Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

mclama

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-1 Nepřínosný uživatel

About mclama

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. http://desitarion.com/web/ jaká je tohle template, díky?
  2. EM / GM

    Dobrý den, chtěl bych se uplatnit na nějakém serveru s dobrou budoucností jako Event / Game master. Server by měl být 3.3.5, na tom jestli blizzlike / fun / custom nezáleží. Přednost dám spolupráci s ochotnými a normálními lidmi, příjemnou komunitou hráčů a kvalitním zázemí. Mám bohaté zkušenosti s tvorbou eventů, pracování se SQL a Truice (vytváření custom NPC, questů, bossů, itemů etc) Co hledám? Trinity core 2 - 3.3.5 server Ochotný GM team Server s budoucností alespoň 50+ lidí online Co nabídnu? Znalost commandů Profesionalita (samozřejmě nikdo nemůže být 100% profesionální, myslím tím komunikaci na úrovni etc.) Gramatika na úrovni Bohaté zkušenosti se sql Znalost struktury core, umím nahrávat jednodušší fixy do core Kreativita Nekonfliktní povaha Znalost EventAI HTML a CSS na dobré úrovni Zkušenosti Mé zkušenosti nejsou nijak extrémně bohaté, samozřejmě mám svůj local kde zkouším všechny NPC než je nahraju na ostro, měl jsem také svůj server přez hamachi (bohužel nemám veřejnou ip) pro kamarády. Server jsem později zrušil protože tam nikdo nehrál. Moc zkušeností tedy nemám, spíše mi někdo napíše na skypu ať mu udělám npc / quest chain / pošli fix, tak to na localu otestuji a udělám mu to. V případě zájmů není problém něco udělat (jakékoliv npc, quest) pro ověření znalostí. Kontakt Skype : Spenter4 ICQ : 410065776 (nejspíš mne tam nezastihnete)
  3. Nahrání scriptů (dotaz)

    aha, takže tímhle se mi stáhne nejnovější verze core, který ale budu muset projet cmakem, zkompilovat a pak upravit configy ? dal jsem git clone a ten odkaz, udelalo mi to úplně tu samou složku jako když si stáhnu z githubu .zip soubor. když dám .git pull tak mi to updatne soubory do té složky kam mi to nahrálo .git clone?
  4. Nahrání scriptů (dotaz)

    No, prográm jsem stáhl, přihlásil se pomocí accountu na gitubu ale prostě a) nevím co mám přesně zadat jako repozitář - složku s trinity core (ještě před Cmkamem) nebo složku už která prošla cmakem, nebo úplně něco jiného? b )dejme tomu že to nějak zadám správně, ale kdyžy chci pomoci gitu nahrát třeba (prostě jen abych si to zkusil) fix, co mám přesně udělat? na googlu jsem žádný návod nenašel, tak spoléhám na vás
  5. Nahrání scriptů (dotaz)

    cau, taky se mi to bude hodit, takze .. z na googlu jsem toho moc nenasel / nepochapal, proste je lepsi se zeptat nekoho kdo s tim uź neco umi / delal a tak. takze teda stahnu nejakej git collnes a potom ve hre napistu .git push a co potom? neni nekde nejake video (to je vzdy nejlepsi) jak to funguje? dik
  6. Jak Nascriptovat NPC v TC [Novější buildy]

    No, nevím jestli to je fukční. Udělal jsem vše podle návodu, poté jsem zkompiloval, nahrál db, restartoval server, spawl npc a spawlo mi to patchweka co měl 100k hp, dával jen autoattacky (za docela málo dmg, cca 700) a nic neyelloval, necastil. Možná to je zapříčiněné že to je na starší core, nevím. Každopádně nechápu kde má udávané hp? pokud hodil script do Db akorád ten, který udává jeho id a jeho jméno, kde je napsané jaké má model id, jaký má level a jaký má mít dmg, multiplier atak? docela by mne to zajímalo, přijde mi to .. divné
  7. [Videonávod] Jak vytvořit server

    Ahoj, tak mám další otázku .. kde seženu updatnutou verzi core? na google code už nejsou, na githubu nevidím link na download.
  8. [Videonávod] Jak vytvořit server

    Vše v pořádku, když chci zapnout world server vyhodí hlášku - předpokládám, že mám někde stáhnout nějaké mapy a dát je do složky /maps, nevím ale kde je nejdu.
  9. s3 vendor

    Díky moc, nebyl by ale s původní cenou (arena pointy?) Děkuji.
  10. s3 vendor

    Ahoj, nemáte někdo funkčního vendora který prodává s3 (vengeful gladiator) set? Popř by se hodil i merciles vendor. (s2) Děkuji. (3.3.5)
  11. [Crash] Group::RemoveInvite(Player*)

    It seems Group is used somewhere by multiple threads simultaneously. Need to find out where. Nevím ale, co to znamená.
  12. Ahoj, Na serveru kde hraji se rozmohl tento crash. log : http://pastebin.com/RWQqLXyc http://pastebin.com/ztSFfKAk Co o tom víme, je to zapříčiněno chybou v DB - nikoli core. Děkuji mnohokráté Topic na TC2 https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues/6372
  13. http://www.clantemplates.com/templates/worldofwarcraft_endurance/index.html Z daného webu nelze stáhnout, na webu jsem ji nikde nenašel. Nemá ji někdo v pc?
  14. Dobrý den, chtěl bych vás všechny poprosit jestli by se tu nenašel někdo kdo by mi mohl poslat script, který by v raidu (konkrténě icc) kicknul hráče hned po tom, co půjde offline. Na našem serveru se rozmohlo takové bugování. Děkuji mnohokrát. Mclama. PS : zpěchá to
  15. Ahoj, na serveru kde hraji prý existují "wintradeři" kteří nějak bugují rating pomocí macra, či co. Rád bych je reportoval, proto by mě zajímalo, jak to dělají a jak poznat, že to dělají . Máte s tím někdo skušenosti?
×