Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Druppel

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-1 Nepřínosný uživatel

About Druppel

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    Rozum
  1. Sháním hru na styl WoW

    A The Witcher 1,2. 1 Síce trochu omrzela ale dá sa.
  2. Information Topic

    Pár návodoU. Pár návodov. A to je tam toho viac, úplne tie isté gramatické chyby. Ale k veci: Je tu toho dosť veľa. Myslím že každý má z čoho vyberať. Ale tak snaha sa cení +1
  3. Čo počúvate? Ukážte sa!

    Bobisu úplne total to isté len ešte ku tomu techno, jumpy
  4. [WoTLK] PSD Web

    Síce je to pekná templata, porušil si nové pravidlá sekcie Grafika: Cizí tvorbu nelze postovat. Tato sekce slouží vašim výtvorům a dotazům, nikoliv k prezentaci práce cizí.
  5. Minecraft Plugin

    Prvý príspevok na googli je hneď na to. Online hráči - http://forums.bukkit.org/threads/web-onlineplayers-v1-0-1-live-web-list-of-online-players-1060.25083/ A ten druhý by si si musel asi naprogramovať.
  6. Plocha

    Fanúšik MC
  7. Minecraft

    Ja si už o celkovej Bete myslím že je to prehnané. Posteľ a pod to už v pohode. Ale Ďalší mob, veľké huby apod. No uvídim. Ale stále si myslím že je to blbosť.
  8. Shoutbox

    PhPBB je CMS na fórum s možnosťou BB kódov, ľahkou administráciou a neustálou podporou
  9. Minecraft 1.7

    Pridávam upozornenie. Ak pistonom odsuniete vysokú trávu, pokázíte si celý svet. Preto pistonom vysokú trávu neodsúvajte!
  10. [DOHODA] Potrebujem web

    To fakt existuje niekto kto je peniazosexuál? Byť napeniaze To si prehnal. Ale ja si nemyslím že niečo dobré nájdeš. Ak bude niekto taký ochotný no tak .. to máš šťastie.
  11. [EventMaster] - Druppel

    Zdravím, už dlho sa potýkam s otázkou "Mal by som šancu?". Dneska som si povedal že to skúsim a napíšem sem. Som na fóre nový, nikto ma nepozná no o mojej spoľahlivosti sa už môžete presvedčiť buď na skúške alebo v plnej paráde. No nejdem sa tu zbytočne vykecávať a idem začať. Skúsenosti: Skúsenosti niesú bohužiaľ žiadne. Nepracoval som nikde, len som si vytváral s objektíkov domy, mestá a eventy. Hral som sa s databázou, čiže niečo málo viem. Viem si upraviť veľkosť objektu podľa svojho (napríklad). Potrebujem NPC vyhovujúce mojím prioritám, nieje problém. Chcem nastaviť loot a podobné veci len si kliknem na Navicat a pracujem. Neviem, naučím sa, strýko google mi vždy poradí. Pluská: +Spoľahlivosť +Časová flexibilita +Pevné nervy +Komunikácia +Vedomosti +Fantázia +Znalosť slovenského jazyka, z časti aj českého +SQL a práca s databázou +Znalosť príkazov(a keď neviem jedno G dve óčka zase G potom L a E) Mínuská: -Žiadne skúsenosti (Už ma nič nenapadá Ak si myslíte že ešte niečo je moje mínus kľudne napíšte). Hľadám: >Server na patchi 2.4.3 >Schopného administrátora >Server s dobrým zázemím a nápadom >Komunikatívny tím >Server bez hamachi >Server s 30+ hráčmi(samozrejme nie stále) Dodatočné info: Vek:14 Kontakt: Skype:termoxin Mail:[email protected] Ďakujem za prečítanie. Dúfam že ma na tomto fóre príjmu za svojho a že bude o mne vedieť viac ľudí. Druppel, príležitostne sa teším na budúcu spoluprácu. PS:Prepáčte za malé množstvo smajlíkov
  12. Portál Grafika

    Myslím že sa to dá aj keď ešte sa pohraj s fontami. Uprav na modernejšie napríklad ako máš "Tu sa bude náchadzať ....... " tam zmeň font
  13. [Nabízim se]GM,EM,Mod.,WebDeveloper

    Trochu mi vŕta hlavou si slovák a píšeš česky? Pretože prvá štvrtina prihlášky je slovensky, no ostatok je česky. A potom koniec je zase slovensky. Urob si v tom poriadok. Ale veľa šťastia.
  14. [Search] - Post

    Poznám. Síce som nespolupracoval no viem aký je. Určite odporučujem. OT: Pekný vzhľad prihlášky
×