Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Vícko

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vícko

  1. D1m1x - Dimitrij Fedoryno

    Píši nové téma, i když tu je nějaké skryté na tohoto vola, protože do něj nelze přispívat (je skryté). Tento podvratný živel alias Dimitrij Fedoryno - http://www.fedoryno.cz, https://www.youtube.com/user/dfedoryno, https://plus.google.com/117120662334249191450/posts je nejen velký podvodník v oblasti developingu, kde ukradne na co přijde a vydává to za své práce, ale také velmi často okrádá hráče různými podvody, včetně finančních transakcí. Lhář, zloděj, podvodník. IP: hotstop Jména: Dway, Dimitrij Fedoryno, Fedoryno etc... Každou chvíli si zakládá nový projekt, natahá si tam pár hráčů, kteří mu přispějí do VIP systému a pak zase server zruší a samozřejmě hráči o své peníze přijdou.
  2. Quest_end_scripts

    Zdravím, pro přidání dat do této tabulky použij sql script (například: INSERT INTO `quest_end_scripts`...), aby došlo k uložení dat najednou. Data v některých tabulkách nelze upravovat pouhou editací v Navicatu, SQLyog etc.
  3. Jméno serveru: Deffender 3.3.5a FUN Deffender 3.3.5a BG Deffender Cataclysm Web serveru: http://deffender.eu Realmlist: set realmlist logon.deffender.eu TeamSpeak: ts.deffender.eu Registrace accountů: http://usercp.deffender.eu/?id=reg Emulátor: OregonCore & TrinityCore2 & SkyFireEmu Databáze: TDB | Vlastní DB pro BG, mix dat z různých databází (itemy, atd.) Požadovaná verze clienta: 3.3.5a | 4.3.4 Místo: Česká republika Uptime: Non-stop [24/7] Hamachi: Ne Rate: Wotlk (3.3.5a): FUN + BG, Cataclysm (4.3.4): FUN Limit: Ne! Server info: Servery: CPU: Intel 4x 3,2Ghz Ram: 16GB 1600Mhz SSD: 120GB HDD: 1T 7200 OT Linka: 1Gb/s WSS: Deffender Zkrátka, přijďte to k nám zkusit. Těšíme se na vás.
  4. Vážení hráči, chystáme se pro vás otevřít CATACLYSM fun realm. Prozatimní provoz na realmlistu „set realmlist logon.deffender.eu“ je pouze TESTOVACÍ. Vás tímto žádáme o testování celého realmu (tj. spelly, questy, itemy, dungy, instance, bugy…) a následného reportnutí nalezených bugů do Cata bug report sekce, díky čemuž urychlíme jeho spuštění! Nejaktivnější jedinci v oblasti testování a reportování (nahlašování) herních chyb budou odměněni později na LIVE realmu (až se zapne ostrý cataclysm realm). Odměna je samozřejmě tajná, ale mohu říct, že vám do začátku určitě příjde vhod. Po dobu testování jsou dostupné i některé GM commandy. Více informací na webu, foru nebo facebooku. Děkujeme všem, kteří se k nám přidají a pomohou s hledáním a nahlašováním herních chyb. Chcete-li vyjádřit svůj názor k možné konečné podobě realmu, využijte k tomu forum sekci, určenou pro cataclysm realm.
  5. Rád bych vám touto cestou nabídl nový realm s datadiskem The Burning Crusade. Více informací na webu, foru nebo facebooku.
  6. [C++] Dynamic Teleporter (v1.0) - TrinityCore

    Díky Wolfe, funguje nádherně.
  7. EventAI

    Pokud vím, tak aby jsi castil spell 10 sec, budeš ho muset upravit ve spell.dbc Bohužel je to tam tak nepřehledné, že s tím budeš mít problémy, takže si radši najdi jiný spell
  8. Ako pridat item

    Nejdříve jsem se chtěl zeptat, proč jsi dostal v těchto postech -rep, ale teď jsem to pochopil. ... Pokud tu DB neovládáš .. vlastní server si klidně založ, ale neotevírej ho pro veřejnost, protože to by bylo chyba ... lol. Jak píše Koblížek -> Prostě jen změníš + PŘIDÁŠ samozřejmě "čísla" class + rass ... No a pak bych se ještě pozastavil u 'amountu'. Amount = Počet kusů, který má mít u sebe čili 0 (žádný) ... nebo 1 až X miliónů, tak proč je tam -1 u itemu: http://www.wowhead.com/item=40582 (Klidně mě opravte, jestli to tak má být, já mám znalosti pouze v TC a toto je TC2 (zřejmě) protože tam je `Class`='6' a to je DK (+ toto id není obsaženo v tom topicu, co jsem ti sem postoval)).
  9. Ako pridat item

    Například tady: http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=18710 IDčka Ras/Class 1 - Human 2 - Orc 3 - Dwarf 4 - Nightelf 5 - Undead 6 - Tauren 7 - Gnome 8 - Troll 10 - Bloodelf 11 - Draenei 1 - Warrior 2 - Paladin 3 - Hunter 4 - Rogue 5 - Priest 7 - Shaman 8 - Mage 9 - Warlock 11 - Druid
  10. Ako pridat item

    Otevři si Navicat, nebo SQLyog a ve worldu máš tabulku: `playercreateinfo_item` která obsahuje sloupce -> 'race', 'class', 'itemid', a 'amount'. Idčka Ras a Class přesně jak jsou ...(1 - Humani apod + Classy: Warrioři, Shamani a ták)... najdeš tady na WSS. Použij fci: Hledat. Až budeš mít otevřenou stránku, s tím, co znamená jaké číslo za rasu + Class, tak už je to jednoduché. Edit: Takto popsané by ti to stačit mělo. Každé rase + class nastavíš základní itemy a pak jen "uložit", restart serveru a je to.
  11. Portal to Location ...

    SQL jsem prozatím nekontroloval, ale ten spell, který používáš, by měl už sám o sobě někam portovat, pak se jen změní souřadnice. Pokud spell sám od sebe neportuje, musíš si najít jiný.
  12. Npc s questem i ukazuje hned compl q

    Use this -> http://www.trinitycore.info/Quest_template_tc2 a když si nebudeš vědět rady, tak toto -> http://www.google.cz/language_tools?hl=cs . Máš tam jasně řečeno: Method • Accepted values: 0, 1 or 2. If value = 0 then Quest is autocompleted (skip objectives/details). If value = 1 then Quest is disabled (not yet implemented in the core) If value = 2 them Quest is enabled and not autocomplete.
  13. [Nabízim se]GM,EM,Mod.,WebDeveloper

    Tento člověk je podle mě na hlavu nemocný: *** Podle mě si jen vymýšlíš. Každý vidí, jaký jsi ... převážnou většinu jsi někomu ukradl a pouze maličko předělal. To že místo HOME napíšeš DOMOV neznamená, že je to tvá práce. A k tomu Cata designu ... V tom topicu je už ten template hotový a to co jsi udělal ty? místo modré alícké barvy jednoho odkazu jsi udělal červený. Což i tak nemůžeš podávat jako svoji práci, že jsi ho vytvořil ty (ten template). Edit: Tohle mi nepříjde jako chování 17cti letého chlapa. Ale nějakého 14cti letého dítěte, co umí pouze vyhrožovat. Edit2: Omlouvám se za použité vulgarismy. Pokud to nebude vadit (díky za Warn), tak bych to zde pro ukázku použil ještě jednou, znovu ve Spoileru, tentokrát s *******.
  14. [C++] Tele,Train,SKill,Stuck NPC!

    Zajímalo by mě ... komu jsi tu práci ukradl tentokrát .. jako X dalších topiců s pracemi co jsi založil a údajně udělal sám :-) Web Templaty apod.
  15. [Nabízim se]GM,EM,Mod.,WebDeveloper

    Za celý Deffender Realizační Team Vám ho doporučit nemohu. Na Deffender Funu "pracoval" zhruba 24 hodin, než byl vyhozen za jeho dementnost při tvorbě Eventu. Pak šel hrát zase k nám na TBC, přičemž o pár týdnů pozdějí se stal GM na Adoreanu, kam přenesl celý náš systém EventMarek a odměn + zkopíroval Předlohu k přihlášce na post GM přičemž si ani nelámal hlavu s tím, že to bylo napsáno čechem a on je Slovák. Zkopíroval "doslova" podpis na Foru který měl Admin na našem realmu a neobtěžoval se nic pozměnit. Vím co to je za člověka, měl jsem tu smůlu se s ním několikrát dostat do rozepře, dokonce mu byl udělen několikrát ban za krádeže accountů a postav. Možná už z toho vyrostl, to nevím, každopádně to s tím okopírováním našeho realmu mi docela pozvedlo mandle. Edit: To Druppel - zřejmě tu přihlášku taky někde okopíroval, protože když se hlásil o post u nás na Tbc realmu, tak si vzal taky z každé jiné přihlášky něco. Něco z české, něco ze slovenské přihlášky .. s tím si hlavu nelámal.
  16. Přejmenování NPC

    Bohužel se musím přidat ... :-D Pokud jsi to jméno změnil, ale ve hře stále vidíš staré, tak .reload creature_template enbo ten restart serveru a pak už jen navštiv složku s tvým WoW a smaž si celé Cache ... Cache = aktuální informace o itemech, go a npc apod ...
  17. Event

    Teď by se to mělo převést pro TC :-D protože vymazávat ručně phaseMask je opravdu záhul u 3k řádků +.
  18. vytvoreni SQL

    On chce vědět na co má kliknout, aby se mu objevilo přímo: INSERT INTO `creature_template` (`entry`, `difficulty_entry_1`, `difficulty_entry_2`, `difficulty_entry_3`, `KillCredit1`, `KillCredit2`, `modelid1`, `modelid2`, `modelid3`, `modelid4`, `name`, `subname`, `IconName`, `gossip_menu_id`, `minlevel`, `maxlevel`, `exp`, `faction_A`, `faction_H`, `npcflag`, `speed_walk`, `speed_run`, `scale`, `rank`, `mindmg`, `maxdmg`, `dmgschool`, `attackpower`, `dmg_multiplier`, `baseattacktime`, `rangeattacktime`, `unit_class`, `unit_flags`, `dynamicflags`, `family`, `trainer_type`, `trainer_spell`, `trainer_class`, `trainer_race`, `minrangedmg`, `maxrangedmg`, `rangedattackpower`, `type`, `type_flags`, `lootid`, `pickpocketloot`, `skinloot`, `resistance1`, `resistance2`, `resistance3`, `resistance4`, `resistance5`, `resistance6`, `spell1`, `spell2`, `spell3`, `spell4`, `spell5`, `spell6`, `spell7`, `spell8`, `PetSpellDataId`, `VehicleId`, `mingold`, `maxgold`, `AIName`, `MovementType`, `InhabitType`, `Health_mod`, `Mana_mod`, `Armor_mod`, `RacialLeader`, `questItem1`, `questItem2`, `questItem3`, `questItem4`, `questItem5`, `questItem6`, `movementId`, `RegenHealth`, `equipment_id`, `mechanic_immune_mask`, `flags_extra`, `ScriptName`, `WDBVerified`) VALUES (550001, 0, 0, 0, 0, 0, 26789, 0, 0, 0, 'Sarges', 'Neltharion Trainer', '', 0, 80, 80, 0, 35, 35, 17, 1, 1.14286, 0.75, 1, 1755, 1755, 0, 1504, 1, 1500, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 7, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, '', 0, 3, 1, 1, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 2, 'npc_universal_trainer', 0); i s názvy jednotlivých sloupců a values. Tak přesně tohle chce :-D (Najít si např.: nějaký npc, a prostě někam kliknout a objevilo by se rovnou tento "code") PS: Sorry, že otevírám staré téma, ale taky mě to zajímá, nechci totiž vypisovat ručně `entry`,`name` , potom ty values apod.
  19. Registrace TC pro hamachi prosím

    A co ti to píše ? :-D Btw, pokud ti Error háže celý program, tak proč nestáznout někde funkční ?
  20. [POMOC] vítězství v BG potvrdí Q

    Zkus to najít přes Filtr - "Title" (v DB) a dej tam "Call to Arms" (bez uvozovek). Jinak .. měly by to být tyto Q: (11339;11340;11341;11342)
  21. Truice ( pridani item k npc)

    /slap :-D KDE ty kokso :-D ... nakreslíš mi mapu pl0x např.: ... world - item_template - apod :-D Já vím, kde se měni info o itemech a podobné věcičky, ale kde nastavím, za jaké tokeny se dají kupovat věci .. ty tokeny, kde nastavím/změním jejich ID na jiné ... aby se dal item kupovat místo goldů např za APOLYON :-D.
  22. Truice ( pridani item k npc)

    To je jasné, ale kde to takhle můžeš nastavit?
  23. Pomoc se zakladanim noveho serveru

    Jak říká Skeptas. Ale ty chceš založit server pro třídu ? Už vidím kolik lidí tam bude hrát. A není zas tak lehké opravit Bugy. To bejt tvým spolužákem, tak navštívím http://servery.wowresource.eu/ a vyberu si tam.
  24. Stále len connecting

    Taktéž mám "test" server přes Hamachi (TBC). Měl jsem ten istý problém. Nejsem Script Maniak, tak to udělej takto. Otevři si Realmd (v DB), kde máš Realmlist, 2x na něj klikni a tam máš "název" realmu a taktéž Realmlist. No a ta čísílka přepiš na IP, kterou ti přidělí Hamachi. A když chceš, aby se ti tam mohli lognout i ostatní, tak se na tebe na Hamachi musí připojit přes jméno a heslo, co jsi zadával při vytváření "sítě". A to IP, resp. IP přidělené od Hamachi (které máš v Realmd - Realmlist) si musí oni (ty taky) změnit v Realmlist.wtf ve složce WoW.
×