Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Solfern

Members
  • Content count

    230
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Solfern

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 05/24/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    fucked blade
  • Zájmy
    WoW
  1. Vase Interface

    protoze hrat 2roky+na stejnem blizz sracce dela spatny pocit
  2. videl si piraty ze silicon valley? "dobri umnelci kopiruji, ti nejlepsi kradou" kdyz tak povinne pro vsechny co kdy zaply PC : http://stahuj.7x.cz/on-line-play/pirati-ze...alley-cz-3.html !!!!! hej type mam protebe uplne super duper vyhodnu nabytku "ty mi budes davat do konce zivota 10 000kč mesicne a ja te za 100let učinim bohem kkthxbye" kk masta HAVE FUN^^ Solfern
  3. ofikk nick

    hh otom sprostem jazyce byt ja GM tak ti reknu jen "njn si kkt ze sis dal nick "kur vapica" :D" a pak bych ti dal napomunuti za poruseni pravidel wow a ohledne mneneni bych se natebe vyjebal jen ad si tam pobyhas jak "kur vapica"
  4. ofikk nick

    cuz jsem slisel ze kdyz si smazes postavu... a na jinem acc vytvoris nakou se stejnym nickem ... a pak napises ze sveho acc ze bys chtel vrati postavu kterou sis smazal tak ti rekne ze uz ten nick existuje a ze si mas vybrat jiny... ale nvm co je na tom pravdy nikdy jsem to neskousel:)
  5. Nejde utocit na priseru

    takova malickost kukni jak to fara na ofiku : (vzano tento ctvrtek po jednom uspesnem wipu kdy jeden kkt zapomnel jit k bossovy a zustal za dvermi )
  6. Konkurz na moderátory

    bluma FTW ostatní muzou jit třeba do ....
  7. Antrix, what is it

    Fireball strili ze stejne vzdalenosti jako ty shadow bolt
  8. Antrix, what is it

    Tak to je kazdy emu stabilni kdyz tam nic nejde
  9. Unstable Mangos

    cip = nevyučený horník ja bych spis rekl ze topada jako kdyz vam v praze kradou poklice na auta (ce smislu poklice zmizne//server spadne )
  10. Blizzard uz aj u nas :o

    k 2. http://www.blizzard.com/jobopp/ jednok kdysi tam bylo napsane jako podminka ze se musis prestehovat do francie... (nevim jestli to jeste plati nak uz jsem to nenasel a nak tu stranku zmenily)
  11. prvni 70ka

    vcera dostal 70 jeden typek z TTH na DrakThulu....
  12. Tak je konec

    (vsechny evropske klienty)
  13. Update M@Ng0$E

    z verze 1.10.2 na 1.12.1(charaktery) Download converter: http://rapidshare.de/files/36260554/Neo200...o1.12.1_1.0.rar Download phyton & phtyon mysql: http://www.python.org/ftp/python/2.4.3/python-2.4.3.msi http://prdownloads.sourceforge.net/mysql-p....4.exe?download 1. Install python & python mysql 2. Configure converter (mysql database settings) 3. Double click on converter 4. Run game and enjoy! (z eng fora netestovano) Solfern
  14. Tak je konec

    viš proč vyšla 1.12.2?... proto ze ve spanelske verzim mnel blizzard bug ... nemohli se ozivit u spirit healera
  15. Tak je konec

    1.12.1 bez hacku .....
×