Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Mikolas

Members
  • Content count

    79
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Mikolas

  1. Šikovné lidi do týmu

    "Ahoj, je mi 20, nápadů mám spoustu, ale většinou hloupých. Rád se učím nové věci, rád bych se naučil například vařit nebo hrát na bicí..." Pokud chceš velký projekt, musíš také napsat něco o něm. Dát tomu nějakou formu, ukázat, co už máš připraveno a podobně. Je to podobné, jako když jdeš na záchod, musíš se kouknout jestli je tam toaletní papír,... Z toho plyne poučení do života - Nepouštěj se do projektu, dokud si nejsi jistý, že máš všechny materiály...
  2. [C++/SQL]Developer Fire-WoW

    A co budoucím developerům nabízíte? Proč se věková hranice liší u SQL a C++ deva?
  3. Koupím web

    Když jsem kontroloval servery ve WoWresource seznamu, tak jsem si také všiml, že tam jsou dva naprosto stejné Weby, jen jeden je psaný slovensky. Nějak jsem to neřešil, ale když je to na prodej, tak by mě to také docela zajímalo, jak to s tím vlastně je.
  4. [FallStar.eu] - 3.3.5a - Nábor do Týmu

    Mám rýpavý dotaz.... Co je v nabídce možností naučit se něco nového, když tu máte jasně stanovené všechny požadavky?
  5. Ram

    Hmm... Mě to starší PCčko dělalo také, tak jsem to hodil do servisu, co s tím teda. Tam mi bylo řečeno, že ta deska zvládá v těch slotech jenom paměť do určité velikosti a pokud je ta velikost větší, tak že to zbytek prostě zahodí a nevyužije. Nevím co je na tom pravdy, ale zkus se kouknout po informacích přímo k té desce, jestli třeba nemá nějaký takový limit, případně jestli se nedá třeba vypnout.
  6. Hledám Tým (Nejde o WoW)

    Tak moment... co je tohle za hloupost?
  7. Effect

    Neříkal jsi kousek nahoře něco ve stylu toho, že už se k tomu víc nebudeš vyjadřovat?...
  8. Moondrey RP přibírá

    Spuštěn Web... WordPress sice fajn, ale celková templata webu je špatně čitelná. Kombinace černého bg a tmavě rudého písma není uplně nejšťastnější volba. Ostatně i to bílé písmo textu mírně pálí do očí, když čteš více než pár řádek. Možná bych přehodnotil celkovou barevnou kombinaci bg, textů a tlačítek. Jen takový postřeh.
  9. Obnova hesla pro TC

    Zkuste se taky trochu zapojit sami,... To je jak s tím co vytvořil hisgrak... všichni by to jenom stahovali...
  10. Wolf Officious - pokud je to myšleno jako PŘEVOD postavy ze serveru na serveru, ať už koupením nebo migrací, na tohle nepřistoupí 99% serverů, to je nerealizovatelné. Většina serverů je nějak upravených a nejedou 100% blizzlike. I kdyby jely, né všechny jsou na stejné season. Možná jedou na stejném patchi, ale mají odlišný dostupný equip. Tím, že by byla postava například ze serveru, který už má dostupný WF equip, by si se vyřadil z velkých serverů jako Twinstar, které jsou teprve na Furious, Relentless a podobně. Zároveň by si se hraním na serveru s upraveným rate vyřadil z možnosti Blizzlike serverů. Zkrátka by se hráči samotným hraním tak moc omezili, že se to pro ně stává nepoužitelným. To už spíš je proveditelná právě jakási "burza" postav. Burza píši úmyslně, protože aukce podle mě není ten správný výraz. Reálnější je opravdu postavu prodat za nějakou společnou měnu a následně za ni pořídit jinou postavu jinde.
  11. Přijde mi to hrozně složité. Nebo je to alespoň velmi složitě podáno a vysvětleno. Nevím jakým způsobem chceš vyplácet servery za prodané postavy. Pokud se budou postavy prodávat za určitou společnou "měnu", pak mi uniká mechanismus, na jehož bázi by to fungovalo. Tohle může dělat každý server zvlášť, protože si sami určí kolik té příslušné "měny" se bude rovnat například 1,- Celý projekt by znamenal docela velké čachry s penězi a tak. Pochopil jsem to zhruba takhle: Jsem hráč, pošlu 1000,- tvému projektu XYZ. Za to získám na tom projektu 1000XYZ bodů. Rozkliknu si nabídku postav, dám si tam seřadit podle Serveru. Najdu Twinstar, najdu postavu co se mi líbí za 1000XYZ bodů a koupím ji. Body se mi odečtou a přičtou se hráči, který postavu prodával = Twinstar z toho nemá vůbec nic, body za prodej postavy dostal hráč co postavu prodával, jinak by to nedělal... Pokud by server v tom programu měl dostávat každý stejnou provizi, pak je to pro velké servery nezajímavé a malé servery na tom budou ohromně těžit = beze smyslu. Alespoň tak to vidím, kdyžtak mě někdo opravte, pokud je moje představa nějak zkreslená.
  12. Takže WoW servery nehostuješ, jo? :'(
  13. Hľadám GM Team

    Trochu mi tu chybí, co serveru vlastně přineseš ty, krom toho že budeš na Webu napsaný jako: Administrátor Osobně by mě vcelku zajímalo, čím odlišným chceš přilákat hráče. Jde o to, jestli má vůbec cenu se do takového projektu zapojit, protože zjistit po pár měsících práce, že je z toho jen další tuctový WotLK Fun server, kterých máme na scéně (když vezmu jen letem světem data z http://servery.wowresource.eu) kolem třiceti a více, je docela zabitý čas, který bychom mohli strávit něčím produktivním, jako například vyděláváním peněz.
  14. Hledáme zástřeší pro 2.4.3 instant server

    To je vtip? Takovej stroj nemám ani já, placenej a ty ho opravdu poskytuješ jako "sponzoring" respektive zastřešení? Na tom se mi něco nezdá, kde je háček? Nepřijde mi, že by se ti na tom něco vyplatilo, kdyby si měl takový prostor, pronájem by se ti vyplatil mnohem mnohem víc...
  15. [Nabídka] Server Hosting

    Psal, že si můžeš vyhradit VPS = Cena dohodou. Nikdo tě nenutí brát celou mašinu za 4900,- ;-)
  16. [Staré téma] WSS partnerský program

    Pokud jsem něco udělal špatně, omlouvám se, ale řídil jsem se tím co je psáno SneakerXZem na stránkách serverů. Podařilo se mi pročistit více než 90% spamu a již neexistující servery, sloučit případné multi-post servery nebo odstranit duplikátní. Strávil jsem nad tím pár hodin klikání, čtení, projíždění webů, zjišťování údajů a podobně ;-)
  17. [Staré téma] WSS partnerský program

    Servery : Deffender BG | FUN; KalGul; Neoteric RP; Soulwell byly odebrány z partnerského programu z důvodu nesplnění podmínky viditelně umístěného WSS banneru na webu. Byly promazány neexistující servery, vulgární komentáře a spam. EDIT: Po splnění všech podmínek můžete žádat o ověření serveru a zařazení do partnerského programu.
  18. Gaming PC

    Chceš něco vědět? Nejnovější hry rozjedeš i na poloviční konfiguraci na full detaily... vidím to u sebe a Crysis 3 na mém 2 roky starém NTB... 3 jádro od AMD a jedu to bez sebemenšího problému na full
  19. Wifi signal

    Mám podobný problém a také nevím čím to je. Ať už wifi nebo kabelový spoj. Mám internet nějakých 25mb/s od UPC a rychlost někdy dost nechutně kolísá. Chvílemi mi i padají online hry a stále nevím, čím to je. Třeba půl roku to jede dobře a pak jeden měsíc je na tom cokoliv nehratelné. Counter Strike servery mě kickují za vysoký ping, WoW se hrozně laguje, League of Legends je absolutně nehratelné. Nemluvě o stahování čehokoliv... Nezabíralo restartování routeru ani modemu nebo jejich výměna, přípojení přes kabel nebo wifi... Technici mi tvrdí, že nic nezjistili a že závada není u nich, po 3 týdnech se to srovnalo a jede to parádně. A pak to za pár měsíců znovu chytne takovéhle móresy a zase to odezní...
  20. Noví projekt...Pojdme do něho

    Tak já také přileju trochu oleje do ohně, jo? Název topicu už sám o sobě vypovídá, o co jde. Milý Diffe, založil jsi již 3. topic o naprosto stejné věci, kde ti lidé psali, o tvém pravopise. Ty za několik hodin na to založíš topic, kde máš tak nechutnou chybu v samotném názvu topicu, že to ani dál nebudu číst. Možná jsi měl i dobrý nápad, ale s takovým přístupem to nedotáhneš nikam, dokonce ani k maturitě ne, což bych nikomu nepřál. Přišel jsi sem na forum s tím, že hledáš nějaké lidi. Něco ti prozradím. Lidi, kteří by chtěli spolupracovat na "víkendovém projektu" tady moc nenajdeš a ty kdo by měli zájem, odradí už samotný nadpis. Dám ti radu: Vypni počítač, ukliď ho nejlépe někam do komory zhruba na týden, vyndej učebnici českého jazyka a uč se. Tím bych začal. Až se ti podaří nastudovat alespoň shodu podmětu s přísudkem, možná se najde někdo ochotný poradit ti, co dál. EDIT:// U slov a spojení typu "Server si oběnám; Web si obědnám u Wedos.com; (web) je pomalí, je pomalí z důvodu že není připojený na databázi tak je pomalí ale až se připojí tak bude rychlí; ten server je apsolutně o ničem." jsem se doopravdy krutopřísně zasmál Nevěděl jsem, jestli brečím smíchy, nebo smutkem. xP
  21. Hledám

    Diffe, prosím nezakládej multi-topicy. V jedno, ti přeci již odpovídáme ;-)
  22. Koupím web

    Koupím Web, zn. investuju maximálně 1000,- - Chlape, buď si teda udělej nějaký free web a použij tam nějakou tu template co je volně ke stažení. Zdůrazňuji VOLNĚ KE STAŽENÍ, nikoliv stáhnout a přepsat copyrighty. Nebo budeš muset hold zvýšit svoje náklady, protože za 1000,- bych třeba svůj web rozhodně neprodal a to že není uplně nic extra. Pokud chceš pořádný web, s designem, redakčním systémem který bude tvůj, tak si připrav minimálně 3000,-. A nebo si udělej tu Joomlu, či co je to je, kterou jsi sem postoval
  23. [HELP] Npc vendor

    Jednoduché, v databázi musíš upravit buy price těch jednotlivých itemů - nastavit cenu jakou mají mít. Pak ty itemy z toho npc vymažeš (jde to i příkazem .npc del item <linknutý ten item>) a znovu je tam přidáš (opět to lze příkazem .npc add item <linknutý item>) a restartuješ server, smažeš cache a hotovo ;-)
  24. genius7513 [?]

    Bohužel nevím jakou tento člověk používá přezdívku zde na WoWresource, tak sem napíši alespoň jeho skype. Tento člověk mi nabídl, že mi vytvoří trailer pro můj server a tvářil se jako dobrá duše. Domluvili jsme se na symbolické finanční odměně za práci, která bude podle požadavků a kriterií, které jsem mu zadal. Poslal jsem mu veškeré materiály, které měla práce obsahovat, sdělil jsem mu veškeré mé požadavky a co přesně musí trailer obsahovat a jak má celkově vypadat. Na něm již bylo jen dát to vše dohromady. Po dvou dnech z něho nakonec vypadlo jakési splácané video, bez hlavy a paty, jakéhokoliv efektu a hlavně nesplňovalo ani jeden z požadavků, které jsem zadal, přičemž když mě oslovoval, ujišťoval mě o svých schopnostech a dovednostech v nějakém grafickém programu a tak podobně. Nejen že video bylo tak hrozně odfláknuté, že jsem si říkal, zda to tvořil v Movie Makeru a nechal to dělat mladšího sourozence, ale ještě se po mě dožadoval oné finanční odměny za to, co vytvořil. Argumentoval tím, že je video přesně jak jsem chtěl, že nic předělávat nebude, že chce prostě peníze, jinak o mě začne šířit pomluvy. Zde posílám části konverzace ze skype, kde jsem s ním vše řešil: Jeho skype je: genius7513 To je ode mě asi vše, nemám k tomu víc co říct. Pokud s ním někdo máte nějakou zkušenost, klidně se s námi podělte.
  25. genius7513 [?]

    Tak po tom, co jsem sem tohoto uživatele nahlásil, se mi za několik hodin od něho dostalo snad desítky omluv a úpěnlivých žádostí o smazání tohoto topicu, ale jak vidím, onen člověk je zde na WoWresource celkem dobře známý a přesto vesele pokračuje ve své kratochvíli a pokusech okrádat lidi nebo na nich vydělat v podstatě jen tak. Bohužel, u mě má smůlu. Jak sám řekl, za práci se děkuje, ne pičuje. Tudíž mu stále nemám za co děkovat. Topic tu ponechám jako varování ostatním uživatelům. PS: Navíc ani nemám oprávnění k mazání postů a na základě zjištění historie tohoto člověka ani nemám chuť cokoliv mazat, protože kdybych to sem nenapsal, ani ta omluva by nepřišla, takže omluvu přijímám, ale topic tu zůstane. Příště snad odvedeš práci tak, jak bylo domluveno.
×