Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Nearby :P

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Průměrný uživatel

About Nearby :P

  • Rank
    Level 3

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. [HLADAM POST] Administrátor/Developer/GameMaster

    Dakujem,ale prestávam veriť že sa niekto ozve.
  2. Custom item color

    Zas a znovu kvalitný návod od kvalitného človeka. GJ
  3. Ahoj Na úvod: Volám sa Lukáš, mám 16rokov bývam v Leviciach, je to okolie Nitry. Medzi moje koníčky patrí WoW,Futbal,Florbal,a všetko na čo je čas. Som pohodlný , skromný zábavný a hlavne kľudný nie som vulgárny človek ovládam Ruský,Český,Slovenský,Anglický jazyk, tá Angličtina a Ruština trošku slabšie. Ponúkam: -99.9% Znalosť commandov In-game TC2/MaNGOS. -Tvorba itemov, questov, npc, fixovanie "bugov" a podobne. -PHP,HTML,CSS,SQL,Učím sa C++ (klamať nebudem) . -Vytvorenie, zároven staranie sa o fórum. -Vytvorenie, zároven staranie sa o web. -Grafické práce pre projekt. -Moje skúsenosti,nápady. Hladám: -Hlavne hlavne tým ľudí čo vedia biť aj humorný, nie stále vážny. -Patch 3.3.5a. -Najlepšie by bolo miesto ako ADMIN poprípade DEVELOPER. -Projekt čo má aspoň opakujem aspoň 20ludí+. -A hlavne komunikáciu. Kontakt: -icq: 626318640. -email: [email protected]. -skype : nearby.lukas Na koniec chcem podakovat že ste si prečítali prihlášku až do konca. ;-) S pozdravom Nearby.
  4. [HLEDAM] - Developery i Začínající.

    Mám záujem,bližšie info SS.. Pošlem ti referencie , atd. +Ovládam Grafiku a všetko ohladom webou.
  5. Nabídka hostingu

    ZechY mal by som záujem, mám vela originálnych nápadov, a rád by som už rozbehol nejaký server. Pod portálom že to bude bežať mi fakt nevadí. Ak by si mal záujem tak: -skype : nearby.lukas -email : [email protected] S pozdravom, Nearby.
  6. [HLADÁM]Admin/Gm

    Znovu aktuálne.
  7. Hladám/Server Hosting

    Dakujem ShadowHack .
  8. Hladám/Server Hosting

    TROSKU SOM PREKLIKOL A DAL SOM TO DO "NABIDKY PRACE" PROSIM PRESUNUT DO SPRAVNEJ SEKCII.DAKUJEM Takže znovu ja, neberte to ako spam. :-) Hladám "ServerHosting" pre projekt koudak. Projekt rozbieha (Zatial) MusicPortal,GamingPortal,WoWserver. Music Portal Gaming Portal Všetko potrebne pre Gaming,Music portal som platil s vlastneho no na server už nezostalo.To je ale nepodstatné, pozrime si bližšie info. Doménu,názov a všetko mám. Tu mozte vidiet co rozbieham Bližšie info k serveru : Server by mal biť niečo na štýl "GigaFun" mám mnoho nápadov, a chcem si hlavne upraviť WoW svet podla seba, celý server bude mat nejaký dej, budú tam vlastné NPC,ITEMY,QUESTY,pomocou questov by som chcel vytvoriť pár príbehov, potom zónu z názvom : "NočníŽivot" Kde sa môže hráč zamestnať ako : Mafian,Gangster,Priekupník,Dealer,Nájomný Vrah. Každé povolanie bude mať 25misí(questov) keď dotyčný splní všetky questy(náročné) dostane nejaký "nezvyčajný item" potom tam bude funzona, reštauracie, kde sa najde majitel reštaurácií ktorý bude dostával výplatu každý 3den (V reale), v podobe Event Marky alebo podobne, to sa ešte domyslí. Dalej plánujem urobiť XPzonu, zonu pre obchodníkov, upraviť dungy, a hlavne vytovorit skvelú komunitu ľudí.Dalej zverejnovať nechcem. Čo môžem ponúknuť "Poskytovateľovi" ? -Grafické práce. -Programátorské práce. (Znalosti html,css,php,sql, priznávam sa že neviem c++ ale sa učím . -Reklamu na Servery. -Reklamu na Webe. -Proste všetko čo viem, som ochotný poskytnúť. Referencie mojich prác. Na koniec, bol by som strašne rád keby sa našiel niekto kto by mi dovolil realizovať moje nápady, a podobne. Kontakt ? -skype : nearby.lukas -email : [email protected] -ICQ : 626318640 Prosím vynechajte zbytočné OT príspevky , a narážky na môj post.Dakujem s pozdravom Nearby.
  9. [Gallery]Nearby/Fresh

    Mám 2acc, na Acc "Acko" som zabudol heslo, a aj email heslo. :-) Neriešte to prosím vás.
  10. [Gallery]Nearby/Fresh

    Vestax ja som zabudol heslo na Account "Acko" . Acko=Nearby=Fresh. Mám aj dôkaz.
  11. [Gallery]Nearby/Fresh

    ďakujem všetkým
  12. Zkušené GM hledá post

    Wladass ja som to už pochopil, a preto viac sa venujem svojmu projektu , grafike , programovaniu.
  13. [Gallery]Nearby/Fresh

    Dakujem Apixx.
  14. [Gallery]Nearby/Fresh

    Áno som s iphpfusion, presnejšie "moderátor"
  15. [Gallery]Nearby/Fresh

    Moje pokusy o niečo pekné . Aby neprišlo k nedorozumeniu, fresh=nearby. Nejaká tá tvorba. Jednoduchý design pre informační web. Jednoduchý design pre e-shop. Design na štýl "gaming" Design na štýl "music" Sigy som nerobil už dlho, ale ma to nejak chytilo , idem urobiť nejaké signaturky, a popridávam to sem. Ďakujem za hodnotenia.
×