Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Gelidus

Members
  • Content count

    231
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Gelidus last won the day on October 9 2012

Gelidus had the most liked content!

Community Reputation

42 Průměrný uživatel

About Gelidus

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 02/14/1994

Contact Methods

  • Skype
    gelidus5

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Ahojte, už je to celkom dávno čo som sa prestal zaujímať o emuláciu, no pár týždňov dozadu som znova začal a prehrabával som sa v authentikácii. Čo by ma zaujímalo je, či náhodou neviete čo znamenajú tieto fieldy v AuthSession: BigNumber N, s, g, v; BigNumber b, B; BigNumber K; https://github.com/T...r/AuthSession.h Hneď pri logonChallenge (asi nikde inde) sa využívajú a dočítal som sa akurát že sú súčasťou nejakého systému. Je tam nejaký random, nejaký hex a akýsi key, no nemám tušenie na čo slúžia, ani ako ich dopočítať ( pre študijné účely a vývoj fw robím vlastný auth server ) Díky!
  2. Naprogramujeme!

    Nerád (a málokedy) vidím reklamy na weboch ktoré majú niečo ponúkať - platenú službu.Máte predsa zarábať na tom čo ponúkate nie na reklamách. A pokial ide o programovanie, web je veľmi velkou vizitkou vašej práce ... ak beží na free template, a ešte k tomu sú na ňom aj reklamy, príde mi to skôr ako joke, nie ako ponuka.
  3. genius7513 [?]

    Starý známy no ... http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=24430
  4. Programátor-vysoká škola?

    K tej strednej - nie nemusíš študovať na žiadnej IT strednej. Myslím že by ti mal stačiť Pascal / C, poprípade niečo iné ak sa to učíte v škole ... hlavne dobrý základ. A potom matika ... vela matiky. 4 roky programovania je dosť dlho ... teda ak myslíš aktívneho. Nemôžeš ale porovnávať napr. scripting v TC s normálnym programovaním.
  5. [PRODÁM] battle.net účet s Diablo 3 a war3+tft

    Môžeš prosím zverejniť meno skype účtu? Díky
  6. Veřejná IP

    V auth zmeniť IP z localhostu na tvoju IP (v DB)
  7. ZaPortal.eu opět na scéně

    Xmat hovoríš teda že máme uvolniť nedokončenú prácu, po ktorej by mohlo nasledovať nespočet wipe-ov len pretože to ešte nie je celé? (myslím tým rôzne ojeby na naše systémy). Áno radšej budeme vyvíjať niečo a uvolníme to po pár mesiacoch ale v celku a tak aby to každého oslovilo a nie pripojil sa na server a povedal si "toto tu nejde tak tu nebudem hrať" ... a už sa taký hráč nevráti. Asi máme odlišné názory, neviem čím sa zaoberáš, no ani žiadny webový vývojár neuvoľní web pre public keď vie že je na ňom ešte niečo zle, poprípade by mu to mohlo ešte uškodiť. Ale to je možno len môj osobný názor Edit: @Wolf : prepáč ale práve neviem čo si myslieť . Vždy si mi tu na ws pomáhal, ale posledných pár mesiacov si mi prišiel taký ... divný (sorry). Ako keby si sa ani o wowko, ani o emuláciu, ani o nič okolo tohoto fóra nezaujímal len sa tu chodil vyblázniť
  8. Microsoft Visual Studio

    som to bral tak že chce CMAKE-nuť a potom skompilovať v tom visualku. Inak mi to nedáva zmysel ...
  9. Microsoft Visual Studio

    áno išlo
  10. World of Warcraft Free Server

    Nevidím nič čím by si Bobisu zaslúžil tvoju urážku ... áno, reagoval možno dosť stroho, no keď si to tak nepochopil, skúsim ti to preložiť : Nemusíš hneď všetko dávať "von" aby to videli tvoji kamoši a čo ja viem kto. Chceš robiť server, no podla postov o tom vážne nič nevieš. K tým tutoriálom ktoré nejdú .... najmenej na http://www.trinitycore.info/How-to:Win nájdeš riadny návod ako pullnúť source, skompilovať jadro, vyextrahovať mapy atď. Okrem toho aj s hamachi tutoriálov si môžeš zobrať najmenej 3/4 (s vynechaním hamachi). Uč sa, skúšaj, keď niečo budeš vedieť tvor. Skús sa pridať k nejakému projektu pokiaľ máš o to naozaj záujem. Hlavne od toho nečakaj (hlavne na začiatku) nejaký zárobok. Geli (jo a postol som wiki pre trinitycore - podla mňa je to najjednoduchšia cesta ako začať)
  11. Trinity Barvy

    http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=18161
  12. Recompiling Chyba

    riadok 48 zmeň z sLog->outError ("Pet Create fail: no init stats for entry %u", entry); na sLog->outError (LOG_FILTER_GENERAL,"Pet Create fail: no init stats for entry %u", entry); edit : od teba mám ten request na skype?
  13. Recompiling Chyba

    a source od toho nám dať nechceš? takto ti tu asi ťažko niekto pomôže
  14. Allerian Tournament [TrinityCore] [neplacený]

    Neviem či majú aj ostatní ten problém, ale keď prejdem na váš web, na takých 20 sekúnd ma to hodí na niečo čo vyzerá ako http://eu.battle.net/wow/en/ bez všetkej grafiky a potom sa zrazu zjaví web.
  15. Nový projekt BattleScrolls hledá BIG Team

    keď budeš mať 20, odoženieš ich že už máš dosť? Aký je rozdiel medzi vývojárom a všetkým ostatným čo si napísal ? A kde si zobral tie čísla ? Máš nejaké vlastné skúsenosti, alebo len čakáš že to za teba spraví tím a ty budeš len brať? Díky za odpovede
×