Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

STREETWALKER

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-2 Nepřínosný uživatel

About STREETWALKER

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Zdravím všechny nadšené WoWkaře, jelikož jsem nastoupil na vysokou školu rozhodl jsem se prodat můj Battlenet account z důvodu nedostatku času. Součástí prodeje je tedy: - Battlenet account s hrami World of Warcraft (Mist of Pandaria) a Diablo 3 WoW(MoP) acc: - Gametime je zaplacený do 29.11.2012 (již tedy expiroval) - Je zde tedy aktivovaný nejnovější datadisk Mist of Pandaria - Všechny postavy mám na server Thunderhorn, který v MoP čítá největší českou a slovenskou hráčskou základnu. - Main je tedy Warlock undead (90lvl) s plno epickými mounty a tituly (arena master, 2,400 rating 3v3,...). Alt je Mage undead (85lvl). Na účtě respektive přímo na warlockovi je 80 000 goldů. http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Exert/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/L%C3%A1%C3%A1nca/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Skreta/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Barbiee/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Exertl%C3%B3l/advanced Diablo 3 acc: - Ano na účtě mám také hru Diablo 3 plně aktivovanou. - Zde zasílám linky na Diablo 3 postavy: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Exert-2338/hero/6374744 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Exert-2338/hero/557923 SCREENY: http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/19/03/02/2819030232 http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/19/03/02/2819030232_1 http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/19/03/02/2819030232_2 CENU NAVRHNĚTE. NEMÁM JÍ STANOVENOU A JSEM SCHOPNÝ SE DOHODNOUT S KAŽDÝM. NICMÉNĚ NA SRANDY TYPU ''DÁM TI ZA TO 400,- KČ'' NEODPOVÍDÁM. Akceptuji pouze platbu předem na účet popřípadě osobní předání. ____________________________________________________________________________ Kdyby jste měli nějaké dotazy neváhejte a kontaktujte mě. email: [email protected]
  2. Prodám WoW account

    Ahoj všem, rozhodl jsem se prodat můj WoW účet. Mám zde rogue a priesta s PVP equipem. Rogue undead - Stormscale PvP http://eu.battle.net...reetex/advanced Priest undead - Drakthul PvP http://eu.battle.net...Except/advanced Gametime je zaplacený do 14. července 2012 _______________________________________________________________________________ Dám vám k tomu scan občanky, login a kompletní přístup, tajnou otázku a všechny herní klíče _______________________________________________________________________________ Kotanktujte mě na email: [email protected] nebo na fb: http://www.facebook....tomas.marek.798 Cenu navrhněte. Přijmu platbu převodem na bankovní účet nebo paypayl.
  3. Prosím o smazání
  4. Prodám BATTLE.net acc s WoW a DIABLO 3

    Zdravím, prodám svůj battle.net účet s hrou World of Warcraft. Mám zde aktivované všechny datadisky až do Cataslysm. Na účtě mám 2x 85lvl a to priesta a rogua. Oba mám na officiálním serveru Drak'Thul (cz/sk server). ROGUE: ZDE PRIEST: ZDE Main je rogue, který vlastní plnou řadu pvp achievů a hlavně velmi drahé a těžko získatelné mounty viz. ZDE, na kterých se můžete prohánět. Oba chary mají jak PvP tak i full epic PvE equip sety. Nadále mám na accountu již zakoupené DIABLO3, které čeká pouze na datum vydání a to je 15.května a bude na účtě aktivní. WoW acc již nemá zaplacný gametime. CENA: DOHODOU Preferuji platbu bankovním převodem (vlastním mBank). Po přijmutí platby obratem zasílám kompletní přístup k battle.net účtu, přepošlu Vám na email všechny scany originálních klíčů, které jsou na účtu registrovaný + faktury od firmy mmoboost.cz při koupy her, nadále také dodám scan občanského/řidičského průkazu, který je nutný při případné strátě nebo ukradení účtu a přístup na email, na který je účet registrován. Kontakt: email: [email protected] tel: 722 418 209 Možnost i osobního odběru, město Žatec.
  5. Prodám 2x85 PvP (rogue/priest) na server Drakt'hul

    Tady máš screen, kde vidíš že annual pass zapalcený mám a že gametime končí 17.1.2012 http://img205.imageshack.us/img205/8632/battlenetm.jpg To že tam je annual pass znamená že se blizzu upisuješ že budeš do 21/10/2012 21:23 platit gametime. Když se nezaplatí a acc přejde do frozen statu tak se to automaticky strhne z mé kreditky protože já to z ní aktivoval. Proto jsem se chci s případným kupcem domluvit. Tak prosím nemel nesmysloviny já žádnej podělávač nejsem. Pic
  6. Ahoj všem, rád bych prodal svůj účet na Drak'Thulu s 2x 85 (rogue,priest) . Takže mám tu tyto 2 chary: http://eu.battle.net...ocucis/advanced Mounti na postavě jsou TITO http://eu.battle.net...Except/advanced Mounti na postavě jsou TITO Účet mám předplacený do 17.1.2012 a mám na něm zaplacený na rok annual pass to znamená že ke každé nově založené postavě dostanete mounta Tyrael's Charger a po vydaní DIABLA III si ho budete moct officiálně stáhnout z offi stránek bez placení. Prosím pouze o seriózní nabídky (domluva po ts/fb nebo osobně Podbořany, Ústecký kraj) Při prodeji cena nebude nižší než koupě originálních klíčů a to podle mmoboost shopu, nejlevnějšího v ČR činí 1334,- Kč. K tomu však přidejte odhadovanou cenu postav 2x85 a jejich rare epic mounti a achievy, právě zmiňovaný annual pass a můžem se dohodnout. K prodeji dodám všechny klíče registrované na battle.netu k tomuto účtu, kompletní přistup s emailem atd.., fotoscan občanského průkazu, kontrolní otázky podléhající accountu. Pište kdyžtak sem nebo na kontakty: xf: reactiv2 icq: 409-014-829 email: [email protected] (prosím o smazání starého postu díky)
  7. Vyměním nebo prodám offi účet na DrakThulu

    Možná proto že nejsem typ co by do toho vrážel pořád prachy (hlavně o vánocích) takže proto. A nedostatečná pvp komunita na 2,2k+ jsem myslel. Jediná guilda a to je Tangled Wire a to je málo. A pokud máš oči a dokážeš si přečist mohl si zjistit že to je jen jedna možnost. Ten kdo bude mít zájem to koupí.
  8. Ahoj všem, takže úvodem. Rád bych vyměnil svůj účet na Drak'Thulu s 2x 85 (rogue,priest) za postavu na serveru Stormscale (horda) nebo Outland (ali). Preferoval bych spíš účet na outlandu u aliance. Podmínka je aby char měl aspoň full ruthless eq. (Důvod je nedostatečná pvp komunita na DT, je to spíše PvE server, a expit se mi znova nechce). Zpět k mému acc takže mám tu tyto 2 chary: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Nacocucis/advanced Mounti na postavě jsou TITO http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Except/advanced Mounti na postavě jsou TITO Účet mám předplacený do 17.1.2012 a mám na něm zaplacený na rok annual pass to znamená že ke každé nově založené postavě dostanete mounta Tyrael's Charger a po vydaní DIABLA III si ho budete moct officiálně stáhnout z offi stránek bez placení. Prosím pouze o seriózní nabídky (domluva po ts/fb nebo osobně Podbořany, Ústecký kraj) Při prodeji cena nebude nižší než koupě originálních klíčů a to podle mmoboost shopu, nejlevnějšího v ČR činí 1334,- Kč. K tomu však přidejte odhadovanou cenu postav 2x85 a jejich rare epic mounti a achievy, právě zmiňovaný annual pass a můžem se dohodnout. K prodeji/výměně dodám všechny klíče registrované na battle.netu k tomuto účtu, kompletní přistup s emailem atd.., fotoscan občanského průkazu, kontrolní otázky podléhající accountu. Pište kdyžtak sem nebo na kontakty: xf: reactiv2 icq: 409-014-829 email: [email protected]
  9. Prodám WoW (multi) acc na Ofi

    Pokud umíte číst je tam napsáno investovaná cena. Kupoval jsem to přesně minulý rok když vycházelo cata a cena z obchodu mmoboost.cz byla taková + samozřejmně 60dní gametime. A navíc nevím co jste za frajery mě je buřt vašich trapných keců ,,neprodáš'' proto tu to fórko snad není pokuď se ti to zdá hodně tak neztrácej čas a dělej něco smylsu plnějšího
  10. Prodám WoW (multi) acc na Ofi

    Ahoj, tak rozhodl jsem se prodat můj WoW offi account. Postavy mám na cz/sk offi serveru Drak'Thul a to undead rogue a priest (85). Rogue je main a mám na něm pvp i pve full epic eq. Blíže, jedná se o 367ilvl pve equipu a full epic PvP eq 381ilvl. Mám zde achiev za 2,2 z 3v3 ladderu tudíž i T2 weapons a T2 set. Celkově tedy PvP exp : Highest 3 man personal rating 2,220 Highest 2 man personal rating 1,996 Battlegroud rating 2,114 Nadále rogue má něco okolo 30titulů jako je Veteran of the Horde atd.... Vlastní i řadu epických(19) mountů mezi kterými je i pár opravdu vzácných a to: Mechano-Hog Vial of the Sands (Sandstone Drake) Vicious War Wolf Turbo-Charged Flying Machine ....atd Alt undead priest je čistě doexpenej asi s 3/4 vicious equipem do disca... Acc mám stále předplacený a to do 17.1.2012.... Nadále na battle.net acc mám zaplacenou hru Starcraft 2 a Diablo 3... Zde přikládám linky na postavy: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Nacocucis/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Except/advanced http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Heavyy/advanced http://eu.battle.net/sc2/en/profile/2401821/1/FEW%C7%82Yson/ Zde ještě screeny ze hry: http://img543.imageshack.us/img543/2407/68175056.png http://img850.imageshack.us/img850/8831/58200357.png http://img411.imageshack.us/img411/907/20596470.png http://img4.imageshack.us/img4/7172/25031946.png http://img194.imageshack.us/img194/2300/17102120.png http://img811.imageshack.us/img811/6286/sc2b.png Investovaná cena do acc je: WoW keys : 4200,- Kč 2x85 : 4000,- Kč Gametime : 3000,- Kč Starcraft2 : 1200,- Kč Diablo 3 : 1100,- Kč --------------------------------- Celkem : 13.500,- Kč Cena rozhodně nebude taková ale nechoďte s nabídkama 3000,- Kč za to si v dnešní době nekoupíte ani WoW klíče. Jinak ještě pokud to někoho zajímá důvod prodeje je vysoká škola což znamená nedostatek času. Při zájmu mě kontaktuje sem s informací jak se s Vámi mám spojit nebo na: ICQ: 409-014-829 email: [email protected] xfire: reactiv2 Díkec za přečtení.
  11. Novej NTB

    V dnešní dobe MSI GT780 nejlepší stroj na kterém jesm hrál.
  12. [Web] Wotlk Web

    Nějak ti ten odkaz už nejede
×