VPS je v prvním příspěvku, důvod VPS je také uveden v prvním přízpěvku. To že to má hodnotu pár stovek, ano to možná má, ale uvědom si že já za to nechci ani těch pár stovek to zaprvé. Za druhé ne každý chce hned investovat tisíce do dedikovaného serveru, když ani pořádně nemá jistotu úspěchu. Já nabízím možnost realizovat projekt zdarma a pokud bude mít projekt úspěch není problém přesunout se na dedikovaný stroj opět zdarma. Ale toto je již řečeno opět v prvním příspěvku.

Navíc nehledám super člověka, jen hledám někoho s mozkem, ochotou a chutí si rozjet vlastní projekt a to beznutnosti do toho hned investovat peníze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hele, je to asi takhle. Většina lidí co by chtěli vlastní server: 1.) nedělali by blizzlike, 2.) jejich věk je pod 18 let 3.) nemají dost zkušeností. Zbývající hrstka zkušených lidí nad 18 let už má většinou jiné starosti a chybí jim čas. To jsme se zase dostali do slepé uličky.

 

Mně by nevadilo to rozject, ale nesmělo by mi to brát víc než 2 hodiny denně. A nesehnal bych tým, protože schopný lidi který znám jsou natolik zaneprázdněný (nebo znechucený, nebo mají vlastní projekt), že by do toho nešli. Pro mě osobně je výhodnější nabídnout někomu jednorázovou pomoc, než starat se o projekt. Na takový věci už jsem moc starej. :lol:

 

No, nebudeš to mít jednoduchý. That's all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hele, je to asi takhle. Většina lidí co by chtěli vlastní server: 1.) nedělali by blizzlike, 2.) jejich věk je pod 18 let 3.) nemají dost zkušeností. Zbývající hrstka zkušených lidí nad 18 let už má většinou jiné starosti a chybí jim čas. To jsme se zase dostali do slepé uličky.

 

Mně by nevadilo to rozject, ale nesmělo by mi to brát víc než 2 hodiny denně. A nesehnal bych tým, protože schopný lidi který znám jsou natolik zaneprázdněný (nebo znechucený, nebo mají vlastní projekt), že by do toho nešli. Pro mě osobně je výhodnější nabídnout někomu jednorázovou pomoc, než starat se o projekt. Na takový věci už jsem moc starej. :lol:

 

No, nebudeš to mít jednoduchý. That's all.

 

Je mi to jasné, řeknu to asi takhle pokud bude někdo chtít tak se ozve. Do té doby mohu jedině studovat a i když to zabere hafec času tak to pomalu rozjet sám. Kompilace problém není, a co se týče oprav. Zvládl jsem PHP, JS, Ajax, Java, trochu ten .NET tak i to C++ se podá. Aspoň se zase naučím něco nového a nezakrním jen u toho co znám teď. A kdo ví možná si časem nějaký ten Blizzlike rozjedu sám :-D A to ať už jen jako privat pro sebe a kamarády tak možní i public pro ty co ke mě zabloudí.

 

Tímto všem děkuji, za připomínky, byť hořké, ale asi upřímné a prosím o Lock děkuji.

Edited by inawebu
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×