Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
tomitek

náhrada truice

Recommended Posts

Zdravím,rozhodl sem se si sám pro sebe vytvářet nový world of warcraft svět..stáhl jsem si nejnovější jádro i db z githubu a všechno dal do kupy.Server a všechno okolo šlape dobře,bohužel truice fungovat nechce..co jsem pochopil z trinnitycore forka tak se už truice nepoužívá a nahradil ho keira2 ( http://www.ownedcore.com/forums/world-of-warcraft/world-of-warcraft-emulator-servers/wow-emu-programs/525224-keira2-trinitycore-database-web-editor-truice-sai-editor-web-application.html ) ovšem toto je webová aplikace a vůbec nechápu jak to funguje a jak to zprovoznit(ano díval sem se na návod na trinnitycore foru i githubu ) ..chtěl sem poprosit vás zkušenější jestli by jste mi to nemohli lajcky vysvětlit nebo mě seznámit s njakym jiným db editorem..psaní sql ručně je zdlouhavé

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak jako Truice nechce fungovat? Chybí nějaká knihovna? Pokud ti nesedí struktura Truice - databáze, stačí si stáhnout novější nebo starší verzi Truice, dle toho zda máš novější databázi či starší. Nicméně k tomu Keira2. Aby jsi jej mohl zprovoznit, musíš mít na webovém serveru nahozený TrinityCore JSON API.

 

https://github.com/ShinDarth/TC-JSON-API - zde přikládám odkaz na již zmiňovanou API, kterou musíš mít aby jsi mohl následně rozjet keira2. Také chci upozornit, že Keira2 pouze generuje SQL kódy. Je vcelku škoda, že neobsahuje funkci EXECUTE přímo do databáze. Pokud již danou funkci má, tak se omlouvám. Keiru jsem naposled testoval cca před půl rokem asi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verzi 1.3.8.7 chybí tato knihovna : SSLEAY32.dll (mám win64 osmičky)

 

Verze 1.3.6 při tomto vyplnění přihlášení :http://www.imgup.cz/...6/03/24/136.png truice jakoby nepřečte databáze : http://www.imgup.cz/.../03/24/1111.jpg

http://www.imgup.cz/images/2016/03/24/222222222222222.jpg

a tak dále

Truice rev23.9 má stejný problém jaké 1.3.6

Edited by tomitek

Share this post


Link to post
Share on other sites

A máš v databázi ty tabulky, které ti to hlásí? Nevím které tabulky ti to přesně zahlásí, ale pokud by to hlásilo všechny, tak bych čekal, že to začne u A. Takže si spíš říkám, jestli ti nechybí jen locales_ tabuky.

 

Resp. zkus použít verzi 1.3.8.7, jen si musíš stáhnout OpenSSL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

k verzi 1.3.6 při vyhledání questů nevyskočí error ale toto : http://www.imgup.cz/images/2016/03/25/77777.jpg,při itemů,npc hlasí že chybí ty tabulky..zkontroloval sem to : http://www.imgup.cz/images/2016/03/25/8888.jpg a opravdu chybí..moc se v tom nevyznám ale server mi normálně funguje takže nechápu jakto že tam může něco chybět..kdybych ty tabulky vytvořil co do nich musím nahrát?

 

k verzi 1.3.8.7 OpenSSL sem stahoval nejnovější verzy pro x64 normální i light verzy,když sem chtěl stáhnout ručně jenom SSLEAY32.dll nenašel sem x64 verzy : http://www.imgup.cz/images/2016/03/25/4456.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ty questy: pokud to zobrazí jen ID a zbytek ne, tak pravděpodobně nejsou kompatibilní názvy sloupců, takže 1.3.6 můžeš zahodit.

Tabulky by si vytvořit mohl a mohl by si je nechat prázdné, jen by asi musely odpovídat sloupce, ale je to jedno, protože ta verze není prostě kompatibilní viz questy.

 

1.3.8.7 Pokud máš normálně nainstalované OpenSSL, tak nevidím důvod, proč by to házelo takovou chybu. Každopádně nepotřebuješ x64, ten soubor je stejně ssleay32.dll ne ssleay64.dll. Normálně to stáhni a vyzkoušej to. Zkus to hodit do složky s truice, případně do windows/system32 a windows/syswow64

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strejda google mi řekl, že tento error vyskakuje v případech, kdy aplikace používá ssleay32.dll i libeay32.dll, ale mají různé verze. Takže stáhni ještě libeay32.dll stejné verze a možná to pojede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

díky ti moc za rady :) stáhl jsem stejné verze a problém vyřešen..jenže questy pořád zobrazujou jen id a npc gobjecty nemůžou najít tabulky

Edited by tomitek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže špatná verze Truice.

Jaký máš vůbec server? Pro jaké WoW? WotLK 3.3.5a? Nebo něco z "nových" datadisků? (Pro mě WoW končí WotLKem, ty další datadisky jsou ty "nové" :D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Díval jsem se na net a nic jsem nenašel. Takže si editor buď napiš nebo používej Keiru. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×